46620
-
#181 Na ne!!!!!! -
#180 holnap új blog és új concept artok lesznek felrakva a Perpetual Entertainment oldalára. -
#179 ST.COM leállása utána nem kizárt, hogy az STO projectet is leállítják. Ekkora baromságot. :( -
#178 Yepp, rövid távon először azt kéne látni, mit is fognak kihozni ebből. Mondjuk igéretes, hogy a kérdez-felelekben említik, hogy már azzal szórakoznak, hogy felderítik a Galaxy-osztályú hajót. :))) -
#177 Majd a bétát megnézzük, de amit eddig leírtak az édes kevés -
#176 HHát ez igy elég gázul hangzik -
#175 -
#174 Egy kis kérdez-felek a készítőkkel.
Két érdekesség:
-Az űrben való mozgás alapvetően 2D-s lesz, hogy egyszerűbben átlátható és játszható legyen, de egyben ez skillfüggő is lesz. Egy kezdő pilóta csak arra lesz képes, hogy 2D-ben elnavigáljon, de egy veterán pilóta már kitérhet a síkból bizonyos szintig, és "magassági" manővereket is végrehajthat.
-Nem lesz külön medic és flight control szakma, hanem három nagy ág lesz, a Science (kék egyenruha), a Tactical/Security (piros) és az Engineer (sárga). A medical és a flight control speciális skill ág lesz.
Személy szerint e második dolog jobban aggaszt. Ez a játék is egyre több ponton kezd eltérni attól a világtól, amelyre épülni szeretne... -
#173 Nos azért, mert a Viacom/Paramount (keresem a megfelelő jelzőt) szellemileg enyhén degenerált. Rövid távon nem érdeke tovább üzemeltetni, mert se futó TV-sorozat, se komolyabb franchise, se mozifilm nincs a látóhatáron (bár elvileg folynak az ST XI. pre-production munkálatai).
Szóval jelenleg úgy tünik, hogy az STO a legkomolyabb ST franchise...
Bővebben itt lehet olvasni a dologról. -
Borg #172 Miért zárja be a kapuit? -
#171 Kiváncsi leszek mennyire sietteti a hivatalos STO oldal megnyitását az a tény, hogy a StarTrek.com december 31.-én bezárja kapuit. Eddig ugye ott volt a hivatalos STO fórum... -
#170 Ezt a weblapot találtam és egész sok infó van összegyűjtve. Érdemes megnézni. -
#169 jól látom hogy csak kattingatós játék lesz belőle?:S:( -
Borg #168 Nem canon :( -
Since #167 Frissült a hivatalos oldal, tessék megnézni :-) Az első kép elég érdekes...Vélemény? :-) (link) -
#166 Hát még kb. 1 év a bétáig. Reméljük sikerül bekerülni a close betába és nem csak az open betába :) -
#165 na a beta-ig Eve Online-ozok :) -
#164 Beindult a hivatalos oldal! Katt a bannerre! -
#163 köszike ;) -
#162 Boldog Szülinapot!!! -
#161 Boldog szülinapot -
#160 "nehéz" kitalálni miért ... -
#159 ez az öregedés jól hangzik még ha nem is startrek lenne :)
akadémiát sztem max tutorialként lehetne megcsinálni...
miért nem adnak ki startreket olyasmi "módban" mint pl a Gothic? Offline se lene rossz sztem... nem ártana a atmoszférának! -
#158 azért kellet, merrt a STAR TREK "részvényei" eléggé lent vannak sajna..gondolom ez afféle mentőövként szolgál -
#157 nem nagyon, csak az első évadot láttam méga viasaton, AXN vagymi ahol most adják meg sajna nincs:((
inkáb imádkozok, hogy egyszer leadják szinkronosan (sajnosmár) az összes részt valamelyik jó kis adón -
#156 Amennyire ki lehet venni eddig, mindenképpen hajóra kerülsz (először az akadémián kezdesz, aztán jelenkezhetsz egy hajóra), és egy hajó úgy fog működni, mint egy MMORPG-s guild, ahol a hajó kapitánya lesz a guild vezetője. Az egyes játékosok kölönböző feladatspecifikus kasztnak tanulhat (értsd.: medikus, gépész, vezénylő tiszt, katonai, holofedélzet-programozó, stb.), és annak megfelelő feladatokat kaphat a hajón. Lehetőség lesz "szóló" módban is menni, ahol NPC-k lesznek a hajók személyzete, és kapitánynak szólóként valószinüleg csak a kisebb hajók lesznek elérhetőek. A legénység száma akár több száz is lehet egyébként, és a nagyobb hajók egy külön városként funckionálnak. Ez utóbbit én legalábbis úgy tudom elképzelni, hogy pl. a sickbay-ben (gyengélkedő) a medikusok adnak "szolgálatot", és láthatnak el egy-egy misszióról visszatérő csapatott, meggyógyítva őket, a bárban táncosok, zenészek lehetnek, ha valaki valamilyen holo-programot akar, akkor a holodeck-programozókhoz fordulhat, stb.
