432
Megszűnik a Gamer magazin :(
  • lwb
    jah. :) ma is érdemes volt felkelni. :P és mindezt a gamernek köszönhetem
  • Johnyy
    Legalább már eztetet is tudod ;D
  • Johnyy
    tEhátakor a gémör ö...
  • sanyiiiii
    Mallrats az nagyooon jóó.
  • lwb
    ok! megcsekkolok akkor pár másik tékát is a faluban ...
  • tajfun
    Tuti. En mar vettem ki.
  • neuro
    Nekem a Mallrats és Chasing Amy jött be leginkább. Ezek a leginkább kiforrottak az összes Kevin Smith film közül.
  • lwb
    tuti? én nem találtam sehol ... tucc konkrét (pösti) tékát mondani, ahol megvan?
  • tajfun
    Legjobb a csehszlovak Orokseg. Azt nehez uberelni. :)
  • tajfun
    Te'kaban megvan.
  • tajfun
    En a Keptelen kepregenyrol hallottam hogy szar (nem lattam), de a Shop stop az utos.
  • PiszkosFred
    plazapatkanyok, habar eredetileg igencsak nacceru, es osszekverheto nevet adtak neki az okos magyarok shopshow neven. Nagyon jo film, egy plazaban jatszodik az egesz, a szokasos garnitura 80%a ittvan, a tortenet kozpontjaban meg egy ilyen parvalaszto amcsi show. Jay és NémaBob pedig hozzák a szokásos totálkáoszt ;]

(legjobb jelenet az egeszben a 3Ds - sztereoanyamkinja - hajokep;] Mar ezert a jelenetsorert megeri...)
  • rezsofiz
    Gamer első: )
  • lwb
    ez a shop show, nem? banyek, ezer éve vadászok rá dvd-n, de sehol nincs meg/fent ...
  • tajfun
    Nagyon helyes, ezzel kellett volna kezdened ahelyett hogy leugatsz itt mindenkit.
  • lwb
    nekem mind teccett. :) kivéve a mallrats-et, azt még nem láttam. ennek mi a magyar címe (ha van neki egyáltalán)?

az összes többi meg is van dvd-n ...
  • neuro
    hát a dogma nekem már nem igazán jött be, a jay és néma bob visszavág meg teljes agyhalál...

de a chasing amy és a mallrats tökéletes :)
  • lwb
    az összes kevin smith film klasszikus :)
  • neuro
    az benne a lényeg.. a shopstop egy klaszikus :)
  • Johnyy
    Én majd holnap nézem a Megint döbe jövünk, szerintem nagyon jó film edzercer megtudnám nézni...
  • maxius
    Inkább nézem az erő gyermekeit, mert az egy pompás film!
  • Nagydög
    "De az fekete-fehér!"

Ha' most mit lehet csinalni!? Vegyel egy kifesto konyvet, azt' jo lesz! :)
  • maxius
    De az fekete-fehér!
  • Johnyy
    #283 ?
  • neuro
    az
  • robotnyk
    Shop-Stop
  • Vlala #286
    Milyen film van benne? Nem vagyok képben...
  • neuro
    rossz szmájlit szúrtam be :) ilyet akartam:
  • neuro
    az egyik kedvenc filmem van az utolsó Gamer-ben, és pont ebből a számból nem kaptam tiszteletpéldányt
  • Johnyy
    A pc magazinba mi van? bájdövéj
  • Vlala #282
    MOST!
    :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Megszűnik az önálló gamer, most vehetjük a MagyarPC Magazint...
  • Johnyy
    Na úgy látom még mindíg nem a témárol megy az egész, na akkor húztam, szóljatok ha ujra lehet sírni!!!!
  • Vlala #280
    Sajna későn vettem észre, hogy beleszaladtam egy offpárbajba. Ennyi.
    Az embe... tudod mit? Gyere át a Szólj be Vlalának! topicba, ott megmagyarázom. Már megint offról kérdeztek, és én vagyok a mumus, ha válaszolok...
  • DonnieBrasco
    Figyelem, utoljára OFFolok :)

Na mi az, most Ontopic lettél egy ilyen okosságtól? :)
    Végignéztem az összes hozzászólásodat - mind közül 1ben voltál kb 20%-ban ontopic, az összes többi sértegetés, beszólás, hőzöngés és agybeteg magyarázás volt. Ne értsd félre: biztos van olyan dolog, amiben igazad van, de egyrészt a stílusod, másrészt a többi emberhez való hozzáállásod minden kritikán aluli... jobb lenne ha visszavonulnál, először is felnőni, megkomolyodni, de még inkább magadba szállni. Teljesen természetes, hogy az ilyen prosztó stílus több, kevésbé relaxált emberből is (haxoror, tajfun) szintén kissé indulatosabb REAKCIÓT vált ki (mert ők csak reagáltak, ha tetszik, ha nem).
    Ha valakinek bármiről bármilyen negatív gondolata van, azt ki lehet fejteni kultúráltan is. (legalábbis igyekeztem, remélem nem volt sértő!)

Ontopic rész meg:

A MOM parkos újságosnál most már egyetlen PC-s játékújság sincs, ráadásul lottót se lehet venni, szóval a tekem kivan... pedig már teljesen ráizgultam a Wiz8-ra!
    Ha rajtam múlna, nem szűnnének meg ezek az újságok :(
    Remélem a Gamer újságírói nem jelen topic alapján ítélik meg az olvasóik színvonalát azért :))

DB
  • Vlala #278
    (ignored)
  • gumikacsa
    Ez egy felettébb érdekes topik. Beleolvasgattam, hát a gamerről nem sok szó volt. Hehh... :)
  • Johnyy
    aztazé mondhatnák hogy méééééé,,,,, aézé ninncs hí mer nincs is
  • tajfun
    "Ennyire nem lehetsz f@sz, vagy mégis?"
    Nem anyadnak ugacc, csapj a pofadra de gyorsan! Kocsog.

"nem veszed észre, hogy OFFOLSZ?"
    Nem veszed eszre hogy TE offolsz? Megis milyen on jellegu valaszt akarsz 1 off temara?

"Netikett?"
    Hasznald csak egesseggel, rad fer!
  • Davidsned
    Egyébként ezt még mindig nem értem: az uccsó értesítés (és uccsó hír) a gameronline-on az a rövid pár sor, hogy megszűnik az újság. Azóta mintha félbevágták volna az oldalt. Ez miért van?
  • Davidsned
    Te tudod :)