30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#5822 Ennek a minbetelésnek egyszerűen nincs értelme. Szerintem te is szokj le róla.
Egyébként gyönyörű színsor volt. Egyszer (vagy talán kétszer) nekem is volt már.
Az a baj ezzel a flop-turn csekkeléssel, hogy alacsonyan marad a pot, amikor éppen hizlalni kellene. Sokszor a csapdázásnál jobb az egyenes játék. -
#5821 Nagyon ritka az olyan leosztás ahol nem bukhatsz el. Ez a lehetőség mindig ott motoszkál.
Amit mindig megtehetsz, az az, hogy megpróbálsz optimálisan, minél kevesebb hibávaL játszani.
Azok mellett amiket érvekként felsoroltunk ott van még az is, hogy egy ilyen húzással veszélyezteted a versenyben maradásodat, holott a verseny korai szakaszában ennek éppen az ellenkezője a cél. -
#5820 Örülök hogy nincs harag. Én sem vagyok egy über-pro éppen, de sokat olvasok a témában, és mellette játszok is. Ha nem értesz egyet azzal amit mondok, szólj bátran. -
#5819 Szó sincs róla, hogy félre érteném! Jó olvasni mások véleményét az általam megjátszott kezekről. Sztem ebből tanulhat az ember. Amúgy nem úgy kell elképzelni a játékom, hogy csak ilyen meggondolatlan lépésekből áll. Természetesen nem lehetek túl büszke erre a leosztásokra, ezzel tisztában vok én is, de néha kellenek ilyenek is. A lényeg, hogy bőven pozitívban vok + a bonusz is lassan kijön. Amúgy köszönöm a véleményeket, remélem tanulok is belőlük. -
#5818 szívemből szóltál mester :D -
#5817 kösz a tanácsokat rendben is vannak de attól féltem hogy ha nem meek allin akkor megjárhatom késöbb :D:D -
#5816 A mai nap flopja
TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, P4-91278120-230
played at "Mechelen" for USD RM from 2009-03-13 12:36 until 2009-03-13 12:38
Seat 3: rocky6680 ($146 in chips)
Seat 6: JANDEMOR ($181.65 in chips)
Seat 8: AFCAjax19 ($249 in chips)
Seat 10: pianfra1 ($478.60 in chips)
ANTES/BLINDS
JANDEMOR posts small blind ($1), AFCAjax19 posts big blind ($2), rocky6680 posts blind ($2).
PRE-FLOP
pianfra1 folds, rocky6680 checks, JANDEMOR calls $1, AFCAjax19 bets $4, rocky6680 calls $4, JANDEMOR folds.
FLOP [board cards: TH,9H,QH ]
AFCAjax19 checks, rocky6680 checks.
TURN [board cards: TH,9H,QH,6D ]
AFCAjax19 checks, rocky6680 checks.
RIVER [board cards: TH,9H,QH,6D,KS ]
AFCAjax19 bets $4, rocky6680 bets $14, AFCAjax19 bets $30, rocky6680 calls $20.
SHOWDOWN
AFCAjax19 shows [ KH,JH ]
rocky6680 mucks cards [ KD,4S ]
AFCAjax19 wins $80.
SUMMARY
Dealer:
Pot: $82, (including rake: $2)
rocky6680, loses $40
JANDEMOR, loses $2
AFCAjax19, bets $40, collects $80, net $40
pianfra1, loses $0
-
#5815 A preflop emelés nem volt olyan borzalmasan nagy. Hárman limpeltek előtte, és freerollokon különben is nagyon lazák a játékosok. Egyrészt szeretnéd hogy legyen megadó (sőt mi több, visszaemelő), másrészt nem szeretnéd hogy mindenki megadjon. Szerintem rendben volt a 270-ig hívás. -
#5814 Szerintem rosszul játszottál.
