30077
  • bardocz
    Hát hihetetlen,minden szarral elvernek,AQ vs. K3,nekem floppolt A pár,nem is gondolnám,hogy van olyan,aki a semmivel megad egy flop emelést,KK-t meg A4 veri,hol máshol mint riveren,addig legalább már sokat hívtam,most AK JT sorral,ilyenek miatt bukok már megint egy csomó pénzt.
  • Dick Riddick
    A bónusz kiváltásának általában vannak feltételei. Általában ha nem játszod ki adott idő alatt a teljes bónuszt, levonják a számládról a pénzt. Erre két-három hónapod van. Mínuszba természetesen nem megy az egyenleged.
    Ha nem játszottad ki a bónuszt, de több pénzed van már az utalt tőkénél, a plusz a számládon marad.
    A pénz kivétele is feltételekhez kötött, az Ultimatebet-nél emlékeim szerint 80 pont kell. A kivételhez szükséges pontok gyűjtése ha jól tudom csak a bónusz kiváltása után lehetséges (nem biztos).
  • Dick Riddick
    Egy kis segítség a számoláshoz.
  • Dick Riddick
    :)))
    Nekem is lehet mákom :)

• Szeki26
    Sziasztok !

Lenne pár kérdésem biztos tudtok válaszolni rá.Szóval 50$ kezdőtőkével kezdtem el játszani a www.yourpokercash.com-ról.Az ultimatebet-re regisztráltam,de néhány dolgot nem értek.
    100 raked hands kell a következő utalásig (5$),és így folyamatosan utalgatnak még 50$.Idáig oké.Olyan 2500 raked hands kell,hogy ki is lehessen utalni pénzt.
    Az első kérdésem,hogy hol találom ezt,hogy mennyi a raked hands amit játszottam.A cashier-nél írja,hogy mennyi pont kell még a következő 5$-ig,de nem látom,hogy mennyi lejátszásnál hogy kapom a pontot,nem értem az egészet :)
    A másik meg mi van ha "tegyük fel" akkora menő vagyok,hogy sit&go tournaments-ekkel megtriplázom ezt a pénzt.Akkor se vehetem ki a megnyert pénzemet ? Vagy az 50$ felüli összegeket kivehetem ? Mer ugye ezekre csak pár cent vagy dollár a teremnek megy,azért nem sok pontot számol.Indultam egy ilyen sit&go-n és azt megnyertem,de pár centes cash game-ekkel alig tudok összeszedni valamit,meg egy idő után unalmas.Össze vissza call-ozok miközben netezek,kajálok meg a franc tuggya még mit csinálok :)
  • Dick Riddick
    Versenyek késői szakaszában mindhárom játékban van már. Cash játékokban K7 dobás, 56-J10 emelésre dobás, de nem emelt potban szépen lehet velük játszani (jók az implikált esélyek).
  • kas123
    ellenfél, vak és pénzmennyiségfüggő mindegyik
  • Dick Riddick
    Nincs mit.
  • Chrisx
    K7 simán dobás, 56, J10 hátsó pozícióból nagyon jó tud lenni.
  • Rolka
    THX
  • Danny1987
    És a J10?
  • Danny1987
    Ha K7 lapotok van flop előtt.
    Akkor ez eldobjatok?
    Mi a helyzet ha 56os egyszinű?
  • Dick Riddick
    VC Poker
  • Rolka
    Linket plz mert nem találom
  • Dick Riddick
    Nem pénz, zseton.
  • Danny1987
    K.rva nagy:)
  • Danny1987
    Bakker mekkora pénzek.
  • bardocz
    Még szerencse,hogy a vakok előtt elolvastam,hogy verseny:D
    azta mákos fajtáját....

• Dick Riddick
    Mind az IPoker hálózatához tartozik, igazad van. Ugyanaz a szoftver, közös játékosállomány.
  • Dick Riddick
    Ez a minbet rossz berögződés, szerintem te is szokj le róla.
    Nem értettem az SB játékát flopon. Minbetre minrise. Vajon mire gondolt?
    Hát igen ott kellett volna visszatolni rá.
    A turnnél is kár volt megadnod. Check-rise-t játszott, és alacsony limiten ritkán blöffölnek.
    MP2 kemény játékos lehet. :DD
  • kraawz
    Ugyanarról megy, mint cdpoker, titan meg tonyg. Talán mansion is ezt használja, ugyanazok a termek.

Grafikát látod, 10$ ingyé van.
  • Dick Riddick
    Alacsony vakoknál jönnek ám mindennel. De ez a jó, ők fizetnek ki. :))
    Bárki bármit is mondjon, a két ász látványa fantasztikus.
    (Épp ma buktam egy versenyt AA-val, JJ ellen, riveren legyorsult. De akkor is imádom!)
  • Fabio Capello
    milyen ez a hely, nem ismerem
  • kas123
    Tudom hogy a flopnál rontottam el az egészet, de a minbetem oka az a
    nagyon érdekes játékos állomány volt.

