Megszűnik a Gamer magazin :(
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a mai helyzetet kinek köszönhetjük, ha nem önmagunknak és elõdeinknek?
nem az osztrákok miatt vagyunk életképtelen csórók és nem is a románok miatt, ez a "hungarian way"...
Riszpekk
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Drukkoltam es drukkolok a mai napig azert, hogy a jo oreg konyveket ne mossa el a szamitogepes es egyeb technikai ketyeres digitalis forma, de sajnos ez a pcs jatekmagazinoknal igencsak nehezen megoldhato. PCWorld-ot azert nem vennem ezekkel egy kalap ala, mert az nem feltetlen a jatekos reteget celozza meg. Illetve fokent nem oket, de persze ok is talalnak a tesztek es ismertetok kozott maguknak valot.
Meg mindig sajnalom oket. Lehetne ezt folytatni csak online (valamilyen szinten biztos lesz is egy ideig, aztan meglatjuk), de abbol nem hiszem hogy megelne egy egesz szerkesztoseg...
Ezzel maximálisan egyetértek és hosszútávon még a TV-t videotelefont és egyebeket is hozzácsapnám, a számítógép (vagy valamilyen online konzol hibrid) lassan át fogja szinte minden helyét venni.
hát ha a röhögés hízlal akkor holnap pár számmal nagyobb ruhákat kell vennem 😄DD
külön köszönet a vidéki versenyzõknek hogy rágyúrtak az imert sztereotípiára (NEM KOMOLYAN VENNI, EZ IS CSAK IRÓNIA!!!
)
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Sajna (szerintem)nem a ket legjobb marad meg, hanem a ket legerosebb. Vagy egy. Igy persze most sporoltak nekem havi 1800 Forintot, aminek akar orulhetnek is, de valahogy nem megy.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Muszály 1mást szidni???
Szerintem is kár a Gamer-ért, de igazából jó kapcsolatok és erõs (sajna ez többnyire mostanában külföldit jelent magyarországon) kiadó nélkül naagyon nehéz megmaradni a piacon.
Jövõ karácsonyra úgyis mindenki netet fog kapni, akinek még nincs.
DB
A Gamer-ért kár, de meg kell mondjam, nem sok motivációm volt hogy megvegyem, hiszen szegények csak késõbb tudtak mindenrõl hírt adni, a teljes verziós játékokat meg az utóbbi filmek nem tudták pótolni - fõleg mivel a PCWorld magazinból ugyanezeket a filmeket simán hazavihettem a melóhelyemrõl - ingyen. 😊
Nem mellesleg több mint 3 éve van szélessávú internetem otthon és a munkahelyemen is, és többé-kevésbé rendszeresen vettem így is a PC-s gamer lapokat, mert az internet nem pótolhatja a bárhová elvihetõ, bárhol, bármilyen testhelyzetben, helyszínen, idõben olvasható hagyományos újságot. Ja és a netem sávszélességét sem kell demo-k, trailerek, mozielõzetesek letöltésére pazarolnom - azért egy DVD-re sok ilyen elfért!
DB
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Az baj ha beregisztrálom magam és teleírom a fórumot sok okossággal? 😊
haxoror: részemrõl befejeztem, gratulálok, ebben a témában Tiéd az utolsó szó. De légyszi, mostantól Te se offozz! A topic eredeti címe "Megszûnik a Gamer magazin :-(" , ehhez kéretik hozzászólni.
Köszönik.

nem sajnáltatom magam, elfogadtam ezt a világot és élek benne, te akarsz "becsületre" nevelni másokat 😊
a becsületet meghagyom azoknak akik luxusnak érzik a tudást és inkább hülyék maradnak. Én a korrektséget választottam.
Ez a Tankcsapda idézet pedig hülyeség és semmit nem írtam ami miatt idézned kellett.
Az aláírásodból ki kéne venned a "most" szót 😄D
Halálra görcsölöd magad egy topicon, na ez beszarás, nem tudom hány éves vagy de biztosan túl foglak élni mert téged simán elvisz a szíved 😊
Take it easy...
kisbetûvel írtam a Magyarországot.
Most leírom százszor, hogy mégegyszer ne forduljon elõ:
(de nem ide) :-)
Na, egy kis Tankcsapda:
"Mire jó úgy ez az élet,
ha futnod kell, amíg éled"
"Ha a fegyver csövébe nézel,
ott már semmire nem mész pénzzel"
Kívánom Neked, hogy tényleg kerülj el egy dzsungelbe, és az éhes oroszlánoknak kezdj el okoskodni. (Neuro bocs, hogy ismét ezt veszem elõ) Ezután jön az, hogy ha magyarországon nem legalizálják a warezt, akkor kimész Strassburgba, mert pont úgy viselkedsz, mint a sötét oldal.
