Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Két tonhalas különlegességet kérünk
- Hüpp…bocsánat, elérzékenyültem
- Az elsõ férjem akkor halt meg, amikor tonhalas különlegességet evett
- Sajtot! Füstölt sajtot kérek!
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
<Óvakodj az ürgéktõl!>Óvakodj az ürgéktõl!>
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
Lássuk elsõ fordításomat.^___^
- Sóhaj...
Milyen kellemes napunk van
Süt a nap...
Zümmögnek a méhek...
Énekelnek a madarak...
Korog a macska gyomra...
- Milyen kellemes napunk van ma.
Vegyél levegőt! 10 búvárból 9 ezt ajánlja.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az a nõ egy szent.
"Divat vészelyzetnek" hív.
A többibe nem tudok belekötni, a #9316 meg úgyis leverte nálam a biztosítékot XD
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Remélem, nem rózsaszínû inget!!!
Kíváncsi vagyok, hogy állna rajta egy szmoking. 😄
[/spam]™
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
- Liz el akar vinni engem ruhát vásárolni
- A nõ egy szent
- Úgy hív engem, hogy "divat vészhelyzet"
- Túl kedves
- Hát nem bájos?
- Hallom ahogy a vállfáid sírnak
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
RIIIING
VAU VAU VAU VAU VAU!!
RIIIING
RIIIING
- VAU VAU VAU VAU
- Vedd fel és válaszolj, hülye!
RIIING
VAU VAU VAU VAU VAU VAU VAU VAU
emlékeztem erre a képregényre
csak a szövegére nem annyira... 😄
Van aki szerencsés
Van aki Jon
(újsgában is így van 😊)
-Néha szerencsés vagy
-Gyilkos molyok!
-És néha Jon vagy
-Brenda, õ Garfield.
-Garfield disznó?
-Macska!
-Ó, ez fájt.
😄DDDD (egyik kedvencem)
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Mivel eddig senki nem reklamált se a fûtés-nyílás, se a szellõzõnyílás megnevezés miatt, azt hiszem annyiban is hagyhatjuk a dolgot... <#wink>#wink>
Amúgy gratula a képsorokért... felpezsdült a topik <#worship>#worship>
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
-Brenda, ismerd meg Garfield-ot
-Szia, Garfield
-Garfield egy malac?
-Õ egy macska
-Ez igazán fájt
így már értem
- Utálom a kutyákat
- Nézd azt a szegény korcsot…
*liheg* *liheg* *liheg*
- Mindegyik poloska-szemû és bugyis és nyáladzó. Ez undorító
- Heh, heh, heh
- Tessék, Odie. Egyél egy szelet húst.
*liheg* *liheg* *liheg*
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
-Milyen kínos egy randi
-Képzelem
-Az étterem lefoglalta az ingemet
-Fogadok a cucc mégcsak nem is égett
-És ebbe a feltûzhetõ nyakkendõbe belepusztulok
-A pasi a divat rabszolgája
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Biztonságban érzem magam, amikor álomban van.