Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma a kínai étteremben egy nõ rámtüsszentett...
vajon mi lelhette?
-Egyre élesebb a blogom!
-Van egy borsó az ingeden.
(edgy - éles, ingerült... snow pea - magyarul cukorborsó, az a fajta, amit nem szoktak kiszemezni fogyasztás elõtt, az egész termést készítik el)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[/spam]™
Itt sok a jó angolos, hogy van a kukac (@) angolul?
"viszont az "igenis érdekelheti" az elég jól megközelíti azt, amire szerintem a "költõ" gondolt" - huhú ^^
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
És ez így milyen?
"Azt hihetné az ember (Jon saját maga az alany), hogy a népeket érdekli (érdekelheti???) amit mondok." "Igenis érdekelheti!" És itt nem az emberekre haragszik, akik nem olvassák a blogját, hanem Garfieldra, a szarkasztikus poénja miatt.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
de nagyon hangsúlyozza a would -ot, és így sztem értelmesebb is, hogy mit akar mondani, meg jobban kifejezi az indulatát
Bazinga!
máshol úgy fordították, hogy: "azt hinnéd, hogy az embereket érdekli, amit mondani akarok" és "hát pedig érdekelniük kéne!" - ez jobb?
Jonland Jon képzeletbeli világa, ahol ha süt a nap, akkor Jonnak jó napja van -> azt hiszi, hogy olvassák a blogját.
v. vmi ilyesmi
Bazinga!
(sztem nincs ezzel baj, kb én is így fordítottam.)
Jon blogja:
Ma a macskám letámadta és felfalta a drága aranyhalamat.
Ki gondolta volna, hogy a macskám képes ilyen kimondhatatlanul gonosz tettre?
*CSATT*
-Van ám nevem is tudod?!
-Senki nem nézte meg a blogomat.
-Azt hinné az ember, hogy van, aki kíváncsi arra, amit mondok!
-Hát igenis van!
-Napos az idõ ma Jonföldön?
(ezzel a másodikkal megfogtak - vagy nagyon fáradt vagyok, vagy tényleg nem értem, hogy mit akar...)
[/spam]™
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-Épp a blogomra állítom össze a profilomat.
-Persze egy kicsit meg kellett szépíteni, hogy okosabbnak tûnjek.
-"Tudok visszafele számolni 100tól"?
-A csajok imádják az okos srácokat.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
.Szia Garfield
.Szia Heléna
.Milyen volt a vacsorád?
.Pocsék
.Jon elégette a marhasültet, a mártás csomós volt, a kelbimbó meg nyers maradt. És a tiéd?
.Ettem egy patkányt
....
.Rágót?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
-Garfield!
-Jon, Jon, Jon, Jon.
-Miért bámulsz így rám?
-Még tartozol három Garfield-al.
天使たちは私を見守る
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
天使たちは私を見守る
-Liz egyszerûen nem fogja fel, hogy egy férfi mit érez a kedvenc pólója iránt.
-De te ugye megértesz, öregfiú?
-Bííp <#bohoc>#bohoc>
-ABBAHAGYNÁD?!!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-De nem dobhatjuk ki ezt a pólót Liz! Évek óta megvan!
-Garfield, segíts!
-Bííp <#bohoc>#bohoc>
-Kérem a pólót.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
-Ma lemostam a kocsit a kedvenc régi pólómmal.
-Olyan mintha bántottam volna.
-Hogyan kérhet valaki bocsánatot egy pólótól?
-Általában egy terapeuta elõtt.
-Összement az alsógatyám a szárítóban.
-Csináld újra ezt a hülye járást!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
-Soha nem nyilvánítod ki a háládat.
*CSATT*
-Jó munka, öcsi.
-Au!
-Hát ez a köszönet érte?!