Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
valóban nem hallja Jon Garfieldot?
- micsoda egy unalmas nap.
-Micsoda egy unalmas nap...
Egyébként jut eszembe... szokátok nézni/néztétek a Garfield és barátait?😄
Ma amikor láttam... ott választ kapunk a "John hallja-e Garfield-ot?" kérdésre... válasz:nem😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mert van pár amatõr munka a neten, ami grafikailag ugyanilyen, de azok mind 18+-osak. 😄
-
-Mit csinálsz?
-Reflektorfényre várok.
-Azt hinnéd mostanra megtanult már valamit a macskákról.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Házi feladatot eszek ételért
.Nehéz idõket élünk.
De már elõre látom milyen képsorok lesznek a héten😄
tough = kemény
tuff = köminy
teccikérteni?
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
- Elkezdõdött a Lasagna Hét a fõzõ csatornán...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-Jon a kocsiját mossa.
-És kész is!
-

Bazinga!
-Õ ki?
-A szomszédunk, Mrs. Feeny.
-Miért ás árkot a háza köré?
-Vannak sejtéseim.
-Õ ki?
-A szomszédunk, Mrs. Fenny.
-Érdekes kertje van.
-Elég jó kertész.
-A magasfeszültségû kerítésre (villanypásztorra) gondoltam.
-Ja, igen.
-Hozzá lehet szokni a búgáshoz.
Úgy néz ki Liz elég feledékeny 😄
Talán ehhez van köze.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-
-Liz és én voltunk vásárolni a plázában.
-Nyitott egy új állatoknak való bolt.
-El se hinnéd miféle cuccokat árulnak ott.
-Nem mondod..
-Ugye nem...?
-Adok egy dollárt ha megeszed a hitelkártyáját.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
- Le kéne lassítanotok ezt a sort, hogy láthassátok
szóval Jonnak sem feltétlen kellett tényleg hallania ahhoz, hogy ezt mondja, csak úgymond "rá akart ijeszteni" Garfieldra 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
-Miért bámulod a redõny fogantyúját?
ez olyan tipikus képsor egy macskatulajdonos életébõl 😄
DFTBA ಠ_ಠ
-Dél van, Garfield.
-Megint bal lábbal keltél fel, ugye? (erre õszintén nem tudok mit írni, idiómára gyanakszom, de ilyet nem találtam sehol, jobb ötletet várok)
-Fel sem tûnt, hogy átaludtad az egész reggelt?
-Tényleg?
-Hál' Istennek nem telt hiába.
Na ebben se mimika se mozgás, még csak nem is látja mégis reagál, vagy magában beszél. De én szeretem rugalmasan kezelni szóval ahol a poén úgy kívánja értik egymást, lásd ez vagy wikipédiás, ha úgy kívánja meg nem, lásd mai vagy a jakos.
-Garfield, azt tudod, hogy egy egér van a szemetesben?
.Azt hiszem...
.Óóóó egy egér van a szemetesben de engem nem érdekeeeel...
-Örülök, hogy ezt nem hallottam.
.És azt tudod, hogy "Egy jak van a spájzban"?