432
Megszűnik a Gamer magazin :(
  • Johnyy
    Noé csak egy fickó volt akinek folt egy csóbakkja egy az órokban nagyon ritka szökőár bekövetkeztének idelyén, és ezt az egészet úgy adta elő mint valami isteni tamtam.... hogy király csávó legyen
  • akyyy
    Mikor Özönvíz volt Noé idejében, magyarországon egy csepp viz se volt a kárpát medencének köszönhetően
  • Vlala #270
    Ontopic:

Víz alá kerülhet New York

Bár a programigazgató nem kívánt kitérni a folytatódó felmelegedés drámai következményeire, az ENSZ-testület jelentése utal olyan éghajlati jelenségekre, mint a világtengerek vízszintjének a gleccserek olvadása nyomán történő megemelkedése, illetve a csendes-óceáni uralkodó szelek és áramlatok időnkénti megváltozása következtében kialakuló rendkívüli időjárási jelenség, az El Nino gyakoribbá válása.

"Nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy a rendkívüli időjárási jelenségeket a felmelegedés okozza. Csupán annyit tudunk, hogy napjainkban gyakoriak, és évről évre gyakoribbak a rendkívüli jelenségek" - mondta Davidson.

• Vlala #269
    tajfun b+ hagyd már abba, nem veszed észre, hogy OFFOLSZ?
    Ennyire nem lehetsz f@sz, vagy mégis?
    Tudod mit? Oké, igazad van, Tiéd az uccsó szó, csak hagyd már abba! Én úgyse veszem fel, másokat meg bántasz vele...
    Netikett?
  • Davidsned
    Egyértelműen erről van szó
  • Davidsned
    Erre nagyon kíváncsi lennék én is :)
  • ricsi1
    jajjdeszomorúnemisfogokaludniahéten,mertMEGSZŰNIKagamer
  • Johnyy
    Ez ujság egyértelműen az kpoakabanaai feszéjesztetett kismajom egy ujab fajtájának kipusztulásá miatt halt ki, azaz .. Tuttok jobbat????
  • Johnyy
    :D DE lehet katonákat ide oda küldözgetni, zsoldosokból fogadni vagy 10 000 és az alföldön csatarrendbe állítgatni és heliről nézni...
  • PiszkosFred
    Igen, ez egy tokeletes vegszo lett volna par oraja, lezarando az elhangzott fantasztikus eszmefuttatasokat, melybe talan csak a britniszpirsz nem lett belekeverve mint az ujsag megszuneseert felelos tenyezo... ;]
  • tajfun
    De az csak tallerban es krajcarban fizet, azzal nem m1ek sokra. :)
  • Johnyy
    Korcs!!!
  • PiszkosFred
    Torokok 150 eveert csak a deli harangszot? Nem csak.. Kaptunk meg a dnsunkbe egy kis frissitest is eheh, ahogy a tataroktol, es egyeb eppen errefele portyazo hatalomtol.. ;]

• Johnyy
    Hallod! Nem tom egy birodalomnak mekkora a jövedelme havonta...
  • tajfun
    Ha megmondja a joveo heti lottoszamokat, siman. :)
  • Johnyy
    TE eladnád a birodalmad egy frappáns lóért?
  • Johnyy
    Magyarország a 1500 as évekig akor volt a legerősebb és európa egyik vezető hatalma volt, csak myatyki király halála után egccerűen roc csáóv ültettek a trónra és ez így folyamatosan hazavágta az országot éa most szenved azt európa közepi lyukban magyarország, pedig még a parlament is nagyagyobb több sirály europ országénál,, na enyi off, most kérdek, nem olvastam vicca tul sokat de tudjuk már hogy mért ment haza a gémör?
  • haxoror
    OFF

Ne felejtsük el hogy Árpád apánk is tett Szvatopluknak egy vissza-nem-utasítható-ajánlatot (fehér ló cuccokkal az országért) és a kalandozók kapcsán minden magyar felmenői közt akad egy kvázi "rablógyilkos" szóval nekünk ezt nem kellett tanulni :)
    egy angol mondás szerint a magyar ember mögötted lép be a forgóajtón de előtted lép ki ;)
    a szorgalmas hangyamunka a nyugatiak élete volt, a miénk meg Európa Bástyája, ütközőzóna kelet és nyugat között, gyakorlatilag nekünk köszönhetik azt a relatív nyugis korszakot is amikor pl. mi tartottuk föl a törököt nem kevés ideig és ezért mi a déli harangszón kívül szinte semmit sem kaptunk cserébe de azért az osztrákok átugrattak közben adót szedni stb.
    ne legyenek illúzióid, a nyugat ma sem a mi felzárkózásunkért harcol hanem a "csorók, majd éhbérért melóznak nekünk" népnek tart minket :)

de ezen tényleg kár vitázni végül is temetésen vagyunk :(
  • robotnyk
    az csak pár oldal lesz szvsz, és ahogy hallottam, a PC magazinnak sincs hátra 2-3 számnál több.
  • Davidsned
    Nah, sikerült átrágnom maagam a hozzászólásokon De megérte! Elég messze elmentetek a főtémától, de szvsz nem volt baj, lettek nagyon jó hozzászólások, amiért tényleg érdemes volt végigolvasni.
    Annyi azért még mondanék, h én is eléggé el voltam (és vagyok) szomorodva a Gamer miatt. Volt itt szó az online vs offline hírekről, stb. Hát nekem már hosszú évek óta van szélessávú netem, ennek ellenére azóta is vettem (rendeltem) a Gamert. Szvsz, egy ilyen újságot nem lehet hasonlítani online hírközlőkhöz. Itt olyan cikkek (játékleírások, tesztek, hardwareleírások, hardwaretesztek, levrov!) voltak, amikért érdemes volt megvenni az újságot (cikkírók stílusa, rátermettsége miatt).
  • nagykispeter
    Ez nem semmi,megszünik egy ujság és olvassátok el mit írkáltok egymásnak
  • DonnieBrasco
    Milyen "uccsó?" nem pécéguru szűnik meg, hanem a Gémer...