Sajnáltatod magad, hogy valaki elb..ta az országot? Jó, rendben van, tényleg elb...ták, de ez van, ezt kell szeretni. Ha nem tetszik, vegyél három méter kötelet az ezermester-boltban.
Te akarod megváltani a világot? Megsúgom: Nem a Te feladatod.
Best of haxoror:
"Harcolj a szélmalmaiddal és soha ne jöjj rá hogy értelmetlen az egész."
"bukott eszméket ápolgatva képtelen észrevenni hogy ezen a bolygón több mint 6 milliárd ember él és a magyarok nem abba a csoportba tartoznak amelyik irányítja a világ folyását."
nem fogom végigszopni csak azért mert néhány idealista fasz elbaszta az ország jövõjét"
Gratulálok a szüleidnek, tényleg az Életre neveltek.
Bocsi mindenkitõl, hogy szétoffoztuk a topicot. Részemrõl befejeztem.
Tehát ott tartottunk, hogy megszûnik a Gamer... :-)
Rakd félre a Bibliádat és olvass el egy történelem könyvet, enyhén objektívebb képet kaphatsz belõle az emberiség igazi arcáról és természetérõl. Vagy üvöltözd lila fejjel a hülyeségedet, a hozzád hasonló élhetetlen idióták miatt szívunk már ezer éve...
Sza'l komolyan gondoltam. Azoknál az embereknél, akik veszik az újságot van egy szgép is. (egyébként mi a francnak fizetne ki ilyen sok pénzt? A képekért? Az túl drága szórakozás lenne, de ám legyen, tuti van ilyen is)
Ha már van gép, biztos kipróbált suli vagy meló miatt már valamilyen netes csomagot - akár kombi, akár 15órás, akár ingyennet, mindegy.
De ha otthon nincs, akkor is van lehetõség a suliban, munkhelyen, ahol tuti van net.
Így aztán szerintem nem állítottam olyan nagy marhaságot...
De csak ez a "pénzem nincs, csak cigire, és akkor is én mondom az igazat és nekem lesz a legnagyobb" stílus tudja kihozni belõlem a vadállatot, egyébként nyugodt természetû vagyok.
#194-eske:
1. nem, csak fáj nekik a szomszéd merdzsója.
3. a fákat ugyan kicserélték betonra, de a legtöbb majmot elfelejtették emberre cserélni, csak leborotválták róluk a szõrt...
ha a dzungeléletet szereted, szedjél bogyót. A dzsungelben minden ehetõ. Te is.
Ezt is a kedves szüleidtõl tanultad? Vagy valami barom dalszöveg, hogy a világ egy dzsungel?
2. Higgyed, b+.
Harcolj a szélmalmaiddal és soha ne jöjj rá hogy értelmetlen az egész.
Becsületes és boldog életet kívánok neked.
2. veled ellentétben én HISZEM hogy a magyaroknak az idealista baleken kívül más szerep is juthat
3. lehet hogy a fákat lecseréltük betonra de ez akkor is dzsungel és aszerint kell benne élni ha valaki boldogulni is akar
Ezt ugatom fél órája, hogy édes drága szüleid belédverték a fû alatt mozgás és "túlélés" szellemét...
Régen: tûzoltó leszel s katona,
vadakat terelõ juhász"
Most:
Lopj, csalj, hazudj, halál a politikusokra, halál a nálunk gazdagabbakra és kortól-nemtõl-anyagi helyzettõl függetlenül MINDENKI nyalja ki a seggemet.
Szép, új világ.
Magyar ember dolga: fölfelé nyal, lefelé tartja a seggét.
"én kimondottan hálás vagyok a szüleimnek hogy nem egy rózsaszín utópiára készítettek föl hanem az igazi életre""
Büszke lehetsz magadra, mama kicsi fia... Örökké elégedetlen, mindenkinél jobban tud mindent és a végletekig kitartó, ha egyszer a fejébe veszi, hogy lesz valamije, akkor megmozgatja a Himaláját is. Ez az életre nevelés? Lófaszt. Engem elõször arra tanítottak meg, hogy "nincs". Aztán arra, hogy "szerezd meg, de legyél becsületes".
