30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
ddt500 #5902 Régen volt de azért köszi. -
#5901 Én is így teszek. Ha a semmiből nem tudok bankrollt építeni, akkor a saját pénzemet minek is tenném fel? -
#5900 Én 4 napja kaptam 5 $-t a PokerStarstól és azóta csináltam belőle 80at, lassan de biztosan alapozom a PS bankrollomat :).
Azt az elvemet, hogy a saját pénzemet nem kockáztatom online, még nem akarom felrúgni egy jóideig. Tehát én ezekből az adományokból és a freerollokon összeszedett pénzekből élek. :) -
#5899 Egyébként gratula az 500 euróhoz. -
#5898 Nekem a maximum 1070 volt.
Most 7 euróval nyomom. :) -
ddt500 #5897 A playmanival az a baj, hogy a játék lényegét öli meg. Én is játszom vele néha. Fél órát havonta. Volt, hogy 10 perc után 30X-os pénzem volt. Nem veszik komolyan. Szerintem. -
ddt500 #5896 Köszi. Nem menőzni akarok vele csak itt egyesek úgy villognak freerollos futottak még helyezésekkel, hogy gondoltam mutatok valamit valódit is. Egyébként jelen pillanatban kemény 20 euróval játszom. -
#5895 nem értem mit őrlitek magatokat... Ki fogtok röhögni én saját szórakoztatásom érdekében pókerezek... nem figyelem % kalkulátort h kijön e a lap, nem stresszelek... igen play money.. freeroll.. de ez 1 játék.. és itt a körülményektől is sok minden függ..
pl egy tuti lap nem minden helyzetben az;) -
#5894 gratu :) -
ddt500 #5893 Itten meg egy 500 eurós nyeremény.
-
ddt500 #5892 Nekem volt még sem verem a nyálam egyfolytában.
-
#5891 Nem ártana. -
Monoton #5890 befejezitek? -
#5889 Te honnan veszel ilyet,hogy én lennék a "csúcs" a topikban? -
#5888 sztem csak te nem értetted hogy mire gondoltam :):P -
#5887 nah te vagy a csúcs a topikban szóval szerintem ez nem te beszélgetésed voltt :D
hadjátok már abba mert végig témánál leszek és nem lehet majd modi bácsinak szólni hogy valami roszat teszek mert enm fogok , ha végre belenne fejezve akkor énis csendben maradnák már csak nemtook! -
#5886 pffff érdekes ember vagy te hallod!! -
#5885 akokr mondja meg értelmesen mire gondolt vagy kérdeze meg hogy mennyi van rajta és nem bunkó style ban oltogatni az embert
akkor leírom értse az már kilett kérve , a számlámon jelenleg 32 dollár van öszvisz ennyi és nemis fogok befizetni többet , miért freerollozgatok? mert jó idötöltés és néha még nyerni is lehet vele ennyi -
#5884 Bazm, még mindig nem fogod fel ? Ő arra gondolt, hogyha a PÓKERES BANKSZÁMLÁDON van 1000+ DOLLÁR, akkor MINEK baszakodnál freerollokon, jobban megéri a cashgame, vagy a SNG. -
#5883 ennyi tudsz látom jobbra nem futja szánalmas vagy mikor kampó van mert valamire nem tudsz belekötni idióta kicsit eröltesd már meg magad látom neked még életedben nem volt 220 ezer forintod
"ha valakinek van ennyi pénze, az inkább sng-zik/cashgamezik/mtt-zik..."
adjak kölcsön kenyére tejre? -
Rundstedt17 #5882 Tetszik ez a új póker topic:D -
#5881 Hallod, konkrétan ez a mondás jutott eszembe, mikor frissítettem a topikot! :D -
#5880 "Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz a szintjükre, és ott legyőznek a rutinjukkal!"
