Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
a hivatalos álláspont az, hogy nem - aztán néha úgy tûnik, hogy igen (fõleg, ha tubát fúj 😄 )

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

szerintem az ott a "stuffed kitty ~ kitömött macska" akar lenni a ruhán.
bocsi, még készítettem, amikor már más felrakta a képet.

valóban nem hallja Jon Garfieldot?

- micsoda egy unalmas nap.

-Micsoda egy unalmas nap...

Egyébként jut eszembe... szokátok nézni/néztétek a Garfield és barátait?😄
Ma amikor láttam... ott választ kapunk a "John hallja-e Garfield-ot?" kérdésre... válasz:nem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Majd a Gumiban megcsinálom ennek a topicnak az "alternatívumát", ahol durvább képsorok lesznek. Azt ide meg lehet majd tenni egy oda irányító linket, akit érdekel. <#wink>

rakd be 12+ba😊

Kmarha
max linkelsz es tudni fogjuk hogy a te linkjeidet csak az nezze meg, aki ilyesmit akar latni 😊 meg irhatunk ki a bannerba is rolad egy wanted reszt 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Dzsini
gondoltam, azért tettem hozzá 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ja, akkor inkább nem.
Mert van pár amatõr munka a neten, ami grafikailag ugyanilyen, de azok mind 18+-osak. 😄

Dzsini
ha vicces (nem gusztustalan), és magyar vagy raksz hozzá magyar fordítást, akkor szerintem nyugodtan lehet mást is.

Csak Jim Davis által készített képsorokat lehet berakni ?

-
-Mit csinálsz?
-Reflektorfényre várok.
-Azt hinnéd mostanra megtanult már valamit a macskákról.
LasDen
vagy csak egy poén volt, amit nem szándékoztak folytatni 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nonicks
vagy csak ezt álmodta Garfield hogy Lassange hét lesz és akkor már kapcsolódik a hétfõhöz

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

LasDen
valószínû 😄 én gondoltam, hogy nem lesz belõle semmi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Lehet Davis rájött, hogy ez mégsem olyan jó téma😄

OFF de sztem aranyos 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
ugye milyen jól elõre láttad? 😊

hé és hol van a lassagna week?😮

Dzsini

Házi feladatot eszek ételért
.Nehéz idõket élünk.

FZoleee
<#smile>
Narxis
Jó ha nem kell dolgozni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

nonicks
C-C-C COMBO BREAKER!?(hétfõ jó nap?)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Dzsini
na, lehet tippelgetni

ezaz és akkor a Garfieldnak nem szabad jókedvûnek lennie😮

De már elõre látom milyen képsorok lesznek a héten😄

szerintem
tough = kemény
tuff = köminy
teccikérteni?

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

<#nyes> én ezen felröhögtem , pedig hétfõ van<#vigyor>

- Elkezdõdött a Lasagna Hét a fõzõ csatornán...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
EPIC FAIL <#ejnye1><#nevetes1><#nevetes1><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

-Jon a kocsiját mossa.
-És kész is!
-
lehet hogy igazából John képzeli oda Garfield felé a buborékokat😄

precision
szerintem itt sem hallja Jon Garfieldet, csak amolyan "biztosan ezt gondolja Garfield, ezért mondom azt, hogy hallottam"

Bazinga!

Várd ki a következõ képsort

Csodálom hogy Jon ezt megúszta csonkítás vagy 8 napon túl gyógyuló sérülés nélkûl

-Õ ki?
-A szomszédunk, Mrs. Feeny.
-Miért ás árkot a háza köré?
-Vannak sejtéseim.

-Õ ki?
-A szomszédunk, Mrs. Fenny.
-Érdekes kertje van.
-Elég jó kertész.
-A magasfeszültségû kerítésre (villanypásztorra) gondoltam.
-Ja, igen.
-Hozzá lehet szokni a búgáshoz.

Úgy néz ki Liz elég feledékeny 😄
tuff kitty
Talán ehhez van köze.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Azt tough-nak írják, és igen kiejtve 'táf'. A tehenes részben mondta a pók, "azok a new jersey-i tehenek kemények"
Narxis
Nem kemény/félelmetes cica? Hallottam már a tuff-ot ilyen jelentésben, de nem vagyok benne biztos, hogy így írják.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

-
-Liz és én voltunk vásárolni a plázában.
-Nyitott egy új állatoknak való bolt.
-El se hinnéd miféle cuccokat árulnak ott.
-Nem mondod..
-Ugye nem...?
-Adok egy dollárt ha megeszed a hitelkártyáját.
banok
volt egyszer egy asszem karácsonyi képsor amikor megköszönte az olvasók/rajongók figyelmét de egyes szám második személyben valahogy így: Nem a többi rajogóról beszálek hanem rólad.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen

- Le kéne lassítanotok ezt a sort, hogy láthassátok

jaja paranoia

Casillas
nem tudom nézted-e, de a Jóbarátok egyik részében is volt olyan, hogy Joey becsapta maga mögött az ajtót, mutatták Chandlert, aki csak ott állt, aztán Joey kiszólt, hogy "Mindent hallottam!", pedig õ se mondott semmit

szóval Jonnak sem feltétlen kellett tényleg hallania ahhoz, hogy ezt mondja, csak úgymond "rá akart ijeszteni" Garfieldra 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Kicsikiraly

-Miért bámulod a redõny fogantyúját?

ez olyan tipikus képsor egy macskatulajdonos életébõl 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly

- A piték finomak.

Ezen felröhögtem 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dzsini
a big hand little hand dolog az a mutatós óra nagy és kismutatója - megdícséri Jont, hogy ügyesen megtanulta leolvasni az órát 😊

LasDen
de Jon arc kifejezése nem sokat változik a 3 képen....és inkább arra reagál, hogy Garfield ugyan úgy megsem mozdul...a szöveget már te társítod Jon reakciójához...

-Dél van, Garfield.
-Megint bal lábbal keltél fel, ugye? (erre õszintén nem tudok mit írni, idiómára gyanakszom, de ilyet nem találtam sehol, jobb ötletet várok)
-Fel sem tûnt, hogy átaludtad az egész reggelt?
-Tényleg?
-Hál' Istennek nem telt hiába.

Na ebben se mimika se mozgás, még csak nem is látja mégis reagál, vagy magában beszél. De én szeretem rugalmasan kezelni szóval ahol a poén úgy kívánja értik egymást, lásd ez vagy wikipédiás, ha úgy kívánja meg nem, lásd mai vagy a jakos.
Dzsini
Néha nem 😊

-Garfield, azt tudod, hogy egy egér van a szemetesben?
.Azt hiszem...

.Óóóó egy egér van a szemetesben de engem nem érdekeeeel...

-Örülök, hogy ezt nem hallottam.
.És azt tudod, hogy "Egy jak van a spájzban"?