Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Christina13

- Változásra van szükségünk
- Milyen?
- Ez a start

- Az asztalterítõ ne elég. Kellene valami igazán érdekes ide.

- Hamburger illatot érzek
- Érzed a hamburger illatot?
- Talán kivihetnéd innen ezt

- Megint lemerült az akku az autómban
- Nem értem, hogy felejthetem el lekapcsolni a fényszórókat!
- Mesélj az éjjeli játékaidról…

- Kijelentem, a házban nincsenek egerek!
- És ha valaki kérdezi, te hörcsög vagy

FÛRÉSZEL, FÛRÉSZEL, FÛRÉSZEL
- Hova mész?
- Svájcba

- Igen, hogyan szabadulhatok meg legegyszerûbben az egerektõl?
- Jé, micsoda jó ötlet!
- "Szerezni… egy… …macskát"
- Vízbe fojtom a gúnyt

\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"

Christina13
az elsõ nagyon jó 😄

\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"

VinylToy

- Öcsém, itt van!
- ...
- Legyen szép napod!
- ...
- ...
- ...
- Milyen szép nap!

---------------------

- Megtaláltam a módját, hogy vészeljem át a nagy meleget!
- ...
- KAPCSOLD BE A KLIMÁT!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

ivan924
Biztos belefõzték... füves sütirõl még nem hallottál? <#idiota>
Várjuk meg, míg megisszák, hazaérnek, és felkelnek másnap... addig szerintem semmit ne kiabáljunk el. Bár ütõs lenne Jim-tõl, ha elkezdene "füvezni".

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

modellmaker

- Öregem, nem is tudtam, hogy ennyi féle kávé van!
- A pultos srác úgy nézett rám, mintha teljesen idióta lennék...
- Így! Pont így!

Na ennyit a fûrõl... <#beka3> (egyelõre)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

ivan924
A lényeg: éjjel mindenki szeme hozzászokott a sötét félhomályhoz (kinél milyen), és úgy látunk mint a macskák. Egyetértek Prof William-mel, az a picike fény is bõven elég olyankor... csodálom, hogy Jon "csak" akkorát ordított. <#vigyor0>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

LasDen
én úgy, hogy éjjel felkelek és kajálok vmit még nem volt, de volt már hogy hajnali 3-kor áltam neki kajálni..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Count Adyn
Jaja énis szoktam éjjel inni/enni😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Az albérletben nagyon száraz (Bérház/10 ) a levegõ. Van hogy felébredek éjszaka és a torkom mint a száraz fa. Na akkor veszem elõ a behûtött ásványvizet a hûtõbõl. Víz még sosem esett olyan jól mint ilyenkor. 😊

Megjegyzem már az kis hûtõfény is nagyon bántja a szamam szóval kíváncsi vagyok mit érezhetett Jon. 😊
Mincsi
én 1x nem vacsoráztam, az éhségtõl nem tudtam aludni, aztán lementem kajáért...
szal 1x.

Rush!

Christina13
hát én se

biztos szokás az usa-ban, a kerti zászlófelvonás mellett...
CattiBrie
Picike off:
Ti amúgy hányszor szoktatok éjszaka a hûtõben matatni? Én még soha nem keltem fel éjjel ezért.

[/spam]&#8482;

Christina13
jon eléggé félreértette a dolgot

ivan924
Szerintem is ez lehet a dologban. Én is hallottam már, hogy Hollandiában ez az egyik neve a boltnak.

Christina13

- BOLDOG ÚJ-
*PLACCS*
- Hétfõt

modellmaker
és tényleg. Wiki szerint Még Kanadában is van "coffee shop" :o

ma is tanultam vmi újat 😊

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Christina13
holnap megtudjuk, hogy olyan kávézó vagy sem

szerintem elkeserítetted... <#idiota>
de angliában / amerikában illegális csak Hollandiában van így

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Visitor
ö... nem akarlak elkeseríteni de a "coffee shop" az olyan kávézók elnevezése ahol drogot fogyasztanak.

THE HUNTER coming soon ^^

modellmaker
ergo nem drogos hely, és a csávó, mivel kávé mester, lehidal tõlük , hogy csak két sima, egyszerû kávét akarnak (érdekes is lenne pont a Garfieldban fû... :|)

Christina13
úgy tényleg jobb

nothes
láthatóan mocskosul be van tépve a tag. szerintem a fû mellé még egy kis száraz kávézaccot is sodort 😉

egyébként inkább: "Készüljenek fel egy pihentetõ testi és lelki megújulásra. Mivel szolgálhatok?"

\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"

Christina13

- Hmm… A kis lámpa kiégett a hûtõben
- Ez a pici tárgy soha nem volt eléggé fényes
- Jobb
- Egy kis falatozás segít elaludni
- GARFIELD!

