Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pianista
<#idiota>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

<#idiota>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

precision

- A boldogság ragályos
- Immúnis vagyok

Bazinga!

Pianista
<#nyes><#hehe><#eplus2><#vigyor2><#nevetes1><#miaz><#nezze>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

RelakS
Ja 😄

Fordítás:

Böff?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

precision

* ?*

Bazinga!

precision
akkor ez olyan mint egy váltó

Bazinga!

Kicsikiraly
a ma használatos papírpénz*

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
elvégre maga a ma használatos pénz is ebbõl alakult ki.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Narxis
utálom az amcsikat és a csak amcsis poénjaikat XD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

imádom az amcsikatXD

Dzsini
Az ilyen IOU cetlik általánosan használtak (képregényekben mindenképp, valóságban is), ha valamit "kölcsönkérsz" az ismerõsödtõl, akkor a sajt helyére odateszel egy IOU-t, aláírod, hogy tudja ki vitte el, és ezzel megígéred, hogy hamarosan megadod*. (pl.: "elvettem 2 pár virslit, pénteken megadom - aláírás")
Mivel az egér (lásd az elõzõ képregényt is) jelentõs méretû darabokat nyúlt le egyszerre a sajtból, ezért falatonként hagyott ott 1-1 IOU-t.

*:van, ahol törvénnyel védett az IOU-t kapott személy, a cetli alapján behajthatja a követelést akár bíróság útján is. az Egyesült Államokban annyira elterjedt és közismert, hogy hivatalos eljárásokban is használják, pl. adóvisszatérítés elõször IOU-ként jön meg, amit addig is felhasználhat a személy - végül akinél van az irat, annak jár amikor az adóhatóság fizet (Schwarzenegger kormányzó vezette be Kaliforniában a pénzügyi zavarok, pillanatnyi fizetésképtelenség miatt - július 2-án kiküldték az IOU-kat, amiket majd szeptembertõl lehet konkrét pénzre váltani, de addig is legális fizetõeszköz)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jah hogy az lenne, hogy az egér elcsórta a sajtot Garfield helyett?😄

Dzsini
igen, valami "meg fogom adni" -szerû értelme van talán. Ez most jó kis angollecke lett 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PrasCo
Továbbá és konstruktíve, a "good for it" nem inkább valami "Jótállok érte!"-re jön ki jobban? =)
CattiBrie
Feltételezem, azaz én arra gondolok, hogy nyugaton szokás, hogy ha valaki kivesz valamit a másik hûtõjébõl, akkor hagy egy ilyen cetlit, hogy akit megvágott, tudja, hogy ki volt és hogy majd visszakapja egyszer.

[/spam]&#8482;

Narxis
Én se! xD

Dzsini
IOU - I Owe U (ahogy polarka is írta) - tartozom neked - annak a többesszáma 😊

többesszám 😄

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

FZoleee
Nem értem 😄
Narxis
és az S a végén?

Sztem inkább:
IOU = I Owe U
Nem?

-Furcsa, a sajtosfiók a hûtõben...
-Tele van ezekkel a kis papirfecnikkel.
-Állj le az IOUS-el!
-Nem-nem, jó ez nekem!

IOUS=Input Output Utility Subsystem

igen, én ennek valami diszkósított verióáját ismertem... ahol valami csajszi énekelte szerintem😄 Rég volt😊

Kicsikiraly
Dave Seville - Witch Doctor

ez a legkorábbi és az eredeti de sok feldolgozása

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
Witch Doctor a címe, de az elõadót nem tudom

DFTBA &#3232;_&#3232;

Vitez77
Ejj, de szeretem ezt a dalt 😊
A parafadugósnak nem tudja vki az eredeti címét?

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Dzsini
Garfield mindig is az volt, ha kajáról volt szó 😊
(és csakazértsem fogom berakni ide a Hofi-Koós macska-duettet 😊 )

najó, de:

Kicsikiraly
Lehet egy macska is megalkuvó? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Dzsini

*majszol majszol*
-Fúú, tele vagyok!
.Egerekkel osztozkodni jó.

Pianista
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Narxis
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Doomista
DSASD:SDA:SASD:ASDASD:S

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dzsini
13774-77

18+?

Van itt egy csomó: http://pitbull-lecso.blog.hu/tags/alp%C3%A1ri_garfield
Nem mind1 a sexrõl szól, pl

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini

.A terjeszkedõ város mételye...

-Garfield, tényleg beszélnünk kell errõl az egérproblémáról.
-Folytasd csak nyugodtan, bármit, amit neki mondasz mondhatod nekünk is.
nonicks
miért érzem azt hogy Jim Davis másik univerzumba él?😄(vagy csak füvezik állandóan😄)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Dzsini

-Egy szemhunyásnyit sem aludtam az éjjel!
.Jól van, jól van...
.Utánanézek.
.Tomi, beszélhetnénk?

ollie
😄DDDDD

Andora
😄

-JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ
-Õõõõ akarok mondani... kapd el az egeret
-Ez rögtön megy is a blogomra<#ravasz1>

Garfield az évek alatt milyen modern lettXD

robotnyk
😄
Dzsini

.Igyááááál meeeeeeg
.Az összes tejszínre szükségem lesz.

Nem kötekedni; segíteni
dare != care

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Andora
<#vigyor>

Dzsini

.Áh, tojások!
.Na most, hol van a szalonnás fészek?

LasDen

- Nézzétek, ha érdekel a kutyák sötét világa...

- Csak aztán tudjatok este aludni

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ez a kisandítás amit Garfield csinál 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hát én is beszarnék, ha a macskám (ha lenne) tubát fújna😄😄😄

De tényleg... így a rajzfilmben fullra elbeszélnek egymás mellett és mégis vicces😄