Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Csak nem tudtam, hogy van ilyen jelentése is a break down-nak... legalábbis ami ilyesmit fejez ki😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
-Nincs tiszta ruhám, amit felvehetnék
-Azt hiszem csak össze kell omlanom (???) és mosnom
-Habár tudnék csinálni egy poncsót a zuhanyfüggönybõl
-Agglegények vagyunk baby
Poncho/poncsó:

-Azt mondják, ha játszol az állatoddal, az igazi kötõdést alakít ki.
-Fura, de nem érzem a szeretetet.
.Csak gyere közelebb, és kapsz belõle.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Nem néz ki túl jól a kert.
.Most, hogy mondod...
.a fûszálunkra ráférne egy kis fazonigazítás.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
- Azt hiszem kéne még ketchup.
- Téényleg?
Mikor már nincs benne és nyomkodjátok akkor ilyen hülye hangot ad ki 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vagy a Garfield szigorúan 12+?
Bár egy pussz, azért nem olyan hüde 12+ szerintem.
Bár akkor lehet, hogy nyelves volt. 😊))
[/spam]™
- Ejha, micsoda egy csók! <#wow2>#wow2>
- Ejha, valóban nem volt semmi! <#wow2>#wow2>
- Ejha, itt jön a jó öreg szõrgombóc... <#zavart2>#zavart2>
(A békesség kedvéért már most megjegyzem, hogy a fordításaim mindig magyarítások is igyekeznek lenni, tehát nem feltétlen szöveghûek. 😊 )
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
monumentális kép villant a szemem elé <#idiota>#idiota>
DFTBA ಠ_ಠ
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
-Tessék, Liz.
-Ennyi maradt a virágból, mire Garfield végzett vele.
-Uh, köszi.
-És ez egy kép a csokidról.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
(ja és combo brEaker)
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
-Képzeld el!
.Mit?
-Van egy meglepetésem Liznek!
-És úgy eldugtam, hogy nem fogod megtalálni.
.Ez esetben nekem is van egy meglepetésem számodra.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
天使たちは私を見守る
天使たちは私を見守る
Kanapén a helyét.
😄
天使たちは私を見守る
- Liz és Én kikölcsönöztünk egy filmet, megnézed velünk ?
- .
- Lesz popcorn
- Bemelegítem a helyem.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci