19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#3690 nem az örüléssel van a baj, hanem azzal, hogy csak ilyenek jönnek mindenhol, hogy lamborghini, supra, skyline, ferrari hegyek, meg miegymás. anno még nfs4 korszakban elvoltam velük. örültem, hogy gyors és juj de jó lesz nekem. de mostanra kissé unalmassá váltak ezek az autók. több köznapi életben előforduló szekeret szeretnék. vagy ha már lux, akkor ne csak ezt az unalomig ismételt pár félét eröltessék. ill a sportautók mellet dobjanak be mást is esetleg. mikor megláttam a cadillac-et, örültem neki, mivel a hasonló kategóriák mellőzve vannak minden autós játékban. ez a modell meg még igényes is. az mondjuk más kérdés, hogy a cadillac kedvencem is, mégha mostanában már azok között is befigyel pl opel padlólemez, meg miegymás..:C de ez most nem lényeg^^
szal elég már az elérhetetlen, ritka autókból:) -
#3689 Miért te nem örülsz(még ha nem is ugrálsz örömödben) amikor kijön valami a játékhoz??? Egy bizonyos mértékben én örülök neki, de nem vagyok az a fajta aki egész nap a játék elött ül és remeg hogy leülhessen a gép elé és játszhasson....
Néhány ember, mint én is, tud örülni kis dolgoknak is.
Én nem tartom magam "tizenévesnek" a 19 éves korommal.
-
#3688 fú de jó lesz. tizenévesek örülhetnek^^ -
#3687 Nah, az király lesz! Köszi.
-
#3686 Relax.. Elvileg jön supra, gallardo, meg minden finomság.. -
#3685 Mi ez a nagy csend? Mostanában nem jött ki semmi minőségi addon autó. Pont azért mert idő kell hozzá? Mennyi idő kell egy autóhoz? Tudtok valami készülő autóról? Lehet hogy simán leálltak a gyártással? -
#3684 Valóban...
-
#3683 totti a segítőkész
4TUE4-Y8PR7-LEGHU-RQMEJ-8SQDS -
#3682 Doboz, jobb oldalt, bal felső sarok, kis fecni sok számmal... -
mucika #3681 nem tudja valaki a cd keyt
-
#3680 sajnos már csak nagyon ritkán van magyar multi :( sőt ... még ritkán sem :( -
#3679 Ti mikor szoktatok multizni? van valami magyar "részleg"? -
#3678 Sziasztok! Hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy autóhoz csinálok egy másik motort (mint ahogy némelyiknél lehet választani a motor típusok közül)?!
Előre is köszi!
-
#3677 Erre inkabb nem valaszolok...... -
#3676 És az nem jó? -
#3675 a feliratok japánok, a hang görög nyelvű -
#3674 Egyféle verzió van az egész világon: többnyelvű!!! (tehát választható)
No de amúgy meg nem mindegy, ha van hozzá magyarítás? (egyébként a német nyelvet cseréli ki...) -
n0rad #3673 Kérdeznék valamit ; elolvastam a FAQ -t...
A faq-ban megadott linken megvehető WR2 angol, vagy német nyelvű?
Előre is kösz -
#3672 én is mindjárt sírok.Csak egy olyan 10hsz-t kéne vissza olvasni és látnád,hogy nincs crack!!
és hogy megspóroljam a többieknek a munkát:
MIELŐTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!! -
#3671 Ezvan... vedd meg. -
#3670 Nekem nem fogadja el az eredeti CD-keyt
és mivan ha crack-el próbálkozok vele?(márha van hozzá)a játék netről van -
#3669 Huh te megaLOL vagy!!! -
#3668 Aki egybe vesz gépet, nem alkatrészenként az így járt:) -
#3667 én sem vettem meg.A garanciát is kelehet játszani könnyen -
#3666 Vegye meg akinek van pénze, örülök, h gépre+netre futja...a garanciát meg fizessd ki akkor!!! -
#3665 vedd meg eredetibe,ha arra lusta vagy,hogy szét kapd a géped.kb fél perc amúgy.
-
#3664 akkor ne szedd szét. nekem évek óta nincs oldala egyik gépnek se. ezzel megoldódni látszik pl a szétszedés bonyolult művelete is -
#3663 Az a jó, hogy a válasz gombot is ismered.
Ha "megone" a játék akkor minek akarod lehuzogatni? Ja hogy "megone" mert lejött valahonnan....
Crack meg nincs és nem is lesz.
Mint ahogy a TOCA,CRC (és még leheten sorolni) -hez sincs. -
#3662 En felpakoltam vazze eredetei mds-el majd a FAQ-ban levo mds-re lecsereltem es semmi huzogatas ,mar megy is!!! -
#3661 ha érdekel megone a játék, és igen is el szeretném indítani, anélkül, h lehúzognám az ide kábelt, mer nem fogom szétszedni a gépem!!! a star wars-hoz meg odaírtam, hogy azthiszem, csak olvasni is kéne tudni... -
#3660 LOL!! :P -
#3659 Star Wars: Empire at War - nak annyi köze van a sztárforszhoz, mint neked a témához:)))) -
#3658 RKG Ibiza Cupra---->Itt -
#3657 tudsz olyat is?:D -
#3656 anyámból:D tájékozódok a neten esetleg?:D -
#3655 nem baj. egy raklap krekkes van, ez pont nem az. -
#3654 akko lesz. most jobb? még perpill nincs. -
#3653 törtek már fel starfoce-t! lásd asszem star wars: empire at war -
#3652 Fatal: ezt miből gondolod? -
#3651 Tápkábel crack van csak