Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#14923-tól visszafelé volt ez a hét, akkor is feltûnt, hogy a tévét nem nagyon cserélte...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Másfél méterre van a készülék!
-Lányok.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Gyere nézzük meg a postaládát.
-Szeretek levelet kapni.
-Ez csak egy újabb emlékeztetõ, hogy élsz-e még.
-Elég nyomasztó gondolat ez így hétfõn.
-Mit szólsz egy kis párolt káposztához ebédre, Garfield?
-Vagy esetleg káposztasaláta?
-Most hogy mondod.
-Szomorú.
-EZ AZ GARFIELD!
-KAPD EL!
-Pihenj egy kicsit, mert pár perc múlva futunk még egy kört.
-Szegény Lyman.
-Nem lenne ennyire boldog, ha tudná, hogy Ubul most ivott a wc-bõl.
-Hmm.
-Gyere Ubul!
-Garfield! Kifelé a zoknis fiókomból!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
1. *ajtóbecsapás*
2. Hé!
3. Mrs. Feeny -nek van egy fotója amin a kertjét pusztítod! - Na jó legyen... aláírom.
Bazinga!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
1. Tudod Jon, a "háziállatos emberek" tovább élnek
2. Csak akkor ha MI hagyjuk!
3. Már megint azt csinálja! - Mit? - Miaú
Bazinga!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
- *rúg*
- *merül*
- A krumplipüré ma este vicces ízû lesz.
- Tessék Garfield a vacsorád
- A matrica lejött a dobozról, szóval a fene se tudja mi ez
- A tudatlanság néha áldás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- Milyen csodálatos nap ez a mai!
- *bammm*
- A természet néha kegyetlen
- és mókás!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
az "Unalmas vagyok" pedig az "I am boring" lenne?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Hmm, hol van a lézer bizgentyûm?
- Enyém a bosszú, bháháháháhá!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Talán azért hogy Garfield ne hallja meg? 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
+"Én kérek elnézést!" 😄D A hét fordítása.
Be happy. :) Running!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- Most már hivatalosan is unalmas vagyok <#sniffles>#sniffles>
<#sniffles>#sniffles>
<#sniffles>#sniffles>
- Hivatalosan? <#confused>#confused>
- Papírom van róla <#sniffles>#sniffles>
- Zsír <#eljen>#eljen>
[/spam]™
- Néha megbánom ezt...
- * CSAP *
- ...ugyanis nem tesz jót az újságnak!
- ÉN KÉREK ELNÉZÉST!
Természetes élõhelyük Jon háza. Nagyon szapora pókszabásúak, elszaparodásuk ellen Garfield elõszeretettel lép fel. Emiatt nagyon rövid életûek, könnyen lapulnak.
Amúgy ezek milyen fajta pókok?
- Jááj! A macska!
- Ne félj! Többen biztonságban vagyunk!
- Vicces... Nem érzem magam biztonságban.
- Fogd be!
- Imádom a tanulmányi kirándulásokat.
A free floating anxiety talán inkább "céltalan szorongás" fordítással jobb, és így a második képkocka is jobban illik bele, jobban el lehet játszani a "cél" szóval.
És még egy, a deep blue funk-nál, inkább azon bánkódik, hogy a pompás rosszkedvét "elrontották", hiszen sikeresen felvidították.
-Menj innét, Garfield, én nézek TV-t.
-Hú, most nagyon rossz passzban vagyok.
-Jóó reggelt, Garfield!
-Ha van valamit, amit egy mogorva ember utál, az a vidám ember.
-Garfield, nagyon morcos mostanában.
-Volt szerencsém hozzá. Tudod, hogyan lehetne segíteni rajta?
-Jó nagy távolságtartással.
-Azt hiszem, ez fájt.
-Tudom, hogy nagyon rossz kedved volt egész héten, Garfield. Sokunkkal megtörténik, hogy ok nélkül mérgesek vagyunk... A pszichológusok ezt spontán dühnek hívják. (akárhogy gondolkozok, nem sikerül átültetni ezt a szóviccet magyarra)
-Spontán a francokat!
-Van ez elõfordult valaha Freuddal is?
-Óvatosan fiúk.
-Szeretünk, Garfield!
-Ez volt életem legjobb felvidítása. (deep blue funk urbandictionary szerint pl a vakáció utáni nyomott érzés, hogy vissza kell térni a hétköznapokhoz)
-Azt hiszem több törõdéssel nem bírok el.