Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kezével is int, hogy gyerünk, folytasd... avagy más is hiányzik nem csak ez a kettõ, ettem én többet is
Bazinga!
- Eltûnt a csirke! És a krumpli is!
- <#ticking>#ticking>
- <#zavart1>#zavart1>
- Menj tovább!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Be happy. :) Running!
Irodában felnyerítés, mindenki idenézés.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
-Hé!
-Nekem tetszett ez a csengõhang!
-Higgy nekem, jobbá tettem a világot.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
*sóhaj*
-Senki nem olvassa a blogomat.
-Tudom már! Rólad fogok egy képet kirakni! Az internetezõk imádják a macskákat!
-Csinálj valami vicceset!
-Gyerünk már!
Ma megettem egy okostelefont
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Sziasztok, mezei egér vagyok.
-Szeva.
-Hello.
-Tyû.
-Hogy szállítják neki házhoz a pizzát?
-Hát ez az.
1. Ha! Ha!
2. Nézzétek, Jon az én kávésbögrémbõl iszik!
3. Ha! Ha! Nézzétek, Jon az én fürdõkádamból iszik!
Bazinga!
-Ikreink születtek!
-Láttam!
(egy lyuk gondolom legalább 2 fõt fogad, hiszen a szülõknek összesen van 1, egereknél pedig 8-10 utód szokott születni)
-Tádááá!
-Ügyes belépõ.
-Kialudt a csillagszóróm.
-Az egerek haszontalanok!
-Borisz egyszer egyedül megevett ötezer sajtkockát.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
-Csakhogy megszabadultunk a téltõl!
-Végre! Nincs hó, nincs jég.
-Nincsenek fagyos szelek.
-Nincsenek reggelente hideg padlók.
-És végre nyitva lehet hagyni az ablakokat!
-Minden idegesítõ dolog végre...
-Egy macska és egy egér!
-Szánalmasak vagytok!
-Legalább eljátszhatnátok!
-Jajj, ne egyél meg.
-Pusztulj, rágcsáló.
egyszer pl. asszem valami ruhadarabról kérte ki a véleményét, Garfield leoltotta, erre Jon mondta hogy "ilyenkor sajnálom, hogy nem értelek"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Na ez tipikus Garfield volt.Az a gonosz mosoly.Imádom
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
1. Miért fogyott el a hotdog kiflink?
2. Pont jó a méretük a verebekhez.
3. Annyira örülök, hogy nem értelek... - Asszem mókusokkal is ki kell próbálnom
hoppáhoppá... szerintem ez az elsõ konkrét bizonyíték arra, hogy Jon tényleg nem érti Garfieldet 😊
Bazinga!
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
(a színekkel nem tudom mi történt, remélhetõleg megjavul)
Tegnapi:
- Egy nap a rovarok fogják uralni a bolygót!
- És akkor mi lesz?
- Hát, rá fogunk mászni mindenféle cuccokra.
- Jaj az emberiségnek.
Mai:
- Sajnálattal hallom, hogy nem vagy jól, Liz.
- Persze, hogy lefújhatjuk a randinkat.
- Még egy doboz dezodor ment pocsékba!
- Mesterkélt úr.
Az utolsó sorra várom az ötleteket szeretettel. 😊
Vivimos por ti, vence por nosotros.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
1. Azt hiszem szundítok egyet - Ugyan már!
2. A szundításról nem gondolkodunk, hanem csak...
3. Zzz...
Bazinga!
- Csinálnunk kellene valamit.
- Igen, kellene.
- Említettem, hogy csinálnunk kellene valamit, igaz?
- Ami annak számít, hogy csinálunk valamit.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ha jó lenne, akkor nem lenne benne a fekete csík 😉
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Igen, tuti nem vörös-cián, hanem valami más szín az :3
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
- O-ké!
- Itt az idõ a tavaszi nagytakarításhoz, Garfield!
- Lássuk csak... számla... számla... jegymaradványok... ez egy jó film volt...
- Hitelkártya blokk... mikor ettem ott?... névjegykártyák... parkolójegyek... hopsz, ezt jobb lesz befizetni
- ...lejárt kuponok... szerencsesüti jókívánságok... fotó egy ismeretlenrõl... hé! a középiskolás öltözõszekrényem kódja!
- ...Binky a bohóc klubkártya... vegytisztítós igénylés...1997? Haver, azért elmegyek!... számla... régi bevásárlólista... kész!
- És a pénztárcám még mindig egy húsgombóc!
- Itt az idõ venni egy férfi pénztárcát, raktárpatkány!