46620
-
#141 félek (remélem nincs igazam) de ez is úg yjárhat mind a Mátrix Online.... most várjuk sokan, aztán előbukan majd a WoW kiegje, vagy a második része esetleg, vagy egy hasonló MMORPG, és akkor ezt már b**hatják...:(bár én ezzel tuti fogok játszani -
#140 canon? Ezt olvastam az interjúban is, de nem tudom mi ez. Valaki mondja el pls.
Csak lenne már 2006 és tolhatnánk a bétát! :) -
#139 Szerintem úgyis a világon, a játékmeneten fog múlni a dolog, és nem a grafikán... ;) -
Borg #138 Ez jó:)
A leirásból itélve tényleg jól csinálják. Bár a grafikát illetően mintha ugy vettem volna ki, hogy azért kompromisszumra törekszenek a high-end és a mindenkinél fut között... nemtom mi sül ki ebből.
De hogy a világnál teljesen canon dolgokra épitkeznek, azt nagyon jól teszik :) -
#137 ez tök jó, köszi! ;) -
#136 Erre most akadtam, az mmorpg.com készített interjút Glen Dahlgren-el (arról fogalmam sincs hogy mikor készült az interjú mer nem találok dátumot) -
#135 persze :)
le se szarnátok, közben én vagyok a leggazdagabb :P
csatáztok egyet, én meg a végén viszem ami csak mozdítható :D -
#134 kellene a latinum, mi? :D -
#133 én ferengi akarok lenni -
#132 -
#131 én mennék a delta kvadránsba is borg piknikre :)
első karakterem tuti, hogy egy vulkán lesz. Live long and prosper! -
#130 "delta quadransba is."
Bocsi gammát akartam írni! -
#129 Már régebben olvastam hírt erről azonban a topicot csak most fedeztem fel.Én is trek fannak tartom magam annak ellenére hogy nem szoktam írogatni trek fórumokban,találkozókra sem járok.A TOS-t kivéve mindegyik sorozatból láttam majdnem az összes részt amit leadtak mo-n.A TOS-ból kb 10 20 részt láttam.Mind a 10 trek filmet volt szerencsém megnézni.A sorozatok közül a ds9 tetszett a legjobban.
Hát szeretném megvenni ezt a gamet biztos jó lessz.Gondolom lesznek magyar guildok, és klánok.Ha nem lessz magyar szerver akkor általában a németen fog jáccani minden magyar mivel ott a legjobb a ping.A leírtak alapján az npc-k elleni harc lessz a legmeghatározóbb,de lessz human vs human is.Ha jól olvastam saját kabinunk is lessz? :) Amibe gyűjthetjük majd a kacatokat(klingon distruptor,romulan sör,dominium transzporter,latinummal bevont szemeteskuka....)
És ilyen küldetések lesznek hasonlóan a wowhoz.
A hajók irányítását nem tudom hogy oldják meg szerintem csak a főtisztek lesznek emberek.Gondoljatok bele ha teszem azt 2000 ember egy szerveren az mondjuk 50 fős hajóval 40 hajót jelent egyszerre,egy hatalmas univerzumra.Szerintem 300 hajó inkább felel meg az igénynek.A trekben az egyik lényeg hogy nagy legyen az univerzum.Most vagy a bolygókat kell ehez naggyá tenni ami kevésbé lenne szines,vagy a naprendszereket ami már izgalmasabb lenne.Ha dominium is lessz benne úgy tartom logikusnak hogy a dominium háború időszakán játszódik majd vagy a másik ami jobb lenne el lehetne jutni a delta quadransba is.Ami azt jelenti hogy nagyonnagy területek lesznek.A másik amire kiváncsi vagyok hogy oldják meg a 3d-s térképet.Egy térkép feltétlen fontos egy ilyen játékhoz.
Ti melyik fajjal lesztek majd?Szerintem mindenki csillagflottás lessz :) Én szerintem klingon leszek.
Remélem majd találkozhatok siskoval is :
Addig meg kéne tanunom normálisan angolul.Az ilyenekbe létfontosságú az angol nyelvtudás.Nah megyek tanulok angolt holnap doga. -
#128 kevés az a 2000 1 szerverre :) meg persze azért lesznek npc-k is bőven. -
#127 Sztem a STO-ban olyan 30-50 ember lex a legénység egy hajón (igaz hogy a sorozatban többszáz legénységes egy hajó) mer ha 500 emberes hajók lennének akko nem lenne túl sok hajó :D, és végülis ha úgy szamoljuk hogy lex a serveren 2000 ember akko lex kb 40 hajó ami pont jó vagy eggyesek szerint lehet hogy még kevés is, namármost ha több frakció lenne, mittom en 4-5 akko ez a 40 is osztodna pl 4felé és akkor minden frakcionak lenne 10csillaghajója. de perxe akko még nem vettuk szamitasba azokat az embereket akik épp nincsenek szolgalatban hanem máshol töltik az idejüket. -
#126 a faq alapján az elején nem lesznek frakciók. Kár, hogy mindenki csillagflotta tisztként fog kezdeni. Na de mindegy, ők tudják. -
Cat #125 8472es faj -
#124 Ahogy akarod, én a "klán" elnevezést azért szeretem mert egyszerű és könnyű leírni :) -
Since #123 MMORPG játékokban mindig vannak klánok, bár n a guild elenevezést jobban szeretem vagy társaságot :-) -
#122 Erre vannak a klánok, amik vaszeg innen sem fognak kimaradni! -
Borg #121 Nem csak RPG...
