Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Ubul (~= kutyák általában) annyira hülye, hogy mindenhez kedve van, mindenért lelkesedik 😊

továbbiakban lásd: "A kutya tényleg az ember legjobb barátja. Ha nem hiszed el, próbáld ki a következõt: zárd be a kutyádat és a csajodat a kocsid csomagtartójába. Egy óra múlva nyisd ki! Na, ki örül neked jobban, amikor meglát?"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mumpic
Ez már olyan filozófiai magasságokba emelkedett, hogy nem is értem. :-)

Dzsini

.Na, ki akar kimenni?

.Na, ki akar bejönni?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kicsikiraly
esetleg: "Kezdetnek remélem sikerül egy rendesen fogó tollat szerezni"

DFTBA ಠ_ಠ

Dzsini
nekem nagyon tetszik így <#eljen>

(esetleg: 'Kezdetnek megpróbálok szerezni egy olyan tollat, amiben van tinta')

Freddycom

- Nagy terveket szövögetek a jövõt tekintve, Garfield!
- <#wow2>
- Kezdésképpen, hiszek egy tintával teli toll jövõjében.
- Naa, egy kicsit kezdünk nagyravágyóak lenni, nem?

(Egyéb ötlet a harmadik sorra, mert nekem most így sikerült, h összhangban legyen az elsõ sorral?)

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Doomista
garfield a zsebtolvaj 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dnl89

.Ezzel a kaja lopásos dologgal le kéne állni,értetted?
.Értettem.
.Rendben,adj egy ölelést.
.Ez egy nagyon ronda igazolvány kép.
.Héj!

szigetlakó
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.

Burdi
lassan jöhetne a lánykéréses képsorok is😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

PrasCo
Azért - a francba is, Jonnak a jelek szerint akkor nõhöz roppant jó ízlése és érzéke van! <#idiota>
LasDen
néha feltünik, rendet rak...oszt elmegy 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

biomage
<#hehe>

Hol van liz?
már 1 hete nem látom 😞

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

😄D
Doomista
😄D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Freddycom

- Mi az?
- Mondd, mit tettem?
- Mert szívesen megtenném újra!

Dzsini

.Jajj ne!
*ITT NEMSOKÁRA TERMÉSZET ÉPÜL*

.Én vagyok az egyetlen, aki az országunk plázáiért aggódik?

Dzsini

.A jövõ közeleg!
.Itt is van!
.Nahát, pont olyan, mint a múlt...

Doomista
hétfõ reggel van, csak azért kérdeztem baromságot 😄

Igaz-igaz, tipikus hétfõi hangulat. 😄
mumpic
Semmi különös, hétfõ van, mindkettõ mufurc. 😄

Nekem valahogy így jön le a poén...

Jon köszönt Garfiled-nek, majd Garfield megmutatta a pólóját amire az van írva hogy "do not disturb" tehát ne zavarj, majd Jon felháborodott... 😄
Doomista
hogy mi?

Freddycom

-Szia Garfield!
-Látod a pólómat, öcsi? *Ne zavarj!*
-Jól vagyok, kösz, hogy megkérdezted!

Lehet, és annak még a zenéje is jó, ha már ott a kotta. 😊

akkor Braid😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nah ilyenkor szoktam fogni a fejem😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Éjfélkor, lefeküdtünk aludni és volt nagy sírás rívás, hogy nem szeret, és nagy bûntudata van, mert csak kihasznált, de szeretni nem tudott, szóval hagyjuk abba.

banok
reggel szakított veled? oO

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gergely1991
Nem tudja hogy mit hagyott ki...

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Kösz srácok! Nem õ törte össze elõször a szívem, és biztos nem õ az utolsó, ilyenek a nõk, de hát nem lehet élni nélkülük. Próbálom pozitívan felfogni a dolgokat, még ha belül üvöltök, mint egy oroszlán.

Kicsikiraly
õ mosolyog, ti miért szomorkodtok? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Narxis
uhh..részvétem. 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
eh 😞 az nem túl kellemes 😞

Bazinga!

Jah, tök jó, ma szakított velem a barátnõm most vehetem ki ezeket a képeket. Mondjuk a sajtos pufi nem hagy el soha. 😊

precision

1. *sóhaj*
2. Egy bekeretezett képem van Lizrõl az ágyam mellett
3. Õ a képernyõkímélõm is a gépen
4. Van róla egy fotó a tárcámban is
5. A telefonomon is van róla egy kép
6. Asszem nem tudok betelni vele... - Aha, értem
7. Én ugyanígy vagyok a sajtos pufival (?)

Bazinga!

Pianista
jéé<#idiota>

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Dzsini
öööö.... <#vigyor5>

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Dzsini
ha Mario, akkor nem "Sir Nyafogi" meg "rakd vissza a fejed" meg "agyonnyomni a másik játékost" van benne 😊 (vagy ha igen, akkor egész elvont Mario)

Fantos
hogyafrancbanelenne

LasDen
de ha a mario akkor nincs mentés 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

😄DDDD
Csak betöltötte Garfield mentését. 😄

precision
nah, egy újabb dolog a sudoku után amiben még Ubul is jobb mint Jon 😄

Bazinga!

Dzsini

<#wow2>
-Gratulálok! Megmentetted a hercegnõt!

gergely1991
Csak az lehet😄DD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Mi ez, Super Mario? 😄

😄😄D😄😄😄😄DD
precision

1. <#sniffles>
2. Gratulálok! Megmentetted a hercegnõt! - <#merges2>
3. <#gonosz2> - <#vigyor3>

Bazinga!