Megszűnik a Gamer magazin :(

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
na megint megjött a gamestartom , de jó, és ingyen van, ott biggyeszkedik rajta a gamer felirat

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Bucser
Régi hozzászólás de én a cikkek miatt veszek újságot és nem a mellékletért...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

igeeeen?

akyyy
nekme küdlik ingyen nemtom honnét a gamestart . 😊 1 hónapot kihagytam a júliust, addig vettem

shad0w
Sziasztok! Nem csak az veszi meg a Gamert, PC Gurut, Gamestart vagy bármelyik másik hasonló magazint akinek nincs nete! Nekem egy éve van adsl-em és azóta is minden hónapban megvettem/megveszem az újságot, ugyanúgy mint három évvel ezelõtt mikor egyáltalán nem, vagy csak 56k-s netem volt. (És saját pénzbõl vettem, mielõtt valaki mondaná, hogy "persze, mivel apuci meg anyuci fizeti") Egyébként én nagyon sajnálom, hogy megszûnik a Gamer, nekem a kedvenc ien témájú újságom volt. Na csak ennyit szerettem volna. Pá!

don't give a fuck

Lényegeset nem írnak,csak annyit hogy miért szakadt 2 részre a GURU.Flatline meg Lucas Z a Guruba ír,Lily,Mocsy,Brazil egyelõre sehova,többiek meg gondolom GS vagy passz.

Arról meg nem hiszem hogy a Gamer tehet hogy a GS reklámozza magát,mert az IPMA egyezett meg az IDG kiadóval hogy az elõfizetõk Gamestart kapnak,és ezért van ott a Gamer logó.

BaLeeX
Dialupról (igaz már nem 56k hanem ISDN) nyomom és 20-30mb-ig simán le lehet töldeni bármit kis türelemmel és gondolom mindenkinek van valamilyen haverja aki szívesen letölt neki dolgokat, vagy egy netcafeban 1 óra 150-200ft és ott van sebesség. Bár lehet, hogy valakinek kényelmesebb megvenni a Gamestart vagy mást és a mellékletérõl feltelepíteni minden szart (amire egyébként szüksége sem lenne vagy nem is tudna róla).

Õ bajuk.
Gamer utolsó számából azt az írást amiben leírják mi vezetett a megszûnéshez tényleg beszkennelhetné valaki.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

K.András
Tudod te mennyi helyen nem lehet rendes netkapcsolatot használni még ha fizetnének is érte?SOKK!Vicc az egész,akinek meg nincsen kapcsolata kénytelen megvenni föleg vidéken,ahogy mindenki számára valoban elérhetö lesz a net,ezek a lapok vagy megszünnek vagy kizárolag online fognak megjelenni.

http://druglord.buzz.hu/ ;)

akyyy
valaki be tuggya scannelni?

Nem,a p.c. Guruba mentek vissza páran a Gamertõl.Van cikk az utolsó számban az egész történetrõl.

akyyy
Hát igen. aki nem vesz elejétõl gamestart, az vagy ne vegye meg, met nem fog tetszeni neki, vagy ha megveszi, nagy nyálgép és undorító szeméd láda lesz belõle(valszek 10 éves pöcs)

akkor most a gamestar lesz (mégha csak névként is) a gamer is ??

BaLeeX
Jól látom, hogy képes volt ez a szar Gamestar eljátszani azt, amit a KByte halála után? Azaz odabiggyesztik a Gamer logót a címlapjukra, hogy pár hónapig hülyére vegyék a volt Gamer olvasóit is?

Ugyanezt eljátszották az 576 megszûnte után.
Elsõ hónapban nagy Kbyte logó, aztán utána megint, majd kisebb lett a logó majd el is tûnt.
Közben semmi tartalmi változás nem történt, az egész csap PR volt. Undorító. És én voltam olyan hülye, hogy vettem a Gamestart majd 1 évig, mire rájöttem, hogy teljesen felesleges havi 1400-at kidobni a pár játékleírásért amit elolvastam. Ugyanezt megtalálni neten ingyen a cd/dvd mellékletek meg sosem láttam értelmét amióta ilyen elterjedt lett az internet a teljes játékoknak még kevésbé.

