Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
De a távkapcsoló korrekt, utoljára 2010 márciusában cseréltek benne elemet 😊

#14923-tól visszafelé volt ez a hét, akkor is feltûnt, hogy a tévét nem nagyon cserélte...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

PrasCo
Úgy tûnik, Jon nem adja be a derekát egykönnyen a mértéktelen fogyasztásnak - mintha harminc éve ugyanaz a ColorStar-ja lenne. 😄
artschi
😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dzsini

-Másfél méterre van a készülék!
-Lányok.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

-Gyere nézzük meg a postaládát.
-Szeretek levelet kapni.
-Ez csak egy újabb emlékeztetõ, hogy élsz-e még.
-Elég nyomasztó gondolat ez így hétfõn.

-Mit szólsz egy kis párolt káposztához ebédre, Garfield?
-Vagy esetleg káposztasaláta?
-Most hogy mondod.

-Szomorú.

-EZ AZ GARFIELD!
-KAPD EL!
-Pihenj egy kicsit, mert pár perc múlva futunk még egy kört.

-Szegény Lyman.
-Nem lenne ennyire boldog, ha tudná, hogy Ubul most ivott a wc-bõl.

-Hmm.

-Gyere Ubul!
-Garfield! Kifelé a zoknis fiókomból!
artschi
😄D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

w77d
igazi celeb XXXD

wollnerd
😄DDD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

lol
precision

1. *ajtóbecsapás*
2. Hé!
3. Mrs. Feeny -nek van egy fotója amin a kertjét pusztítod! - Na jó legyen... aláírom.

Bazinga!

RelakS
felröhögtem <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Casillas
😄DDDD

Vivimos por ti, vence por nosotros.

<#vigyor1><#vigyor1><#nevetes2>
artschi
<#idiota>

precision

1. Tudod Jon, a "háziállatos emberek" tovább élnek
2. Csak akkor ha MI hagyjuk!
3. Már megint azt csinálja! - Mit? - Miaú

Bazinga!

precision

1.
2. Óvakodj a semmitõl (v. ne óvakodj semmitõl?)
3. Ez biztos csapda...

Bazinga!

artschi
tényleg, sorry.

Dzsini
*lehet (might).

artschi

- *rúg*

- *merül*

- A krumplipüré ma este vicces ízû lesz.

LasDen

- Tessék Garfield a vacsorád

- A matrica lejött a dobozról, szóval a fene se tudja mi ez

- A tudatlanság néha áldás

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza

- Milyen csodálatos nap ez a mai!
- *bammm*
- A természet néha kegyetlen
- és mókás!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ollie
De, igazad van.

mumpic
lehet hogy én tudom rosszul, de az "I am bored" nem azt jelenti hogy "Unatkozom"?
az "Unalmas vagyok" pedig az "I am boring" lenne?

*5
Molnibalage
*5

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LasDen

- Hmm, hol van a lézer bizgentyûm?
- Enyém a bosszú, bháháháháhá!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ollie
Nyilván azért dugta a fülébe, hogy ne hallja Jont.

wollnerd
Nemtom. Én már a hallókészülék nélkül alig hallok úgyis... 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

PrasCo
Én még sosem próbáltam, ami azt illeti, tehát nem nyilatkozhatok felelõsen. 😄
gergely1991
Te hallanád egy répával a füledben?

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

wollnerd
Jon beszédbuborékjában nincs semmi...
Talán azért hogy Garfield ne hallja meg? 😄

gergely1991
2005-ben ezen a napon....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

HappyHunter
Mai képsorok <#eljen><#eljen>

+"Én kérek elnézést!" 😄D A hét fordítása.

Be happy. :) Running!

RelakS
ezen felröhögtem 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza
Huh, erre emlékeztem valamelyik újságból 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

wollnerd
😄DDDD

<#nevetes1><#nevetes1>
CattiBrie
2003-ban ezen a napon.. 😊

- Most már hivatalosan is unalmas vagyok <#sniffles>
<#sniffles>

<#sniffles>
- Hivatalosan? <#confused>

- Papírom van róla <#sniffles>
- Zsír <#eljen>

[/spam]&#8482;

artschi
😄DD

CattiBrie
Ez nagyon jó fordítás! 😄 😄

Én kérek elnézést! 😄 😄

[/spam]&#8482;

PrasCo
Elõre szólok, hogy a mai képregényt egy kicsit szabadabban kezeltem. <#zavart1>

- Néha megbánom ezt...

- * CSAP *

- ...ugyanis nem tesz jót az újságnak!
- ÉN KÉREK ELNÉZÉST!
gergely1991
Volt olyan idõszak, mikor Jon-t kellett felvidítani?

artschi
változó lábszámú 😄D

Latin nevén: variabilis numerus nigri domum-crus aranea

Természetes élõhelyük Jon háza. Nagyon szapora pókszabásúak, elszaparodásuk ellen Garfield elõszeretettel lép fel. Emiatt nagyon rövid életûek, könnyen lapulnak.

Dzsini
Változó lábszámú, fekete házipók.

<#nevetes1>
Amúgy ezek milyen fajta pókok?
artschi

- Jááj! A macska!

- Ne félj! Többen biztonságban vagyunk!

- Vicces... Nem érzem magam biztonságban.
- Fogd be!
- Imádom a tanulmányi kirándulásokat.

Dzsini
Ez igen, volt benne pár szép feladvány fordítási szempontból 😊

A free floating anxiety talán inkább "céltalan szorongás" fordítással jobb, és így a második képkocka is jobban illik bele, jobban el lehet játszani a "cél" szóval.

És még egy, a deep blue funk-nál, inkább azon bánkódik, hogy a pompás rosszkedvét "elrontották", hiszen sikeresen felvidították.

-Menj innét, Garfield, én nézek TV-t.

-Hú, most nagyon rossz passzban vagyok.
-Jóó reggelt, Garfield!
-Ha van valamit, amit egy mogorva ember utál, az a vidám ember.

-Garfield, nagyon morcos mostanában.
-Volt szerencsém hozzá. Tudod, hogyan lehetne segíteni rajta?
-Jó nagy távolságtartással.

-Azt hiszem, ez fájt.

-Tudom, hogy nagyon rossz kedved volt egész héten, Garfield. Sokunkkal megtörténik, hogy ok nélkül mérgesek vagyunk... A pszichológusok ezt spontán dühnek hívják. (akárhogy gondolkozok, nem sikerül átültetni ezt a szóviccet magyarra)
-Spontán a francokat!
-Van ez elõfordult valaha Freuddal is?

-Óvatosan fiúk.
-Szeretünk, Garfield!
-Ez volt életem legjobb felvidítása. (deep blue funk urbandictionary szerint pl a vakáció utáni nyomott érzés, hogy vissza kell térni a hétköznapokhoz)

-Azt hiszem több törõdéssel nem bírok el.
artschi

- Készülj a halálodra, pók!

- Gyerünk. Csak ne ülj rám.

- Érted, azért mondtam, mert kövér vagy.
- Nincs egy elég nagyméretû újságom...