Ezt megfogadva, szia :)
u.i.: nem azt mondtam hogy 1200 $ sok pénz 1 évhez képest, hanem hogy ha valakinek van ennyi pénze, az inkább sng-zik/cashgamezik/mtt-zik... minthogy hülye freerollokra pazarolja az idejét -
#5879 ugy látszik te nem vagy tisztába a pénz értékével hogy szart se ér már szinte 1200* 190 mert tavaly a körül mozgott a dollár az 228 ezer forintnyermény 365 nap alatt hát 2 havi fizetés több annál csak úgy megsugom mielött azthiszed hogy az hu de kurva sok pénz és utána már nem lehet freerolozgatni... -
#5878 hát pedig de mert 1 év alatt 1200 dollár az lófasz nyeremény se 365 nap alatt miliokat nyernek kisújjbol mások.... -
#5877 Nem at vitattam, hogy 67. lettél, hanem azt, hogy azért etél ki, mert lejárt az időd. Az a hülyeség, de látom még mindig nem érted. Biztos megint valami A magassal oltad neki, aztán belenéztél valamibe. :D És kitaláltad, hogy a gép foldolt, mert lejárt az időd, és ettől kiestél. LOL. -
#5876 aki nyert 1200 $-t az nem fog utánna freerollozni és nem mond olyan hüyleségeket mint te -
#5875 teis érdekes vagy mert értelmezni nem nagyon tudsz ha tavaly nyertem 1200 at akkor azon mit nem értesz és nem freerollokbol legnagyob freeroll nyeremény szevasz öszvisz 45 dollár voltt nekem partypokeren -
#5874 hát nem csak freerolozok hanem irtam tavaly az tavaly 1200 plusz volt azaz mentem 10 - 20 dolláros versenyeket is nah viszont idén inkább csak frerollozgatok már -
#5873 -
#5872 "1200 dollár plusz" és freerollozol?
7 ezer indulós max 100$os free...3-4 óra és nyersz vele 20 $-t ha megnyered?:D sőőőt még kzöel se vagy ahoz h megnyerd...érdekes ember vagy:D -
#5871 Már ne haragudj, de pont ezért nem játszik a normálisabbja freerollt. Mert ott ez megy. Lát egy A magast, aztán "becsukja a szemét, és tolja neki" :)
Majd kitalál valami kamu dumát, mikor oirási mákkal elöl végezne az elmondása szerint, hogy mivel a telefon miatt, nem tudod időben kattintatni, a gép feltette az összes zsetonját és kiesett. Hát LOL. :D
"67 edik helyen estem most ki az ept live freeroll rol 7029 induló , 250 000 rel voltam 13 adik ha ráültem volna zsetonokra lazán beértem volna sztem az első 18 ba fizetős helyre erre nem csörög a teló a party közepén és hiv édesapám ésa gép befoldolt mert már csak 1 másodperc extra időm volt amire én nem figyeltem és kiestem a franc egye meg ekkora vakoknál miért nem lehet több időt adni gépnek szomorú "
Jah, és még azt is írtad, hogy foldolt a gép Akkor hogy estél ki? Ez csak nekem magas itt kéremszépen? Nah mind1. Hagyjuk. Jó játékot a freerollokhoz, meg egyebekhez. :D -
#5870 -
#5869 te nem fish vagy hanem egy vesztes aki itt az sg n 40 évesen ilyenekel foglakozik meg többségetek észrevehetnétek már azért teszem be ezeket a eosztásokat hogy mondjátok a magatokét hát én csak jól szórakozok mikor megy a duma meg az okoskodás
és ász magasal megynertem talán rátok érezni milyen lap van másik játéksnál miért fáj az igazság hogy jók a a megadásaim és érzem ki blöfföl nemértelek ha anyira fish lenék akkor mégse jutnék el iylen 7 ezres versenyeken mindgi az első 100 környékére ha anyira fish lennék akkor mégse lenne 1200 dollár pluszom egy év alatt ha anyira fish lennék akkor nektek miért fájna
hmm nem értelek titket fish vagyok de nyerek még egy ász magasal is bocs de szerintem nem én vagyoka fish -
#5868 Ezt a részt én sem értettem. -
#5867 Már kezdtem azt érezni, hogy én vagyok a fish. De látom, hogy nem.
Itt arcoskodik, hogy milyen hülyeségeket csinál egy freerollon, és nyer vele valamit. LOL. Sőt tovább megyek, nem nyer Vele semmit. Azt a telefonos dolgot meg nem értem, ha sok zsetonod van, és nem csinálsz semmit, mert telefonálnak, akkor az fold, nem pedig all in, hogy elveszíted az összes zsetonod. -
#5866 LOL
-
#5865 Megnéztem a leosztásaidat és ... -
#5864 Lol, és még büszke is vagy erre a két handre?:\
Nem sűrűn fogsz többet nyerni ász magassal, garantálom... -
#5863 jogos:D