Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini

Ma a kínai étteremben egy nõ rámtüsszentett...
vajon mi lelhette?

-Egyre élesebb a blogom!
-Van egy borsó az ingeden.

(edgy - éles, ingerült... snow pea - magyarul cukorborsó, az a fajta, amit nem szoktak kiszemezni fogyasztás elõtt, az egész termést készítik el)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CattiBrie

[/spam]™

off
Itt sok a jó angolos, hogy van a kukac (@) angolul?
modellmaker
Jó nem érti, de látja rajta. 😊

"viszont az "igenis érdekelheti" az elég jól megközelíti azt, amire szerintem a "költõ" gondolt" - huhú ^^

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Dzsini
...de Garfieldot nem érti 😊 viszont az "igenis érdekelheti" az elég jól megközelíti azt, amire szerintem a "költõ" gondolt - vagyis egyáltalán a lehetõséget látja, hogy van, aki érdeklõdik az iránt, amit õ ír.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

modellmaker
De sztem Jon nem az a típus, aki szerint jobban tennék az emberek, ha érdekelné õket a blogja, mert különben irgum-burgum.

És ez így milyen?

"Azt hihetné az ember (Jon saját maga az alany), hogy a népeket érdekli (érdekelheti???) amit mondok." "Igenis érdekelheti!" És itt nem az emberekre haragszik, akik nem olvassák a blogját, hanem Garfieldra, a szarkasztikus poénja miatt.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

precision
igen, elõször én is a "kéne" -re gondoltam mikor elõször olvastam, csak hát akkor ugye az should lenne és nem would

de nagyon hangsúlyozza a would -ot, és így sztem értelmesebb is, hogy mit akar mondani, meg jobban kifejezi az indulatát

Bazinga!

Dzsini
nem a Jonland problémás nekem (annyira nem voltam álmos 😊 ), hanem Jon 2 mondata, fõleg a "a would be interested in..." és a "well they would" - hogy ezt hogy kellene jól fordítani 😊

máshol úgy fordították, hogy: "azt hinnéd, hogy az embereket érdekli, amit mondani akarok" és "hát pedig érdekelniük kéne!" - ez jobb?

modellmaker
ja hogy a poént nem értetted... <#miaz>

Jonland Jon képzeletbeli világa, ahol ha süt a nap, akkor Jonnak jó napja van -> azt hiszi, hogy olvassák a blogját.

CattiBrie
Én az elsõt fordítottam úgy, hogy

- Van ám nevem is, értem?

😄 Nagyon kész! 😄

[/spam]&#8482;

precision
2. -nál a Jonland ugye képzeletbeli világ, és azt is képzeli, hogy nézik a blogját, a kérdés pedig nem is azért fontos hogy süt e ott a nap, hanem mert tudja, hogy megint csak képzelõdik

v. vmi ilyesmi

Bazinga!

modellmaker
Mai felnevettem. 😄 Tetszik. 😊

(sztem nincs ezzel baj, kb én is így fordítottam.)

Dzsini

Jon blogja:
Ma a macskám letámadta és felfalta a drága aranyhalamat.
Ki gondolta volna, hogy a macskám képes ilyen kimondhatatlanul gonosz tettre?

*CSATT*
-Van ám nevem is tudod?!

-Senki nem nézte meg a blogomat.
-Azt hinné az ember, hogy van, aki kíváncsi arra, amit mondok!
-Hát igenis van!
-Napos az idõ ma Jonföldön?

(ezzel a másodikkal megfogtak - vagy nagyon fáradt vagyok, vagy tényleg nem értem, hogy mit akar...)

Dzsini
jogos, köszi!

CattiBrie
Nem kötexés, de szerintem "hogy még okosabbnak", mert nem gondolom, hogy Jon alapból butának gondolja magát. 😊

[/spam]&#8482;

ivan924
Még hogy mi lesz Lizzel? Egyáltalán mit fog hozzá szólni Liz? (Amúgy meg Jon amilyen hülye tud lenni, még elbénázza Lizzel... remélem nem így lesz.)

\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.

Narxis
Jon!!!! Csalódtam benned, szegény Liz...<#sir>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

precision
ejjnye Jon, és mi lesz Lizzel 😊

Bazinga!

Dzsini

-Épp a blogomra állítom össze a profilomat.
-Persze egy kicsit meg kellett szépíteni, hogy okosabbnak tûnjek.
-"Tudok visszafele számolni 100tól"?
-A csajok imádják az okos srácokat.

Nah igen... Garfield picit el van kényeztetve és még panaszkodik is😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

mumpic

.Szia Garfield
.Szia Heléna

.Milyen volt a vacsorád?
.Pocsék

.Jon elégette a marhasültet, a mártás csomós volt, a kelbimbó meg nyers maradt. És a tiéd?

.Ettem egy patkányt

....

.Rágót?

gergely1991
Gondolom õ már unja már azt a sok "garfield"-ozást

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
Ez most nem.. 😞

ollie
Ez nem lett valami jó poén.

Dzsini

-Garfield!
-Jon, Jon, Jon, Jon.

-Miért bámulsz így rám?
-Még tartozol három Garfield-al.

Vitez77
WILL YOU CUT THAT OUT?!! <#vigyor2><#nevetes1>

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Lullaby
Én a pasimnak csinálom ezt a nagy hasa miatt (((:

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

vagy csak még nem látott köldököt😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Teppik Amon
azért ne feledjük hogy a köldök angolul "belly button", szó szerinti fordításban "has gomb". A gombot meg lehet nyomkodni 😊 Biiip 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

CattiBrie
BEEP

[/spam]&#8482;

Vitez77
Garfieldn-nak köldökfétise lett? 😄

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Dzsini

-Liz egyszerûen nem fogja fel, hogy egy férfi mit érez a kedvenc pólója iránt.
-De te ugye megértesz, öregfiú?

-Bííp <#bohoc>
-ABBAHAGYNÁD?!!

Ez is jó:
Narxis
haha, ez is jó. 😄

Doomista
<#alien2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dzsini

-De nem dobhatjuk ki ezt a pólót Liz! Évek óta megvan!
-Garfield, segíts!

-Bííp <#bohoc>
-Kérem a pólót.

Narxis
Nem, ez jó!!!!<#ticking><#ticking>

Doomista
haha, ez rossz xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Narxis
haha, ez jó xD

-Ma lemostam a kocsit a kedvenc régi pólómmal.

-Olyan mintha bántottam volna.

-Hogyan kérhet valaki bocsánatot egy pólótól?
-Általában egy terapeuta elõtt.
Doomista
what the fuck?

Dzsini

-Összement az alsógatyám a szárítóban.
-Csináld újra ezt a hülye járást!

gergely1991
az inkább vállon verekedés volt(nem is akármilyen😄)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Mazarex
A pofon egy elhadart simogatás😊

A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.

Pianista
ASD:SD:SD:SA😄:ASD:SAD:SA😄SA😄SA😄

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

Doomista
😄😄:A😄S😄SASADA😄sadsaddwDÉD😄😄😄AW:WW+

Dzsini

-Soha nem nyilvánítod ki a háládat.

*CSATT*
-Jó munka, öcsi.

-Au!
-Hát ez a köszönet érte?!

Ez jó! 😄DDDDDDDDD
precision

- Már itthon vagyunk, hülye...

Bazinga!

dnl89

.Az élet állandóan változik.
.Akkor a definíció értelmében...
.Ez nem élet.