A karakterek kora is egyre nő egyébként a szintlépésekkor (ugye a "szintek": kadét, legénység, parancsnoki, kiküldetési és flottavezénylő (bocs a hülye magyarításért), tehát fizikailag is öregedni fogunk. :) -
#155 Áhh nemhinném hogy így lesz, csak lesz annyi eszük hogy jól megoldják, reménykedjünk -
#154 kössz ... :)
szal még kiforratlan a dolog, csak azt nemtom miért kellett a játékot azelőtt beharangozni, még mielőtt egyáltalán vki az első poligont lemodellezte volna ...
így most évekig várhatunk rá
azért remélem, hogy max 4-5 főnél (főtisztek) nem lesz több ember által irányított személy egy hajón, mert minél több ember, annál kisebb az összehangoltság, ami pl . csatákban nagy hátrány, nem is beszélve a konfliktusokról, meg gondolom lesz pár 12 éves, aki kapitány akar lenni, nem főgépész, ezért felrobbantja a reaktort ... -
#153 Az x-típus: Így hívják az akkori hajókat (30. század)(asszem)
Az enterprise 1-2-3 évadját nem nézted? főleg a 2-3 foglalkozik az időhidegháborúval, vagy eredeti nevén: temporal cold war (asszem) -
#152 Háááát, te lehet hogy ott fogsz, ennyi értelemmel :) Na tegyük félre a viccet és a sértegetést :)
Az interjú leírta a rangokat. Gondolom annyian fognak szolgálni ahány fő kell egy hajó üzemeltetéséhez. Gondolom a játékosok csak tisztek lesznek nemhinném hogy plazmavezetéktakarítással kéne kezdeni.... :) de túl korai stádiumban van a gém ahhoz hogy pontosan meg lehessen mondani.... -
#151 Arról nincs hír, hogy hányan fognak egy hajón szolgálni, és milyen rangtól kezdve ?
Mert nincs kedvem egy évnél tovább plazmavezeték-takarító munkásként melózni ;> -
Borg #150 Voyager, Relativity pl. -
#149 az "5.csoportól" én még nem is halottam -
#148 De tudjátok mi baszna be igazán? (ugyan semmi valószínűsége sincs) Ha több szerver lenne mint a WoWban és csoprotokra lennének osztva méghozzá ST korszakok szerint!!!
1. csoport: Korai Enterprise (NX széria, föderáció előtt)
2. csoport: TOS
3. csoport: TNG+DS9
4. csoport: Voyager, Delta quadráns :)
5. csoport: Jövőben játszódó (az X típusú, időutazásos, ahonnan a mostani enterprisera jött az az időügynök, az "időhidegháború" (ez odabaszna)
Persze ennek a valószínűsége=0, de azért király lenne :D -
#147 Ha mindezek mellé még jön király star trek zene, akkor még a grafika sem tud igazán érdekelni!!!!Nekem nem kell csillogó villogó DX10et használó agyon bumpmappingolt műanyagbőrű szar, csak hangulatos valóban SThű gém!!!! -
#146 Hát a starfleet command nem kéne, nekem annyi is elég lenne ha bridge commander+be lehet járni a hajót, nem vagyok a székhez ragasztva :D. Kézifegyveres küldetések mint az elite forceban + az rpg elemek. Ez így már korrekt lenne
De nemhinném hogy kapitány akarnék lenni. Inkább első tiszt, vagy biztonsági főtiszt, de még a helmet is bevállalnám :) -
#145 jah, egy kis Elit Force Bridge Commander és Starfleet command-al egybegyúrva... pluszba rpg elemekkel.... el se hiszi az ember -
Borg #144 A canon pont azt jelenti, hogy maximálisan hűek lesznek a star trek világához. Remélhetően. -
#143 Én nyomultam WoW bétával, triáloztam SWG-ben, de egyik sem tudott igazán lekötni, ha ezt jól megcsinálják akkor szerintem ez lesz az első MMORPG amit megveszek.
Nincs is annál jobb, mint:
Kiballagni a hídra, beülni a kapitányi székbe
és a következőt hallani:
Sir! Cardassian ships are closing on on our position.
Én:
Target the nearest ship, hit it with everything we've got :)
ÉS mindezt mondjuk a Defiant hídján :)
Singleben BridgeCommander 4ever :)
UI.: És ha ez megvan akkor már csak 1 dolog fog hiányozni az életemből (persze ez nem teljesen igaz :P ): Andromeda Online
Mert ugye az se rossz ha az ember forcelance-szel a kezében írta a hajót megszálló magógot :) -
#142 Az ST-nek azért elég népes rajongótábora van, szóval kétlem, hogy ez problémát jelentene. Én inkább attól félek, hogy az SWG-hez hasonlóan egy "sima" MMORPG lesz, némi ST szósszal leöntve, és ahelyett, hogy törekednének a világgal kapcsolatos hűségre, mindenféle "game balance" lesz az előtérben...