Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Garfield, csak mert Jon és én törõdünk egymással...
-...nem jelenti azt, hogy nem törõdünk veled..
-és Ubullal.
-He! Ez az én féltékenységi rohamom.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
DFTBA ಠ_ಠ
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Bazinga!
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
-Garfield, beszélnük kell a féltékenységi ügyedrõl.
-Mit mondhatnék, hogy jobban érezd magad?
-"Hoztam cicanasit" jó kezdet lenne.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
DFTBA ಠ_ಠ
1. Liz! - Átjöttem beszélni a féltékeny macskával!
2. Szia Garfield - Oh...
3. Hát te vagy az!
Bazinga!
DFTBA ಠ_ಠ
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
-Liz, Garfield még mindig féltékeny, és egyre rosszabb a helyzet....
-Nem eszik semmit!
-Azonnal átmegyek!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
-Liz, asszem Garfield féltékeny rád.
-Megint azzal a nõvel beszélsz, nemigaz?
-Liz, tudom, hogy Garfiled féltékeny rád.
- Küldök egy e-mailt Liznek… szeretnél valamit hozzáírni?
- Féltékeny vagy, ugye?
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
\"Young girl, don\'t cry I\'ll be right here when your world starts to fall...\"
-TÛNJ AZ ÚJSÁGOMRÓL!
-Tudod jól, csupán kérned kellett volna.
-Felesleges dühbe gurolnod.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
-
-Visszatértem
-Hiányoztam?
-Igen, és teljesen élveztem a dolgot
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
-Végre, néha egyedül lenni...
-...azt mondtam egyedül
-Nem veszi a lapot hölgyem?
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Huhh
- Az ízlelõbimbóim elfáradtak
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
-Már
-az izlelõbimbóim kimerültek