Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Változásra van szükségünk
- Milyen?
- Ez a start
- Az asztalterítõ ne elég. Kellene valami igazán érdekes ide.
- Hamburger illatot érzek
- Érzed a hamburger illatot?
- Talán kivihetnéd innen ezt
- Megint lemerült az akku az autómban
- Nem értem, hogy felejthetem el lekapcsolni a fényszórókat!
- Mesélj az éjjeli játékaidról…
- Kijelentem, a házban nincsenek egerek!
- És ha valaki kérdezi, te hörcsög vagy
FÛRÉSZEL, FÛRÉSZEL, FÛRÉSZEL
- Hova mész?
- Svájcba
- Igen, hogyan szabadulhatok meg legegyszerûbben az egerektõl?
- Jé, micsoda jó ötlet!
- "Szerezni… egy… …macskát"
- Vízbe fojtom a gúnyt
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
- Öcsém, itt van!
- ...
- Legyen szép napod!
- ...
- ...
- ...
- Milyen szép nap!
---------------------
- Megtaláltam a módját, hogy vészeljem át a nagy meleget!
- ...
- KAPCSOLD BE A KLIMÁT!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Várjuk meg, míg megisszák, hazaérnek, és felkelnek másnap... addig szerintem semmit ne kiabáljunk el. Bár ütõs lenne Jim-tõl, ha elkezdene "füvezni".
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Öregem, nem is tudtam, hogy ennyi féle kávé van!
- A pultos srác úgy nézett rám, mintha teljesen idióta lennék...
- Így! Pont így!
Na ennyit a fûrõl... <#beka3>#beka3> (egyelõre)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Megjegyzem már az kis hûtõfény is nagyon bántja a szamam szóval kíváncsi vagyok mit érezhetett Jon. 😊
Ti amúgy hányszor szoktatok éjszaka a hûtõben matatni? Én még soha nem keltem fel éjjel ezért.
[/spam]™
- BOLDOG ÚJ-
*PLACCS*
- Hétfõt
ma is tanultam vmi újat 😊
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
THE HUNTER coming soon ^^
egyébként inkább: "Készüljenek fel egy pihentetõ testi és lelki megújulásra. Mivel szolgálhatok?"
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
- Hmm… A kis lámpa kiégett a hûtõben
- Ez a pici tárgy soha nem volt eléggé fényes
- Jobb
- Egy kis falatozás segít elaludni
- GARFIELD!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
<Óvakodj a >Óvakodj a >
VAU! VAU!
<#fogmosas>#fogmosas>
Nemtom hogy van-e köze hozzá, de kávés dolog ez is, valaki olvassa végig, nekem most sajnos nincs idõm.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
- Köszönöm, hogy "Xan koffein kávéházát" választották. Xan vagyok, és én leszek ma a kiszolgálójuk*
- Készüljenek fel egy pihentetõ és lelki ébredésre a testnek és léleknek. Mennyit kértek?
- Ö… két kávét kérünk.
- Ez egy vicc, ugye?
*nem tudtam lefordítani, mi az a "barista" de szerintem kiszolgálóra gondolt vagy ilyesmire
[/spam]™
- Ma láttam egy új kávézót a városban
- Én meg láttam három legyet a plafonon
- Nagyon menõnek tûnt
- Jon nem menõ, Kemo Sabe. Jon ne menjen oda
- Az volt a neve, hogy "Xan koffein kávéháza"
- Elindítom az autót!
Uccsóra is:
Ó, igen? Nos, hagyjuk csak, hogy valami lökött megpróbálja zaklatni Jont!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Egy vadonatúj nap Garfieldnak, a legnagyob, legrosszabb, leggonoszabb macskának e tájon
- És az õ társának, Micinek
- A legnagyobb, legrosszabb, leggonoszabb plüss macinak
- Mici! Szólj hozzám! Jól vagy, haver?
- Hé, Bobbi bébi! Mi a helyzet?
- Téves hívás? Nos, lehet, hogy ez téves hívás, de szexi a hangod. Ki vagy?
- Ó, szia, mami
- Zavaros város
LOCCS!
- Jobb, ha felmegyek levegõért
*LIHEGÉS!*
Vivimos por ti, vence por nosotros.
- Garfield, akarsz az én roham-macskám lenni?
- Én? Egy roham-macska?
- Meg kell akadályoznod a veszélyt
- Meg kell akadályoznom a veszélyt
- Valaki támadással fenyeget
- Megtámadok valami ehetõt
- Készítettem egy verõlegény-bábut az edzésre, Garfield
- ÖLD MEG!
- HA-HA-HA-HA-HA!
- Emlékszel, Garfield, te egy gonosz roham-macska vagy
- TÁMADÁS!
- Az anyukád harci bakancsot visel
- Te egy roham-macska vagy. Öld meg a bábut. Öld meg a bábut
- ÖLD MEG!
- Téves bábu
- Legközelebb jobb jellemzést adj
- Oké, roham-macska, mondjuk, egy utcai rabló kiugrik a bokrok közül
- Egy 300-fontos utcai rabló egy furkós bottal
- Hogyan védjük meg magunkat?
- Nem adom neki a pénztárcámat, Jack
- Felejtsd el, Garfield. Soha nem leszel jó roham-macska
- Ó, igen?
- Nos, csak hagyj engem próbálkozni, tökfilkó Jon
- Kifütyülöm az életét