Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi ez, Super Mario? 😄

😄😄D😄😄😄😄DD
precision

1. <#sniffles>
2. Gratulálok! Megmentetted a hercegnõt! - <#merges2>
3. <#gonosz2> - <#vigyor3>

Bazinga!

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

insp1red
Bocsánat, hogy csak így tudom adni, de még új vagyok😊
Egyik kedvencem:

http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/hulyesegmarfaj/uploads/garfield_pp.jpg

A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.

Fantos
gondolom õ se gondolta komolyan 😄

ivan924
Tagadd meg neved! Nézd meg mire írtam, csak annyit és semmi egyebet, direkt kipontoztam a végét.

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Freddycom
Kisbetûvel kezdtél mondatot, 2 pont mínusz, vesztettél, ban.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

reklám! ban!

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ivan924
Van amit nem lehet pénzért megvenni. Minden másra... <#hehe>

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

precision
😄😄😄😄

Bazinga!

Dzsini

-Itt most választhatsz: vagy szétlapítod a játékosomat, vagy felszeded az arannyal teli ládát.

*lapít*<#eplus2>

-Miért?
.A pénz nem minden.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lehet hogy Frank Miller rajzolta ezeket😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

precision
már a weben is (a gadget is onnan szedi)
😊

Bazinga!

Narxis
Gadgetben nálam színes, jeeeeeeeeee. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LasDen
lehet valami hiba volt, ami kiszívta a sorokból a szineket 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Freddycom
Úgy látszik nem. 😄

Freddycom
Ja, nálam is színes a napi képsor (a linkre kattintva).
Vagy félreértettem volna vmit?

mumpic
A kavarás az biztos, de én még mindig feketefehérnek látom a többit, csak eggyet-kettõt nem. <#nemtudom>

LasDen
döntsék má el mit akarnak 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
ha megnézed visszafele, újra színes lett 😄 (egy régebbi meg továbbra is feketefehér)

valamit kavarnak 😄

amúgy amit írtam újságokat, az az amerikai napilapokra vonatkozott - nem a magyar havi képregényre, az nem napi frissítésû.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

mumpic
Na ezt adjátok össze.
Mutattam barátnõmnek a fekete fehér linkjét, és azt mondja hogy neki színes...
Megnéztem egy másik böngészõvel, és nekem is az lett:

(lementettem és feltöltöttem, mert gondolom ha simán linkelném akkor megint feketefehér lenne 😛 )

Narxis
Jah... de szerintem ez akkor is hülyeség.

Napilapokban szokott inkább lenni. Kb csak EU-ban van újság 1-2 helyen.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Narxis
De most ez 3 darab képkocka, úgy tudom az újság havonta jelenik meg, jóval több van az újságban mint ami itt 1 hónap alatt megjelenik, nem hiszem, hogy ez fogja csökkenti az újság eladási mutatóit. Írjunk e-mailt nekik.

Dzsini
az újságok nem veszik meg / jóval kevesebbet fizetnek érte, ha az online kiadás is színes (ugyanígy jóval kevesebbet kell fizetni a képsorért, ha nem a színeset veszed meg kiadásra) - és az online képregénybõl nekik nem sok pénzük van (bár innen lehet rendelni bekeretezve/bögrén/stb.)

Az újságok tõlük veszik meg, akkor ez wtf :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

CattiBrie
A kanapé hülyeszínû. 😊
Amúgy jó. 😊

[/spam]&#8482;

Casillas
jó lett 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

biomage
szerintem kék színû jon kanapéja 😊

De ez sem rossz 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

precision
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mumpic: nice job 😊

Bazinga!

mumpic

😊

Narxis
loool, ne szõke mááár 😄

LasDen
mi ez a haj??? 😄 de hülyén néz ki így Jon 😄

MEdievil

<#idiota>

F

MEdievil
állítsd rgb-re a színpalettát <#wave>

F

LasDen
azt mondom, hogy nem lehet 😄 szürkén visz fel bármilyen színt....

precision
úgy érti hogy a fordító fogjon egy ps -t vagy vmi rajzprogramot és színezze ki 😄

Bazinga!

LasDen
nem is lehet színezni...😄

mumpic
Akkor mostantól a fordítás mellett lehet színezni is. 😊

Dzsini
nem, mert ha megnézed visszamenõleg is feketefehér lett több képsor

LasDen
én nem hinném 😄 de szerintem mindegy 😄

Nem lehet, hogy azért feketefehér, mert este tvznek és a sötét színtelen világod így akarja ábrázolni?😊 Nemtom..
Narxis
Ez de köcsögség, régen amúgy rendszeresen vettem az újságot, de ezért nem fogok újra elõfizetni.

Dzsini
valószínûleg jogi okok, régebben is volt rá példa - a nyomtatásba kerülõ változat színes -> ha színes Garfieldot szeretnél, vedd meg az újságot.

aztán visszatért a színes online változat is, most megint visszakapcsolták (és visszamenõleg is jónéhányat).

LasDen
ez a mai??? 😄 én aszittem valmi régebbi 😄

precision
eh... de miért lett black and white? 😞

Bazinga!

Dzsini

*Mentsd meg a hercegnõt. Válassz szereplõt*
(Garfield választ)

-"Sir Nyafogi"?! De õt mindig én szoktam választani!

-Én akarok Sir Nyafogival játszani!!
.Íme a tipikus karakterszerep.

(typecasting - egy (pl. film)szerepre olyan személy kiválasztása, aki az olyan szerepekben általában nagyon jó)

és feketefehérült a Garfield 😞

CattiBrie
Ööö.. <#confused>

Most akkor volt ilyen képsor vagy sem? Összezavarsz! <#wow3>

Ne tessék bemutatni nekem. <#shakehead>

[/spam]&#8482;

LasDen
azóta õt is elérte az xbox 😄