30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#5742 Ezt hivják ugy hogy tartógép?:
Flop előtt kör KJ
Flop Kör A2 meg mégvalami
riverig tartottam hogy kijön egy flush de buktam 8000 zseton riveren már dobtam.
Ti tartottatok volna és ha igen meddig? -
#5741 Ebben igazad van, először tisztába kell jönni a játék alappillérjeivel, utána jöhet a pénzes játék. -
#5740 Jah, de ha ilyen dolgokat nem tud, akkor miért játszik pénzes asztalokon? -
#5739 Mi a fene, én is multireg lettem. :))
Fogalmam sem volt róla hogy van másik fiókom is.
De mi a fenének csináltam... -
#5738 - -
Ricsard001 #5737 Oké. -
Ricsard001 #5736 Nem is csak a lopás miatt. A korai-középső játékszakasz készíti elő a végjátékot. Ráadásul a korai szakaszban több kezet játszhatsz meg mint a középsőben. A végjátékban pedig ismét lazulsz.
Végeredményben nem is az idő szabja meg a megjátszható kezek számát, hanem a vaktétek és a staced mérete. -
#5735 tudja -
Ricsard001 #5734 Azt hiszem ő online játékra gondolt. Ha szervezni akartok, egy játékos máris van. -
#5733 Hát ennek talán van értelme. Mondjuk régebben volt ötlet élő verseny szerevezésére, amire mondtam, hogy helyet, és asztalokat, zetonokat tudok biztosítani, de aztán elhalt az ötlet. -
#5732 Ahhha, tényleg! Kösz a választ -
#5731 lehet meddő ötlet, de összehozhatnánk egy barátságos, sg-s pókerpartit valamikor monnyuk bwinen -
#5730 Hmmm....talán azért mert nem éri meg. Miért lopjak keveset? Ha már nagy a vak, akkor már sokkal inkább megéri bevállalni a kockázatot, mint az elején. Meg kis vakoknál, könnyebben adnak meg emberek emelést.
Szóval azért érdemes akkor lopkodni, mikor már nagyobbak a vakok, vagy akár ante is van. -
#5729 privátban várom az oldalt ahol eladhatom :D -
#5728 Én azt nem értem,hogy versenyen amikor kicsi a vak miért játszunk meg kevesebb kezet és amikor már a vak nagy akkor meg többet!
#5714 ezért??? -
Ricsard001 #5727 No problem. Csak nem egyszerű kezdőnek lenni. -
#5726 -
#5725 gyüjtsd inkább aj átékpénzt aztán add el vannak ilyen amerikai fórumok ahol pénzért megveszik én 4 napja adtam el 3 millió játékpénzt 70 dollárért -
geo91 #5724 Jó-jó csak egy pillanatra kiakadtam... Ja és bocsi Danny. -
#5723 Ő legalább kérdez. Senki sem kezdi profin. -
#5722 Játékpénzes asztaloknál ne is várj mást. -
#5721 Persze,ez mindig így van,csak a sok gyökér akkor is tartja a 2 színt a kézben,ha a flushhöz turnön meg riveren is kéne lap,és jön is nekik. -
#5720 Voltam ma két játékpénzes s&g-n, egy hetedik és egy harmadik hely a termés
A harmadik helyesnél a két páromat az utolsó pillanatban verte az illető egy flushel... A flushnél nincs undorítóbb dolog a világon, grrrrrr
szerk: persze amúgy lószar sem volt nála... -
geo91 #5719 -
#5718 Mai este is a szerencsejátékosoké... -
#5717 Az a helyzet a vaklopás, amikor azzal a céllal emelsz, hogy dobásra kényszerítsd a kis és nagyvakot, ezzel úgymond "elrabolva" a vaktéteket.
Ezt sokszor az általánosnál gyengébb kezekkel is megteheted.
A vaklopó pozíciók általában a cut-off, a dealer és a semi-blind. -
#5716 Ezt inkább a stack-méret befolyásolja. -
#5715 Mi az a vaklopás? -
#5714 Versenyen az első órában csak a nagyon jó kezekkel kell játszani,és várni hogy kiessenek a szerencsejátékosok. -
#5713 Az AQ, KJ lapok kiváló vaklopó kezek, és könnyű tőlük megválni.
S&G-ben a végjátékban már csaknem monster kéznek számít.
Cash játékban és versenyek korai-középső szakaszában viszont igen óvatosan kell velük játszani. -
#5712 A 23-at ne nagyon kívánd, nem a legjobb dolog alulról csatlakozni a sorhoz. És másra aligha van esély. -
Csesza #5711 az első, mivel az 9ig tart -
#5710 56789 -
#5709 Melyik az erősebb sor?
56789 v A2345
-
BladeW #5708 Ez a baj a FL-el, nagyon jo potoddsot ad a huzolapoknak. -
#5707 Rájöttem az AQ KJ lapokat el kell dobni flop előtt jól néznek ki de flopnál inkább már a 23ast kivánnád. -
#5706 FL,és folyamatosan hívtam. -
#5705 flopp előtt mekkorát hívtál? -
#5704 AA ellen a T4 szerintetek hívott a riverig a semmire,hogy aztán flösse legyen? -
#5703 1$-os Turbo SnG-n most lettem második,fú milyen mákjaim voltak:)