SB: Amikor megláttam a showdownál a 22-t a kezében, csak lestem. Előtte KQ alatt 1 partit sem játszott meg. (és ha flopba jött az A és volt hívás dobta mint annak a rendje)

UTG1 srác meg csak Ax-el játszott, ha nem volt nála A akkor dobta. o.O

MP2 - nagyvak megad, flopnál dob, nagyvak megad flopnál dob, nagyvak megad flopnál dob, nagyvakig kiegészit flopnál dob, ha hívás van = dobás...ilyet se pipáltam még

D - pont az előtte levő körben kapott kézbe KK-t, és úgy játszotta meg mintha egy 72 lett volna, ezzel mindent elárultam róla.

Még1x leírom h tudom h hibáztam, elkövettem uyganazt a hibát amit Kamionos követet el az AA-szal. Ki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli. Ez van. ^^
  • kraawz
    Én egy fillér befizetés nélkül játszok, ebben a hónapban még ezen a téten, jövő hónapban már eggyel feljebb :)
  • zeli
    Mostanában én is Santiago-n játszok, mert lent van a bankrollom :S
    Lehet majd találkozunk :D
  • kraawz
    Még mindig ugyanaz a sit&go. Nem nyertem vele sokat, de akkor is :D

• kraawz
    1. képnél flop után voltam all in

2.nál pedig preflop
  • kraawz
    Na, begyújtottam a rakétákat

• Count Adyn
    Na nyertem 5 centet freerollon:D Dáma párral kézbe allint mondtam J8 megadta, és riveren lejött neki a sor:S Itt a statom:

A jelenlegi Hold'em játék során 188 lapot osztottak neked, és flopot néztél:
    - 18 alkalommal, amikor nagyvak voltál (összesen 21 alkalommal) (85%)
    - 13 alkalommal, amikor kisvak voltál (összesen 20 alkalommal) (65%)
    - 27 alkalommal más pozícióból (összesen 147 alkalommal) (18%)
    - tehát 58 alkalommal (összesen 188) (30%)
    Mutatással megnyert pot - 9, összes 19 (47%)
    Mutatás nélkül megnyert pot - 19
  • Csacsi
    Egyetértek. Flopon legalább potnyit hívtam volna, de minimum 3/4 potot. De ha már így is történt, és visszaemeltek rád, akkor ott tolom meg egy reraise pottal. Ha arra sem dobja el, akkor hülye, de szerencsés. Az ilyet el kell felejteni. De tényleg rossz játék volt, így nem csoda, hogy kikaptál.
  • Dick Riddick
    Nem igazán értettem ezt a minbet dolgot.
    Ha van sebezhető kéz, akkor a két pár az. Sorveszélyes board, kellemes pot-esélyekkel.
    Egyszerűen nem lehet slowplay-elni, mert simán lejavulnak.
    Szerintem rossz játék volt.
  • kas123
    *SM = SB :D
  • kas123
    Egy röpke parti, hiába veszítettem, nekem tetszett. :)

position - chip
    UTG1: 2670
    UTG2: 850 (sit out)
    UTG3: 850
    MP1: 850
    MP2: 920
    MP3: 760 (sit out)
    B: 850 (sit out)
    D: 752.50
    SM: 3137.50
    BB (mostantól HERO): 2590

binds: 30/60
    preflop:
    UTG1 - call 60
    UTG2, UTG3, MP1 - fold
    MP2 - call 60
    MP3, B - fold
    D - call 60
    SM - call 30
    HERO (5s 8d) - check

flop: 8c, 5d, 9s
    SB - check
    HERO - bet 60
    UTG1 - call 60
    MP2 - fold
    D - call 60

SB - raise to 120
    HERO - call 120
    UTG1 - call 120
    D -call 120

turn: 2s
    SB - check
    HERO - bet 60
    UTG1 - call 60
    D - call 60

SB - raise to 540
    HERO - call 540
    UTG1, D - fold

river: Jc
    SB: all in
    HERO: call

showdown:
    SB: 2h, 2d, 2s, 9s, Jc
    HERO: 5s, 5d, 8c, 8d, Jc
  • pokerarnold
    me a fórumba írjatok hanem e-mailt!!!
  • pokerarnold
    Március 7. CPT Rebuy Texas Hold’em PókerbajnokságRegisztráció:[email protected] [email protected] [email protected] [email protected] kezdete:márc.7. 13:30 találkozó(Bosnyák tér) 14:00 verseny(Tájfun Póker Klub)Játék:Rebuy 1000 HUFTípus:No-Limit Texas Hold'emBeülő:2000+500 FtRésztvevő:max. 30 főVakemelkedés:15 percenként, kezdő vakszint 100/200Kezdő halmaz:8.000 zseton-- Ne Felejtsetek el regisztrálni!
  • kraawz
    De 2 másik körben az ellennek ugyanígy sor és flösshúzója volt, mindkettőnek leesett riveren.
  • kraawz
    Na, ez nagy játék volt. Végül csak 3. lettem, de nem semmi. 2500 zsetonról sikerült magam 500ig leejteni ( két végéről nyitott sorral buktam v 800at, aztán flösshúzóval flopon megint v 800at), és innen jöttem vissza.