30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
remélem is mert 5 dolcsiba voltt a party :D -
Ez sajnos benne van. Majd legközelebb segítenek a rakéták. :) -
sorry nem tudtam már lementeni de olyan volt az asztal amiért igazán dühös lehettem :D -
Jó lenne tudni a számokat. Azzal teljes a kép. -
BladeW #5538 "de lassan stabil top3 leszek"
Abban azert annyira ne bizz meg ilyen kis teten se. Nekem volt h 1 nap 10 sng-bol 6-t nyertem 1 3. hely. Kov nap zsinorban buktam vagy 6-t. De meg igyis nyereseges voltam, es az a lenyeg. Ahogy mesz feljebb a teteken egyre kevesebbszer leszel majd fizetos helyeken. (ITM egyre kisebb). -
természetesen hatalmas allint küldtem rá flop után -
ász pár kézben emeltem flop elött egy jó nagyot aztán flop kedvező voltt nekem 98al adja egy flush huzoval nah vajon ki nyert riveren flushel néztem egyet ennél jobban már nem lehet bevédeni aa-t!?
-
A KQ meglepően gyenge tud lenni, az 56 pedig sokszor meglepően jó (rejtett lap). -
Szépen haladsz, és van türelmed. 
Így kell ezt!
Inkább nyerj kicsit, mint bukj nagyot. -
A button: Gomb vagy másnéven osztó/dealer.
A 3bet: Egy adott körben A játékos nyit, B emeli az A játékos nyitását, C visszaemeli B emelését. C lépése más néven 3bet. A 4bet pedig a következő visszaemelés.
Pozíció: Pozíciód van egy játékoson, ha az az adott tétkörben előtted cselekszik, tehát amikor te lépsz, már tudod az előtted cselekvő lépését.
A pot: A játékosok által a játékban maradásért fizetett tétek összege, beleértve a vaktéteket, emeléseket és megadásokat.
A pot-odds: Egy arány, ami megmutatja, hogy a pot méretéhez viszonyítva mekkora összeget kell megadnod a játékban maradáshoz.
Az implied odds: Feltételes esély, ami a további tétkörökben a többi játékostól nyerhető összeget veszi alapul az esélyeid számításához, lehetővé téve, hogy a rosszabb esélyek ellenére is játékban maradj.
A cbet: Continuation bet, azaz folytatólagos nyitás. A preflop emelő a flopon is nyit, azaz folytatja az emelést az újabb licitkörben is. -
"Colt 45
Állítólag az egyetlen dolog, ami még a Royal Flush-nél is erősebb. "
:D -
Ott egy 0.60 lemaradt valamiért. A lényeg, 1.20$-ból nyertem 3.20$-at. A célom végülis most a játék, ekkora téten nem lehet sokat nyerni. Csak megfogadtam, hogy mivel nem tudok befizetni és anno a legtöbb no depositot elcsesztem, erre vigyázok. -
Lassacskán építem a bankrollom én is. Pár napja indultam 10$-ról, amúgy lassan 4 hónapja játszok.
Tournament Start Place buy-in Player buy-in Win
Santiago 2009-03-01 20:42:15 2 $0.20+$0.04 $0.24 $0.60
Santiago 2009-03-01 20:36:09 9 $0.20+$0.04 $0.24 $0
Santiago 2009-03-01 08:54:24 2 $0.20+$0.04 $0.24 $0
Santiago 2009-02-28 20:40:02 1 $0.20+$0.04 $0.24 $1
Santiago 2009-02-28 09:23:52 1 $0.20+$0.04 $0.24 $1
Nem nagy pénz, de lassan stabil top3 leszek. Remélem..
-
büszke lehetsz rá, főleg ennyi idősen már
-
pokerkifejezesek
#Kamionos: annak, aki nem tudja hogy nem az számít hogy kinek lesz meg előbb a flush-e, a szerencse sem segít!
