Megszűnik a Gamer magazin :(
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Megszûnik az önálló gamer, most vehetjük a MagyarPC Magazint...
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Az embe... tudod mit? Gyere át a Szólj be Vlalának! topicba, ott megmagyarázom. Már megint offról kérdeztek, és én vagyok a mumus, ha válaszolok...
Na mi az, most Ontopic lettél egy ilyen okosságtól? 😊
Végignéztem az összes hozzászólásodat - mind közül 1ben voltál kb 20%-ban ontopic, az összes többi sértegetés, beszólás, hõzöngés és agybeteg magyarázás volt. Ne értsd félre: biztos van olyan dolog, amiben igazad van, de egyrészt a stílusod, másrészt a többi emberhez való hozzáállásod minden kritikán aluli... jobb lenne ha visszavonulnál, elõször is felnõni, megkomolyodni, de még inkább magadba szállni. Teljesen természetes, hogy az ilyen prosztó stílus több, kevésbé relaxált emberbõl is (haxoror, tajfun) szintén kissé indulatosabb REAKCIÓT vált ki (mert õk csak reagáltak, ha tetszik, ha nem).
Ha valakinek bármirõl bármilyen negatív gondolata van, azt ki lehet fejteni kultúráltan is. (legalábbis igyekeztem, remélem nem volt sértõ!)
Ontopic rész meg:
A MOM parkos újságosnál most már egyetlen PC-s játékújság sincs, ráadásul lottót se lehet venni, szóval a tekem kivan... pedig már teljesen ráizgultam a Wiz8-ra!
Ha rajtam múlna, nem szûnnének meg ezek az újságok 😞
Remélem a Gamer újságírói nem jelen topic alapján ítélik meg az olvasóik színvonalát azért 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
Renault magnum http://kamionszim.hu
Nem anyadnak ugacc, csapj a pofadra de gyorsan! Kocsog.
"nem veszed észre, hogy OFFOLSZ?"
Nem veszed eszre hogy TE offolsz? Megis milyen on jellegu valaszt akarsz 1 off temara?
"Netikett?"
Hasznald csak egesseggel, rad fer!
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
\"Hard to see, the dark side is.\"

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Víz alá kerülhet New York
Bár a programigazgató nem kívánt kitérni a folytatódó felmelegedés drámai következményeire, az ENSZ-testület jelentése utal olyan éghajlati jelenségekre, mint a világtengerek vízszintjének a gleccserek olvadása nyomán történõ megemelkedése, illetve a csendes-óceáni uralkodó szelek és áramlatok idõnkénti megváltozása következtében kialakuló rendkívüli idõjárási jelenség, az El Nino gyakoribbá válása.
"Nincs egyértelmû bizonyíték arra, hogy a rendkívüli idõjárási jelenségeket a felmelegedés okozza. Csupán annyit tudunk, hogy napjainkban gyakoriak, és évrõl évre gyakoribbak a rendkívüli jelenségek" - mondta Davidson.
Ennyire nem lehetsz f@sz, vagy mégis?
Tudod mit? Oké, igazad van, Tiéd az uccsó szó, csak hagyd már abba! Én úgyse veszem fel, másokat meg bántasz vele...
Netikett?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ne felejtsük el hogy Árpád apánk is tett Szvatopluknak egy vissza-nem-utasítható-ajánlatot (fehér ló cuccokkal az országért) és a kalandozók kapcsán minden magyar felmenõi közt akad egy kvázi "rablógyilkos" szóval nekünk ezt nem kellett tanulni 😊
egy angol mondás szerint a magyar ember mögötted lép be a forgóajtón de elõtted lép ki 😉
a szorgalmas hangyamunka a nyugatiak élete volt, a miénk meg Európa Bástyája, ütközõzóna kelet és nyugat között, gyakorlatilag nekünk köszönhetik azt a relatív nyugis korszakot is amikor pl. mi tartottuk föl a törököt nem kevés ideig és ezért mi a déli harangszón kívül szinte semmit sem kaptunk cserébe de azért az osztrákok átugrattak közben adót szedni stb.
ne legyenek illúzióid, a nyugat ma sem a mi felzárkózásunkért harcol hanem a "csorók, majd éhbérért melóznak nekünk" népnek tart minket 😊
de ezen tényleg kár vitázni végül is temetésen vagyunk 😞
De megérte!
Elég messze elmentetek a fõtémától, de szvsz nem volt baj, lettek nagyon jó hozzászólások, amiért tényleg érdemes volt végigolvasni.
Annyi azért még mondanék, h én is eléggé el voltam (és vagyok) szomorodva a Gamer miatt. Volt itt szó az online vs offline hírekrõl, stb. Hát nekem már hosszú évek óta van szélessávú netem, ennek ellenére azóta is vettem (rendeltem) a Gamert. Szvsz, egy ilyen újságot nem lehet hasonlítani online hírközlõkhöz. Itt olyan cikkek (játékleírások, tesztek, hardwareleírások, hardwaretesztek, levrov!) voltak, amikért érdemes volt megvenni az újságot (cikkírók stílusa, rátermettsége miatt).
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Egyébként azt is meg fogom venni szerintem.
DB
Amúgy meg eleget offoltunk, megyek WC Gurut vennit, mert kell nekem egy eredeti Wiz8! 😊)
DB

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Neked meg a szomszed trabantja. Minek akarod elvenni tole a papirautot, ha van neked merdzso is? Ezt fosvenysegnek hivjak, mas szoval: spursag (csak hogy frissitsem lexikalis tudasodat 😊, ez az ami valoban idegen a magyar neptol, es ne is akard rank eroltetni.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Legalabb valami hasznunk is volt beloluk. 😄 Ismered a kinai mondast: a hajlekony nad meghajlik a szelben, a merev eltorik. Mellettunk az elmult evezredekben par nep eltunt a sullyesztoben: besenyok, avarok, kunok, stb, mi megmaradtunk. Ez azt jelenti hogy jol csinaltuk.