A preflop emelés még rendben volt, de az all-in elhibázott volt. Az egy dolog hogy bevéded a párodat, de arra egy potnyi emelés elég. Ha bent marad ennek ellenére, az már nem a te hibád. És ha nem jön be a húzó, már a pothoz lesz kötve.
Az hogy indokolatlanul all-in mész, inkább a blöff jele, nem csodálkozom hogy megadta. Egy elhibázott AK-t például sokan (rosszul) így játszanak meg. Főleg alacsony limiten és freerollokon. -
#5813 Nah, akkor nézzük sorjában.
Az én szemszögemből A 8-al. Miért emel ekkorát preflop? tán lopni akar? Nem adom magam. Flop, hoppá, van egy second párom, egy nagyon jó kísérővel, megnézzük mit csinál, checkelek. Hoppá. All in ment egy 540-es potra? Egyértelmű dobatni akar. Ekkora fish nem lehet senki, hogy kétszer is overbetel. Szerintem vagy total Air blöff, vagy húzója van. Mivel még javulhatok is, és most sem vagyok gyenge random lapok ellen. Call.
Ilyen egyszerű. -
#5812 nem kell a duma nagyon is jól játszotam meg mivel 30as vaknál 270 ig emeltem az már egy a 8 nem igazán megadó ha igen flopp nézésre max aztán allin huztam rá hogy kizárjam az embert sztem ezzel semmi baj nincsen egyszerüen balszerencsém voltt -
#5811 Megtudjátok mondani mikor áll elő az a helyzet hogy a potbolbol valaki nagyobb rész mig valaki kisebb részt kap?
Az all-innek van szerepe itt?
-
#5810 "bevédted"...flop után rögtön all in mentél aztcsőő...grat :D
lassan kezd nagyon tetszeni az ötlet, hogy legyen egy sg-s poker verseny :) -
#5809 péntek 13adika van ezen nem kell csodálkozni remélem ti szerencsésebb lesztek ha ma játszotok :D -
#5808 pontosan még ha top párja van megértem de ugy bevédtem a kk mat hogy az már hihetetlen nah mindegy ez van csak hirtelen phil hellmuth tá változtam -
dashed_ #5807 30as bb-nel meg eleg az elejen lehettetek szal, vhol a te hibad is ,hogy all in mentel. masreszt viszont en a helyebe dobtam volna a kis paromat megha flush eselyem is lett volna.. -
#5806 felis baszta az agyamat de kurva rendesen ez amugy ept live dortmund volt 1000$ os és 12 helyen voltam már egyböl aztán ez után gondolhatjátok milyen jó kedvem lett ennyi is volt ez a a freeroll -
#5805 basza meg a kurva anyját az ilyen minek játszik....
PokerStars Leosztás #25916803859: Verseny #146560899, Freeroll Hold'em No Limit - Szint II (15/30) - 2009/03/13 13:06:37 ET
Asztal '146560899 282' 9-max #3 szék a button
1 szék: iwantakqj10 (2890 zseton)
2 szék: blechou (1475 zseton) kiült
3 szék: ballibaba35 (1425 zseton) kiült
4 szék: Spoli4tor (1015 zseton)
6 szék: Gabor Karman (4905 zseton)
7 szék: sasodiits (1480 zseton)
8 szék: Chez rolez (3130 zseton)
9 szék: SharpTarget (1470 zseton) kiült
Spoli4tor: berakja a kisvakot 15
Gabor Karman: berakja a nagyvakot 30
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott Gabor Karman [Ks Kc]
kgbcolts kapcsolódva van
sasodiits: megad 30
Chez rolez: dob
SharpTarget: dob
iwantakqj10: dob
blechou: dob
ballibaba35: dob
Spoli4tor: megad 15
Gabor Karman: emel 240 eddig 270
sasodiits: megad 240
Spoli4tor: dob
*** FLOP *** [9c 4c 8s]
Gabor Karman: nyit 4635 és all-in ment
sasodiits: megad 1210 és all-in ment
Meg nem adott tét (3425) visszajuttatva neki: Gabor Karman
