Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valószínûleg ezt is kicserélik elõbb-utóbb.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- *befal*
- <#wow2>#wow2>
- *kööööööööööööööööööööööööp*
- Nem szeretjük a májat?
- Nem szeretjük a majat.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Köt,Köt,Köt
- Figyelj a lovamra...
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Jon! Elraboltak!
- A váltságdíj-kérõ levélhez szükségem lenne egy kis segítségre.
- Hogyan írod a "szardíniák"-at?
- Megrémítesz, amikor kihagyod a szunyókálásaidat.
- Jon! Elraboltak!
- A váltságdíj-kérõ levélhez szükségem lenne egy kis segítségre.
- Hogyan írod a "szardíniák"-at?
- Megrémítesz, amikor kihagyod a szunyókálásaidat.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Nos, umm... één... huh. Tudod, ... na! Öömm...
- Szia. :|
- Hangüzenetet próbáltam hagyni Liznek.
- Komolyan jegyzetbõl kellene dolgoznod.

Majd most, hogy kikerült kapnak leveleket 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2011 szeptember 6:
*: nem tudom mennyi, csak írtam egy számot

1. Ez itt a "Kérdezd Ubult", mindenki kedvenc kvíz mûsora!
2. Készen állsz az elsõ kérdésedre Ubul?
3. Hmmm... - Ez még nem az volt, te ostoba!
Bazinga!
1. Woo-hoo! Pillangó idõ!
2. Húha, egy kicsit megszédültem!
3. Fekszem itt egy ideig aztán hívok egy taxit - A természet már nem olyan mint volt
Bazinga!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- Mindent láttam már.
- Semmi sem képes lenyûgözni.
- Épp most éreztem a legjobb szellõt!
- Jon ezzel szemben...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
- ♫
- Milyen gyönyörû tavaszi nap, Garfield.
- Kék ég... meleg nap...
- Tökéletes a kerti munkához.
- Az embereknek igazán meg kellene ünnepelni az ilyen napokat.
- HELLÓ TAVASZ ÚR!!!
- Látnom kellene?
- Hogy van a szíved?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
- Elképesztõ, hogy miket tanulhatsz meg az interneten.
- Agyevõ marslakók jönnek értünk!
- Például néhány ember mennyire hiszékeny <#smile>#smile>
1. Halló... nem, épp most keltem fel
2. Oké, utána nézek
3. Liz nem találja a sminkes táskáját - Nem láttuk!
Bazinga!
-Garfield neked pozitív hozzáállás kell
-Bele kell nézned a tükörbe és ezt mondanod 😊
-Te szép vagy
-Készen állsz a mi csoport gagre? bocsi a végéért a google nem dobot ki semmi értelmeset 😞 csak valami szájpecket.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
-Ez egész kellemes, miért is nem járok ide gyakrabban?
♪ Egy természetes fiú vagyok ♫ Trallala
-Tudom már.
- Jon elmélyülten gondolkodik.
- Nos, nem igazán mélyen.
- Olyan gyerekmedence-mélyen.