432
Megszűnik a Gamer magazin :(
-
#32 NN! -
#31 Memoriam, de sügér :P -
#30 Ej de nagyon egyetertek ;]
Annyit tennek hozza, hogy par modemesnek jol jottek hogy nem kellett leszenvedniuk a trailereket, peccseket, stb. De aki akar, le tud ulni szelessav ele, igy ez sem igazan eletbentarto tenyezo. Ez van. -
#29 SZERESSÜK A GAMERT OROKKE!!!!IN MEMORIAN!!!
-
#28 -
#27 a Pc Guru szvsz egy lofasszar magazin -
#26 amit irtal a gamestarrol meg a gamerrol abban egyetértek...gamestar mindig egy fokkal jart gamer elott,bar minosegben nem elozte meg szvsz -
_Vegeta_ #25 Nekem a PC ZED volt a kedvencem, még megis van mindegyik szam. De azota h megszunt semmien ujsagot nem veszek. Egyreszt nem erdekelnek a jatekhirek, masrszt meg itt a net. -
BlackWolf #24 hat nemtom nekem felis tunt minek van 3magazon gamestar guru meg gamer igen hat a gamer verzett el leghamarabb gamestar mindig elottejart 1fokkal dupla dvd tobb oldal stb lehet nemolyan igenyes de csabitobb volt mindigis szal a 3ujsag kozul valamelyiknek be kellett szunnie hat ez szunt meg sajnos.. -
#23 Vegyetek helyette pc gurut...
Különben akinek van szélessávú nete szerintem annak tök fölösleges ilyen magazinokat vásárolni, hisz neten minden megvan, ott naprakészebb egy-egy hír illetve a leírások is hamarabb felkerülnek, valamint ami a cd-n/dvd-n van akármikor letöltheted. Pár éve már én sem veszek ilyen újságokat, régen PC Gurut vettem, majd ugye a stáb átment a Gamerhez, ott vettem egy-két számot még anno és kész... Net rlz :) -
BlackWolf #22 gamestar forever !! -
#21 A fórum mellett persze én mindíg a gamerből értesültem a játékvilág eseményeiről -
#20 [bömböl és ordít az ég felé]
Miiiééért? ....MIIIIILÉÉÉÉÉÉRRTT SZŰNT MEG?????
[sír]
[már zokog] -
#19 öhöhöhö méééééér? Mi a faszt csinállta za a rohadt kidó, dögöljön meg -
#18 kamúzol -e! :D -
#17 azbeszt baszdmek fasznak szunik meg 4 éve folyamatosan veszem -
Davidsned #16 Mi az h post vadászat?? -
Davidsned #15 Ha meg nincs téma, akkor mér baj h csináltam?
Hol volt már róla szó? -
#14 Emberek megszűnik a gémör, o hogy rohadjon meg aki megszüntette megyek fegyverekkel tüntetni,... jötttök? -
#13 [büszke] -
#12 Post vadászat ment az első helyért, mit kvarattyolsz..., aztat jegyeztem meg, h a csiga törtött lábbal gyorsabb nálad -
Davidsned #11 Egyébként qrva büszke lehetsz magadra, hogy tied az első hozzászólás. -
Davidsned #10 Bazz, gondoltam, ha nincs nyitok egyet. Azért mert 31-e 5 napja volt, attól még lehet, h sokan nem tudják. -
#9 Mi? Honnan tudjam? -
Davidsned #8 Van már ilyen téma?? -
Davidsned #7 Ti meg mit irogattatok ide? -
#6 Olyan gyorsan vágtad be az anyagot, mint a villám , otthon is "speed" a beceneved mi? . -
Davidsned #5 Most olvastam (www.gameronline.hu):
Közlemény
2004. Augusztus 31. | Gamer
Tisztelt Olvasóink!
A GAMER magazin októbertől befejezi önálló nyomtatott kiadványként életét. A csapat magja azonban nem tűnik el: bár korlátozott terjedelemben, de a Magyar PC Magazin mellékleteként továbbra is tudósít a játékvilág újdonságairól, és a Gamer online továbbra is a játékosok egyik fontos fórumaként várja látogatóit.
Ezen kívül viszont sehol semmi info. Tudtok róla valamit?
-
#4 Tustam!!! -
#3 Nah, végre, szal 1., -
cyrus #2 metmét !!!! -
#1 Azbeszt