*** TURN *** [9c 4c 8s] [2d]
*** RIVER *** [9c 4c 8s 2d] [As]
*** MUTATÁS ***
Gabor Karman: mutat [Ks Kc] (Király pár)
sasodiits: mutat [8c Ac] (Ász és Nyolcas két pár)
sasodiits begyűjtött 2990 ebből: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 2990 | jutalék 0
Asztal [9c 4c 8s 2d As]
1 szék: iwantakqj10 dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
2 szék: blechou dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
3 szék: ballibaba35 (button) dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
4 szék: Spoli4tor (kisvak) dobta előtt Flop
6 szék: Gabor Karman (nagyvak) mutatott [Ks Kc] és veszített ezzel: Király pár
7 szék: sasodiits mutatott [8c Ac] és nyert (2990) ezzel: Ász és Nyolcas két pár
8 szék: Chez rolez dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
9 szék: SharpTarget dobta előtt Flop (nem rakott be tétet)
-
#5804 Szívesen segítenék, de jelenleg a mansionon vannak pontjaim. -
#5803 *galléros pólót -
#5802 pokerstars.com os galléros pott meg tudok 2900ft + postaköltségért akit érdekel feketében írjon privit! -
#5801 INFO -
#5800 Valaki kivált nekem egy pokerstars baseball sapkát??
aztán személyesen kifizetem neki a megbeszélt összegen! -
#5799 Jó lesz ez. Majd jön a többi is! :) -
#5798 Én is pozitivan zártam.
Végülis többet vettem ki mint amit befizettem.
Megvan életem első sng győzelme fél $. -
#5797 Tegnap este négy partit játszottam éppen, amikor csöngettek. Mire elintéztem, vége is volt az egésznek. Majdnem szétment a fejem. Még így is pozitívban zártam, de akkor is. -
#5796 Az AA az a flop előtt kaptam.
Ráadásul a teljes jatekomat ki volt irva oldalt és azt berakhattam volna hogy hol hibáztam meg hol nem. -
#5795 A k.rva isten f.szát.
Titan poker sng
3an vagyunk játékba én vagyok a masodik lejön egy AA par.
Erre:
WIN 32 hiba ujrainditom a gépet belépek nyertem 30 centet.
Fasza kicsit ideges vagyok. -
#5794 Ne érts félre, nem rosszindulatból írom. Viszont ha ezután is így fogsz játszani, bukni fogsz, méghozzá nagyon sokat! Ahogy látom, többen is a teljes bankrolljukkal játszanak magas limiten. Ez már eleve a nagy bukták alapja. És ha emellett még lazán is játszol...
Én is megjátszottam ezt, gyorsan akartam kiszedni a bónuszt. El is buktam mindent. Tanulj más hibáiból, és ne kövesd el őket. Figyelj a bankrollodra, és stratégia szerint játtsz. Mert egészen addig, amíg nem tudod tökéletesen, akár álmodból felébresztve, nem fogsz tudni eltérni sem tőle, mert egyszerűen nincs mitől. -
#5793 Ez a kör pedig egészen egyszerűen tragédia.
Egy verseny késői szakaszában játszanak így, nem cash játékban. A9-el emelni eleve nagyon laza lépés, főleg hogy preflop elsőként cselekszik. 77-el all-in megy, tegyük fel hogy van alapja, dobatni próbál. És utána 99-el magadni, na ez az igazán rossz lépés. Itt vagy dobni, vagy azonnal all-in menni kellett volna, így megpróbálni kizárni az elsőként beszélőt. De itt is a dobás lett volna a helyes lépés, látva hogy előtted ketten is erőt mutattak. Igaz hogy a board alacsony volt, de pározódás és színesély is volt lent. Ráadásul előtted all-in mentek. -
#5792 Elmondom én hogyan látom ezt a két partit.
