26243

Garfield-böngészde

--

• KaBuTo666
    :DDD
  • Dzsini

- Tönkretettél egy teljesen jó rosszkedvet!
  • Dzsini

- Eljött a diéta ideje! Koplalásba kezdünk!

- Befejeztük a koplalást!
    - Rémületes három másodperc volt!
  • Super Mario
    Ha úgy vesszük, tényleg jó módszer. :) Akkor itt a mai.

- Igazán utálja a kempinget, nem igaz?
    - Ez egy hosszú faág.
  • Dzsini
    sok éve volt itt egy olyan időszak, hogy a "profik" direkt nem fordítottak, csak utólag szóltak hozzá, ha esetleg valamit nem pont úgy értelmeztek, mint a fordítók - ez nektek gyakorlási lehetőség
  • Super Mario
    És a mai:

- Vajon miért nem kapok nasit?
    - Ha jófiú leszel ma, adok neked nasit.
    - áá
  • Super Mario
    A tegnapi kimaradt.

- Ne legyetek rosszak gyerek.
    - Bízzátok ezt a profikra.

A "Don't be mean" kifejezésen gondolkodtan tegnap, ezért nem raktam ki (gondoltam, hogy a profikra bízom. ;) ) De aztán láttam, hogy senki nem tette ki, akkor úgy voltam vele, hogy akkor megpróbálom magamtól kitalálni a jelentését.
  • smith09 #24436
    Jó ez a mai képsor.

Egyébként Orson nagyon jó hogy benne volt. Szerintem vicces és tetszett mindenkinek. Marmaduke vagy hogy hívták azt a kutyát. NA az mondjuk nem tudom minek kellett bele, szerintem nem volt vicces.
  • Super Mario
    Garfield hozza szokásos formáját.

- Az élet vicces, soha nem tudhatod, mi történik, amíg meg nem történik.
    - HA megtörténik.

Amúgy én is a tartalmat hiányolom a mai Garfield magazinokból. Vannak képregények bőven, de a '90-es években "Garfieldesebb" volt az egész, hangulatosabb. Szerintem ez azért is van, mert akkor csak Garfield és Orson képsorok voltak, meg egyéb érdekességek Garfieldről, amik abból a szempontból jók voltak, hogy emelték az újság feelingjét.
  • smith09 #24434
    Nekem van itt otthon pár Garfield magazinom a kezdetekből mikor itthon megjelent képregényben
    Kb.: 2 x ilyen vastag volt mint most, és nem volt benne az a sok más tartalom mint ma. Lehet benne nyílván reklám vagy régi képsorok, de ne menjen már a mennyiség rovására. Az áráról nem is beszélve. 1000 Ft egy magazin. na szép. Akit érdekel az megveszi nyílván, de attól még magas az ára .
  • KaBuTo666
    :DD
  • Super Mario

- Képzeld, Garfield.
    - Koffeinmentesre váltottam.
    - Megcsapnálak, de nincs energiám hozzá.

Ez nagyon jó. XD
  • Super Mario

- Vannak napok, amikor csak táncolni akarsz.

Amúgy az az érdekes, hogy információ maradt meg bennem anélkül, hogy többször utánaolvastam volna. Ilyen Garfieldes tesztekből derült ki ez számomra, bizonyos információkat csak egyszer-kétszer olvastam el, és emlékeztem rá régről visszamenőleg.
  • LasDen #24430

- Van aki fekete-fehérben álmodik

- Mások meg színesben

- Én meg pizza feltétben
  • banok
    Te egy igazi fan vagy, hogy tudod mikor van képregény mellékszereplőjének a születésnapja. :)
  • Super Mario
    Nagyon ritkán emlékeznek meg Jon születésnapjáról, ez idén most megtörtént.

- Hé, Ubul!
    - Jon most mondta nekem, hogy szeretné, ha megszállottan ugatnál az arcába.
    - VAU! VAU! VAU! VAU! VAU! VAU!
    - Boldog születésnapot, Jon!

