41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#5957 elég már a sok faszból.. -
nem hagyhattam ki :] -
#5955 Jó poén volt, de nem voltam a képen meg a bőr színek se stimelnek! -
#5954 És melyik voltál te a képen? Aki fogja vagy aki... :P :P
Bocs az offért, de stresszoldónak jól sikerült :))
DB -
#5953 Pedig már rajta voltam az 5 en szopják hárman fogják képen :( -
#5952 Mennyit foglal kibontva? -
#5951 az ok, de keyt is mondtak hozza -
karajan #5950 engem sem igen érdekel a téma, mer megvárom mostmár a megrendelt boltit, nincs már olyan sok idő, hogy feladjam azt az élményt hogy kézikönyvel szép dobozból veszem elő első alkalommal...ami zavar: tök jó volt ez a fórum pár nappal ezelöttig.sokat olvasgattam, sok infóhoz jutottam hozzá. kár hogy az utolsó pár napban lemondhatok erről.
ami furcsa: senki egy darab képet nem rakott fel...arra volt idő hopgy beirja hogy nekem megvan bebebe..de képet azt senki. pedig nem bizonyitékként kértem, csak egyszerüen érdekelt volna. -
MrTressy #5949 50 dolcsiért letöltheted mi nem vili rajta?:) -
#5948 nah mindjárt beindul a barter. működő oblivion shotért adok félméteres broki fotót... :D -
#5947 Na, de most, ha valaki egy fél météres csopángot belinkel esküszöm kivágom! -
#5946 -
katarzis #5945 thx -
#5944 :) nem lehet, mert nektek lenne rossz (azért remélem a nyálatok nem folyna :P :P
DB -
#5943 Kandurex:
Szerinted ez mi a franc ?
ircen dobta fel 1 srac, de nemtok rajonni, hogy ez mi akar lenni -
#5942 hirtelen azt hittem, hogy a fél méteres f@szra gondolsz -
#5941 Azért csinálj pár sztár fotót Fél méter az nem piskóta -
#5940 -
#5939 LOLLLL! -
#5938 Egy ilyet én is szívesen megnéznék. -
#5937 Persze nekem meg félméteres f***om van, de én se fényképezem le, mit bizonygassam? :)))
DB -
#5936 Persze hogy kamu.
Úgyvan, és az installált Oblivion könyvtárról beszélünk, csak hogy ne hülye r00 file-ok legyenek a képen ;-D
DB -
#5935 Szerintem a letoltott verzió kamu.
Hjanali 2 óta figyelem az FTP-ket.
Plz. nyomjál már egy shotot a könyvtráradról, de úgy , hogy belemész az Oblivion könyvtárba.
Olyan képet, mint már a fóumban láttam nyomok ezret.. -
#5934 Mik mentek át, ami szerinted nem megfelelő? -
#5933 ajanlom ezt a cikket, itt le vannak irva, hogy milyen configok kb. hogyan viszik el -
tomo #5932 megmondták, azért nincs proof, mert minek bizonygassanak.
nekik nem fontos :)
ehhehe -
#5931 najó de biztos van rendes release mert az nforce-ra nem irnak csak ugy ki valamit! -
katarzis #5930 Ha ez a gép viszi medium-on remélem az enyém elbir egy low/very low beálitást -
#5929 Szerintem nincsenek... sehol egy árva proof. Dumálni, könyvtárfát csinálni bárki tud :)
DB -
#5928 thx! -
#5927 És akik már játszanak vele, azok milyen verzióval nyomják? Vannak itt is olyanok. -
#5926 mindenesetre le a kalappal a turelmed elott... en ugyan meg nem varom a postast :]
cenobite: lehet igen
DB: The.Elder.Scrolls.Oblivion.AlcoholClone-iND <- ez muxik, 2felekeppen tunt fel a mai nap folyaman, az egyik nuked, a masik mukodo -
Lyan Kyj #5925 :D:D -
#5924 Hmmm... megittam egy vagon kávét, asszony nincs itthon, errefel b*sznak kihozni warezba. Felháborító! -
Aldrin #5923 "Apám a bethesdánál dolgozik, és nekem már 3 hete megvan! sőt!!! van egy ftp-m, ha valaki szeretné letölteni, az küldjön 2000 Ft-ot az alábbi számlaszámra xxxxxx-xxxxxx-xxxxxx!!! jah de a rendőmuksók ne jelentkezzenek léci! köszi!" -
Lyan Kyj #5922 Van külső nézet is, úgyhogy biztosan... -
#5921 ja -
#5920 Továbbra sincs kint normális release, most már tudnék róla. A forrás hiteles!
DB -
#5919 Egy kérdés azokhoz akik már játszanak: lehet a karakterről külső nézetes screenshot-ot csinálni, mint a Morro-ban? -
#5918 Respect!