432
Megszűnik a Gamer magazin :(
  • Johnyy
    NN!
  • Taranov
    Memoriam, de sügér :P
  • PiszkosFred
    Ej de nagyon egyetertek ;]

Annyit tennek hozza, hogy par modemesnek jol jottek hogy nem kellett leszenvedniuk a trailereket, peccseket, stb. De aki akar, le tud ulni szelessav ele, igy ez sem igazan eletbentarto tenyezo. Ez van.
  • rezsofiz
    SZERESSÜK A GAMERT OROKKE!!!!IN MEMORIAN!!!
  • rezsofiz
  • rezsofiz
    a Pc Guru szvsz egy lofasszar magazin
  • rezsofiz
    amit irtal a gamestarrol meg a gamerrol abban egyetértek...gamestar mindig egy fokkal jart gamer elott,bar minosegben nem elozte meg szvsz
  • _Vegeta_
    Nekem a PC ZED volt a kedvencem, még megis van mindegyik szam. De azota h megszunt semmien ujsagot nem veszek. Egyreszt nem erdekelnek a jatekhirek, masrszt meg itt a net.
  • BlackWolf
    hat nemtom nekem felis tunt minek van 3magazon gamestar guru meg gamer igen hat a gamer verzett el leghamarabb gamestar mindig elottejart 1fokkal dupla dvd tobb oldal stb lehet nemolyan igenyes de csabitobb volt mindigis szal a 3ujsag kozul valamelyiknek be kellett szunnie hat ez szunt meg sajnos..
  • Alien
    Vegyetek helyette pc gurut...

Különben akinek van szélessávú nete szerintem annak tök fölösleges ilyen magazinokat vásárolni, hisz neten minden megvan, ott naprakészebb egy-egy hír illetve a leírások is hamarabb felkerülnek, valamint ami a cd-n/dvd-n van akármikor letöltheted. Pár éve már én sem veszek ilyen újságokat, régen PC Gurut vettem, majd ugye a stáb átment a Gamerhez, ott vettem egy-két számot még anno és kész... Net rlz :)
  • BlackWolf
    gamestar forever !!
  • Johnyy
    A fórum mellett persze én mindíg a gamerből értesültem a játékvilág eseményeiről
  • Kandurex
    [bömböl és ordít az ég felé]

Miiiééért? ....MIIIIILÉÉÉÉÉÉRRTT SZŰNT MEG?????

[sír]

[már zokog]
  • Johnyy
    öhöhöhö méééééér? Mi a faszt csinállta za a rohadt kidó, dögöljön meg
  • Kandurex
    kamúzol -e! :D
  • rezsofiz
    azbeszt baszdmek fasznak szunik meg 4 éve folyamatosan veszem
  • Davidsned
    Mi az h post vadászat??
  • Davidsned
    Ha meg nincs téma, akkor mér baj h csináltam?
    Hol volt már róla szó?
  • Johnyy
    Emberek megszűnik a gémör, o hogy rohadjon meg aki megszüntette megyek fegyverekkel tüntetni,... jötttök?
  • Kandurex
    [büszke]
  • Kandurex
    Post vadászat ment az első helyért, mit kvarattyolsz..., aztat jegyeztem meg, h a csiga törtött lábbal gyorsabb nálad
  • Davidsned
    Egyébként qrva büszke lehetsz magadra, hogy tied az első hozzászólás.
  • Davidsned
    Bazz, gondoltam, ha nincs nyitok egyet. Azért mert 31-e 5 napja volt, attól még lehet, h sokan nem tudják.
  • Kandurex
    Mi? Honnan tudjam?
  • Davidsned
    Van már ilyen téma??
  • Davidsned
    Ti meg mit irogattatok ide?
  • Kandurex
    Olyan gyorsan vágtad be az anyagot, mint a villám , otthon is "speed" a beceneved mi? .
  • Davidsned
    Most olvastam (www.gameronline.hu):

Közlemény
    2004. Augusztus 31. | Gamer

Tisztelt Olvasóink!

A GAMER magazin októbertől befejezi önálló nyomtatott kiadványként életét. A csapat magja azonban nem tűnik el: bár korlátozott terjedelemben, de a Magyar PC Magazin mellékleteként továbbra is tudósít a játékvilág újdonságairól, és a Gamer online továbbra is a játékosok egyik fontos fórumaként várja látogatóit.

Ezen kívül viszont sehol semmi info. Tudtok róla valamit?
  • Kandurex
    Tustam!!!
  • Kandurex
    Nah, végre, szal 1.,
  • cyrus #2
    metmét !!!!
  • Kandurex
    Azbeszt