Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
[Favorites]:Ikarus 260, MTZ,JD,Valtra,NH, Volvo 460SE[car] [My PC Spec]:Intel Pentium 4 2,8 GHZ, 1 GB Kingmax RAM, ATi HD3650 VGA.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
1. Anyám... ha még egy harapást eszek fel fogok robbanni!
2.
3. Jobb ha arrébb állsz...
Bazinga!
-Szervusz! Én vagyok a mai öregség-rémálom.
-Hát te mit csinálsz errefelé?
-Ö..
-Fura, még tudtam, mikor beléptem az ajtón.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Az e heti partira jöttünk. Hol van a torta?
- Arra van a konyha.
- Jól van srácok, kövessetek!
- Ez minden bizonnyal egy a depresszívebb szülinapi rémálmaim közül.
Be happy. :) Running!
Hallássérült vagyok... -.-
-Én vagyok a ma esti öregség-rémálom, a hallókészülék!
-Nem nézel ki túlságosan félelmetesen.
-Heeeeee?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1. Miért aggódtál a szülinapod miatt Garfield? A macskáknak 9 életük van!
2. Ohh, jobban érzed magad? - Imádlak Liz!
3. Olyan jól hazudsz
Bazinga!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Kinyaltad már a tálat?
- Még egy kis idõbe telik..
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Kinaltad már a tálat?
- Még egykis idõbe telik
- Szia! Én vagyok a születésnapi rémed!
- Te? Nem is látszol rémesnek
- Miért mi vagy? Egy kártya?
- Én egy ajándékutalvány vagyok, az új csípõdre.
- BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
- Kívánj valamit,Garfield!
- HMMMM
- IGEN!
- Mit szeretnél az idén születésnapodra?
- Tortát?
- OHHH,nagy tortát
- Kinyaltad már a tálat?
- Még egy kis idõbe telik..
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
-Ne bánkódj, Garfield, ez csak egy szülinap.
-Nem segít. <#szomoru1>#szomoru1>
-Lesz torta.
-Segít. <#smile>#smile>
-Sok-sok gyertyával.
-Megint nem segít. <#szomoru1>#szomoru1>
-És, hány éves is leszel idén?
-Tudod, ez elég udvariatlan kérdés.
-Húha, olyan öreg?
random
-Unalmas*3
-Ez nem is kalap! Ez egy méhkas!
-Gyökér*3
-Emlékszel arra a fára, Jon? A bikánk egyszer felkergetett rá.
-Igen, papa.
-Hú, jóó sokáig fennragadtál rajta...
-Emlékeszem, papa.
-Hány éves is voltál?
-7 és 8.
-Túl kövér vagy, Garfield.
-Fogadok évek óta nem is láttad a lábaidat.
-Miféle lábakat?
-Azt hiszem, ideje diétára fogni téged, Garfield.
-Hogy jutott ez eszébe?
-Ma kezdjük a diétádat.
-Hogyan szeretnéd ezt a fej káposztát?
-Süsd ki bõ olajban.
-Tehát fõve.
-Kommunikációs problémáink vannak.
-Hm, diétás cukorka.
-Nem is rossz.
-Még pár ilyen doboz és vékonyabb leszek, mint egy nádszál.
-Ez a diéta biztos elgyengített.
-Fenébe, általában túlmegy a zongorán.
-Vajon hogy néznék ki soványan?
-Garfield, a diétád!
-A hiúságom!
-KAJA!
-Ez meg mi?
-Úgy néz valami tésztarolád.
-Egy igazi ínyenc nem retten vissza az új ízek láttán.
-Egy kicsit száraz, de kellemes.
-Garfield, nem láttad a használt zoknim?
- Azt mondják, a korral egyre bölcsebb leszel.
- Hja, hallottam már.
- Pajtás, te egy istenverte zseni lehetsz!
- ...és a reflexei sem éppen utolsóak.
Ez azért egy kicsit túlzás. 😄D
- Végre kész van!
- Ez nem igazság.
- Szokj hozzá, kertészkém.
szabad fordítás 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.