Egyszínű bubi-dámával nagyvakról emleni két ellenfél ellen már erősen határeset. Viszont pozíción kívül kisvakról egyszínű 98-al megadni nagyon rossz játék. Húzólapod van, ami több ellenfél mellett lehet sikeres. Ha visszaemelsz rá, és megpróbálod dobatni, az már más helyzet lett volna. Bár még így is a dobás lett volna a helyes lépés.
Flopon két párra sorveszélyes boardon potközelit hív, standard játék, védi a kezét. Neked van 4 outod a sorra, ez kb. 11:1 esély, a potesély 2:1-hez. Egyértelműen dobás. Még ha be is jön a sorod, akkor is van esély hogy az ellenfél AK, K10 vagy K9 kezet tart. Az ellenfél játéka sem volt helyes, sebezhető volt a keze, húzó is kiegészült közben, volt pározódás is, mégis emelt, holott érdemesebb lett volna alacsonyan tartani a pot összegét. Neked pedig a turnon emelned kellett volna, a színhúzó és a magasabb sor lehetősége miatt. -
#5791 És hogy el tudd dobni, ha nem jó az oddsod, hogy esetleg húzóra játsz. -
BladeW #5790 Emeletlen potnal, poziciobol remekul jatszhato lapok. En mostanaban kezdtem kiserletezgetni 78, 89, 9T lapokkal, es sokkal jobban jatszhatoak mint eddig gondoltam. Emeletlen potban siman eleg tud lenni egy top pár, ha meg lejon a sorod szinte sose hiszik el, es gyakran kifizetik. A lenyeg a pozicio, es h sokan nezzetek flopot. -
#5789 Az az igazság, hogy néha teljesen ellentétes a játékom a szakirodalmakban leírtakhoz képest, sajnos még mindig nagy szerepet játszik a "megérzés" a játékomban. Ez persze több kevesebb sikerrel jár.
A tegnapi napomat sikerült nullásra kihozni, ami minden féle képpen pozitivum, mert elég szép bokóban voltam.
Amúgy általában 5-6 asztalon játszom, lehet hogy ez is szerepet játszik abban, hogy a feszesség nem jellemző rám.
Viszont ahhoz, hogy a bonuszokat pörgessem több asztal kell. -
#5788 Ezt én sem értem. Nagyon sokan jók élőben is, és online is. Akkora különbség azért nincsen.
Online inkább annyiban másabb, hogy egyszerre több asztalon/versenyen játszhatsz.
De mint mondottam, szerintem nincs különbség. -
#5787 Miért ne lehetne valaki jó online és élőben is?
-
#5786 én pl imádom mikor a pokerstars stricijei és ribancai ( pro jai XD)veszitenek és egy sima nem profi játékos nyer :D -
#5785 Szerintetek a pokerstars csal a profi játékosainak?
mert nem hiszem el valaki élöben is meg online is nagyon jó mikőzben online poker teljesen más..... -
#5784 #5778: Flop előtti hívásra megadni ilyen lapokkal, négyszeres vakot...hááát...viszont a flop után már lyuk sorra könnyebb megadni.
#5779: UTG-ből (elamesa1) 6x-os vakemelése párt vagy magas lapokat sejtet, viszont a flop előtti all-inre csak megad ezért inkább a magas lap a valószínű. Szerintem rosszul kezelte a helyzetet. A flopon alacsony lapok jöttek le, így a 9-es párral megadni, szerintem jó döntés volt.
#5781: ezek is játszható lapok, attól függ, hogy milyen pozícióban vagy. Dealerként pl. ha előtte mindenki dobta, vagy egy-kettő adta meg, akkor szerintem meg lehet kockáztatni egy 3-4x-es vakemelést, a vakok elrablására. Ha megadják és flop után mindenki check-el, akkor meg continous bet. Az is nagyon fontos, hogy kiisemrjük az ellenfeleinket.
Szerintem... -
#5783 Legtöbb esetbe ezeket dobja az ember szerintem, ha egy színben vannak egy kicsit jobb a helyzet, de inkább függ a pozíciótól és az ellenfelek számától.