432
Megszűnik a Gamer magazin :(
-
#432 Nem baj!!!
Van egy olyan érzésem sajna, hogy a Game Starnak csak ezért nem baj!!! -
#431 erről ment a vita:
"!!!KÖZLEMÉNY!!!
2002-12-13
Az IDG Magyarországi Lapkiadó Kft. ezúton értesíti azon GameStar előfizetőket, akik a mai nappal Gamer magazint találtak postaládájukban, hogy a nevezett sajtótermék tudta és beleegyezése nélkül került számukra kipostázásra. A kiadó ettől az "akciótól" teljes mértékben elhatárolódik, és természetesen biztosítja minden kedves ügyfelét, hogy adatait nem ő bocsátotta a kipostázást végző cég rendelkezésére, továbbá minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy a GameStar magazin előfizetői címlistájának jogtalan felhasználását azonnali hatállyal megakadályozza."
Forrás: GameStar Online
...de hogy kinek van igaza jómagyar szokás szerint nem tudtuk meg!
-
#430 Várj megnézem !!! -
#429 Jó mindegy nem számít hiszek neked!!! -
#428 http://www.pcdome.hu/forum/forum.php?action=ll&fid=45&tid=6977 -
#427 nemtom mert már 2003-as GS-eket nem vettem meg nem is votl előfizertve...bár valahogy meg lett szereve mégis, de cs agépen volt ...és ott olvastam csa már nemtom hol van...szerintem nem ezena vinyón van -
#426 De gondolom, hogy akkor valami nagy per is volt belöle nem? -
#425 Mégegyszer bocs de kihoztad belölem!!! -
#424 okutánanézek -
#423 Bocs!!! -
#422 Hőőőőőőő te hőőő -
#421 Na szerintem induljunk tiszta lappal! Jó lenne ha megtudnád keresni nekem ezt a hirt!
Köszi!!! -
#420 Á kösz a felvilágositást de ezt lehetet volna szebben is írni te, hogy az isten basszon meg a seggednél fogva te félrebaszott fasszkalap!!!
Bocsika! -
#419 Aha erről régebben hallottam,de igy hogy irod,elhiszem -
#418 mert a gamestar legelső számától a 2002 es fégéig nagoyn frankó vot, ekor meg felbaszott a gamer egy olcós reklámmal, feltörték a gamestar rendszereét és az előfizetők adatait megtudták ls küldtenk nkeik egy gamert
ha nem hiszed, megkereskm a pontos hírt.....pedig igy van
-
#417 Akkor is a Gammer volt és lesz is a csúcstartó de miért szünik meg nembírja a lépést a "nagyokkal" vagy mi? -
#416 Miért inkább a game star? Hmmm? -
Vlala #415 Igen, ahol kettő van, ott az egyik kolonc. Kíváncsi vagyok, a tévék mikor olvadnak egybe (TV klub, RTL II (oppardon, olyan van) ) -
#414 nem utálni nem utálom, de meghajolni előtte én nem vagyok hajlanó :P
inkább hajlok gamestar előtt -
#413 Évek óta ugyanazokat írkálták havonta az ujságok(gamestar, gamer, pcguru).Olyan volt mint a tv2 -rtlklub röhejes egymásra hajazása!
Mostmár elég csak 1et megvenni(mert 1 maraddt:)) -
#412 Ezzel azt akartad kifejezni, hogy utáloda gammert?UGYE NEM?
-
#411 Mi ezmire jó? -
#410 -
#409 -
neuro #408 Én inkább kihagyom a hajlongást - Kicsit ugyan elfogult vagyok, de a Gamer tényleg az egyik legjobb volt. -
#407 ÉN is tisztelettel Adózom a legjobb ujság elött! -
#406 eVRYBOODY!!!! -
#405 mOST EGY TÁRSADALMI CÉLÚ HIRDETÉST HIRDETEK KI (EZT JÓL MEGMONDTAM)
MINDENKI HAJTSON FEJET A JÓÖREG GAMMER MAGAZIN ELÖTT EZZEL ADJUK MEG NEKI AZ IRÁNTA ÉRZET TISZTELETETT! NA VALAHOGY IGY GONDOLTAM! -
#404 Várjatok még ott van a PC games nevű ritka szar szerzemény is! -
#403 az:DDDDDDD -
#402 DEtto! Gamestart!!!!!!!! -
#401 Az elmúlt évben megvettem az összes gamer magazint! Sajnálom, hogy megszünik most vehetek PC gurut meg Game Start! -
#400 ték :D -
#399 ÉRdekes, hogy sokat ócsingolják gamestart, mret hogy az szar, a többi csak jó lehet, és ugyanaz az ember nyit topicot, és a gamestarból add infokat. EZ LOL! -
tajfun #398 A tft monitor se rongalja, viszont a hirek a netn ingyen vannak, altalaban kapcsolodnak hozza forumok ahol hozza is tucc szolni, megvitatni, ilyet a papiros nem tud. -
#397 Valaki, aki büfé a témában, legyenszives írja le, akkor most hol jelenhetnek meg régi gameres emberkéktől cikkek, vagy linket pls., ha átmentek online. amúgy mindenki írja itten a prewiev-t, meg ilyeneket, de szerintem jobb, ha inkább fórumon néz utána az ember a kedvenc játékának. Ott szinte mindíg naprakész a történet. Én akkor is sajnálom, hogy megszűnt. Kb 8 éve van aktívan netem, de én akkor is megvettem minden hónapban, és volt mit olvasni a BKV-n, meg budin. És oda a net normális embernél nem ér el:) -
maxius #396 Papír újságot úgy is lehet olvasni, hogy nem zörög a hűtője, és nem rontja szemet!
Gamer roolz, de most...főnagyon szomorú vagyok... -
tajfun #395 Szted. -
Mester #394 Teljesen más feeling egy "sima" újságot olvasni mint a neten elolvasni a cikkeket legalább is sztem... -
tajfun #393 Ez a te velemenyed. Mint az eladasi adatokbol kiderul nem a tobbsege.