30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#5702 na bocs
-
#5701 Amikor megláttam a 9-es párját,szinte éreztem,hogy lefog jönni egy 9-es.És lássatok csodát:
-
#5700 - reklám -
- Regisztráció időpontja:2009. 02. 08. - Üzenetek száma: 12 - -
#5699 Sorry, félreértettem. -
#5698 Igazság szerint a kis-közepes párok igazi ereje a flopolt szetben van. Igaz hogy kicsi, de van bemutatási értéke is, ami jól jön ha senki nem talált el semmit. Nem is beszélve arról, hogy jöhet egy nagyon durva flop, ami megijesztheti a játékosokat. Még ha nem is jött le a szet flopon, könnyen lehet hogy nagyon olcsón megnézel akár 5 lapot is. -
#5697 énis ezt modntam :P csak én cinikusan fejeztem ki magam -
#5696 Azért elég sok flopban nincs magas lap. -
#5695 Kis és közepes párokkal preflop emelést megadni sohasem ésszerűtlen lépés.
A javulásra igaz hogy kis esélye van, viszont az implikált esélyei nagyon jók Ha bejön a szeted, szinte biztos hogy ki fognak vele fizetni. Ennél rejtettebb lap aligha akad a pókerben.
Emelni velük ugyanúgy helyes lépés. Ha csak kis/közepes párokkal limpelsz, és minden mással emelsz, a saját esélyeidet rontod.
Mellettük szól még hogy könnyű tőlük megválni ha nem kedvező a flop. -
#5694 természetesen ha ász vagy király pár elfogadja akkor is
de én a kisebb párokra gondolok most -
#5693 Ez tényleg így van! utóbbi időben ha AK-val all in-t megyek preflop és elfogadja ász,királytól kisebb pár mindig kiesek. -
#5692 Oks, majd kikeresem. Igazából a 77-es szituációban az allin nem volt akkora baromság a részéről, mert asszem már csak 5-en maradtunk. és semmi nem jött le középre. Jellemző, mikor QQd van akkor tutibiztos jön egy király, vagy egy ász floppon, de ha Akd van, az Istenért se :D -
#5691 me aztán minden flopban ott van az A/K/Q...
am írd má le h mi h volt, pozíciók, chipmennyiség, vakok... -
#5690 Mondjuk sztem a 66 elég meggondolatlanul játszik, hogyha egy preflop emelést megad. Volt nekem is egy ugyanilyen AQs esetem tournamenten, csak 77 ellen. Végiggondolva 7estől felfelé bármilyen kézbe pár megveri, és ha csak egy ász vagy egy dáma jön, a hetesei semmit sem érnek. Szóval a preflop emelésemet sztem meggondolatlanul adta meg, mert ha arra játszott, hogy AKm van pl és nem jön le semmi, akkor az mákra játszik, semmi másra. -
#5689 Miért? a 66 az AQ ellen nagyjából 50-50%. Szóval semmi mákolás nincs ebben. -
#5688 ja, főleg ha lejön a harmadik 6os a floppon -
#5687 66tal nagyon is simán, főleg ha kevés az ellenfél/kicsit hívtak -
#5686 Persze,értem én,de 66-al hogy lehet partiban maradni... -
#5685 "....Nekem az baszta ki tegnap a biztosítéket,amikor az AQ-val flopon lejön a Q pár,turnon a drill,végig hívok,és a riveren lever egy 6-os póker...."
ami ha jól értem turnon már full volt, ami elég már a setted ellen. Félre ne értsd nem kötözködni akartam, csak ez a parti már a turnön eldőlt sztem.
-
#5684 Gyönyörű póker. -
#5683 Doyle Brunson szerint: "A pozíció minden."
És igaza is van. -
#5682 Nagyon fontos egy 10 fős asztalnál,hogy melyik széken ülsz,akár az egész játékod is múlhat rajta. -
#5681 -
#5680 A variancia miatt. De a többiek kaptak játszható lapokat. -
#5679 Hát van annál nagyobb élmény mint első helyen végezni?
Nem hiszem. :))
Gratulálok. Csak így tovább! -
#5678 Én ma 13 leosztáson keresztül nem kaptam 7esnél magasabb lapot.
Ma próbáltam ki magam a 0.50 centes sit&gon (húú!:D), és első helyen végeztem a felső sor ellenére is, 2.50$ -
#5677 Én egy ideig összeesküvés elméleteken törtem a fejem, mert viszonylag sok furcsa leosztást láttam a pókerasztal mellett.
Viszont egy ideje egymagam játszok egy kártyapaklival, gondolkodom a helyzeteken, esélyeket számolok, ilyesmi. Tíz fős asztalt imitálok. A paklit négyszer keverem át, és elemelem a végén.
Az online póker nokedli ahhoz képest. Egyik hülye helyzet a másik után. Egyszerűen hihetetlen. A legdurvább helyzet eddig az volt, amikor 24 leosztáson keresztül nem volt senkinél semmi, sem két figurás lap, sem magasabb pár. Mai napig nem találok rá magyarázatot. 240 leosztott értéktelen kéz zsinórban egyszerűen lehetetlen.
A lényeg az, hogy egészen más szemmel nézem azóta a lemákolásokat. -
#5676 Nekem az baszta ki tegnap a biztosítéket,amikor az AQ-val flopon lejön a Q pár,turnon a drill,végig hívok,és a riveren lever egy 6-os póker. -
#5675 :)))
Murphy-t egyszer jól meg kellene ruházni, és megetetni vele a törvényeit. :D -
#5674 Én ma majdnem megőrültem, mikor szépen végig csekk-call oltam a floppolt ász-full ommal, és mikor riveren allint hivott rám, akkor szart be a netem... -
#5673 A mákolásokat mindig megjegyzi az ember. Az agy a negatív dolgokat könnyebben raktározza el.
A lényeg hogy nyerni menj, és csak pozitívan! Ez a lényeg. -
#5672 Mondjuk mansionon legalább volt már pár mákom nekem is riveren,aminek nagyon örültem:) -
#5671 Pedig az ilyen helyzetekből leszel plusszos. Éppen ezért hívják máknak. De a pumpa mindenkiben felmegy ilyenkor. Én sem vagyok kivétel. -
#5670 Ez egyenlőre bejön,meg még éppenhogy plusszos,csak az ilyen idióta lemákolásokat nem bírom. -
#5669 Meg kell találni azt a játékot ami fekszik neked, nézz körül a többi pókerfajtában is. -
#5668 Én is azzal kezdtem,nagyon sokat játszottam,de nem tudtam limiten feljebb lépni azzal a stratégiával,amiből van,aki megél.Pont az ilyen badbeat-ek miatt,eléggé el voltak szaporodva. -
#5667 Így már értem. Én úgymond NL-re szakosodtam. :) -
#5666 FL-t játszok pár hete(lehet nincs is 2:D),szóval ott nem lehet nagyokat emelni:D -
#5665 Ez az alacsony limit hátránya. Ha minden szeméttel beszállnak, várd ki a prémium lapokat, és ne a sztenderd emelést használd, hanem emelj többet. Drágítsd meg a hibáikat, de nagyon!
Az AQ, AJ-vel meg csak óvatosan. -
#5664 Hát sokszor hiába,minden szarral lemákolnak.Az meg tipikus,hogy ha AQ,AJ van kézben,akkor az körbe lesz lőve,lyuksorra meg én nem hívok,meg nem is adok meg emeléseket,nem éri meg. -
#5663 A hülyeség komoly fegyver, és sokan használják is.
Annyit tehetsz hogy jól játszol.