Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
- Asztalt két személyre, legyen szíves.
- A szemem! A szemem!
- Az ing teszi, ugye?
\"Nem vagyok én állat, hogy annyit igyak amennyi jólesik..\" \"A csokiautomata a legjobb barátom\"
1ébként Garfield is csinálta 1szer ugyanezt
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
- Asztalt két fõre.
- Jááááááááááááááj
- A szemem, a szemem
- Ez az ingem, nem? (ez így tök hülyén hangzik 😄)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
- Szia Liz! Akkor mehetünk?
- Jon! Izé...
- Tetszik az öltönyöm? El sem hinnéd milyen képet vágtak az emberek, amikor idefele jövet megláttak.
- Én ööö...
- Pontosan ilyet!
- Tudod mi az amit igazán utálok?
- Háború? Járvány? Szegénység? Igazságtalanság?
- A párás levegõt.
- Én is!
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
-Igen, beragasztottam Jon ujját az orrába
-Igen, ez undorító
-Igen, sajnálom
-ÁÁÁÁ!
-De most élvezzük a pillanatot
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Garfield! hagyd ezt abba!
- De mit?
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
- De szeretem ha figyelnek rám.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ma van a szülinapom, és utálom a szülinapokat. Kapni fogok egy meglepetés bulit, és én utálom a meglepetés bulikat!
MEGLEPETÉS, GARFIELD!!!
De én szeeeeretem a figyelmességet!
-Boldog 10. szülinapot, GARFIELD!
-Ha hoztatok ajándékokat nekem, akkor maradhattok!
-Hé, Garfield, véletlenül megtaláltam a régi családi albumot
-Fiú
-Csak a mi gondolataink szórakoztatnak téged.
-Etess meg!
-Mutass nekem egy jó egerészt és akkor én mutatok neked egy macskát rossz légzéssel
-Elválaszthatatlanok vagyunk, vagy nem, Garfield?
-A farkamon állsz!
-Amikor be akarok menni, akkor AZONNAL be akarok menni.
-Nincsenek völgyek az életben. Félek, ugyanúgy, mint egy lejtõtõl
-Gyerünk most, hétfõ! Le akarom ezt tudni, hamar!
-Amikor itt szundikálsz, ezt teszem veled!
-Igazán megváltoztál tíz év alatt, Garfield
-Etess meg!
Boldog 10. szülinapot, pajtás, Jim Davis
-Boldog elsõ szülinapot, Garfield! Kívánj valamit és fújd el a gyertyákat!
-De kár!
-Nem igazán. Ezt kívántam.
majd kiborul
a magyar képregényben
Vivimos por ti, vence por nosotros.
-Jon hajó modellt épít. Elmesélem
-Elõször kiönti a ragasztót
-Aztán menthetetlenül összepiszkolja
-ÁÁÁÁ!
-Aztán szeszélyes lesz
BUMM!
1.-
2.Mi a meglepetés?
3.-
4.-
5.Mi a meg...?
6.-
7.-
8.MEGLEPETÉS!!!
-Üdvözlöm a hölgyeket és az urakat!
-Helyesbítek
-Üdvözlöm az üres kukát és egy kartondobozt!
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
- Gardfield, a mai randin valami szépet akarok viselni.
- Úgyhogy elõszedtem a középiskolai szmokingomat.
- Hogy mehetett ki ez a divatból? (ez nem biztos)
- Az inged olyan, mintha megenne téged.
vajon meik topikban volt? 😊
- A hamburger szeretném ha itt lenne akkor is, amikor visszajövök.
- Gaaaarrrffffiiiieeeellldddd!
- Mi a probléma?
😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Óvakodj az ebtõl