46620
-
#21 cool, akkor majd 2év múlva elővesszük a topicot -
#20 itt pedig egy kis FAQ -
#19 "Star Trek MMORPG hivatalosan!
[2004. szeptember 07. @ 09:54 - ZeroCool]
A minap elhintettem, hogy valószínűleg ma hivatalosan is bejelentenek egy új Star trek játékot. Ez pediglen most meg is történt. A csak online játszható művet a korábban EA.com-nál dolgozó emberkékből alakult Perpetual Entertainment fejleszti. Az egyetlen problémám az egész projekttel, hogy cska 2006-ban tervezik a beta tesztelését, a megjelenésre pedig csak valamikor 2007-ben számíthatunk. Másfelől, ha belegondoltok, akkor legalább már sokkal fejlettebbek lesznek mind a hardverek, mind a játék grafikája :)"
Infó: Gamestar
Hát elég sok idő :( -
#18 wow
és mennyi lehet max? :) -
Cat #17 1014 fő van az enterpriseon, a voyageren 400, az NX-01-en (ENT) pedig 90-100 -
Since #16 Hehe ott még nemtartunk :-) -
#15 mennyi lesz a havidíj? -
Since #14 Ez eddig eléggé sovány -
Since #13 Hmmmm engem is érdekelne :-) Más infó nincs a játékról? -
_Vegeta_ #12 Na csucs! En egy borg dolgozo leszek. ;D -
#11 Talán mire kijön addigra elő tudok fizetni egy MMORPG-re. -
Bat #10 A csíterek meg hologrammok :p
-
Bat #9 Először mindenki statisztaként kezd.
Lesugárzásnál őt lövi az ellen, ő hal meg először :)
-
#8 fav+
jó topik lesz ez :D -
#6 mé, az Enterprise olyan kicsi? aszittem van rajta vagy ötvenezer borg :) -
#5 Nemtom, mert a Star Trek világában nem 10-20-30 fős egy csillaghajó -
Bat #4 Tyűűűű
Az jóóó
-
#3 és mindenki ez Enterprise űrhajón lesz? -
#2 Ha igaz akkor egy nagy álmom válik valóra!!! -
#1 "Star Trek MMORPG???
[2004. szeptember 06. @ 22:16 - ZeroCool]
No kérem szépen, és természetesen teljességgel alásan. A hivatalos StarTrek.com oldalon előbukkant egy kép, mely szerint hamarosan új Star Trek játékbejelentés következik! A Sci-Fi Universe csapata nyomozgatott kicsit, és véleményük szerint minden jel arra mutat, hogy egy MMORPG játékról van szó. Hogyan jöttek rá? Nos, kicsit keresgéltek dolgokat a szerveren, és lám, találtak is képeket :D Hölgyeim és uraim, öveket bekötni! A Star Wars Galaxies után, elvileg ma, vagy holnap hivatalosan bejelentik a Star Trek Online-t!!!"
Infó: Gamestar