Azok az "osztrák hegyibunkók" többet dolgoznak egyenként, mint tíz magyar együttvéve. Hogy fele annyit sem tudnak, az egy dolog, látod, Te is büszke lehetsz magadra. A tudás és az akarás között ég és föld a különbség.
"amit az ember meg tud szerezni ingyen vagy olcsóbban azért nem fog fizetni"
FREAK jól mondta, de ez nem magyar szokás:
Amit a cigány meg tud szerezni ingyen vagy olscóbban, azért nem fog fizetni. Ezt tanultuk tõlük, gratulálhatunk nekik.
amit A MAGYAR meg tud szerezni ingyen vagy olcsóbban azért nem fog fizetni..... az ember nem feltétlenül ilyen
Riszpekk
😄D
én nem tudom hogy te hol élsz de én Magyarországon, ja és a dátum 2004, 15 éve tart az átmenet és már "csak" hétszer keres többet nálam a fele annyit sem tudó osztrák hegyibunkó 😊
ez van haver a világot nem mi alakítjuk hanem úszunk az árral, én kimondottan hálás vagyok a szüleimnek hogy nem egy rózsaszín utópiára készítettek föl hanem az igazi életre
amit az ember meg tud szerezni ingyen vagy olcsóbban azért nem fog fizetni
ez egy olyan Jung-i "korszellem" cucc: itt és most ez van, ha tetszik ha nem akkor is 😊
Aztan ahogy irtak korabban is, jott a net, minden elerhetove valt a nepek szamara. Kozben az ujsagok dragultak, akar akartak, akar nem, muszaj volt. De szerintem meg igy is eleg sokaig huztak. CoV ota nem rendeltem meg ujsagot (par ultra-t megvettem meg, aztan azt sem), de neha ismerosoknel bele szoktam nezni. Szepek, csabitoak, olyan kepekkel vannak tele, amely kepekert annakidejen barmit megadott volna barki. (regi covos masolasvedelmes szines kep a cikkek kozepen, remlik eheh?) De ebbol nem lehet fenntartani egy szerkesztoseget hosszabb ideig, foleg ha a konkurencia mogott nagy penz van..
-- innentol akinek nem inge, ne vegye magara --
Azt pedig sosem fogom megerteni - de ez nem a ti hibatok, ez altalanos emberi viselkedes forma - hogy ha szeretek valamit, legyen az focicsapat, zenekar, pc-s ujsag, miert kell azonnal ugy kimutatnom a "rajongasomat", hogy beanyazok a tobbinek (konkurencianak)? 1: semmi ertelme, porszemek vagytok, a kutya sem hallja meg, 2: csak magatokrol allitotok ki ezzel bizonyitvanyt, 3: szabad orszagban elunk, csinalj te is hasonlot, es mutasd meg hogy te jobban tudod...
Ennek ellenere sajnalom hogy megszunt egy ujabb ujsag, de ez nem a gamestarrol es tarsairol szol, hanem a penzrol, reklamrol, es kokemeny penzosszegekrol. Mint barmi a mai vilagban...
Megjött a magyar virtus legjellemzõbb viselkedésformája, pénz miatt nmások letámadása. (Off megjegyezném, az eredeti játékokkal is ez a legnagyobb baj, hogy nem olcsóbbak egy nyers CD-nél.)
Ha az újságok ára 3000 Ft lesz, annak meglesz a látszata a tartalmán és a minõségén. Teljes játékot, filmeket, csomó összerendezett programot adnak hozzá CD-n, újabban DVD-n is (persze warezos bunkóknak ezt mondhatom, úgyis leugatnak, hogy szart se ér a program, már két éve letöltötték, nagyon gagyi). Egy teljes team dolgozik rajtuk minden hónapban, hogy idõre összeszedjék az írásos/digitális tartalmat, teljesen jogosnak tartom a mostani árat.
Herótom van az olyan barmoktól, akik a "ha ócsóbb lenne megvenném" szöveggel kezdik a magyarázatukat, közben fogalmuk sincs arról, mi az a munka, és mennyi van belõle egy játékkal/újsággal/satöbbivel.
Édas drága jó szüleiket üdvözlöm, hogy ilyen fokon sikerült elkényeztetni egyetlen kis barmukat, most már amit nem kap meg, azt ellopja, megszerzi, és utána kimagyarázza, hogy "drága vót". Szép kis következõ generáció lesz belõlük.
Akartam még valami cifra káromkodást írni, de inkább nem. Olyanokat bántanék meg, akik nem szolgáltak rá.