Az 576-ot szívesen vettem, mert nem volt benne semmilyen cd melléklet és az 1000ft alatti ára is vonzó volt.
De úgy látszik az én fajtám van kissebbsgében, mivel úgy látszik sokan szívesen veszik a cd/dvd mellékletes újságokat.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Nah most olvastam a gameronline-on, h néhány cikkíró fog még írni inline cikkeket. Ennek azért örülök.

\"Hard to see, the dark side is.\"

Nah ezért nem teljesen. Ha jól számolom kb. 2 éven keresztül 1000 Ft körüli áron juthattam hozzá az újsághoz. Sõt, ha azt is hozzávesszük, hogy az utóbbi idõkben (nem tom pontosan mikortól) dupla rétegû dvd-t is katam hozzá, akkor tényleg nagyon megérte.

Eze' csopacs elofizetni.

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

Johnyy
'.perces néma csend , emlékezzünk a gémerre és aztán teret adhatunk az flyúságnak! New

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Már OKTÓBERBEN is csak mellékletként jelenik meg? Nemtom most mi lesz egyébként nekem is van elõfizetésem.

Bucser
szerintem kapsz PC magazin-t.. egyszer megkóstolom aztán majd lássuk.... ha minõsége van olyan mint a Gameré volt és ismerõsek az írókl akkor megtartom egyébként akkor vigye kutya😊 Majd nosztalgiázok a Gamerrel😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kapsz egy bögrét, és mehetsz Isten hírével? Nah ezt megkérdem rõlük mailben.

Jó kérdés én is elõfizetõ vagyok/voltam .)

11:20 Catti-bia [131]: imádom amikor valaki olyan hülye mint te :DDD

petesilver
Nyilván a szokásos: beválthatod valami olyanra, ami még álmodban sem kéne 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

Johnyy
OLyant nem lehet hogy én csak a mpcm gamer nevezetõ kiegészítését akarom megvenni?

Lemaradt a lényeg!
PeteSilver: szerintem az benne lesz a MPCM-ben.
Tényleg, az elõfizukkal mi lesz?

Vagyis a Gamer nem vész el, csak átalakul :-)

petesilver
Remélem lesz még legalább egy, mert a Doom3 3D-s dolgainak részletes kivesézését a köv. számra ígérték. Szal jó lenne legalább még 1. 1-ami mindent visz!

Mission Impossible 2010: PRO Class

DonnieBrasco
Vagyis NEM lesz Gamer.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Lesz Gamer, csak Magyar Pc Magazinként jelenik meg, és nem csak a Gamerrõl fog szólni. Egyszóval beleolvad a MPCM-ba.
Írjunk petíciót, vagy írjuk meg a Gamert mi :-)

Bucser
Nem akarok beleszólni a vitába, de olvastam elég sokat Guru-t Kbyte-ot Gamestar-t is és a Gamer a legszínvonalasabb lap volt ezek közül... Nem az volt a lényeg, hogy mi van a dvd mellékleten (õszintén szólva az utsó évben nemvolt dvd melléklet a gépemben csak a filmeket néztem meg róla) Engem az érdekelt ami az újságban volt... Cikkek és színvonalas cikkek.. öröm volt nézni, hogy egyesek még nem felejtettelk el újságot írni és populáris témák mellett feéjött benne olyan mint a jogi téma az utsó 4 számban vagy a pixelsóder ami az aktualitásokról szólt egyféle ferde tükörként a könyvértékelések és a levrov.. Valamint a LAN tippek és élménybeszámoló.. Õszintén megmondva baromira hiányozni fog a Gamer.... És nem értek vele egyet, hogyha újságot akarok olvasni vagy híreket nézni arra ott a net... nem olvastál még akkor színvonalas oknyomzó cikket 168 órában HVG-ben... Szerintem szüksg van offline sajtóra csak fel kell fognia az offline sajtónak, hogy nem afrissnek kell lennie hanem minõséginek efelé közeledett a Gamer is és kár, hogy pont õt zárták be....

