432
Megszűnik a Gamer magazin :(
-
Vlala #352 Ez a szegény topic már sosem fog a címében leírtakról szólni? -
neuro #351 okos enged... :) -
#350 semmi, nem teszlek boldoggá, és nem folytatom a vitát :) -
tajfun #349 Sot, az a'ramert, kajaert is. Es akkor? -
#348 a telefonért ugyanazzal a pénzzel fizetsz. -
tajfun #347 Ahhoz ez eleg gyenge. Vmi szaftos anyazas is kene hozza... :D -
tajfun #346 "ami nem ingyenes."
Dehogynem. Csak a telefon nem az.
"kitartok amelett, hogy nincs magyar nyelven írt olyan online számtech újság, aminek a színvonala megközelítené a nyomtatott médiákat"
Es olyan se aminek az a'ra is megkozelitene azt. -
#345 csak flémelni akar :)) -
tajfun #344 "Én ezzel az okossággal vitatkoztam, ha nem vetted volna észre. Fogd már fel, hogy NINCS mindenkinek internet hozzáférése."
Tenyleg? Nahat... De persze pc guruja mind a 10 millio magyarnak volt ugye? Azert mentek csodbe...
"Ha te nem veszel újságot kit érdekel?"
A kiadot.
"havonta 6-7000-ret költök újságra és könyvekre"
Te lehet, de az orszag tobbsege nem. Ezt a tenyek bizonyitjak, nem is ertem miert kell 23szor ujra elmagyarazni... -
tajfun #343 Es? Ezzel is csak engem igazolsz. Most akkor mit is akarsz megmagyarazni? -
neuro #342 .. de nem is idegesítem magam ezen a hülyeségen. Részemről befejezve ez a téma :) -
#341 ...ami nem ingyenes. 3-4 ezer hufból azt sem ússza meg valaki, mert az oldalletöltések jóval lassabbak. amire neked, nekem van időnk átnézni a híreket, a modemesnek sietnie kell. a szélessávval meg lehet nézni 50-60 megás videókat, 3-400 megás demokat, modemmel nem lehet.
emellett továbbra is kitartok amelett, hogy nincs magyar nyelven írt olyan online számtech újság, aminek a színvonala megközelítené a nyomtatott médiákat. külföldi van pár, de ezeket modemmel megintcsak nehéz elérni (advert oldalak, reklám videók, flash alapú dolgok) -
neuro #340 "Foleg ha ugyanazt ingyen megkapja a neten?"
Én ezzel az okossággal vitatkoztam, ha nem vetted volna észre. Fogd már fel, hogy NINCS mindenkinek internet hozzáférése. Nem értem mi ebben olyan bonyolult.
Ha te nem veszel újságot kit érdekel?
Én is olvasgathatnám a netes cikkeket, de mégis havonta 6-7000-ret költök újságra és könyvekre...
Remélhetőleg ez a hozzáállás csak téged minősít, nem a magyar társadalmat. -
#339 nem, de disztingválhatnál. 176 ezer előfizetés üzletivel együtt. nem csak a gamereknek van szélessávú net kapcsolata, bármily hihetetlen. -
#338 globálisan gondoltam a nyomtatott médiára. -
tajfun #337 Errol beszeltunk egesz eddig. Neuro kivetelevel. :) -
tajfun #336 Hireket olvasni nem csak adsl-en meg chellon lehet, ezt tudtad? Erre eleg 1 tre' modemes ingyennet is. -
tajfun #335 ... es a pc gurut. :) -
tajfun #334 Nekem is volt sokaig matav meg gprs, akkor se vettem mar gurut. Pedig en megtehettem volna, sokan nem tehetik meg hogy a net mellett meg egy bazi draga ujsagot is vasaroljanak. -
tajfun #333 "Asszem ezt a témát már lefutottuk egyszer, és akkor sem volt igazad."
Vagy igen. Persze lehet magyarazni a bizonyitvanyt, de minek? Megszunt a lap? Meg. Azert mert nem vettek az emberek? Igen. Akkor meg mit lehet ezen ragozni? Ha ott tolong a sok vasarlo, akkor mi a baj? Talan az hogy megse? Te a tenyekkel vitatkozol, nem velem.
"176 ezer szélessévú kapcsolat. Ez még elég messze van az ország teljes lakosságától... még ha a háztartások számát nézzük, akkor is csak 7%."
A guru megvasarolt peldanyszama meg ettol van fenyevekre. -
tajfun #332 Nem orulok, mert nem erdekel, viszont nem is csodalkozok rajta mint 1esek.
