Garfield képregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
itt a keep going nem azt jelenti, hogy "folytasd csak" ? 😊
a kezével is int, hogy gyerünk, folytasd... avagy más is hiányzik nem csak ez a kettõ, ettem én többet is

Bazinga!

ollie
😄DDDDDD

artschi

- Eltûnt a csirke! És a krumpli is!

- <#ticking>
- <#zavart1>

- Menj tovább!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

RelakS
lehet, én vagyok fura ízlésû, de ez a zene egy felvonuláson pont jó lenne 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tutituti
Charlie the unicorn-ban is ez szólt😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wollnerd
Jaj! Tényleg! xDDDD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

HappyHunter
Például 😄

Be happy. :) Running!

wollnerd
polka?<#confused>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

precision
polka, mi más 😊

Bazinga!

wollnerd
Na, milyen? 😄 Én nem tudom. 😄

HappyHunter
Elõször nem nevettem, de aztán eszembe jutott hogy vajon milyen csengõhangja lehet Jonnak. <#nevetes1>

Be happy. :) Running!

vizes
Hát ez kész!

Irodában felnyerítés, mindenki idenézés.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Dzsini

-Hé!

-Nekem tetszett ez a csengõhang!
-Higgy nekem, jobbá tettem a világot.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wollnerd
😄DD

Dzsini

*sóhaj*
-Senki nem olvassa a blogomat.
-Tudom már! Rólad fogok egy képet kirakni! Az internetezõk imádják a macskákat!
-Csinálj valami vicceset!

-Gyerünk már!
Ma megettem egy okostelefont

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini

-Sziasztok, mezei egér vagyok.
-Szeva.
-Hello.

-Tyû.

-Hogy szállítják neki házhoz a pizzát?
-Hát ez az.

wollnerd
ASDSA😄:ASD:A:SDDDD

precision

1. Ha! Ha!
2. Nézzétek, Jon az én kávésbögrémbõl iszik!
3. Ha! Ha! Nézzétek, Jon az én fürdõkádamból iszik!

Bazinga!

Dzsini

-Ikreink születtek!
-Láttam!

(egy lyuk gondolom legalább 2 fõt fogad, hiszen a szülõknek összesen van 1, egereknél pedig 8-10 utód szokott születni)

Casillas
😄DDD

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Dzsini

-Tádááá!
-Ügyes belépõ.
-Kialudt a csillagszóróm.

wollnerd
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#idiota>

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Dzsini

-Az egerek haszontalanok!

-Borisz egyszer egyedül megevett ötezer sajtkockát.

biomage
<#nevetes1>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Dzsini

-Csakhogy megszabadultunk a téltõl!
-Végre! Nincs hó, nincs jég.
-Nincsenek fagyos szelek.
-Nincsenek reggelente hideg padlók.
-És végre nyitva lehet hagyni az ablakokat!
-Minden idegesítõ dolog végre...

-Egy macska és egy egér!
-Szánalmasak vagytok!
-Legalább eljátszhatnátok!
-Jajj, ne egyél meg.
-Pusztulj, rágcsáló.

Casillas
nem az elsõ bizonyíték, jónéhány ilyen mondata volt már 😊
egyszer pl. asszem valami ruhadarabról kérte ki a véleményét, Garfield leoltotta, erre Jon mondta hogy "ilyenkor sajnálom, hogy nem értelek"

tutituti
😄D

Na ez tipikus Garfield volt.Az a gonosz mosoly.Imádom

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Narxis
neeeee 😞

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Volt egy rész ahol pont egy mókussal szövetkezett... most meg megenni õket?

precision

1. Miért fogyott el a hotdog kiflink?
2. Pont jó a méretük a verebekhez.
3. Annyira örülök, hogy nem értelek... - Asszem mókusokkal is ki kell próbálnom

hoppáhoppá... szerintem ez az elsõ konkrét bizonyíték arra, hogy Jon tényleg nem érti Garfieldet 😊

Bazinga!

FalseHeLL
Szituációbol. Ironikusan/szarkasztikusan mondja Garfield sztem. Erre utal az arckifejezés + a rövid mondat. Akkor meg ez volt az elsõ ami az agyamba ugrott.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

gergely1991
GIF-eknél nagyon gyakori ez a jelenség.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

RelakS
Az honnan jött?

A tense amúgy feszült, ideges

FalseHeLL
Mr. Együttérzõ.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

what the...?
Casillas
Akkor pótlás.
(a színekkel nem tudom mi történt, remélhetõleg megjavul)

Tegnapi:

- Egy nap a rovarok fogják uralni a bolygót!

- És akkor mi lesz?

- Hát, rá fogunk mászni mindenféle cuccokra.
- Jaj az emberiségnek.

Mai:

- Sajnálattal hallom, hogy nem vagy jól, Liz.

- Persze, hogy lefújhatjuk a randinkat.

- Még egy doboz dezodor ment pocsékba!
- Mesterkélt úr.

Az utolsó sorra várom az ötleteket szeretettel. 😊

LasDen
egy sírontúli üzenet....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gergely1991
Ezen behaltam😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

wollnerd
xDDDD

precision

1. *rúgás*
2. IGEN!
3. Miért van nyitva az ablak? - Céllövészet

Bazinga!

ollie
😄

precision

1. Azt hiszem szundítok egyet - Ugyan már!
2. A szundításról nem gondolkodunk, hanem csak...
3. Zzz...

Bazinga!

artschi

- Csinálnunk kellene valamit.

- Igen, kellene.

- Említettem, hogy csinálnunk kellene valamit, igaz?
- Ami annak számít, hogy csinálunk valamit.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

RelakS
tuti szar
ha jó lenne, akkor nem lenne benne a fekete csík 😉

SzirmosSzisza
Valaki lesse már meg vörös-cián szemüveggel milyen a kép 😄

Igen, tuti nem vörös-cián, hanem valami más szín az :3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mumpic
raktárpatkány <#eljen> <#smile>

CattiBrie
Ja, ez a nagytakarítás még csak a pénztárcájára vonatkozott? 😄

[/spam]&#8482;

wollnerd
<#nevetes1>

artschi

- O-ké!

- Itt az idõ a tavaszi nagytakarításhoz, Garfield!

- Lássuk csak... számla... számla... jegymaradványok... ez egy jó film volt...

- Hitelkártya blokk... mikor ettem ott?... névjegykártyák... parkolójegyek... hopsz, ezt jobb lesz befizetni

- ...lejárt kuponok... szerencsesüti jókívánságok... fotó egy ismeretlenrõl... hé! a középiskolás öltözõszekrényem kódja!

- ...Binky a bohóc klubkártya... vegytisztítós igénylés...1997? Haver, azért elmegyek!... számla... régi bevásárlólista... kész!

- És a pénztárcám még mindig egy húsgombóc!
- Itt az idõ venni egy férfi pénztárcát, raktárpatkány!