46620
-
#61 ez jó :DD -
#60 hehe :DDDD -
#59 Csak egy kis "kedvcsináló". :D
GUComics STO képe. -
#58 Vagy majd veszünk a ferengiktől "talált" hajót. -
#57 Nem kell nagy pl egy Defiant class-os is jó lenne. -
#56 Majd itt ebben a topicban szervezün terror akciót és megszerzünk egy hajót. Ok? -
Bat #55 Hátigen, de jó lenne, ha nemcsak a hent rész kerülne a ST-ből a játékba...
A flottaszabályokat meg ígyis úgyis át kell szabni, egy játék számára amúgysem biztos, hogy szórakoztatóak lennének jelen formájukban :)
-
#54 Én is csak zenéltem a kantinban állandóan mikor SWG-ztem, de az ilyen emberek csak kb a játékosok 30%-a, a többi inkább XP-huntol. Az ő igényeikenk nem lenne jó a flotta időbeosztása. -
Bat #53 Azért ez túlzás.
A legtöbb teamjátékban van kasztosodás, és hidd el van akinek az jön be, ha gyógyíthatja pl a embereit, vagy teknikusként trükkös kütyüket épít össze stb.
Senki nem mondta, hogy pl egy doki nem mehetne bárhová a hajón. De ha csata van, akkor a sérülteket támassza felfele...
-
#52 aha -
#51 Egyáltalában van ennek már valami oldala? Vagy valami hivatalos iromány, ahol lehet olvasni róla valamit? -
#50 Tutira nem így lesz megoldva, mivel ki akar majd úgy MMOG-t játszani hogy nem hagyhatja el (teszem azt) a gyengélkedőt mert hadbíróság elé kerül a szolgálat elmulasztása miatt? Senki. -
#49 meg pl ha gépészek avgyunk akko ott dolgozzunk ha orvosok akkor a gyengélkedőn stb... -
#48 aham -
Bat #47 Ha emlékezetem nem csal a legtöbb ST rész űrhajó belsejében zajlott, úgyhogy muszály, hogy legyenek űrhajóbelsők, és mászkálhassunk benne.
Mint pl az EliteForce-ban.
A híd végezze a dolgát, hentelje az nmy hajót, de ha besugároznak, akkor irány a fegyverraktár, aztán agyneki a hajó fedélzetén.
Jó lenne..
-
#46 Nem csak űrharc van benne bár láthatólag arra lett kihegyezve. Van benne bányászat meg cégigazgatás de nekem dögunalom volt elejétől a végéig. -
#45 Én asszem elszegődök egy klingon ragadozómadárra. Én leszek az új Khales -
#44 Jaja. Én is valami ilyesmit remélek. Hogy többféle tisztésget is be lehetne majd tölteni az egyes hajókon. Csak az a baj hogy ez tényleg rengeteg munkával járna (pl ha a hajó sérül azt a szakácsnak is látnia kell, belülről)
De 2007ig van idejük! -
#43 Remélem a SWG és az EVE tökéletes egyvelegét tudják majd megcsinálni, vagyis:
az ürben EVE szerüen lehetne közlekedni, ha te vagy a hajókapitány
a bolygókon, állomásokon meg SWG szerüen illetve a hajókon, ha pl. szakács vagy (Neelix :) -
Since #42 Hát igen. Mondjuk még nem játszottam EVE-vel, de olvastam róla infókat, annyira nemfogott meg, mivel csak űrharc van ha jóltudom. Annak meg mi értelme van?
Egy olyan gamma kéne, amiben több lehetőség van (pl bolygók kutatása, kolonizálása stb). -
#41 Ha olyan lenne akkor meg se közelíteném. Anynira unalmas és jellegtelen game mint az EVE a világon nincs mégegy. -
Since #40 Majd kiderül hogy milyen lehetőségek lesznek a gameben. De szerintem ilyen EVE szerű lesz. -
#39 Szép. Ígéretesnek lászik. De remélem nem olyan lesz mint az EVE. Azért jó lenne ha első személyben vagy valahogy lehetne mászkálni a hajókon, bolygókon, bázisokon. -
#38 De jó....nemrég volt városba Forgács Péter, jó öreg Fönök magyar hangja. :P. épp róla jutott esezmbe star trek, erre egy online játékot belőle...........el se hiszem
én maradok a földön majd :D vagy a jupiter állomáson -
sanyiiiii #37 Én inkább a U.S.S. Prometheus (NX-59650) fedélzetén lennék. -
#36 Pontosan! Mióta meg kellett volna ezt csinálni! -
#35 Terrorista csomporrtal -
#34 Meg kompot csórni , átvenni a hajó felett az irányítást, ó igen már látom ez nagyon fasza játék lesz :D -
#33 Ha csak flottások lehetünk akkor tuti az lesz a tutorial. -
#32 Előre látom
nézzük a Star Treket a TV-ben és ha mondanak vmit benne akko "Te hülye nem azt kell hanem át kéne kalibrálni a..." :D -
#31 Meg olyasmire gondoltam hogy ha a flottába akarsz beállni akkor először akadémia ott megtanulod amiket kell, utána vizsa tehát hogy vmi tudással kerülj egy hajóra. -
#30 developer=fejlesztő -
#29 dev az mi? -
#28 Csak bugok, illetve a nemtörődöm és kellőképpen hülye devek nélkül gondolom. :-) -
#27 PL Csillagbárt vezetni? :D
Én SWG szerüre számítok. -
_Vegeta_ #26 Az also kep nagyon megfogott.. :D -
#25 Oh yeah! Imádom a St-ek és remélem nem csak a flottánál lehet lenni, hanem civilnek is. Meg remélem nem űrMMOG lesz hanem rendesen karakterrel kell kalandozni. -
#24 változó, van amit már a tervezési fázisban bejelentenek, van, amit csak akkor, amikor megvan a kiadó, van amit csak béta állapotban
gondolom fél éven belül ebből is lesznek képek -
#23 Ha ma volt a bejelntés napja akkor kb mikorra lehet számitani az első képekre? (hülye kérdés de nem nagyon vagyok otthon abban hogy vmit a bejelentéstől várok) -
_Vegeta_ #22 Addig hibernaljuk ?
2ev hmm addig eljutunk az m31re is akar. ;D