Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Jó élni.
.Egyetértek.
.Nem pompás, "jó".
(CattiBrie: hamvazószerda van, a farsang véget ért)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Üdbözöllek szerény otthonunkban!
- És haveeer, ez tényleg szerény
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vasárnapi != 6 7köznapi képsor, azok 99 %, hogy nem ugyanazok 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
31*365=11315
8 db szökõév volt
meg 2009 jun. 19. óta eltelt 241 nap
ez 11.564 azaz tizenegyezer-ötszázhatvannégy képsor. igen, valószínû hogy van benne kettõ hasonló, de azért köszönjük az észrevételt
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
- Bocs, hogy késtem
- Elvesztettem az idõ érzékem
- Elvesztettem az idõ érzékem, érted??!
- Erre most inkább nem válaszolnék
1.
2. Garfield biztos aranyos kiscica volt - Oh, igen, az volt
3. Megmutassam?
4. "Gyerekkori" képet tartasz a macskádról, a tárcádban? - Persze!
5. O.o
6.
7. Jövök neked egyel Garfield - Az ajkak, mely egy állatorvoshoz értek, hozzám soha sem érhetnek...
(gondolom ennek a mintájára 😊)
Bazinga!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
DFTBA ಠ_ಠ
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Az, hogy a cravat szó eredetije francia - a fél "úri" angol nyelv francia eredetû - a húsoktól kezdve a ruhákon át minden az, köszönhetõen a történelemnek.
A mi "hagyományos" nyakkendõnk pont ennek a cravat-nak a leszármazottja, 1850 körül vált el, és 1920 után kapta a mai formáját.
A cravate szó pedig a horvátokról (Croat) kapta a nevét, akik zsoldos katonaként dolgoztak az 1600-as években a francia seregben, és csomózott kendõt kötöttek a nyakukba - amit átvett a divat.
(további történelem angolul)
DFTBA ಠ_ಠ
Ennyi kutatás után szerintem a nyaksál lehet, hogy jobban illeszkedik, mert a nyakkendõ nálunk a vékony, klasszikus változat. Ez meg olyan viktoriánus, steampunk-mániásoknak való selyem móka 😊 De teljesen jó a nyakkendõ is, csak én az ascot-ról csak mint lóverseny hallottam, ezért kerestem rá.
Bazinga!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

1. Liz azt hiszi nincs stílusérzékem / *(vagy nincs érzékem a divathoz)
2. Na majd megmutatom neki!
3. Hol van a kasmírmintás nyakkendõm? - Jobb lesz ha elhúzom a függönyt!
Bazinga!
<#szomoru1>#szomoru1> Charles M. Schulz (1922-2000) <#szomoru1>#szomoru1>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ez nem úgy lenne, hogy:
A családom nem kívánja, hogy bárki is folytassa a sorozatot, így bejelentem a visszavonulásomat.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

-Nahát, egy tiszta póló!
-Nem is tudom, miért nem vettem fel soha...
(ma 10 éve hunyt el Charles M. Schulz, a Peanuts képregénysorozat (és Snoopy) rajzolója)
Január 3-án állt le a napi képregénysor Schulz betegsége miatt, és még néhány hétnyi vasárnapi képsor volt még raktáron, ezeket kiadták. A sors furcsa fintora, hogy pont egy nappal halála után, 13-án jelent meg ezekbõl az utolsó:
-Nem, azt hiszem épp ír...
"Drága barátaim,
Szerencsésnek tartom magam, hogy Charlie Brown és barátai kalandjait közel 50 éven át rajzolhattam. Ezzel egy gyerekkori vágyam vált valóra.
Sajnos többé nem vagyok képes egy napi képregénysorozat által megkövetelt rendszerességet tartani. A családom úgy kívánja, hogy a Peanuts sorozatot ne vigye tovább senki, így bejelentem visszavonulásomat.
Hálás vagyok a szerkesztõk lojalitásáért, és a képregénysorozat rajongói által kifejezett támogatásért, szeretetért.
Charlie Brown, Snoopy, Linus, Lucy... hogy is felejthetném el õket..."
2000 május 27-én a képregényrajzolók közös megemlékezést tartottak a képregényeikben.
- Ed! Ted egy mókus!
- Nem csoda, hogy anya õt szereti a legjobban
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Ez a fa azt akarja, hogy másszak fel rá, de most inkább kihagyom.
- Hogy mi?
- Nem tudtam ilyen ajánlatnak ellenállni
- Elõbb vagy útobb lejutok innen, a macskák mindig leszoktak
- Egy macska nem élte le még az egész életét egy fán
- Én igen
- Te maradj ki ebbõl
- Hogy hívnak?
- Ed
- Tisztázzunk valamit. Azt mondod, hogy még soha nem voltál a földön?
- Az mi?
- Értem...
- Ugyan már, Ed. Ne mond már, hogy soha nem voltál a földön, ez lehetetlen
- Lehet, hogy igazad van
- Anya, voltam valaha a földön?
- Az mi?
- Garfield, szeretném ha találkoznál az ikertestvéremmel Teddel
- Ed! Ted egy mókus!
- Nem gondoltam volna, hogy az anyja õt jobban szereti
- Ez nagyszerû. Itt ragadtam egy fán egy macskával, akit mókusok neveltek fel
- Most mit csinálsz?
- Télire rakok el madarakat
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
- kész vagyok a kiruccanásra.
- semmi skót kockás!
- és most?
- semmi batikolt!
- megmondtam, semmi rondaság!
- pff... akkor úszott az egész ruhásszekrény...
legalább is nekem nem jutott eszembe jobb fordítás.