19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • SötétBarom
    NA BAZZE ez kuuuurrrrvvaaaaa yo!
  • Videe
    Király ez a Galant! Na EZ igényes! Pl. az üvegem egy ütközés után "bepókhálósodott"!!! Ilyenből kéne még sok! Ez még annyira nem is nem elérhető, szerintem.Grat!!!
  • Videe
    Galant VR4
  • [HUN]FaTaL
    köszi:)
  • hykao #3726
    KATT
  • [HUN]FaTaL
    The old forum was closed.

hova költözött Borg fórumja?
  • SötétBarom
    Mér nem csinál valaki addon pályát.. Annyira elegem van a gyáriakból...
  • hykao #3723
    Dehogynem, előfordul, várni kell...de ha addonokat akar letölteni, akkor egyszerűbb lenne a bannerképre kattintani, ott van mindegyik, csokorba szedve...
  • [HUN]FaTaL
    hát evvel meg mitörtént:D eddig nem volt ilyen
  • Casseus
    erröl:
    LINK
  • Casseus
    segitsetek pls, mert láma vagyok!:)
    erröl a borggaming oldalról hogy lehet letölteni? mert egyik linken se tudtam letölteni! Valaki magyarázza el legyen szíves! elöre is kösz
  • 12346
    ja:P

és? mi a gond?:) told az oroszt.
  • SötétBarom
    Kár hogy az inglish verzsön az not found..
  • Ombika
    Ezek az oroszok sose voltak normalisak! :P
  • 12346
    viszont már nem gyanús. a készítője gta-ba, mafiába, és wr2-be hegsztette az autót. mellesleg orosz. ők meg durva dolgokra képesek:)
    less körbe. kemény:)
  • SötétBarom
    Gyanús valóban.. Csak az utóbbi időben kijött több MW autó, aszittem ezisaz..
  • 12346
    bambulásztam, aztán véletlenül ráleltem az említett cadillac-re. sztem ez lett átkonvertálva wr-be. gyanús is lett volna, hogy egy mw konvertnek honnan lenne beltere^^
  • Ombika
    Speciel engem Wr2 erdekel!! :PPP
  • SZilaJMaGGoT
    De attól még nem tudom letölteni... A régi GOMon van és szar a link...
  • [HUN]FaTaL
    lol:D
  • Ombika
    Pont te irtad ha jol emlekszem SLMen!! :D
  • SZilaJMaGGoT
    Én már a wr1-est se találtam meg.. :(
  • Ombika
    Udv!!

Ehehz is van vmi drift pack,mint regen volt WR1-hez vagy rosszul informalodtam?
  • 12346
    lál. ja:) mind az övé lehet^^
  • kemszi2
    persze hogy jók lennének azok is sőt!
  • arty
    nem nyujt feelinget? 180-200km/h pl. mitől lassu? najah, nem pörögne szarrá a kereke hármasban, de azért azokkal is lehet menni :)
  • Videe
    Akkor jöhetne egy Stratos is meg a 037-es is.
  • kemszi2
    egy Deltának én is örülnék igazán.Bármelyik változatnak
  • Tibor
    Csocso elvitte őket
  • 12346
    x, hogy honnan van. azt se tom, hogy mw-ben van-e ilyen. jajj a supra esetleg pont elérhetőbb a többinél, de attól függetlenül mégsincs minden bokorban 2...:C
  • SötétBarom
    Hát nemtom, a Cadillac az pont NFS:MW convert volt nem? Amugy egy supra pl miért tartozik az elérhetetlen kategóriába? Van egy csomó hétköznapi addonverdám is, de dögunalom.. Egy 1.9es DCi Renault megane nem nyújt semmilyen feelinget, csak megy kurva lassan.. Örülnék én másnak is, de ezekre lehet számítani.. Ami teccene pl: Calibra, Lancia Delta, Fiat Uno 1.4Turbo, Manta.. Esetleg még elférne néhány musclecar a charger meg a camaro mellé..
  • 12346
    jóó, gondoltam, hogy nem ilyenekre gondolsz na:)

nekem különösebb kedvenc nem volt, elszórakáztam mind1ikkel:)
  • [HUN]FaTaL
    az XM-t nagyon imádtam tőle, csinálhatna vmi újabb Citroent is mert itthon a családnak 2 is van:D Volt XM-ünk is régen, nagyon zsír autó volt:)
  • [HUN]FaTaL
    nem barchettára gondoltam hanem Punto, Bravo, Brava, Grande Punto stb.
  • Videe
    Jaja! Ezt az oldalt én is néztem és tényleg jó választásai voltak...
  • 12346
    crx-ről jutott eszembe, wr1-nél ezt az emberkét pl csíptem. a földön járt az autóival:)
  • Videe
    Fatal!: bocs, akkor nem szóltam... Amúgy már tényleg elég unalmas ezek a luxus autók. Minden játékban (szinte) csak ezek vannak. Én is az "életszagúbb" autók pártján állok. Jöhetne mondjuk egy CRX, Lada, Civic(régebbiek) vagy akár egy 900 as Saab is. Akik az autókat csinálják, azok a kérések alapján döntenek mercik, ferrarik és hasonló ólcsó autó mellett? vagy ehhez van kedvük?
  • 12346
    hesszelgettem synetic fórumot, aztán van, aki warbit, mantát, meg ilyeneket hegeszt. csak lesz belőle vmi:)
  • 12346
    kb:) de ha pl fiat, akkor se barchetta, meg ilyenek:)) max akkor jöjjön, ha tényleg geciszép, és a gyáriét megközelítő, vagy hozzá illő hangja van:D
  • [HUN]FaTaL
    tényleg jöhetne vmi hétköznapi is: fiat, vw (mondjuk 3as golf:D), peugeot, renault, citroen, honda (nem tuning!) stb.