Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PrasCo

- Mindent láttam már.

- Semmi sem képes lenyûgözni.

- Épp most éreztem a legjobb szellõt!
- Jon ezzel szemben...
PrasCo
Talán csak valami Stockholm-szindróma jellegû dolog alakulhatott ki, amennyit idõt Jon ebbe a nõbe belefeccölt az évtizedek alatt. 😄
Valamivel a rövid észt pótolni kell...

precision
lehet nagy a *khm* "ceruzája"

...

persze amivel a képregényeket rajzolja 😊

Bazinga!

Dzsini
több, mint 30 éve állatorvos - örül, hogy a pasi maximum a páciensek színvonalán van, ért hozzá 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Megszánta.

banok
Ez a Liz mit eszik ezen az elmebetegen...? XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

RelakS
atyavilág, mik lehetnek ennek a Jonnak még a szekrényében? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

artschi

- ♫

- Milyen gyönyörû tavaszi nap, Garfield.

- Kék ég... meleg nap...

- Tökéletes a kerti munkához.

- Az embereknek igazán meg kellene ünnepelni az ilyen napokat.

- HELLÓ TAVASZ ÚR!!!

- Látnom kellene?
- Hogy van a szíved?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi

- Elképesztõ, hogy miket tanulhatsz meg az interneten.

- Agyevõ marslakók jönnek értünk!

- Például néhány ember mennyire hiszékeny <#smile>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

precision
a középsõ képkocka is hatalmas, ahogyan Garfield és Ubul egymásra néznek 😄DD

Bazinga!

Narxis
váááááááá Jon arca brutális 😄DDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>
precision

1. Halló... nem, épp most keltem fel
2. Oké, utána nézek
3. Liz nem találja a sminkes táskáját - Nem láttuk!

Bazinga!

Dzsini
gag - öklendezés - a group hug mintájára, ami csoportos ölelés lenne, ez csoportos öklendezés.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

biomage

-Garfield neked pozitív hozzáállás kell
-Bele kell nézned a tükörbe és ezt mondanod 😊
-Te szép vagy
-Készen állsz a mi csoport gagre? bocsi a végéért a google nem dobot ki semmi értelmeset 😞 csak valami szájpecket.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

robotnyk
2-3dikról a push it somewhere else meme jut eszembe:

wollnerd
XD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dzsini

-Ez egész kellemes, miért is nem járok ide gyakrabban?
♪ Egy természetes fiú vagyok ♫ Trallala
-Tudom már.

artschi

- Jon elmélyülten gondolkodik.

- Nos, nem igazán mélyen.

- Olyan gyerekmedence-mélyen.

Vagy katona. Vagy vadakat terelõ juhász.

Viszont azt is kiderítettem, hogy igazából nem is Dzsini mivel elmondtam neki a 3 kívánságomat és nem teljesült egyik se. Szóval szerintem tûzoltó.
ollie
De ebbõl csak az derült ki, hogy õ nem amerikai rendõr.

CattiBrie
:-D

[/spam]&#8482;

Akkor legalább kiderült hogy rendõr biztos nem vagy.
Dzsini
... lehet vagy 10 éve, hogy utoljára ettem, ha van is összefüggés, csak tudat alatt 😊

Észrevettem, hogy a fánkos féléket te szoktad fordítani. Te nagyon szeretheted a fánkot!
wollnerd
xD Nem lehet túljárni az eszén. 😄D<#hehe>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Dzsini

JON FÁNKJA

GARFIELD MEGETTE
JON FÁNKJÁt

Vitez77
Az utolsóhoz: "Bámult teavíz sosem forr fel". Vagyis amit írtál, az jó - az én fordításom is a Star Trek: TNG S6Ep25 (Timescape) részbõl van 😊

&#22825;&#20351;&#12383;&#12385;&#12399;&#31169;&#12434;&#35211;&#23432;&#12427;

Dzsini
Az utolsóra: nem találtam rá jó változatot az O. Nagy Gáborban, de egy irodalmi újsában sikerült egy ilyet fogni: "abban a fazékban, amit mindvégig lesnek, sose forr fel a víz."

