• [NST]Cifu
    #286
    Sacc per kábe ugyanezek fogalmazódtak meg bennem is. További szépsége, hogy még mindig nincs hivatalos weboldal. Azért ennyi idő alatt már csak össze kellett volna ütniük valamit.. :\

    Ettől függetlenül én még nem írtam le teljesen. Kicsit olyasmire gondolok, mint az SWG volt. Igen, kutya köze nem volt a "canon" SW-hez (Vader egyszerre 5 helyen volt, a jedik úgy rohangáltak fel-alá rajokban, mintha ez lett volna a legtermészetesebb dolog, stb.), de volt egy olyan világa, ahol mindenki jól szórakozhatott, és volt egy nagyon jó egymásra épülő crafter (engineer, architect, shipbuilder, stb.) és szolgáltatóipari (doctor, dancer, musician, stb.) része, ami működő kereskedelemet jelentett. Ja, meg lehetett saját házad, és csinálhattatok saját várost (ami egyben hiba is volt, mert a végén a térkép egyik oldalától a másikig csak lakott településekkel találkozhattál az elvileg ritkán lakott Tatooine-on).

    Itt is ilyesmi lehetne egy olyan dolog, ami működhet. Ha csinálnak egy jó Skill rendszert, amely a tanulásra épül, és egy olyan küldetésrendszert, ami elősegíti a rendes játékot a többi játékossal, akkor van remény. A kereskedelem mondjuk alapból kiesik. :)