432
Megszűnik a Gamer magazin :(
-
emberke #392 Csak magam tudom ismételni: "Na erre csak annyit, hogy a monitort bámulva olvasni, vagy újságot lapozgatni közel sem ugyanaz. Mondjuk ilyen játék lapokat én sem veszem meg az is igaz. De akármilyen más lapokat igen, annak ellenére, hogy van neten kismillió hírforrás." -
tajfun #391 Ezt? Ezt nem hiszen te irtad. -
emberke #390 Ezt a baromságot, ugye nem gondolod komolyan ? -
#389 Majd leszoksz róla, én is vettem még egy darabig net mellett:D -
tajfun #388 Az offline ujsag a net elotti idok hagyomanya, termeszetes hogy kihal mint a C64. Van helyette mas ami ugyanolyan jo, csak nem offline. -
#387 ugy ertettem, mindet
3. igenm, ez egy jo oka annak, ha valaki offline lapot vesz, es abszoilut mertekben akceptalhato -
Riker #386 LOL,neked gazdag aki megvesz egy PC lapot ami havonta jelenik meg?Ez abszolút nem biztos.
Én sem vagyok eleresztve,de 1700HUF ot kiizzadok magamból havonta,és igenis érdemes venni offline lapot szélessávu netkapcsolat mellett is,mert
1.Mivel írott,akárhol olvashatod(suli,munkahely....)és nem kell a gép elött görnyedni oldalakat olvasva
3.Igenis érdekel a cikkírók véleménye,ha csak infót akarok a játékról akkor megnézek 1-2 képet meg infót róla,az újságot viszont azért veszem mert minden hónapban azok a jófej cikkírók irják a cikkeket,akiket érdemes olvasni. -
#385 egyetlen ember miatt vennék meg egy PC-s újságot, és ő Kiss Laci -
#384 mer gazdag vagy
más ember azt gondolja: offline lap minek?
itt a net, ha review-ra vagyok kiváncsi
másrészről meg amúgy sem érdekel a "kedves" és "hozzáértő" cikkirók véleménye az adott programról -
#383 ez "vérre" megy, az olvasókat el kell markolni, a Guru is ezen van
a PC.Games is újítani fog, majd csekkoljátok, konkrétumokat még én sem tudok -
#382 na megint megjött a gamestartom , de jó, és ingyen van, ott biggyeszkedik rajta a gamer felirat -
#381 Régi hozzászólás de én a cikkek miatt veszek újságot és nem a mellékletért... -
Cube Boy #380 igeeeen? -
#379 nekme küdlik ingyen nemtom honnét a gamestart . :) 1 hónapot kihagytam a júliust, addig vettem -
#378 Sziasztok! Nem csak az veszi meg a Gamert, PC Gurut, Gamestart vagy bármelyik másik hasonló magazint akinek nincs nete! Nekem egy éve van adsl-em és azóta is minden hónapban megvettem/megveszem az újságot, ugyanúgy mint három évvel ezelőtt mikor egyáltalán nem, vagy csak 56k-s netem volt. (És saját pénzből vettem, mielőtt valaki mondaná, hogy "persze, mivel apuci meg anyuci fizeti") Egyébként én nagyon sajnálom, hogy megszűnik a Gamer, nekem a kedvenc ien témájú újságom volt. Na csak ennyit szerettem volna. Pá! -
Riker #377 Lényegeset nem írnak,csak annyit hogy miért szakadt 2 részre a GURU.Flatline meg Lucas Z a Guruba ír,Lily,Mocsy,Brazil egyelőre sehova,többiek meg gondolom GS vagy passz.
Arról meg nem hiszem hogy a Gamer tehet hogy a GS reklámozza magát,mert az IPMA egyezett meg az IDG kiadóval hogy az előfizetők Gamestart kapnak,és ezért van ott a Gamer logó. -
#376 Dialupról (igaz már nem 56k hanem ISDN) nyomom és 20-30mb-ig simán le lehet töldeni bármit kis türelemmel és gondolom mindenkinek van valamilyen haverja aki szívesen letölt neki dolgokat, vagy egy netcafeban 1 óra 150-200ft és ott van sebesség. Bár lehet, hogy valakinek kényelmesebb megvenni a Gamestart vagy mást és a mellékletéről feltelepíteni minden szart (amire egyébként szüksége sem lenne vagy nem is tudna róla).
Ő bajuk.
Gamer utolsó számából azt az írást amiben leírják mi vezetett a megszűnéshez tényleg beszkennelhetné valaki. -
K.András #375 Tudod te mennyi helyen nem lehet rendes netkapcsolatot használni még ha fizetnének is érte?SOKK!Vicc az egész,akinek meg nincsen kapcsolata kénytelen megvenni föleg vidéken,ahogy mindenki számára valoban elérhetö lesz a net,ezek a lapok vagy megszünnek vagy kizárolag online fognak megjelenni. -
#374 valaki be tuggya scannelni? -
vonyarc #373 Nem,a p.c. Guruba mentek vissza páran a Gamertől.Van cikk az utolsó számban az egész történetről. -
#372 Hát igen. aki nem vesz elejétől gamestart, az vagy ne vegye meg, met nem fog tetszeni neki, vagy ha megveszi, nagy nyálgép és undorító szeméd láda lesz belőle(valszek 10 éves pöcs)
akkor most a gamestar lesz (mégha csak névként is) a gamer is ?? -
#371 Jól látom, hogy képes volt ez a szar Gamestar eljátszani azt, amit a KByte halála után? Azaz odabiggyesztik a Gamer logót a címlapjukra, hogy pár hónapig hülyére vegyék a volt Gamer olvasóit is?
