Megszűnik a Gamer magazin :(

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem orulok, mert nem erdekel, viszont nem is csodalkozok rajta mint 1esek.

"az vásárlókat is húzzuk karóba, amiért nem képesek haladni a korral"
A volt vasarlok igenis haladtak a korral, azert nem maradt aki vette a lapot. Ez teny, hiszen ezert szunt meg az ujsag.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

[HUN]PAStheLoD
én nem feltételeztem , csak sajnos ha tényleg elterjed a net .. akkor a papír alapú médiának (fõleg az informatikainak) nem lesz értelme ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

az okokat mindenki ismeri, de pont ezért nem szabad azt gondolni, hogy csak azért mert nekünk fórumzombiknak van otthon szélessávú netünk, akkor mindenki másnak is van.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

[HUN]PAStheLoD
ennek sajnos még mindig az az oka hogy sok helyen nem LEHET .. másik oka pedig a bõdületesen SZAR szolgáltatásárét elkért obitálisan magas ÁR ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ha felnõnek, rájönnek majd, hogy a szobájukon kívül is van egy világ 😊

fõleg ha apuka és anyuka nem fizeti majd az adsl-t

robotnyk
egyeseknél ha becsúszik a szélessáv, attól kezdve azt hiszik, mindenkinél evidens a net kapcsolat.
Asszem ezt a témát már lefutottuk egyszer, és akkor sem volt igazad.

Ha te nem akarod venni az újságokat, akkor ne vedd, de azért ezt olvasd el:

"2003-ban 235 százalékkal (75 ezerrõl közel 176 ezerre) nõtt azoknak a vállalati és egyéni felhasználóknak az aránya, amelyek szélessávú összeköttetéssel kapcsolódtak az internetre - hangzott el az internet világnapján.

A 2004 januárját megelõzõ hat hónapban naponta 30 700 új szélessávú hozzáférést létesítettek az EU 15 tagállamában, és a tagállamok átlagát tekintve a szélessávú penetráció a 2003 júliusi 4,6 százalékról 6,1 százalékra emelkedett 6 hónap alatt. Ugyanebben az idõszakban Magyarországon naponta átlagosan 360 új elõfizetést vásároltak és mára az intenzív fejlõdésnek köszönhetõen a szélessávú internetpenetráció a lakosság arányában meghaladja a 2 százalékot. Ugyanez az arány a magyar háztartások szélessávú internetpenetrációjának tekintetében közel 7 százalék. Az összes internet-elõfizetést tekintve a szélessávú elérések aránya hazánkban még kedvezõbb, napjainkra elérte a 40 százalékot - ismertette Simó György, az Axelero vezetõje az internet világnapja alkalmából egy sajtótájékoztatón. " - Forrás: Magyar Rádió Online

176 ezer szélessévú kapcsolat. Ez még elég messze van az ország teljes lakosságától... még ha a háztartások számát nézzük, akkor is csak 7%.

robotnyk
jól van tajfun, örüllj, megszûnt egy számtech lap. gyûjtsük be az összes nyomtatott sajtót, és égessük el, az vásárlókat is húzzuk karóba, amiért nem képesek haladni a korral.
Ilyen arak mellett ez nem is csoda. Ki fog kidobni 1.5-2 rongyot 1 szaros ujsagert? Foleg ha ugyanazt ingyen megkapja a neten? Ez addig volt jo, amig nem volt mas alternativa, es az arak se voltak igy elszallva. De ez mar a mult, szep volt, jo volt, ennyi.

Szeritnem egyébként mindegyik veszteséges, csak van ahol a kiadó jobban bírja pénzel (értsd: külföldi tõke) - vagy van mellette 2-3 olyan újságjuk, ami fedezi az extra kiadásokat.

Veszteséges??? Ez komoly??? És ezt, csak most lehetett észrevenni?? Azért kíváncsi lennék egy statisztikára, a többi pc-s gameres magazint is bevonva.
Nah, meg nehogymá ilyen egyszerû legyen ez. Legalább valami próbaidõt kaphattak volna.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Johnyy
😞

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

A magazin sajnos veszteséges volt, és a kiadó úgy döntött, hogy megszünteti. Ez a magyarázat.