"míg mindemelett egy nemrég leállított Star Trekes játék folytatását emlegette" -
#120 Egyelőre most még ugysincs valódi infó a STO-ról szóval ez csak egy alternatív játékötlet volt, mivel most úgyis holtszezon van ezen a téren. Nem kapcsolódik az STO-hoz. -
Since #119 Szerintem egy kis startégiával érdekesebbé lehetne tenni a gamet. -
#118 Ennek már erősen stratégia szaga lenne, itt meg RPGre számítunk! -
Since #117 Űrhajók irányítását hogyan képzeled el? -
#116 Én igazából egy olyan játéknak tudnék örülni amiben a Borgokat kellene irányítani (kizárólagosan) és szépen meghódítani a galaxist. Lehetne rengeteg faj mindegyik különböző technológiákkal (baromi-irtóra-iszoynatosan sok technológiával) amit lehetne asszimilálni, néha lerohanni bolygókat, hogy drone-okat szerezzünk, néha visszaverni a másik dimenzió lényeit (nem jut eszembe a nevük), gyártani a hajókat stb. Mindezt mai köntösben, tuti siker lenne. -
Since #115 De lehet esetleg egy Bridge Commander 2 is nem? :) -
Borg #114 Mi, folytatása?
A BC2 csak tervben volt, de lefújták. Remélem azt csinálják meg mégis. -
Since #113 Messze van az biztos, de én személy szerint imádom az enterprise-os dolgokat (Captain Kirk vagy Captain Pika bocsi nemtudom hog írják, és ha mindazt beleteszik amit megálmodtam akkor nekem ez tökéletes lesz :-) Még elég korai de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre, milyen features-t látnátok szívesen a játékban? -
#112 Inkább csak az MMORPGt várom igazán, de 2006 rohattmessze van, még bétának is :( -
#111 szerintem a Borg assimilator
de komolyan, volt egy ilyen......
Bridge Commander már van, jóideje :P
-
Borg #110 Utóbbi remélem a Bridge Commander. -
Since #109 Hmmm érdekes játék lesz majd, kíváncsi vagyok a kivitelezésre...Az lenne a jó ha egy hajón több "játékos" is szerepeet vállalhatna, az lenne az igazi mmorpg :-) Ha lesz screenshot várjuk -
#108 Harry Lang jelentett. A Star Trek Online fejlesztései jól haladnak - a bétateszt valamikor 2006-ban várható, míg a megjelenés 2007-ben. De van más érdekesség is az MMOG hírei mellett: hamarosan új Star Trek játékokat fognak bemutatni. Elsőként egy stratégiát, amellyel singleben és multiban is kalandozhatunk, másodikként egy moddingolásra fejlesztett játékot, míg mindemelett egy nemrég leállított Star Trekes játék folytatását emlegette.
_
Gamestar -
#107 az télleg igaz.... de mondjuk a föderáció elejéről jó sokat megtudni meg ilyenek....szerinbtem egész jó az enterprise -
#106 Pláne hogy még Kirk előtt játszódik, márpedig az első Enterprise Kirké volt, előtte nem volt ilyen nevű hajó (egyértelmű utalás az egyik film elején), és olyan modellt használtak fel a hajóhoz, ami már a TNG-s időszakban volt használatos mint modern hajó. :P -
#105 Na ja, volt benne pár logikátlan, következetlen dolog, tényleg eléggé erőltetve is van, amit én láttam (V3), az alapján nekem se jött be, de állítólag később már vannak jobb részek, ha egyszer leadják valahol megnézem, de az Ent-et én személy szerint akkor sem tartom a Star Trek világába tartozó sorozatnak ... -
#104 Bár ne készítenék, irtó gagyi a többihez képest (és abbol az egy átszenvedett részből már két szarvashibát látni lehetett, a többit el se merem képzelni). -
#103 Nekem mondod ? :P
Phalanx azt írta 4 sorozatot látott, de az Ent-et nem láthatta, meg még most is készül ... -
#102 Van az Enterprise nevű sorozat is, de az nekem túl eröltetettnek tűnt és van benne hiba rendesen.