Ugyanezt eljátszották az 576 megszűnte után.
Első hónapban nagy Kbyte logó, aztán utána megint, majd kisebb lett a logó majd el is tűnt.
Közben semmi tartalmi változás nem történt, az egész csap PR volt. Undorító. És én voltam olyan hülye, hogy vettem a Gamestart majd 1 évig, mire rájöttem, hogy teljesen felesleges havi 1400-at kidobni a pár játékleírásért amit elolvastam. Ugyanezt megtalálni neten ingyen a cd/dvd mellékletek meg sosem láttam értelmét amióta ilyen elterjedt lett az internet a teljes játékoknak még kevésbé.
Az 576-ot szívesen vettem, mert nem volt benne semmilyen cd melléklet és az 1000ft alatti ára is vonzó volt.
De úgy látszik az én fajtám van kissebbsgében, mivel úgy látszik sokan szívesen veszik a cd/dvd mellékletes újságokat. -
Davidsned #370 Nah most olvastam a gameronline-on, h néhány cikkíró fog még írni inline cikkeket. Ennek azért örülök. -
Davidsned #369 Nah ezért nem teljesen. Ha jól számolom kb. 2 éven keresztül 1000 Ft körüli áron juthattam hozzá az újsághoz. Sőt, ha azt is hozzávesszük, hogy az utóbbi időkben (nem tom pontosan mikortól) dupla rétegű dvd-t is katam hozzá, akkor tényleg nagyon megérte. -
tajfun #368 Eze' csopacs elofizetni. -
#367 '.perces néma csend , emlékezzünk a gémerre és aztán teret adhatunk az flyúságnak! New -
Davidsned #366 Már OKTÓBERBEN is csak mellékletként jelenik meg? Nemtom most mi lesz egyébként nekem is van előfizetésem. -
#365 szerintem kapsz PC magazin-t.. egyszer megkóstolom aztán majd lássuk.... ha minősége van olyan mint a Gameré volt és ismerősek az írókl akkor megtartom egyébként akkor vigye kutya:) Majd nosztalgiázok a Gamerrel:) -
Vlala #364 Kapsz egy bögrét, és mehetsz Isten hírével? Nah ezt megkérdem rőlük mailben. -
Gyudron #363 Jó kérdés én is előfizető vagyok/voltam .) -
#362 Nyilván a szokásos: beválthatod valami olyanra, ami még álmodban sem kéne :( -
#361 OLyant nem lehet hogy én csak a mpcm gamer nevezető kiegészítését akarom megvenni? -
Vlala #360 Lemaradt a lényeg!
PeteSilver: szerintem az benne lesz a MPCM-ben.
Tényleg, az előfizukkal mi lesz? -
Vlala #359 Vagyis a Gamer nem vész el, csak átalakul :-) -
#358 Remélem lesz még legalább egy, mert a Doom3 3D-s dolgainak részletes kivesézését a köv. számra ígérték. Szal jó lenne legalább még 1. 1-ami mindent visz! -
#357 Vagyis NEM lesz Gamer.
DB -
Vlala #356 Lesz Gamer, csak Magyar Pc Magazinként jelenik meg, és nem csak a Gamerről fog szólni. Egyszóval beleolvad a MPCM-ba.
Írjunk petíciót, vagy írjuk meg a Gamert mi :-) -
#355 Nem akarok beleszólni a vitába, de olvastam elég sokat Guru-t Kbyte-ot Gamestar-t is és a Gamer a legszínvonalasabb lap volt ezek közül... Nem az volt a lényeg, hogy mi van a dvd mellékleten (őszintén szólva az utsó évben nemvolt dvd melléklet a gépemben csak a filmeket néztem meg róla) Engem az érdekelt ami az újságban volt... Cikkek és színvonalas cikkek.. öröm volt nézni, hogy egyesek még nem felejtettelk el újságot írni és populáris témák mellett feéjött benne olyan mint a jogi téma az utsó 4 számban vagy a pixelsóder ami az aktualitásokról szólt egyféle ferde tükörként a könyvértékelések és a levrov.. Valamint a LAN tippek és élménybeszámoló.. Őszintén megmondva baromira hiányozni fog a Gamer.... És nem értek vele egyet, hogyha újságot akarok olvasni vagy híreket nézni arra ott a net... nem olvastál még akkor színvonalas oknyomzó cikket 168 órában HVG-ben... Szerintem szüksg van offline sajtóra csak fel kell fognia az offline sajtónak, hogy nem afrissnek kell lennie hanem minőséginek efelé közeledett a Gamer is és kár, hogy pont őt zárták be.... -
Davidsned #354 Nah akkor lesz októberi Gamer vagy sem? -
#353 Már minden meg vagyon beszélve a cím alattö