Kíváncsi vagyok, hogy Ubul születésnapjáról megemlékeznek-e. Az pedig hamarosan lesz, augusztus 8-án.
  • Super Mario

- Korral jön a bölcsesség.
    - "sóhaj"
    - Inkább egy új tévét vennék.
    - Ez nagyon bölcs.
  • Super Mario

- Most ettél, tehát fél órát várnod kell, hogy úszhass.
    - Természetesen, aztán megint éhes leszel.
    - hmm...
    - Tudod, nem szabadna újra úsznod.
    - A matematika nem néz ki jól.
    Utoljára szerkesztette: Super Mario, 2017.07.26. 07:45:19
  • Super Mario
    Titkon vártam egyébként, hogy ellövik-e valaha ezt a viccet, mert narancssárga tényleg a bolondság színe. :D Van egy olyan érzésem, hogy Garfield is ezért narancssárga. Nagyot mosolyogtam, amikor megláttam, hogy ez mára beteljesült.
  • banok
    Ez nagyon magas labda... XD
  • Super Mario

- Ez érdekes.
    - Van Gogh azt mondta, hogy a narancssárga a bolondság színe.
    - Ez hülyeség.
  • Super Mario

- Tovább tart...
    - ...minden reggel...
    - ...hogy hasonlítsak önmagamra.
  • gergely1991

- Hé srácok,nézzetek a holdra...
    - Elég boldognak tűnnik,nem igaz?
    - Amikor még kissrác voltam,mi úgy hívtuk hogy a "mosolygó holdacska".
    - A gyerkőcök biztosan úgy gondolják, hogy ezek mókás dolgok.
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.07.23. 07:17:25
  • biomage
    egyetértek :D
    vajon mikor esik le lasden
    Utoljára szerkesztette: biomage, 2017.07.22. 20:27:02
  • LasDen #24419

- Álmos vagyok!

- Igen uram

- Bár nem a legjobb próbálkosázoms.
  • Dzsini
    Hát, igazából a böngészdét pl. Jonnyka készítette, és párszor ő is javította ki...
  • RelakS
    Igen, ez is piszkálta a csőrömet, hogy te többet javítottál a fejlécen, mint én topikgazdaként ... szerintem valaha :D
    Utoljára szerkesztette: RelakS, 2017.07.21. 18:49:51
  • Super Mario
    Azért Jon fejlődőképes, meg kell hagyni. :D

- Liz ásított a randinkon az éjjel.
    - EGYETLEN EGYSZER!
    - Mr. Izgalom!
    Utoljára szerkesztette: Super Mario, 2017.07.21. 08:05:44
  • Dzsini
    Az Orson's Farm / U.S. Acres 1986 és 89 között készült, ennyi van belőle, azóta azt pörgetik újra és újra.
  • PrasCo
    Nem lennék meglepve, ha az Orson's Farm-ot már nagyon, nagyon régóta nem rajzolnák. Ettől még persze, a retró képsorokat újra lehetne futtatni.
  • Super Mario
    Ezt a minimalista változatot én is támogatom. Valószínűleg olcsóbb lenne a magazin is, de arról is meghallgatnék egy előadást a kiadótól, hogy ki dönti el, hogy melyik képregény kerül be a magazinba. Mert az Orson Farm nemcsak a poénja miatt volt nagyon jó, hanem mert azt is Jim Davis rajzolta, így nagyszerűen kiegészítette a Garfield magazint. Az új számokban meg már minden van. Mondjuk azért nem panaszkodnék annyira, mert még mindig Garfield van túlsúlyban, és úgy néz ki, hogy nem is borul az egyensúly, de nagyon szívesen venném, ha "Jim Davis-esebb" lenne a magazin, akár minimalista formájában. Vagy az is jó ötlet volt, hogy egy időben a Zseb-Garfield-ek végén voltak az Orson Farm képregények. Egy ilyen megoldással is bőven boldog lennék.
  • Dzsini
    ... mintha azt nem csináltam volna meg már tegnap :) De akkor most ő virít odafent.
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.20. 20:55:03
  • RelakS
    "Inkább a Garfield-böngészdét frissíteni, javítani, ha esetleg nem működne."

