Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
1.
2.
3. Hé, fõztél egy új "adag" kávét!
4.
5.
6. Kérsz belõle? - Nem!
7. Túl gyenge nekem
Bazinga!
Vááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!! 😄DDDDDD
[/spam]™
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
- Talán egy a koponyára mért apró ütéstõl, helyre állhat Garfield memóriája.
- Verjem fejbe a macskámat? Ki lenne képes ilyesmire?
- Talán én segíthetnék.
- Maga csak maradjon ki ebbõl.
- Úgy ni. Egy aprócska ütés a fejre, és a memória már áll is helyre. *
- Hé! Már emlékszem! Garfield vagyok a macska!
- Garfield? Ki az a Garfield?
* mintha az eredeti szöveg rímelne, azért. 😉
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
- Garfield, mondj valamit!
- Te vagy az nénikém?
- Garfield, hatalmasat estél. Jól érzed magad?
- Garfield? Ki az a Garfield?
- A francba! Amnéziás lett!
- Úgy emlékszem, mintha éhes lettem volna.
- Nem is olyan rossz dolog ez az amnézia. Tök jó lesz kideríteni, hogy milyen fasza legény is vagyok.
- A fenébe! Macska vagyok!
- Talán Ubul jelenléte majd segít emlékezni.
- Milyen jóvágású egy blöki. Adj egy pacsit.
- Vajon kedvelni fogom én ezt a Garfieldot?
- Nézd Garfield, itt van Teddy. A kedvenc játékod és a legjobb barátod. Emlékszel rá?
- Ne fárasszál már. Felnõtt macska vagyok, mihez kezdenék én egy teddy macival?
- Hé, te ott! Ez a test nem elég nagy kettõnknek!
- Micsoda hét... A fejemre estem, amnéziás lettem és lövésem sincs ki ez a Garfield gyerek.
- Várjunk csak! Valami dereng!
- Szörnyen sajnálom, de mint látja, ma nem egészen vagyok önmagam.
- Durva ez az amnézia. Fogalmam sincs ki ez a Garfield.
- Semmit sem tudok róla.
- Azt leszámítva, hogy teljesen hazavágta a testemet.
- Ettõl majd visszatér az emlékezeted, Garfield... Lasagna!
- Köszi, de nem kell. Nem tudnál inkább egy jó kis zsíros egeret hozni?
- Ez az izé az életben ki nem jönne a bajszomból.
- Vissza kell hoznia Garfield emlékeit doki!
- Nem veri Ubult, nem karmolja szét a bútorokat, nem lutsa, nem ellenszenves...
- Biztos, hogy ezt akarja?
- Hát ha meggondolom...
- Nézzük a reflexeit.
- Normális.
- Garfieldnál.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
1. Azt terveztem, hogy ma éjjel eszem egy keveset abból a lasagna -ból!
2. DE NEM, MEGETTED AZ EGÉSZET!!!
3. Annyira önzõ vagy! - Okaaay, megszagolhatod a leheletem
Bazinga!
Tényleg, régen mennyi Lasagnára meg fogyókúrára kihegyezett képsort tolt Jim. ...változnak az idõk. =)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Jon ebédet fõz.
...
- Nyugi, Liznek csinálja.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
[/spam]™
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
- Garfield!
- Ez a te mûved?
- Még szép.
- Ez szörnyû!
- Majd szebb lesz, ha már keretbe foglaltuk.
- Hoppá. Ez igazi volt.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
- Szép ez az ál mosoly.
- Köszi
- Hoppá. Ez már igazi.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
-Reggeli!
-Ebéd
-Ásít
*vakar* *vakar*
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
- Böf
- BÖFF
- Ezaz gyerekek. Ez mndig felmelegít.
- Azt hiszem írok egy könyvet a héten. Állítólag mindekiben rejtõzik egy jó könyv.
- Bennem lehet, hogy egy egész könyvtár.
- Ahhoz, hogy egy jó könyvet írjak, muszáj lesz kimozdulnom és igazi életet élni.
- Asszem részt veszek a pamplonai bikafuttatáson.
- Majd megírom a "Leghülyébb dolog, amit valaha csináltam" címû könyvemet.
- Mi írók akár egy elbeszélõ szemszögébõl is képesek vagyunk saját magunk megfigyelésére.
- "Amint a jóképû kandúr a körülötte lévõ világ hülyeségeit szemlélte, vad kacagásban kitörve hirtelen hátracsapta fejét..."
- És ott helyben lezuhant a székrõl.
- Egyesek csak beszélnek a könyvírásról.
- Mások tesznek is érte valamit.
- Igen... ez így pont jó lesz a könyvem borítójára.
- Gyerünk, egyél csak Jon. Író vagyok. Itt fogok ülni és tanulmányozni téged.
- Asszem inkább önéletrajzot írok.
- Ahhoz, hogy egy jó regényt írjak, muszáj lesz szenvednem.
- Köszönöm Jon. Majd téged is megemlítelek a beszédemben az Irodalmi Nobel-díj átvételekor.