"az vásárlókat is húzzuk karóba, amiért nem képesek haladni a korral"
A volt vasarlok igenis haladtak a korral, azert nem maradt aki vette a lapot. Ez teny, hiszen ezert szunt meg az ujsag. -
#331 én nem feltételeztem , csak sajnos ha tényleg elterjed a net .. akkor a papír alapú médiának (főleg az informatikainak) nem lesz értelme .. -
neuro #330 az okokat mindenki ismeri, de pont ezért nem szabad azt gondolni, hogy csak azért mert nekünk fórumzombiknak van otthon szélessávú netünk, akkor mindenki másnak is van. -
#329 ennek sajnos még mindig az az oka hogy sok helyen nem LEHET .. másik oka pedig a bődületesen SZAR szolgáltatásárét elkért obitálisan magas ÁR .. -
neuro #328 ha felnőnek, rájönnek majd, hogy a szobájukon kívül is van egy világ :)
főleg ha apuka és anyuka nem fizeti majd az adsl-t -
#327 egyeseknél ha becsúszik a szélessáv, attól kezdve azt hiszik, mindenkinél evidens a net kapcsolat. -
neuro #326 Asszem ezt a témát már lefutottuk egyszer, és akkor sem volt igazad.
Ha te nem akarod venni az újságokat, akkor ne vedd, de azért ezt olvasd el:
"2003-ban 235 százalékkal (75 ezerről közel 176 ezerre) nőtt azoknak a vállalati és egyéni felhasználóknak az aránya, amelyek szélessávú összeköttetéssel kapcsolódtak az internetre - hangzott el az internet világnapján.
A 2004 januárját megelőző hat hónapban naponta 30 700 új szélessávú hozzáférést létesítettek az EU 15 tagállamában, és a tagállamok átlagát tekintve a szélessávú penetráció a 2003 júliusi 4,6 százalékról 6,1 százalékra emelkedett 6 hónap alatt. Ugyanebben az időszakban Magyarországon naponta átlagosan 360 új előfizetést vásároltak és mára az intenzív fejlődésnek köszönhetően a szélessávú internetpenetráció a lakosság arányában meghaladja a 2 százalékot. Ugyanez az arány a magyar háztartások szélessávú internetpenetrációjának tekintetében közel 7 százalék. Az összes internet-előfizetést tekintve a szélessávú elérések aránya hazánkban még kedvezőbb, napjainkra elérte a 40 százalékot - ismertette Simó György, az Axelero vezetője az internet világnapja alkalmából egy sajtótájékoztatón. " - Forrás: Magyar Rádió Online
176 ezer szélessévú kapcsolat. Ez még elég messze van az ország teljes lakosságától... még ha a háztartások számát nézzük, akkor is csak 7%. -
#325 jól van tajfun, örüllj, megszűnt egy számtech lap. gyűjtsük be az összes nyomtatott sajtót, és égessük el, az vásárlókat is húzzuk karóba, amiért nem képesek haladni a korral. -
tajfun #324 Ilyen arak mellett ez nem is csoda. Ki fog kidobni 1.5-2 rongyot 1 szaros ujsagert? Foleg ha ugyanazt ingyen megkapja a neten? Ez addig volt jo, amig nem volt mas alternativa, es az arak se voltak igy elszallva. De ez mar a mult, szep volt, jo volt, ennyi. -
neuro #323 Szeritnem egyébként mindegyik veszteséges, csak van ahol a kiadó jobban bírja pénzel (értsd: külföldi tőke) - vagy van mellette 2-3 olyan újságjuk, ami fedezi az extra kiadásokat. -
Davidsned #322 Veszteséges??? Ez komoly??? És ezt, csak most lehetett észrevenni?? Azért kíváncsi lennék egy statisztikára, a többi pc-s gameres magazint is bevonva.
Nah, meg nehogymá ilyen egyszerű legyen ez. Legalább valami próbaidőt kaphattak volna. -
#321 :( -
neuro #320 A magazin sajnos veszteséges volt, és a kiadó úgy döntött, hogy megszünteti. Ez a magyarázat. -
#319 De a MIÉRT kérdésének mivoltára és válaszaként megnevezhető oknak titulálható élethelyzet fogalomj tárgy vagy személy megnevezése és az eszme lezárásának eredményének végezéséért még mindíg nem történt semmi
Azaz még mindíg nem togyk mi a sz ért -
#318 és csak úgy kikapták a nyomdából és bele a nagy kukába az összes? -
#317 már nyomdában volt a lap -
pinehead #316 az utolsó oldalon van még jövő havi ajánló-most akkor mi is van???! -
Davidsned #315 Mér a már megjelent szám volt az utolsó a Gamerből???
Aszittem egy szám legalább lesz még. -
#314 hehehe. megint egy ingyen Gamestar, tegnap jött, ezekután gamer mehet a csőd szélére, nyihaha -
#313 most ha gamer nem ment volna el hazaakor mindezt nem tudnánk;) Jah most akkor ha a pc gamesben jelenik meg akor a gamer dvd- már nem lesz vagy lesz?
Ja és Fiukak, milyen ez a pc games, ,,jóóó?