+ attól hogy ha bemákol 1-2 leosztást 1 fish, hosszútávon visszanyerem tőle a zsetonokat
-
A tudás sosem lehet mellékes. A lényeg hogy jó döntéseket hozz, minél többször. Sokszor le fognak mákolni, sokszor leszel mérges, sokszor ábrándulsz ki, de ha türelmes vagy és figyelsz arra amit csinálsz, nem fog elmaradni az eredmény.
Ha az ászpáromat megveri egy 72-vel, nem baj. Sőt. Csak legyen minél több ilyen játékos, és minden rendben lesz. :D -
:))) -
Hosszú táv, ez a lényeg! -
Játékpénzes asztalon csak addig legyél, amíg a szabályokat meg nem ismered. Mivel lényegében tét nélküli játékról van szó, rossz berögződésekkel leszel csak gazdagabb. Rontani fog a játékodon. Akkor inkább freerollozz. -
Kivéve persze ha verhetetlen a lapod. -
"Soha ne tedd fel az összes pénzed egy nem emelt potban." -
Szerintem olvass el egy kevés szakirodalmat, aztán kezdj el játszani. Hidd el nem bántásból mondom. Bár végülis könnyen jött, könnyen ment. -
-
A pot az a tét.
Amugy nem tudom melyik mit jelent.
A pozició :kisvak nagyvak korai belső hátsó szerintem. -
nl hold em 0,02/0,04-re lementem
Most mar 60,71$ van. -
Párnál persze,én is,de ha nem J+ a kisérőlap,én dobom.(fl-en lazább a kezdőkéztáblázat).De no-limiten tízest csak akkor tarok meg,ha pár. -
Van program,amivel ki lehet számolni:) -
Bár ez hülye kérdés volt. Mivel a 9 alatti lapokat dobod.
Inkább azt kérdezem.
Mi a Button?
Mi a 3bet?
Mi a pozíció?
Mi a pot?
Mi a pot odds?
Mi az implie odd?
Mi a cbet?
-
Melyik lapnak van nagyobb esélye? KQ, vagy 56? -
Persze ez még függ attol is hogy emel-e valaki. -
Szivd vissza de gyorsan! -
ha egyszinű akkor megtartom ha9 vagy nagyobb megtartom párnál automatikusan megtartom.
Flop előtt. -
Ez az 56 dolláros bankroll sem fog sokáig tartani :D -
Dobd el lazán,lesz bőven lap,ami játszható,azért sem érdemes olyan lappal játszani,mert ha másnál is 10-es pár van,könnyen nyerhet,mert kicsi a kísérőlapod.Amúgy valami stratégiát betartasz,vagy csak úgy találomra játszol?Mert utóbbival nem leszel sikeres. -
Lol
akkor én nem vagyok épp ha van 10es megtartom persze csak ha nem kell nagyot emelnem. -
Hát aki T7-et megtart,az nem ép:D Még szép,hogy dobtam volna.Javaslom,hogy menj lejjebb 1 limittel,nehogy a bankod bánja!
A partypokeres dolog meg szerintem faszság:) -
Barátnőm megszólal elöbb úgy enne egy kis nuttelás kenyeret mondom neki hozd be a kenyeret ugy sincs kedvem kimenni wcre megkenem én neked XDXDDDDDDD loáál -
Na megkaptam az 50$ kezdőtőkémet.
Feltornáztam 66$-ra onnét pedig le 56$-ra.
Olyanokba mentem bele amiből tudtam hogy csak szarul jöhetek ki.
1.A PartyPoker-en tényleg 5000$ a potba kell raknod mielőtt kivehetsz belőle?
2.no limit hold em $0,10/0,25 NL
Flop előtt kapsz egy karo 7 és 10est.
A masik jatekos 3 $-t rakott be.
Én bedobtam a flopon lett volna egy szinem:(
neki KK volt.
Ti is bedobtátok volna? -
J6-al végig a semmire adott meg:DDD -
:ASD:ASDASD: most nézem,annyira morci lett,hogy visszaült 49$-al FL 0.10/0.20-as asztalhoz:D Amíg ő ittvan,addig én is játszok:D