Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
.Egy szombréró!
.Vezess a csimicsangákhoz!
Húsos zöldséges raguval töltött tésztatekercs (burrito) olajban kisütve
(a szöveg a "Take me to your leader" szövegre hajaz, ez az 1951-es 'The day the Earth stood still' óta az ûrlények klasszikus bejelentkezõ szövege)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
(ez az anti-neonarxista stílus)
XDD ez a Garfield mekkora arc XD
天使たちは私を見守る
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
(má a sokadik alreggel is :p)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
PAFF
-Megjöttem a bohócburgerbõl!
-Magamnak vettem egy Bohócbomba menüt..
-Ubul, te kapsz egy "Bobo tizedes nyammnyamm dobozt"..
-..neked meg a szokásos ott van.
.Hé!
.Már megint kihagyták a "Zsír'o tartár" szószomat!
"Torkos kapitány kincsesládája"
1. Hmm, egy diófa
2. *BONK!!!*
3. Hát nem nagyszerû a természet? - Ha szereted az agyrázkódást...
Bazinga!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
- Egynek érzem magam a természettel
- Én is.
- Mókus-szendvicset?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a kõ marad."
天使たちは私を見守る
- Hé macska
- Hé kõ
- Helyzet?
- Nem sok. Veled?
- Várom a következõ gleccsert
- Ha kõ vagy...
szar fordítás tudom 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

天使たちは私を見守る
- Milyen gyönyörû nap ez egy piknikhez!
- Hacsak nem azok az emberek vagytok!
- Hé, hozd azt vissza![\b]
天使たちは私を見守る
Néha meglehetõsen gyér felirattal -_-'
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Abban is volt, hogy:
Számítógép: Everything gets daaaark...
Lila figura: You activated the dimmer switch.
Számítógép: Oh, sorry!
(vagy ilyen 😄)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE