Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Ubul, valaki van az ajtónál!
2. Yip! Yip! Yip! Yip!
3. He? - Te vagy az, Einstein!
Bazinga!
Ez már ilyen modern köntösbe öltöztetett marhaság, számomra 0 poéntartalommal.
Régen jó poénjai voltak, jellegzetesek, de ezek már ilyen sablon szarok, bárki kitalál ilyet. Legtöbbször nem is értem min loloztok.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Amúgy igaz amit leírtál, de abban a szituációban, amibe a hal volt, az "ijsztetõ"t, mint jelzõként használtad és ilyet meg ritkán szokott a magyar, szerintem. De nyilván így is jó, csak kötekszem.😊
ne menjünk bele... de a félelem tartós állapot az ijedtség pillanatnyi
természetesen jó lett volna "nem félek tõled" is (mármint érhetõ lenne úgy is), de nem az van odaírva
a magyar nyelv nem olyan mint az angol, a "jobb félni mint megijedni" sem úgy hangzik hogy "jobb félni mint félni" 😄 nem véletlenül
no de sztem hagyjuk is a témát 😊 szúrd be újra a képet, írd alá a "te" fordításod ha ettõl megnyugszik a lelked 😄
Bazinga!
Nem hinném, hogy itt az a lényeg, hogy tükörfordítást írj, hanem az, hogy a legmagyarosabban írjuk le a sztorit. "nem félek tõled" kifejezés ugyanazt jelenti, mint a "nem vagy ijesztõ", csak az utóbbit a magyar ember ritkábban használja. Legalábbis akármilyen szituációba belegondolok és a "nem félek tõled"-nél maradnék. De mondd csak, hányszor használod azt, hogy "nem vagy ijesztõ"?
P.S.: Nem a fordításokat szólom le, azok teljesen korrektek.
@Narxis, ja tudom, úgy is akartam elõször, csak nemtom, olyan hülyén hangzik az a szó, hogy "ijesztesz", hogy inkább ennél a verziónál maradtam amit leírtam 😊
Bazinga!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Talán lehetett volna úgy is fordítani, hogy "De engem nem ijesztesz meg", de így is nagyon jó!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hell Is Burnin\'
-Nem láttad a tesómat?
-Hol láttad utoljára?
-Pont ahol Te vagy.
-Mmmmmalaki szedje le mólam em a múlyt!
-Megvan.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
- beööff!!
- gusztustalan vagy!
- és elfogyott a szóda
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Ezt most sajnos nem értem. Nem humoros. :s
- Egyél egy kis tonhal ízesítésû tápot
- Tudod mi tonhal ízesítésû még ?
- A TONHAL
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
*BAMM*
-Nem fogod elhinni, mi történt velem.
-Kimentem behozni az újságot, és a fürdõköpenyemet elkapta az utcaseprõgép.
-A környezõ öt utcát feltörölte az arcommal, mire észrevett a vezetõ.
-Három tûzoltócsapat és egy feszítõvas kellett hozzá, hogy kiszedjenek. Csoda, hogy élek.
...
-Mi történt a muffinommal?
-Megettem, takarítókám. Hol az újság?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Van egy nagyon jó csengõhangom.
- <#smile>#smile>
- Akarod, hogy lejátsszam?
- Ez az egyetlen módja annak, hogy valaha is meghalljuk.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Megnézném Garfieldot kecskeszakállal meg szemfedõvel.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni