Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán lehetett volna úgy is fordítani, hogy "De engem nem ijesztesz meg", de így is nagyon jó!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Hell Is Burnin\'
-Nem láttad a tesómat?
-Hol láttad utoljára?
-Pont ahol Te vagy.
-Mmmmmalaki szedje le mólam em a múlyt!
-Megvan.
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
- beööff!!
- gusztustalan vagy!
- és elfogyott a szóda
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
Ezt most sajnos nem értem. Nem humoros. :s
- Egyél egy kis tonhal ízesítésû tápot
- Tudod mi tonhal ízesítésû még ?
- A TONHAL
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
*BAMM*
-Nem fogod elhinni, mi történt velem.
-Kimentem behozni az újságot, és a fürdõköpenyemet elkapta az utcaseprõgép.
-A környezõ öt utcát feltörölte az arcommal, mire észrevett a vezetõ.
-Három tûzoltócsapat és egy feszítõvas kellett hozzá, hogy kiszedjenek. Csoda, hogy élek.
...
-Mi történt a muffinommal?
-Megettem, takarítókám. Hol az újság?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Van egy nagyon jó csengõhangom.
- <#smile>#smile>
- Akarod, hogy lejátsszam?
- Ez az egyetlen módja annak, hogy valaha is meghalljuk.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Megnézném Garfieldot kecskeszakállal meg szemfedõvel.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
-Senki nem olvassa a blogomat... túl unalmas.
-Úgy néz ki, senki sem akar egy átlagos fickóról és a macskájáról olvasni.
-Itt az ideje kitalálni dolgokat!
-Csinálj nekem szemkötõt és kecskeszakállat!
Ma a kínai étteremben egy nõ rámtüsszentett...
vajon mi lelhette?
-Egyre élesebb a blogom!
-Van egy borsó az ingeden.
(edgy - éles, ingerült... snow pea - magyarul cukorborsó, az a fajta, amit nem szoktak kiszemezni fogyasztás elõtt, az egész termést készítik el)
[/spam]™
Itt sok a jó angolos, hogy van a kukac (@) angolul?
"viszont az "igenis érdekelheti" az elég jól megközelíti azt, amire szerintem a "költõ" gondolt" - huhú ^^
És ez így milyen?
"Azt hihetné az ember (Jon saját maga az alany), hogy a népeket érdekli (érdekelheti???) amit mondok." "Igenis érdekelheti!" És itt nem az emberekre haragszik, akik nem olvassák a blogját, hanem Garfieldra, a szarkasztikus poénja miatt.
de nagyon hangsúlyozza a would -ot, és így sztem értelmesebb is, hogy mit akar mondani, meg jobban kifejezi az indulatát
Bazinga!
máshol úgy fordították, hogy: "azt hinnéd, hogy az embereket érdekli, amit mondani akarok" és "hát pedig érdekelniük kéne!" - ez jobb?
Jonland Jon képzeletbeli világa, ahol ha süt a nap, akkor Jonnak jó napja van -> azt hiszi, hogy olvassák a blogját.
v. vmi ilyesmi
Bazinga!
(sztem nincs ezzel baj, kb én is így fordítottam.)
Jon blogja:
Ma a macskám letámadta és felfalta a drága aranyhalamat.
Ki gondolta volna, hogy a macskám képes ilyen kimondhatatlanul gonosz tettre?
*CSATT*
-Van ám nevem is tudod?!
-Senki nem nézte meg a blogomat.
-Azt hinné az ember, hogy van, aki kíváncsi arra, amit mondok!
-Hát igenis van!
-Napos az idõ ma Jonföldön?
(ezzel a másodikkal megfogtak - vagy nagyon fáradt vagyok, vagy tényleg nem értem, hogy mit akar...)