Hát ez az :P :D
  • gergely1991
    Ezen a napon néhány évvel ezelőtt....
    [1978]

- Ó haver,Ó haver!
    - Ma van csütörtök és lasagna-nap.
    - Macskaeledel!

[1992]

- Tudom,tudom!
    - Mától diéta!

[1994]

- Mi lesz a vacsora jon?
    - MACSKAAELEDEEEL?!
    - Az élet,teli meglepetésekkel!
    - Senki sem szereti a szarkasztikus kedvenceket...
    Utoljára szerkesztette: gergely1991, 2017.07.20. 17:42:50
  • wollnerd #24409
    Blöki bár? Az is visszajött...
    Bár nézzünk ezzel szembe: A sok más képregény miatt is megvan emelve a magazinok ára sztem! (Sztem a képregényeknek van valami benne megjelenési díja, bár ezt nem tudom, javítsátok ki ha tévedek...)
    A Kázmér és Hubából régen több oldal is volt, most meg alig van 2 (esetleg 3) oldalnál több!
    Jó lenne ha lenne eme magazinból egy minimalista változat ahol a Garfield mellett csak a Kázmér és Huba legyen vagy akárcsak az Orson és a barátai! (Bár Blöki bárral nincs bajom) és csak képregények, semmi más...!
  • Dzsini
    onnantól, hogy egy sajt előkelő és alázatos, simán belefér a bolondos is, úgyhogy én is csak tippelek - nem vagyok sajtsznob :)
  • Super Mario
    Köszi. Ez újdonság számomra. Eszembe jutott, a dió és a mogyoró is, de az nekem sehogy sem áll össze a sajttal, ennek kellett igazából utánanéznem, hogyan használják még ezt a kifejezést, akkor láttam, hogy ez egy szleng (eszembe is jutott, hogy írják, hogy "you nuts"), és logikusnak is gondoltam, hiszen ételkészítéskor is mondják, hogy megbolondítják ezzel és ezzel a fűszerrel, és erre gondoltam.
  • Dzsini
    Teljesen jó volt egy apróság csak - az illatoknál-ízeknél a nuttiness talán inkább mogyorós (nut - nutty - nuttiness), mint bolondos :)

pl.: "Cévennes területén, az Alpok közelében készült a jellegzetes, apró méretű Pélardon. Lágy, tejes-mogyorós ízű, 2-3 hétig érlelt friss sajt." - innen
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.07.20. 08:17:06
  • Super Mario
    Fűű, nemrég szereztem meg a középfokú nyelvvizsgát angolból, de a mai képsor tartalmaz néhány ismeretlen szót, kifejezést számomra, megpróbálom jól lefordítani. Ha tudtok jobb fordítást, nyugodtan jelezzétek. :)

- Enyhén csípős egy kis bolondsággal meghintve.

- Földes, mintha a tavaszi eső után sétálnánk a réten.

- Sajtsznobok.
    - Előkelő, mégis alázatos
    - Kétségtelenül
  • Super Mario
    Zseb-Garfield-et én is. :) Azt gondolom, hogy az jobban megéri a maga 980 forintját, mint a magazin. Amúgy az Orson farm képsorokat én is rettenetesen hiányolom, azok voltak a legjobbak. Most meg mindenféle képregények vannak az újságban, talán a Kázmér a Huba, ami még jó, de a Phoebe és az egyszarvú például akkora hülyeség. Mostanság visszahozták Snoopyt, őérte soha nem rajongtam különösebben, de félő, hogy Orson szerzői okok miatt nincs a magazinban, pedig nagyon szívesen újraolvasnám az új számokban.