432
Megszűnik a Gamer magazin :(
-
#312 jah. :) ma is érdemes volt felkelni. :P és mindezt a gamernek köszönhetem -
#311 Legalább már eztetet is tudod ;D -
#310 tEhátakor a gémör ö... -
sanyiiiii #309 Mallrats az nagyooon jóó. -
#308 ok! megcsekkolok akkor pár másik tékát is a faluban ... -
tajfun #307 Tuti. En mar vettem ki. -
neuro #306 Nekem a Mallrats és Chasing Amy jött be leginkább. Ezek a leginkább kiforrottak az összes Kevin Smith film közül. -
#305 tuti? én nem találtam sehol ... tucc konkrét (pösti) tékát mondani, ahol megvan? -
tajfun #304 Legjobb a csehszlovak Orokseg. Azt nehez uberelni. :) -
tajfun #303 Te'kaban megvan. -
tajfun #302 En a Keptelen kepregenyrol hallottam hogy szar (nem lattam), de a Shop stop az utos. -
#301 plazapatkanyok, habar eredetileg igencsak nacceru, es osszekverheto nevet adtak neki az okos magyarok shopshow neven. Nagyon jo film, egy plazaban jatszodik az egesz, a szokasos garnitura 80%a ittvan, a tortenet kozpontjaban meg egy ilyen parvalaszto amcsi show. Jay és NémaBob pedig hozzák a szokásos totálkáoszt ;]
(legjobb jelenet az egeszben a 3Ds - sztereoanyamkinja - hajokep;] Mar ezert a jelenetsorert megeri...) -
#300 Gamer első: ) -
#299 ez a shop show, nem? banyek, ezer éve vadászok rá dvd-n, de sehol nincs meg/fent ... -
tajfun #298 Nagyon helyes, ezzel kellett volna kezdened ahelyett hogy leugatsz itt mindenkit. -
#297 nekem mind teccett. :) kivéve a mallrats-et, azt még nem láttam. ennek mi a magyar címe (ha van neki egyáltalán)?
az összes többi meg is van dvd-n ... -
neuro #296 hát a dogma nekem már nem igazán jött be, a jay és néma bob visszavág meg teljes agyhalál...
de a chasing amy és a mallrats tökéletes :) -
#295 az összes kevin smith film klasszikus :) -
neuro #294 az benne a lényeg.. a shopstop egy klaszikus :) -
#293 Én majd holnap nézem a Megint döbe jövünk, szerintem nagyon jó film edzercer megtudnám nézni... -
maxius #292 Inkább nézem az erő gyermekeit, mert az egy pompás film! -
Nagydög #291 "De az fekete-fehér!"
Ha' most mit lehet csinalni!? Vegyel egy kifesto konyvet, azt' jo lesz! :) -
maxius #290 De az fekete-fehér! -
#289 #283 ? -
neuro #288 az -
#287 Shop-Stop -
Vlala #286 Milyen film van benne? Nem vagyok képben...
-
neuro #285 rossz szmájlit szúrtam be :) ilyet akartam: -
neuro #284 az egyik kedvenc filmem van az utolsó Gamer-ben, és pont ebből a számból nem kaptam tiszteletpéldányt -
#283 A pc magazinba mi van? bájdövéj -
Vlala #282 MOST!
:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Megszűnik az önálló gamer, most vehetjük a MagyarPC Magazint...
-
#281 Na úgy látom még mindíg nem a témárol megy az egész, na akkor húztam, szóljatok ha ujra lehet sírni!!!! -
Vlala #280 Sajna későn vettem észre, hogy beleszaladtam egy offpárbajba. Ennyi.
Az embe... tudod mit? Gyere át a Szólj be Vlalának! topicba, ott megmagyarázom. Már megint offról kérdeztek, és én vagyok a mumus, ha válaszolok...
-
#279 Figyelem, utoljára OFFolok :)
Na mi az, most Ontopic lettél egy ilyen okosságtól? :)
Végignéztem az összes hozzászólásodat - mind közül 1ben voltál kb 20%-ban ontopic, az összes többi sértegetés, beszólás, hőzöngés és agybeteg magyarázás volt. Ne értsd félre: biztos van olyan dolog, amiben igazad van, de egyrészt a stílusod, másrészt a többi emberhez való hozzáállásod minden kritikán aluli... jobb lenne ha visszavonulnál, először is felnőni, megkomolyodni, de még inkább magadba szállni. Teljesen természetes, hogy az ilyen prosztó stílus több, kevésbé relaxált emberből is (haxoror, tajfun) szintén kissé indulatosabb REAKCIÓT vált ki (mert ők csak reagáltak, ha tetszik, ha nem).
Ha valakinek bármiről bármilyen negatív gondolata van, azt ki lehet fejteni kultúráltan is. (legalábbis igyekeztem, remélem nem volt sértő!)
Ontopic rész meg:
A MOM parkos újságosnál most már egyetlen PC-s játékújság sincs, ráadásul lottót se lehet venni, szóval a tekem kivan... pedig már teljesen ráizgultam a Wiz8-ra!
Ha rajtam múlna, nem szűnnének meg ezek az újságok :(
Remélem a Gamer újságírói nem jelen topic alapján ítélik meg az olvasóik színvonalát azért :))
DB -
Vlala #278 (ignored) -
#277 Ez egy felettébb érdekes topik. Beleolvasgattam, hát a gamerről nem sok szó volt. Hehh... :) -
#276 aztazé mondhatnák hogy méééééé,,,,, aézé ninncs hí mer nincs is -
tajfun #275 "Ennyire nem lehetsz f@sz, vagy mégis?"
Nem anyadnak ugacc, csapj a pofadra de gyorsan! Kocsog.
"nem veszed észre, hogy OFFOLSZ?"
Nem veszed eszre hogy TE offolsz? Megis milyen on jellegu valaszt akarsz 1 off temara?
"Netikett?"
Hasznald csak egesseggel, rad fer! -
Davidsned #274 Egyébként ezt még mindig nem értem: az uccsó értesítés (és uccsó hír) a gameronline-on az a rövid pár sor, hogy megszűnik az újság. Azóta mintha félbevágták volna az oldalt. Ez miért van? -
Davidsned #273 Te tudod :)