Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Upsz. Leejtettem egy kontaktlencsét
2. Nem is tudtam, hogy kontaktlencsét viselsz Jon
3. Nem is... csak szeretem õket hurcolászni - És sokkal furább dolgokat is tudok róla hölgyem!
Bazinga!
- Voltál már az ajándék boltban?
- Ne turkáljatok a szekrényemben!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
- Nem lehet meg mindened!
- Jó!
- Amúgy is sok minden bûzlik
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-A világban számtalan csodálatos dolgot találni.
-És Jont.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
- A kutyák igen vacakul tudnak blöffölni
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- Miért nem kapcsolod be a számítógépet?
- És tegyek tönkre egy tökéletes napot?
- Ma este nem jön át Liz.
- Hé, csak mi srácok vagyunk itthon!
- Ajjaj.
- Rohangálhatunk a hátsó udvaron alsógatyában!
- <b>LIZ!!!</b>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
- Szerencsés ember vagyok Garfield. Itt van nekem Liz, te, Odie..
- Mit kívánhatnék még?
- HOZD VISSZA AZT A FÁNKOT!
Be happy. :) Running!
- Kedves "Kérdezz egy kutyát"
- Ki akar sétálni egyet?
- Majd késõbb jelentkezünk a válasszal.
-A macskák a világ legjobb famászói.
-Csak egyetlen gond van.
-Õk a világ legrosszabbak a lemászásban is.
-Kitaláltam. Az egyetlen út lefelé: ugrani. Lehet, hogy minden csontom eltöröm, de essünk neki.
-Na még egyszer.
-Kapd el a kötelet, Garfield!
-Most kösd a derekad köré én meg lehúzlak! Ha-Ha-Ha 😄
-Ezért még elkapom.
-Jöttem, hogy megmentselek.
-Aj-jaj.
-Hát ez fantasztikus.
-Csak egyetlen út vezet le errõl a fáról.
-Ugranunk kell.
-Én is nagyon szeretnék, de sajnos nincs mit felvennem a temetésünkre.
-Vagy ugrunk, vagy itt halunk éhen, Garfield.
-Egyetértek.
-GERONIMO!
-Vajon Enrico Caruso is így kezdte?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-Ma én biztosítom a cukiságot.
-Eggyel kevesebb aggódnivaló maradt nekem.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
[Favorites]:Ikarus 260, MTZ,JD,Valtra,NH, Volvo 460SE[car] [My PC Spec]:Intel Pentium 4 2,8 GHZ, 1 GB Kingmax RAM, ATi HD3650 VGA.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
1. Anyám... ha még egy harapást eszek fel fogok robbanni!
2.
3. Jobb ha arrébb állsz...
Bazinga!
-Szervusz! Én vagyok a mai öregség-rémálom.
-Hát te mit csinálsz errefelé?
-Ö..
-Fura, még tudtam, mikor beléptem az ajtón.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
- Az e heti partira jöttünk. Hol van a torta?
- Arra van a konyha.
- Jól van srácok, kövessetek!
- Ez minden bizonnyal egy a depresszívebb szülinapi rémálmaim közül.
Hallássérült vagyok... -.-