Dzsini
A "Big deal" az magyarul "Nagy ügy" / "Nagy dolog" - olyan értelemben, hogy, "Nagy ügy, mit érdekel ez engem?" - és angolban a kövérséggel szokták fokozni. Részletesen vázolja, hogy mennyi mindenrõl szól a tavasz, majd teljes érdektelenséget mutat.

-Ajjaj, meg kell etetni a macskát.
-Majd én.
*konzervnyitó gép hangja*
-Tessék, Garfield.
*csámcsog, zabál*
-BÖÖÖÖÖFFFF
-Mártogatóst?
-Kösz, nem.

SA😄:SDA😄DDDDDDDDDD az elsõ az ütött.

-Tudtad, Garfield, hogy a legtöbb macska levedli a szõrét meleg idõben?
-Ezek szerint tavasz van.

-Itt a tavasz.
-A meleg tavaszi nap rügyezésre készteti a fákat és virágokat. A pelyhedzõ tollú énekes madarak próbálgatják a hangjukat. Gyenge tavaszi szellõ édes orgonaillatot fújdogál. Itt a tavasz.
-Nagy kövér, szõrös üzlet. (tükörfordítás, ki hogy érti? Garfield magára gondol valami módon, vagy a tavasznak ez a sok hozománya "üzlet"?)

-Semmi sem tesz lustábbá, mint egy kis tavaszi idõjárás.
-Jobb ha vigyázok.
-Kómába is eshetek, ha ennél jobban ellustulok.

-Szeretem a tavaszt.
-A gyep újra kizöldül és a virágok is újra visszatérnek téli nyugalmukból.
-A madarak is hazatérnek Miamibõl.

-Egyszerûen szeretek a langyos tavaszi napon sütkérezni.
-Aj-aj.
-Azt hiszem elolvadtam.

-Ó, tavasz, tavasszal a fiatalok gondolatai a szerelem körül forognak.
-A közterület fenntartók pedig új rozsdaálló réteggel vonják be a tûzcsapokat.

-Addig fogom bámulni ezt a kenyérpirítót, amíg ki nem dobja a kenyerem.
-Amíg figyeled nem fog megtörténni. (valaki tud erre egy jó magyar idiómát?)
-Látod?
-Fenébe...
wollnerd
😄DD

artschi

- *alszik*

- *alszik*
- *meow*

- Álmodban nyávogsz
- Akkor alig van okom ébren lenni

gergely1991
Ennek mindent elkell rontania?😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

HappyHunter
Pedig jól indult....<#idiota>

Be happy. :) Running!

ollie
áááááááááá

RelakS
auu XD

precision

1. Eszembe jutott, hogy már nem vagyok vesztes
2. Van egy barátnõm, háziállataim...
3. Egy tök jó zokni gyûjteményem... - Vesztes!

Bazinga!

Narxis
:ASD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

LOL
precision

1. Másokra is gondolnod kéne...
2.
3. Na hogy megy? - Idõbe fog telleni!

Bazinga!

Dzsini
Volt egy lógós sorozat, amit Ubul ugatása kezdett meg 😊

RelakS
meg olyat is, hogy felmászni még sikerült, a lemászással akadtak problémái

wollnerd
Ezt nem is értem... 😄 Tudtommal Garfield nem szeret fára mászni. Biztos ti is láttatok azokat a képsorokat, melyben egy fa próbálja rávenni Garfieldot hogy másszon fel a fára....

- Hékás!

- Van, aki szeret felmászni arra a fára!

Dzsini
Szerintem teljesen jó mindkét megoldás 😊

artschi
Igazad van, azt jelenti, elszúrtam 😞