Megszűnik a Gamer magazin :(
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
don't give a fuck
Arról meg nem hiszem hogy a Gamer tehet hogy a GS reklámozza magát,mert az IPMA egyezett meg az IDG kiadóval hogy az elõfizetõk Gamestart kapnak,és ezért van ott a Gamer logó.
Õ bajuk.
Gamer utolsó számából azt az írást amiben leírják mi vezetett a megszûnéshez tényleg beszkennelhetné valaki.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
http://druglord.buzz.hu/ ;)
akkor most a gamestar lesz (mégha csak névként is) a gamer is ??
Ugyanezt eljátszották az 576 megszûnte után.
Elsõ hónapban nagy Kbyte logó, aztán utána megint, majd kisebb lett a logó majd el is tûnt.
Közben semmi tartalmi változás nem történt, az egész csap PR volt. Undorító. És én voltam olyan hülye, hogy vettem a Gamestart majd 1 évig, mire rájöttem, hogy teljesen felesleges havi 1400-at kidobni a pár játékleírásért amit elolvastam. Ugyanezt megtalálni neten ingyen a cd/dvd mellékletek meg sosem láttam értelmét amióta ilyen elterjedt lett az internet a teljes játékoknak még kevésbé.
Az 576-ot szívesen vettem, mert nem volt benne semmilyen cd melléklet és az 1000ft alatti ára is vonzó volt.
De úgy látszik az én fajtám van kissebbsgében, mivel úgy látszik sokan szívesen veszik a cd/dvd mellékletes újságokat.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
\"Hard to see, the dark side is.\"
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD
Mission Impossible 2010: PRO Class
PeteSilver: szerintem az benne lesz a MPCM-ben.
Tényleg, az elõfizukkal mi lesz?
Mission Impossible 2010: PRO Class
Írjunk petíciót, vagy írjuk meg a Gamert mi :-)

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Dehogynem. Csak a telefon nem az.
"kitartok amelett, hogy nincs magyar nyelven írt olyan online számtech újság, aminek a színvonala megközelítené a nyomtatott médiákat"
Es olyan se aminek az a'ra is megkozelitene azt.
Tenyleg? Nahat... De persze pc guruja mind a 10 millio magyarnak volt ugye? Azert mentek csodbe...
"Ha te nem veszel újságot kit érdekel?"
A kiadot.
"havonta 6-7000-ret költök újságra és könyvekre"
Te lehet, de az orszag tobbsege nem. Ezt a tenyek bizonyitjak, nem is ertem miert kell 23szor ujra elmagyarazni...
emellett továbbra is kitartok amelett, hogy nincs magyar nyelven írt olyan online számtech újság, aminek a színvonala megközelítené a nyomtatott médiákat. külföldi van pár, de ezeket modemmel megintcsak nehéz elérni (advert oldalak, reklám videók, flash alapú dolgok)
Én ezzel az okossággal vitatkoztam, ha nem vetted volna észre. Fogd már fel, hogy NINCS mindenkinek internet hozzáférése. Nem értem mi ebben olyan bonyolult.
Ha te nem veszel újságot kit érdekel?
Én is olvasgathatnám a netes cikkeket, de mégis havonta 6-7000-ret költök újságra és könyvekre...
Remélhetõleg ez a hozzáállás csak téged minõsít, nem a magyar társadalmat.
Vagy igen. Persze lehet magyarazni a bizonyitvanyt, de minek? Megszunt a lap? Meg. Azert mert nem vettek az emberek? Igen. Akkor meg mit lehet ezen ragozni? Ha ott tolong a sok vasarlo, akkor mi a baj? Talan az hogy megse? Te a tenyekkel vitatkozol, nem velem.
"176 ezer szélessévú kapcsolat. Ez még elég messze van az ország teljes lakosságától... még ha a háztartások számát nézzük, akkor is csak 7%."
A guru megvasarolt peldanyszama meg ettol van fenyevekre.