Johnyy
De a MIÉRT kérdésének mivoltára és válaszaként megnevezhetõ oknak titulálható élethelyzet fogalomj tárgy vagy személy megnevezése és az eszme lezárásának eredményének végezéséért még mindíg nem történt semmi

Azaz még mindíg nem togyk mi a sz ért

Johnyy
és csak úgy kikapták a nyomdából és bele a nagy kukába az összes?

robotnyk
már nyomdában volt a lap
az utolsó oldalon van még jövõ havi ajánló-most akkor mi is van???!

Mér a már megjelent szám volt az utolsó a Gamerbõl???
Aszittem egy szám legalább lesz még.

\"Hard to see, the dark side is.\"

akyyy
hehehe. megint egy ingyen Gamestar, tegnap jött, ezekután gamer mehet a csõd szélére, nyihaha

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Johnyy
most ha gamer nem ment volna el hazaakor mindezt nem tudnánk😉 Jah most akkor ha a pc gamesben jelenik meg akor a gamer dvd- már nem lesz vagy lesz?
Ja és Fiukak, milyen ez a pc games, ,,jóóó?

lwb
jah. 😊 ma is érdemes volt felkelni. 😛 és mindezt a gamernek köszönhetem

Johnyy
Legalább már eztetet is tudod ;D

Johnyy
tEhátakor a gémör ö...

Mallrats az nagyooon jóó.

lwb
ok! megcsekkolok akkor pár másik tékát is a faluban ...

Tuti. En mar vettem ki.

Nekem a Mallrats és Chasing Amy jött be leginkább. Ezek a leginkább kiforrottak az összes Kevin Smith film közül.

lwb
tuti? én nem találtam sehol ... tucc konkrét (pösti) tékát mondani, ahol megvan?

Legjobb a csehszlovak Orokseg. Azt nehez uberelni. 😊

Te'kaban megvan.

En a Keptelen kepregenyrol hallottam hogy szar (nem lattam), de a Shop stop az utos.

PiszkosFred
plazapatkanyok, habar eredetileg igencsak nacceru, es osszekverheto nevet adtak neki az okos magyarok shopshow neven. Nagyon jo film, egy plazaban jatszodik az egesz, a szokasos garnitura 80%a ittvan, a tortenet kozpontjaban meg egy ilyen parvalaszto amcsi show. Jay és NémaBob pedig hozzák a szokásos totálkáoszt ;]

(legjobb jelenet az egeszben a 3Ds - sztereoanyamkinja - hajokep;] Mar ezert a jelenetsorert megeri...)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

rezsofiz
Gamer elsõ: )

sazl : c

lwb
ez a shop show, nem? banyek, ezer éve vadászok rá dvd-n, de sehol nincs meg/fent ...

Nagyon helyes, ezzel kellett volna kezdened ahelyett hogy leugatsz itt mindenkit.

lwb
nekem mind teccett. 😊 kivéve a mallrats-et, azt még nem láttam. ennek mi a magyar címe (ha van neki egyáltalán)?

az összes többi meg is van dvd-n ...

hát a dogma nekem már nem igazán jött be, a jay és néma bob visszavág meg teljes agyhalál...

de a chasing amy és a mallrats tökéletes 😊

lwb
az összes kevin smith film klasszikus 😊

az benne a lényeg.. a shopstop egy klaszikus 😊

Johnyy
Én majd holnap nézem a Megint döbe jövünk, szerintem nagyon jó film edzercer megtudnám nézni...

Inkább nézem az erõ gyermekeit, mert az egy pompás film!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

"De az fekete-fehér!"

Ha' most mit lehet csinalni!? Vegyel egy kifesto konyvet, azt' jo lesz! 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

De az fekete-fehér!

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Johnyy
#283 ?

az

robotnyk
Shop-Stop
Milyen film van benne? Nem vagyok képben...

rossz szmájlit szúrtam be 😊 ilyet akartam:

az egyik kedvenc filmem van az utolsó Gamer-ben, és pont ebbõl a számból nem kaptam tiszteletpéldányt

Johnyy
A pc magazinba mi van? bájdövéj