Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
de teljesen jó a te változatod is szerintem.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Úgy tartják, hogy ahogy idõsödsz, a füled és orrod tovább nõ.
- Ne idõsödjünk
- Oks!
utolsó 2-re jöhetnek javaslatok 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
- Hello, szülinaposkám!
- M-mi ?
- Mi vagyunk azok a dolgok, amikre fel kell majd készülnöd.
- Bizonyám! Én vagyok az õsz hajszál... én meg a ránc.
- Hé, engem ki ne hagyjatok már!
- Te meg mi vagy ?
- Májfolt
- De, nem látlak.
- Hello skacok, bocs, hogy késtem.
- Garfield, azon gondolkozom, hogy elviszlek téged egy állat terapetuához.
- Meg akarom érteni mire is gondolsz állandóan.
- "Etesssss meg"
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
KISÁLLAT-KERESKEDÉS
.Egy hörcsögöt és egy kanárit kérek, nagy kólával.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
*CSÖRR*
*CSÖRR*
*CSÖRR*
*CSÖRR*
*VAÚ*
*VAÚ*
*VAÚ*
- Hallgatásra ítélted a telefont?
Tudom hogy nem így van...de most így van 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-Még mindig esik?
<#wow2>#wow2>
.Nagyon remélem, hogy nem.
- Zavar, ahogy a dolgok állnak a világban.
*vakar vakar*
- Mindjárt más.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
- Mindig legyél kedves másokkal
- De, ha nem megy...
- legyél gyors 😉
- Héé!
*feltöltve*
.Ha ha.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
-7 Süti egy harapásra!
-Nem nagyon vágod a kis nasi lényegét, igaz?
-Nem hála Istennek!
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.