26243
-
#15837 Itt sosincs flém, mindenki képes normálisan megszólalni, és még új dolgokat is lehet tanulni :D
és még bambi is kapható -
#15836 Mert?
Egyébként meg normális? Kikérem magamnak! -
#15835 Ilyenkor jó érzés tölt el, hogy azért nincs veszve az emberiség, és egész normális emberek is járnak ide ezsgére. Szeretem ezt a topikot :D -
#15834 Jah tényleg! :D Gondolkodtam én is, hogy mi lehet ennek a magyar megfelelője. :) -
#15833 Nyitott ajtón dörömbölsz? :D vagy valami ilyen van -
#15832 Nem lehet, hogy erre gondolsz?
1: Na, Garfield, van még hely a desszertnek? -
#15831 Helló mindenki.Lenne egy olyan kérdésem,hogy évek óta keresem azt a képsort,amiben lasagnát eszik Garfield és Jon.Megállnak egy pillanatra és garfield azt mondja nem bírok többet enni.Erre ezen elkezdenekn röhögni,megállnak pihenni és újra röhögnek mikor egymásra néznek.Ez az újságban egy oldalas volt,csak sajnos elveszett.Örülnék ha valaki esetleg elküldeni vagy adna egy elérést. -
#15830 nem -
#15829 nem a bagoly mondja verébre az arra vonatkozik ha vki mit tom én leszólja a másikat de ő is ugyanolyan... -
#15828 nem -
mikusmate #15827 Mint a "Bagoly mondja verébnek"? -
-Böff
-Böff
-Túl sok időt töltünk együtt.
-A kórusnak prédikálsz.
(= szólás, olyasvalakit próbál meggyőzni valamiről, aki azonos állásponton van - feleslegesen beszél) -
#15825 Egyre jobbak születnek most az elmúlt pár napban :D -
#15824 :DDD -
#15823 Ezen hangosan felröhögtem, ez most tényleg jó. :DDD De má megint fekete-fehér... :( -
mikusmate #15822
(Tanács feliratú tábla)
-Mégis mit tegyek, hogy ne legyek ekkora balfék?
-Várj egy pillanatot...
(Csoda feliratú tábla)
-Na most kérdezd meg még egyszer. -
#15821 De legalább kiderült végre, hogy Jon milyen képregényeket is rajzol. Ő csinálja ezek szerint az Orson és barátait. Korábban a Garfield képregényekben együtt is szerepeltek a képsorok ha jól emlékszem. Régóta nem vettem. -
#15820 a megalázások csimborasszója :) -
nagy hős #15819 hatalmas -
-Hé, Garfield!
-Figyelj csak, milyen malacot rajzoltam!
-Szerintem igazán jól megragadtam a benne rejlő disznót.
-A malacoknak nincs szárnyuk!
-Hamarabb lesz nekik, minthogy te jobban rajzolnál nálam, Pablo. -
#15817 [IMG]http://kephost.hu/share-8387_4C2F9183.html][/url][/IMG] -
#15816 azért kérdeztem meg itt, mert a wikipedia se biztos, hogy hibátlan információt tartalmaz, és itt mindenki elég tájékozott, és hátha jobban tudjátok :D -
#15815 nem hiszem, hogy kereskedelmi forgalomban elvileg kapható film letöltéséhez itt kellene segítséget nyújtanunk. -
#15814 Bocs,de nem erre való egy fórum topikja?
Nem volt offtopik, és talán a témában több infót tudnak adni a fórumozók mint a wiki.
Ezzel az erővel a topik is fölösleges, rá lehet menni a hivatalos honlapra, a kezdő postban meg elég megadni az odamutató linket és zárható az egész. -
#15813 nemtom...olyan egyszerűnek tűnt itt megkérdezni...:D de amúgy igazad van...:D -
#15812 Senki nem hallott még az internetes keresőkről? Miért várjátok el, hogy mások kutassanak fel helyettetek információt? -
#15811 ezek a filmek leszedhetők valahonnan??? esetleg szinkronosan?? :D -
#15810 Otthonáról emlékeim szerint a Garfield az élet sűrűjében című animációsfilmben van egy ezzel kapcsolódó jelenet:) -
#15809 nem nehéz ám megpróbálni utánaolvasni: elég elsőre megnézni a wikipedian: Jim Davis -nél: 1978 körül alkotta meg Garfieldot. Nem több mint egy hónappal 33. születésnapja előtt a United Media Features ügynökség elfogadta, s a június 19-én kötött szerződés értelmében a képregény 41 amerikai lapban jelent meg. „Azért választottam macskát főhősül, mert sikeres kutya hősök már szép számban léteztek akkoriban a képregény műfajban és én nem szeretek versenyezni.” – nyilatkozza Davis.
