Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Steak!
- Még fagyott, Garfield!
- Tudok várni
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Tegnap láttam pár macskát Al hal boltja mögötti szemetesekben
- Olyan szag van ott, hogy megcsavarja a bajszodat
- A 12. utcában van. Megyünk?
- Természetesen
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Megbánod majd, hogy csatlakoztál hozzám ide fent, Ubul
- Mit csinálsz majd, mikor a karjaid elfáradnak? Hmm?
- Felvágós
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Vau!
- Hé Ubul! Kéne egy kis segítség!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Ebbe az egész utálom a hétfőt dologba kezdek bele fáradni. Ideje alkalmazkodni
- A hétfő is csak egy újabb nap, nem igaz?
- Máris jobban érzem magam!
- Meghallgatod a világ leghosszabb polkáját a világ leghangosabb harmonikáján?
"Vau x 11" <#nevetes2>#nevetes2>
- Ki akar sétálni?
- Vau x 11
- Te is jössz?
- Én megvárom a limót
- Váó!
- Ma nem érzem úgy, hogy önmagam lennék
- Jonnak jó napja van...
- Jó fiú vagy, Garfield!
- Igen, az
- Mi történik velem?!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Mondd el hogy mit gondolsz a versemről, Garfield.
- "A Haverom"
Van egy haverom
E haverom a varangyom
Kicsit sáros szegénykém
Ott fekszik lapítva a járdaszegélyén
De mivel a haverom
Én ezt nem hazudhatom
Míg fel lesz boncolva
És el lesz vonszolva.
-...Garfield?
Utoljára szerkesztette: nagyonpopcorn, 2016.11.17. 12:28:30
- Most pedig a hírek bábokkal
- Váó!
- Hacsak nem láttam rosszul, akkor egy nyúl épp kirabolt egy bankot
- Túl sok a kutya és túl kevés az idő!
- Szívhatnál egy kis friss levegőt!
- Oké
- Lehet a netről rendelni?
- Ember, úgy szundiznék egy kicsit
- De nem vagyok álmos
- Ki akar hallani a napomról?
- Na, már itt is van
<#banplz>#banplz>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Gyorsabb, mint egy száguldó basset hound! Erősebb, mint egy asztmás csivava!
A csinlingelő labdát kecsesen átlépi!
Az asztal tetején! Ez egy madárk utya! Ez egy repülő!
Ő SZUPERUBUL!
Rúg
- Fel, fel és továább!
- Aztán adjon hozzá 20 gerezd fokhagymát...
- És öt csésze chili paprikát és egy korsó savanyú káposzta levet
- Most pedig, bármit is csinál, ne próbálja meg megenni
- Legbénább főző műsor
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
- Mi újság, Garfield?
- Hát, King Kong a tetőnkön van és repülőket üt le, miközben az egész világot szét rombolják az agy-evő földönkívüliek.
- De ami fontosabb, az hogy a tálam üres.
- Megeszed még azt a gabonapelyhet?
- Garfield, most zabáltál be egy tucat lekváros fánkot, hat palacsintát, egy kiló csülöksonkát és fél liter tejet bevedeltél.
- Szóval, mi a lényeg?
- Egy csokis keksz maradt.
- Az lenne az udvarias és jó megoldás ha el feleznénk.
- Így van.
- De nem mintha már számítana.
- Tökéletesen így van.
- Azt mondják hogy jön egy új jégkorszak.
- Itt lesz majd 2 millió év múlva!
- Ideje lesz leköltözni a pincébe!
- Kacc kacc, röhög a májam...
- Azt mondja az újság hogy felfedeztek egy ókori várost!
- Majd egyszer a jövőben talán a mi házunkat is felfedezik!
- Kíváncsi vagyok mit mondanak.
- "Egy régész talált egy randa inget."
- Még mindig itt vagyok.
- Nagyon lassan tudok olvasni.
- Én nagyon lassan tudok innen elmozdulni.
- Egy nagyon gyönyörű nőt láttam ma a buszon Garfield!
- Szerelem volt ám első látásra!
-... Legalábbis az én szemszögemből.
- "Egy nő kiugrott egy mozgó buszból"
Utoljára szerkesztette: Efreet, 2016.11.11. 18:33:17
- Garfield, én fogyózom
- Muszáj ezt előttem enned?
- Nem
- De növeli az élvezetet
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem halszálkákat? 😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Hé!
- Ki hagyta a hal csontokat a kanapé mögött?
- Ez tetszett?
- Te már csak tudod, hogy kell hülye kérdést feltenni
- Nem vagyok lúzer!... A legtöbbször!
- Többnyire... Néha
- Nagyon néha
- Gyerünk, folytasd
- Rengeteg képességem van
- De nem tudja mik azok
- De vajon mik azok
- Ez nem könnyű
- Z
- Ez az volt
- A kazán végre beindult
- A csirkés szendvicsemben nincs semmi csirke
- Ha helyedben lennék, én ki lennék akadva
- De szerencsére nem vagyok a helyedben
- A világ azelőtt is állt, hogy megszülettél
- És azután is fog, miután már nem leszel
- Miért?
- Jon csodál engem
- Kövér vagy!
- Látjátok?
- Azt mondta, hogy rengeteg dolog van rajtam, amit csodálni lehet
- Láttad erre a tini fiam?
- Arra ment!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
- Fülhallgató a fiókba, és...
- Abrakadabra!
- Tá-dá!