Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mindent láttam már.
- Semmi sem képes lenyûgözni.
- Épp most éreztem a legjobb szellõt!
- Jon ezzel szemben...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- ♫
- Milyen gyönyörû tavaszi nap, Garfield.
- Kék ég... meleg nap...
- Tökéletes a kerti munkához.
- Az embereknek igazán meg kellene ünnepelni az ilyen napokat.
- HELLÓ TAVASZ ÚR!!!
- Látnom kellene?
- Hogy van a szíved?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
- Elképesztõ, hogy miket tanulhatsz meg az interneten.
- Agyevõ marslakók jönnek értünk!
- Például néhány ember mennyire hiszékeny <#smile>#smile>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
1. Halló... nem, épp most keltem fel
2. Oké, utána nézek
3. Liz nem találja a sminkes táskáját - Nem láttuk!
Bazinga!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Garfield neked pozitív hozzáállás kell
-Bele kell nézned a tükörbe és ezt mondanod 😊
-Te szép vagy
-Készen állsz a mi csoport gagre? bocsi a végéért a google nem dobot ki semmi értelmeset 😞 csak valami szájpecket.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
-Ez egész kellemes, miért is nem járok ide gyakrabban?
♪ Egy természetes fiú vagyok ♫ Trallala
-Tudom már.
- Jon elmélyülten gondolkodik.
- Nos, nem igazán mélyen.
- Olyan gyerekmedence-mélyen.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
JON FÁNKJA
GARFIELD MEGETTE
JON FÁNKJÁt
天使たちは私を見守る
-Ajjaj, meg kell etetni a macskát.
-Majd én.
*konzervnyitó gép hangja*
-Tessék, Garfield.
*csámcsog, zabál*
-BÖÖÖÖÖFFFF
-Mártogatóst?
-Kösz, nem.
-Tudtad, Garfield, hogy a legtöbb macska levedli a szõrét meleg idõben?
-Ezek szerint tavasz van.
-Itt a tavasz.
-A meleg tavaszi nap rügyezésre készteti a fákat és virágokat. A pelyhedzõ tollú énekes madarak próbálgatják a hangjukat. Gyenge tavaszi szellõ édes orgonaillatot fújdogál. Itt a tavasz.
-Nagy kövér, szõrös üzlet. (tükörfordítás, ki hogy érti? Garfield magára gondol valami módon, vagy a tavasznak ez a sok hozománya "üzlet"?)
-Semmi sem tesz lustábbá, mint egy kis tavaszi idõjárás.
-Jobb ha vigyázok.
-Kómába is eshetek, ha ennél jobban ellustulok.
-Szeretem a tavaszt.
-A gyep újra kizöldül és a virágok is újra visszatérnek téli nyugalmukból.
-A madarak is hazatérnek Miamibõl.
-Egyszerûen szeretek a langyos tavaszi napon sütkérezni.
-Aj-aj.
-Azt hiszem elolvadtam.
-Ó, tavasz, tavasszal a fiatalok gondolatai a szerelem körül forognak.
-A közterület fenntartók pedig új rozsdaálló réteggel vonják be a tûzcsapokat.
-Addig fogom bámulni ezt a kenyérpirítót, amíg ki nem dobja a kenyerem.
-Amíg figyeled nem fog megtörténni. (valaki tud erre egy jó magyar idiómát?)
-Látod?
-Fenébe...
- *alszik*
- *alszik*
- *meow*
- Álmodban nyávogsz
- Akkor alig van okom ébren lenni
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
1. Eszembe jutott, hogy már nem vagyok vesztes
2. Van egy barátnõm, háziállataim...
3. Egy tök jó zokni gyûjteményem... - Vesztes!
Bazinga!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- Hékás!
- Van, aki szeret felmászni arra a fára!