Egyébként azt is meg fogom venni szerintem.

DB
  • Johnyy
  • Johnyy
    Ha már meg voltaz 1., legyen meg az uccsó is!!!
  • DonnieBrasco
    Hagyjad már Vlalát, majd felnő és ráébred, hogy működnek a dolgok, kint az "életben"... :( irány a daráló! Remélem nem kap addig agyvérzést egy hirtelen felindulástól :))
    Amúgy meg eleget offoltunk, megyek WC Gurut vennit, mert kell nekem egy eredeti Wiz8! :))

DB
  • Johnyy
    Akor Gamestar RuLZZ, ott sztem jó a tíííím
  • akyyy
    Szünnemeg a pcguru is
  • tajfun
    Nem az a lenyeg benne, de ugy latom te is csak a betuket latod, a mondatokig mar nem jucc L.
  • neuro
    na már csak ez az irredenta hülyeség hiányzott...
  • tajfun
    Ha mar ekkora igazsagoszto vagy, miert nem inkabb az ellopott adomilliardjainkat akarod bevasalni az elvtarsakon (narancs, szegfu, egyuttesen)? Esetleg visszaszerezhetned nekunk Erdelyt is, azt is igazsagtalanul loptak el. Miert pont mi legyunk korrektek azokkal, akik velunk nem korrektek?
  • tajfun
    Hat van jogod a besenyok, vandalok, vizigotok utjat jarni, senki nem tart vissza. De az okos ember mas karan tanul, nem a sajatjan.
  • tajfun
    "csak fáj nekik a szomszéd merdzsója"
    Neked meg a szomszed trabantja. Minek akarod elvenni tole a papirautot, ha van neked merdzso is? Ezt fosvenysegnek hivjak, mas szoval: spursag (csak hogy frissitsem lexikalis tudasodat :), ez az ami valoban idegen a magyar neptol, es ne is akard rank eroltetni.
  • [HUN]PAStheLoD
    eddig , es most nezd meg hogy viszonyulnak hozzank a vilagban , biztos van olyan japan mondas ami azt tartja hogy inkabb torjunk el , de ne legyunk ilyen köcsögök ...
  • tajfun
    "Amit a cigány meg tud szerezni ingyen vagy olscóbban, azért nem fog fizetni. Ezt tanultuk tőlük, gratulálhatunk nekik."
    Legalabb valami hasznunk is volt beloluk. :D Ismered a kinai mondast: a hajlekony nad meghajlik a szelben, a merev eltorik. Mellettunk az elmult evezredekben par nep eltunt a sullyesztoben: besenyok, avarok, kunok, stb, mi megmaradtunk. Ez azt jelenti hogy jol csinaltuk.
  • tajfun
    Szerinted a magyar orvosok 15-16szor lustabbak a nemetek kollegaiknal? Mert ennyiszer kevesebbet keresnek. Akkor miert van az hogy ide jarnak az osztrakok is fogaszatra, meg mi1masra? Megsugom: azert mert jobb ellatast kap olcsobban. Magyarul nem fizeti meg a nyugati arat, amit otthon kene neki. Ez is tekintheto a te logikaddal lopasnak, hiszen a fajtajabeli dokikat lopja meg. Pedig nekik meg penzuk is van, nem ugy mint nekunk. Akkor miert varod el tolunk hogy mi az utolso buznyakunkat is kidobaljuk minden szarra? Ha ezt nem sikerul felfognod, akkor sajnallak, de ez az elet, te pedig nem a Foldon elsz.
  • tajfun
    Jo, akkor fizess nekem jogdijat a levegoert. 1 szippantas 10 ft. Ugye nem lopod a levegomet?
  • tajfun
    Korrekt.
  • tajfun
    A vasarlonak is ugyanannyi munka volt megkeresni az ujsagravalot (mar aki nem papi-mami penzen el), szal nehogymar minket jobban erdekeljen az ujsagirok nyomora, mint oket a mienk. Ez 1 uzlet, mint minden mas, en penzt adok, o ujsagot. Ha a 2 ertek egyezik, akkor megkottetik az uzlet (vasarlas). Ha nem, akkor nem. Es itt most sokmindenre vissza lehetne vezetni mindent, de az alapproblema ott kezdodik hogy az ember a munkajaert nem kapja meg a jogos ellenerteket, csak 1 komolytalan zsebpenzt, amit fizetesnek hivnak. A vasarlo tehat ebbol indul ki, ha neki is keves van, o is kevesebbet fog kolteni mintha sok lenne. Szal lehet hogy tolunk nyugatabbra a 3 rongy 1 ujsagert jo ar, nekunk is biztos az lenne ha nyugati fizetest kapnank. Addig nem, el tudja azt kolteni mindenki fontosabbra is, van akinek a villanyszamla is komoly nehezseget jelent, nemhogy 1 ilyen luxuscikk.
  • [HUN]PAStheLoD

de hat ezt mondhatna mindenki maganak is ... :/
  • FREAK
    "ami ellophatok, azt ellopom (akkor is ha megvehetném)" - ez a te elved, és ez nem a legjobb módja a felemelkedésnek...

ne másokra mutogass, a geci a tükörben pislog....