Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
továbbiakban lásd: "A kutya tényleg az ember legjobb barátja. Ha nem hiszed el, próbáld ki a következõt: zárd be a kutyádat és a csajodat a kocsid csomagtartójába. Egy óra múlva nyisd ki! Na, ki örül neked jobban, amikor meglát?"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
.Na, ki akar kimenni?
.Na, ki akar bejönni?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(esetleg: 'Kezdetnek megpróbálok szerezni egy olyan tollat, amiben van tinta')
- Nagy terveket szövögetek a jövõt tekintve, Garfield!
- <#wow2>#wow2>
- Kezdésképpen, hiszek egy tintával teli toll jövõjében.
- Naa, egy kicsit kezdünk nagyravágyóak lenni, nem?
(Egyéb ötlet a harmadik sorra, mert nekem most így sikerült, h összhangban legyen az elsõ sorral?)
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
.Ezzel a kaja lopásos dologgal le kéne állni,értetted?
.Értettem.
.Rendben,adj egy ölelést.
.Ez egy nagyon ronda igazolvány kép.
.Héj!
Ismerj meg mindent, amit az internetes pénzkeresés titkairól tudni kell.
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hol van liz?
már 1 hete nem látom 😞
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Mi az?
- Mondd, mit tettem?
- Mert szívesen megtenném újra!
.Jajj ne!
*ITT NEMSOKÁRA TERMÉSZET ÉPÜL*
.Én vagyok az egyetlen, aki az országunk plázáiért aggódik?
.A jövõ közeleg!
.Itt is van!
.Nahát, pont olyan, mint a múlt...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Jon köszönt Garfiled-nek, majd Garfield megmutatta a pólóját amire az van írva hogy "do not disturb" tehát ne zavarj, majd Jon felháborodott... 😄
-Szia Garfield!
-Látod a pólómat, öcsi? *Ne zavarj!*
-Jól vagyok, kösz, hogy megkérdezted!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
1. *sóhaj*
2. Egy bekeretezett képem van Lizrõl az ágyam mellett
3. Õ a képernyõkímélõm is a gépen
4. Van róla egy fotó a tárcámban is
5. A telefonomon is van róla egy kép
6. Asszem nem tudok betelni vele... - Aha, értem
7. Én ugyanígy vagyok a sajtos pufival (?)
Bazinga!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
"The trees move. Do you not see it?"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#wow2>#wow2>
-Gratulálok! Megmentetted a hercegnõt!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)