A Garfield főhősei nem pusztán csak kitalált alakok, hanem valós személyekről mintázottak. Garfield gazdájának, Jon Arbucklenek szülei szintén vidéki farmerek. Magát Garfieldot Davis saját nagyapjáról, James A. Garfield Davisről nevezte el, aki jellemében, sőt testi felépítésében is egyezett Garfielddal. Amellett a rajzoló saját személyisége is jelen van részben, mint a természet iránti kötődése és szeretete, ugyanakkor Jonnak akárcsak neki is kedvenc sportja a golf."
Jim Davis angol oldaláról kiderül az is, hogy a farmon, ahol Davis felnőtt, volt vagy 25 macska, valamint van neki egy bátyja is (ahogy Jonnak Doki fiú).
Jon-hoz kerüléséről meg volt pár képsor (egy külön könyvben, amiből rajzfilm is készült - Garfield 9 élete és Garfield on the Town) - Garfield egy olasz étterem konyhájában született (innen a lasagna és pizzaszeretet), aztán ha jól emlékszem bekerül egy állatkereskedésbe, ahonnan Jon örökbefogadja.
tehát minden kérdésedre van válasz, ha csak egy pár percet foglalkozol azzal, hogy utánanézz (mondjuk beírod egy bármilyen keresőbe, hogy Garfield) - nem kell messzebb menni a wikipedianál, még csak specializált Garfield wikit se kellett nézni. -
#15808 amúgy létezett egy "igazi" Garfield? vagyis a rajzolónak tényleg volt egy macskája? vagy honnan jött az ötlet?
és miért nincsenek előzmények Garfield Jon-hoz kerüléséről?vagy Jon-nál született?vagy most wtf? -
geo91 #15807 -
#15806 kemény de vicces :D -
#15805 ezoterikus képregények - Garfield minus Jon
nem kicsit gonosz, úgyhogy még csak linkben sem, aki látni akarja, másol-beilleszt: www.ironicsans.com/images/garfieldminusjon.gif -
#15804 Utóbbi idők legjobbja :D Filozofikus tartalom ftw -
- Nem változtathatod meg a múltat
- Igaz
- Ezért találták ki a hazugságot -
#15802 egyik kedvenc 'sorozatom' -
#15801 -
mikusmate #15800
-Engem nem bánthatsz, haver... egy gömbhal vagyok!
-Ssssssssssssssszzzzzzzzzz.
(nem találtam megfelelő hangutánzó kifejezést a léggömb eresztésének hangjára, várom az ötleteket :P) -
#15799 ... to a fault: túlzásba vinni
foot powder: hintőpor
No one had the guts to pitch out: senkinek nem volt pofája kihajítani. -
- Igazából elég könnyű Garfieldra ügyelni
- A macskák olyan tiszták, mindig megtisztogatják magukat
- Kifogytunk a púderből (:D)
- Ez közel volt
- Oh kedvesem, olyan csodás vagy mint mindig, de olyan merevnek tűnsz ebben a ruhában
- Miért nem cseréled le valami kényelmesebbre
- MONDJUK RÁM!
- Mi az a családi ereklye?
- Olyasmi, ami a családodé volt generációkon át
- és senkinek sem kéne hozzáérni
- Ahogy sejtettem
- Ó Neermáál!
- A macskák szeretik kergetni a dolgokat
- Nagyon élvezetes formája a szórakozásnak
- A macskák szeretnek elkapni dolgokat
- De a leggyorsabban úgy lehet megőrjíteni őket, hogy elrejted előlük
- De nem túl sokáig