AntiHero
"A hatvanas években Olaszországból hódító útjára indult az espresso-kultusz. Baristának azóta világszerte a technológiát jól ismerõ, espresso alapú kávéitalokat készítõ szakembert nevezik."

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Christina13

<Óvakodj a >
VAU! VAU!

Christina13
kíváncsi vagyok, hogyan folytatódik

mumpic
www.barista.hu
<#fogmosas>
Nemtom hogy van-e köze hozzá, de kávés dolog ez is, valaki olvassa végig, nekem most sajnos nincs idõm.

Count Adyn
Szóval kiderült, hog ez valami drogos hely😄😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Christina13

- Köszönöm, hogy "Xan koffein kávéházát" választották. Xan vagyok, és én leszek ma a kiszolgálójuk*
- Készüljenek fel egy pihentetõ és lelki ébredésre a testnek és léleknek. Mennyit kértek?
- Ö… két kávét kérünk.
- Ez egy vicc, ugye?

*nem tudtam lefordítani, mi az a "barista" de szerintem kiszolgálóra gondolt vagy ilyesmire

szerk: mai képregény nézve arra gondolt 😊

coffe shop az nem a drogvevõhely Hollandiában ?

Count Adyn
Na ez egy jó kérdés, valami spéci kávéház lehet extrabrutál erõs kávával😊

precision
és a Xan? 😊

Bazinga!

Count Adyn
Kemo Sabe-t ebben az esetben úgy kell érteni, hogy clueless, szal ien lúzer, aki nem tudja mi történik körülötte

Christina13
a "nevek" alatt a "Xan"-t és a "Kemo Sabe"-t érted?

CattiBrie
szerintem inkább tudni kéne h mik ezek a nevek.. sztem sem a koffein 'dobta fel' 😊

[/spam]&#8482;

Christina13
de nincs ott, hogy "koffein" 😊

precision
de már az elsõ képkockán mondja hogy "Coffee shop" 😊

Bazinga!

koffein szó beindítótta gondolom 😛

precision
ezt nem értem 😊

Bazinga!

Christina13

- Ma láttam egy új kávézót a városban
- Én meg láttam három legyet a plafonon
- Nagyon menõnek tûnt
- Jon nem menõ, Kemo Sabe. Jon ne menjen oda
- Az volt a neve, hogy "Xan koffein kávéháza"
- Elindítom az autót!

Christina13
a tegnapi képregényrõl az jutott eszembe, mi lett volna, ha Liz is látja Jon fejét XD

Kata
eh, nem jönnek most be a ucomicsról linkelt képsorok 😞

[/cserf][/fülünyúl]

RelakS
Attacking anyone threatening: Megtámadsz mindenkit, aki fenyegetõ/veszélyes/mittudomain 😄

Uccsóra is:
Ó, igen? Nos, hagyjuk csak, hogy valami lökött megpróbálja zaklatni Jont!

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Kész, lefordultam a székrõl XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Christina13

- Egy vadonatúj nap Garfieldnak, a legnagyob, legrosszabb, leggonoszabb macskának e tájon
- És az õ társának, Micinek
- A legnagyobb, legrosszabb, leggonoszabb plüss macinak

- Mici! Szólj hozzám! Jól vagy, haver?

- Hé, Bobbi bébi! Mi a helyzet?
- Téves hívás? Nos, lehet, hogy ez téves hívás, de szexi a hangod. Ki vagy?
- Ó, szia, mami
- Zavaros város

LOCCS!
- Jobb, ha felmegyek levegõért
*LIHEGÉS!*

Casillas
Nem adom neki a pénztárcámat helyett inkább "nem az én pénztárcámat akarja" vagy valami ilyesmi 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Christina13

- Garfield, akarsz az én roham-macskám lenni?
- Én? Egy roham-macska?
- Meg kell akadályoznod a veszélyt
- Meg kell akadályoznom a veszélyt
- Valaki támadással fenyeget
- Megtámadok valami ehetõt

- Készítettem egy verõlegény-bábut az edzésre, Garfield
- ÖLD MEG!
- HA-HA-HA-HA-HA!

- Emlékszel, Garfield, te egy gonosz roham-macska vagy
- TÁMADÁS!
- Az anyukád harci bakancsot visel

- Te egy roham-macska vagy. Öld meg a bábut. Öld meg a bábut
- ÖLD MEG!
- Téves bábu
- Legközelebb jobb jellemzést adj

- Oké, roham-macska, mondjuk, egy utcai rabló kiugrik a bokrok közül
- Egy 300-fontos utcai rabló egy furkós bottal
- Hogyan védjük meg magunkat?
- Nem adom neki a pénztárcámat, Jack

- Felejtsd el, Garfield. Soha nem leszel jó roham-macska
- Ó, igen?
- Nos, csak hagyj engem próbálkozni, tökfilkó Jon
- Kifütyülöm az életét