46740
-
#341 A többség problémája szerintem abban gyökerezik, hogy:
a: a free MMO-k minőségileg NAGYON ritkán közelítik meg a fizetős társaik szinvonalát.
b: a játékosok jórészének heveny hányingert okoz az itemshopnak még csak az említése is, az "instant win" típusú tárgyaknak - amikkel az ilyen shopok tökig vannak zsúfolva - maximum az újgazdag hülyegyerekek tudnak örülni.
Egy Star Trek-hez hasonló univerzum ennél milliószor többet érdemelne.
Én még személy szerint reménykedek, hogy a pletyka pletyka marad (mert egyelőre nem több annál) és valami szinvonalas csapat karolta fel a projektet. -
#340 Nem értem miért baj a free mmo... Aki játszana a fizetőssel az úgy is fizetne az ingyenesben is a plusz cuccokért.
Egyébként a kész változat most akkor 2008 végén vagy 2009-ben jön? -
Petko #339 a helyzet változatlan... a perpetual mint kiderült amúgy is egy eve klónt csinált volna belőle, ahol a nagy star trek hangulat az, - hogy kis hajókkal cirkálnak összevissza az emberek az űrben buta questekért
-
#338 Nyugii! Azért egy kicsit korai még szentségtörésről beszélni, nem? Még nemtudunk semmit a tényleges "koncepcióról". Majd amikor jönnek ki az első infók ! -
#337 Jaaaj neeeeee!! Szentségtörés egy ilyen játékot csinálni belőle! Pláne a Star Trekkel! Igen is tessék egy komoly játokt csinálni. Ha meg nem teszik akkor el is lehet felejteni. A star Trekkel amúgy is csak fanatikusok játszanának ha meg azoknak nem tetszik - márpedig állítom, hogy ha ezt így akarják megcsinálni nem fog nekik tetszeni- akkor csődbe megy az egész és a kutya nem fog foglalkozni vele. -
#336 Is-is xD. Mivel családban nincs semmi amivel lehetne neten fizetni, és nem is hajlandó senki csináltatni (ősök). És ha lenne sem engednék hogy ilyesmire használjam >_< . -
#335 Lehetőséged nincs, vagy pénzed nincs? Nem mindegy. -
#334 Mondjuk nekem nincs lehetőségem sajnos fizetős mmo-kal játszani. Szóval ha ingyenes lesz, akármilyen "gagyi is", én tuti tolom majd :). -
#333 Hát ha ingyenes lenne...az többé-kevésbé jó. De ha emiatt elszúrják a játékot, az már nem annyira . -
#332 It's a sad day for STO folks.
Kezdődhet a világvégehangulat. -
#331 Bocsi helyesbítek lehet aktív szerepet szánnak nekik -
#330 Hu ezt nem tudom. Szerintem biztosan bár én úgy tudnám őket elképzelni mint olyan karaktereket akik feladatokkal látnak el téged. Pl: Janeway admirálistól vagy Picar kapitánytól megkapod a feladatot. Vagy mondjuk a tutorial résznél elmagyarázza neked az alapokat:) Valami ilyesmiként. Bár mondom ez csak az én elképzelésem és aztán lehet, hogy a készítők aktív szerepet játszanak majd a gameban.
Topic OFF
Tudtátok, hogy készűl az új Enterprise film? Kirk kapitány világában. Az új Kirk Matt Deamon lesz:)
Topic ON -
#329 És a Space Cowboy? -
#328 és eredeti karakterek lesznek benne?
-
#327 A hivatalos oldalon ott van, hogy időben az uccsó entrprise-os mozifilm után pár évvel játszódik. -
#326 remélem nem teszik majd a TOS korszakba a film miatt:(
játékokban trek a tng korszakban a legjobb... vagyis a voy után, nemezis környékén, lásd elite force, armadák, meg majdnem az összes game:D
bár legacy se volt rossz. -
#325 Dehogynem fogsz -
#324 addig ott az Eve Online -
#323 Reméljük az Infinity ki fogja elégíteni a Sci-Fi mániás MMORPG fanokat, mert jó lenne már egy normális sci-fi MMORPG, ha egyszer a Galaxies-t tönkrevágta a SOE... -
#322 Kapják be, akkor már nem is fog érdekelni. -
#321 a beta verzió a következő nyáron debütál, a játék végleges verziója pedig 2009 második felében érhető el. -
#320 messzi lesz az még -
#319 Nem erre a nyárra ígérték a public beta-t? -
#318 November 10én jelenik meg a dvd/hd dvd a tos felujított részeiből, és az extrák közt interjúk, képek(tán még videók) lesznek a játékból!!! -
#317 Vajon mikor lesz ebből valami ? 2009? -
Monoton #316 lol a forum ideugrik :) -
Monoton #315 -
#314 Nem reklámnak szántam, de megtaláltam az első, magyar, kifejezetten erre specializálódott oldalt. LINK -
#313 2009... :CC
De az infok kecsegtetőek! -
Monoton #312 -
#311 Az STO-nak még nincsen hivatalos listája a játszható fajokról, ám néhány nevet már megemlítettek, ezek között ott van a kilenc kedven, a vulkániak, a bajoriak, a klingonok, a kardassziaiak, az andóriaiak, a tellaritok, a bóliánok, a ferengik és természetesen az emberek. A játék körülbelül az utolsó mozifilm, a Nemezis után 20 évvel helyezi el a cselekményt. Az események kiindulópontja egy új ellenfél feltűnésében rejlik, mely azzal fenyeget, hogy felborítja a galaxisban uralkodó békét. Mintegy 8000 négyzetfényévnyi terület érhető el felfedezésre és küldetésekre, ebben benne foglaltatik az Alfa és Béta szektor. -
#310 Nem hivatalos infók szerint nyár végén lesz open beta.
-
#309 Nem csak te érzed így. Amikor az ST.com fórumán ezt szóvá is tettem, akkor meg egyszerre hárman ugrottak a torkomnak, hogy mégis mit képzelek, majd lesz hír, ha lesz. Azóta inkább kerülöm is a hivatalos ST:O fórumokat. :)) -
Monoton #308 olyan titkos hogy még a fejlesztők sem tudnak semit :D
-
#307 Csak én érzem így, vagy azért néha napján igazán írhatnának valamit, hogy hogy állnak a fejlesztésben. :S -
#306 Szerintem is csak min. 2008-ra lesz belőle egy BETA.
Hykao: Min nem tudsz problémázni.... -
#305 Szép képek, bár ez nagyon kevés.Gyanitom, hogy idén már nem lesz belőle semmi.Pedig ezért a játékért még új gépet is vennék -
#304 Ne legyél már veszélyes bazz... Természetesen amikor beírtam a hozzászólást, akkor még nem volt átjavítva kattintható forbára... -
#303 Akkor meg ne panaszkodj...
Köszi moderátor...sietősen csináltam(00:27) :) -