Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. <#sniffles>#sniffles>
2. Gratulálok! Megmentetted a hercegnõt! - <#merges2>#merges2>
3. <#gonosz2>#gonosz2> - <#vigyor3>#vigyor3>
Bazinga!
Egyik kedvencem:
http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/hulyesegmarfaj/uploads/garfield_pp.jpg
A mai processzorok olyanok, mint a dinnyék. Sose lehet tudni, mennyi mag van bennük.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
-Itt most választhatsz: vagy szétlapítod a játékosomat, vagy felszeded az arannyal teli ládát.
*lapít*<#eplus2>#eplus2>
-Miért?
.A pénz nem minden.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vagy félreértettem volna vmit?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
valamit kavarnak 😄
amúgy amit írtam újságokat, az az amerikai napilapokra vonatkozott - nem a magyar havi képregényre, az nem napi frissítésû.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mutattam barátnõmnek a fekete fehér linkjét, és azt mondja hogy neki színes...
Megnéztem egy másik böngészõvel, és nekem is az lett:
(lementettem és feltöltöttem, mert gondolom ha simán linkelném akkor megint feketefehér lenne 😛 )
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De ez sem rossz 😊
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
aztán visszatért a színes online változat is, most megint visszakapcsolták (és visszamenõleg is jónéhányat).
*Mentsd meg a hercegnõt. Válassz szereplõt*
(Garfield választ)
-"Sir Nyafogi"?! De õt mindig én szoktam választani!
-Én akarok Sir Nyafogival játszani!!
.Íme a tipikus karakterszerep.
(typecasting - egy (pl. film)szerepre olyan személy kiválasztása, aki az olyan szerepekben általában nagyon jó)
és feketefehérült a Garfield 😞
Most akkor volt ilyen képsor vagy sem? Összezavarsz! <#wow3>#wow3>
Ne tessék bemutatni nekem. <#shakehead>#shakehead>
[/spam]™