Nah akkor lesz októberi Gamer vagy sem?

Johnyy
Már minden meg vagyon beszélve a cím alattö

Ez a szegény topic már sosem fog a címében leírtakról szólni?

okos enged... 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

robotnyk
semmi, nem teszlek boldoggá, és nem folytatom a vitát 😊
Sot, az a'ramert, kajaert is. Es akkor?

robotnyk
a telefonért ugyanazzal a pénzzel fizetsz.
Ahhoz ez eleg gyenge. Vmi szaftos anyazas is kene hozza... 😄

"ami nem ingyenes."
Dehogynem. Csak a telefon nem az.

"kitartok amelett, hogy nincs magyar nyelven írt olyan online számtech újság, aminek a színvonala megközelítené a nyomtatott médiákat"
Es olyan se aminek az a'ra is megkozelitene azt.

[HUN]PAStheLoD
csak flémelni akar 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

"Én ezzel az okossággal vitatkoztam, ha nem vetted volna észre. Fogd már fel, hogy NINCS mindenkinek internet hozzáférése."
Tenyleg? Nahat... De persze pc guruja mind a 10 millio magyarnak volt ugye? Azert mentek csodbe...

"Ha te nem veszel újságot kit érdekel?"
A kiadot.

"havonta 6-7000-ret költök újságra és könyvekre"
Te lehet, de az orszag tobbsege nem. Ezt a tenyek bizonyitjak, nem is ertem miert kell 23szor ujra elmagyarazni...

Es? Ezzel is csak engem igazolsz. Most akkor mit is akarsz megmagyarazni?

.. de nem is idegesítem magam ezen a hülyeségen. Részemrõl befejezve ez a téma 😊

robotnyk
...ami nem ingyenes. 3-4 ezer hufból azt sem ússza meg valaki, mert az oldalletöltések jóval lassabbak. amire neked, nekem van idõnk átnézni a híreket, a modemesnek sietnie kell. a szélessávval meg lehet nézni 50-60 megás videókat, 3-400 megás demokat, modemmel nem lehet.
emellett továbbra is kitartok amelett, hogy nincs magyar nyelven írt olyan online számtech újság, aminek a színvonala megközelítené a nyomtatott médiákat. külföldi van pár, de ezeket modemmel megintcsak nehéz elérni (advert oldalak, reklám videók, flash alapú dolgok)
"Foleg ha ugyanazt ingyen megkapja a neten?"

Én ezzel az okossággal vitatkoztam, ha nem vetted volna észre. Fogd már fel, hogy NINCS mindenkinek internet hozzáférése. Nem értem mi ebben olyan bonyolult.

Ha te nem veszel újságot kit érdekel?
Én is olvasgathatnám a netes cikkeket, de mégis havonta 6-7000-ret költök újságra és könyvekre...

Remélhetõleg ez a hozzáállás csak téged minõsít, nem a magyar társadalmat.

robotnyk
nem, de disztingválhatnál. 176 ezer elõfizetés üzletivel együtt. nem csak a gamereknek van szélessávú net kapcsolata, bármily hihetetlen.
robotnyk
globálisan gondoltam a nyomtatott médiára.
Errol beszeltunk egesz eddig. Neuro kivetelevel. 😊

Hireket olvasni nem csak adsl-en meg chellon lehet, ezt tudtad? Erre eleg 1 tre' modemes ingyennet is.

... es a pc gurut. 😊

Nekem is volt sokaig matav meg gprs, akkor se vettem mar gurut. Pedig en megtehettem volna, sokan nem tehetik meg hogy a net mellett meg egy bazi draga ujsagot is vasaroljanak.

"Asszem ezt a témát már lefutottuk egyszer, és akkor sem volt igazad."
Vagy igen. Persze lehet magyarazni a bizonyitvanyt, de minek? Megszunt a lap? Meg. Azert mert nem vettek az emberek? Igen. Akkor meg mit lehet ezen ragozni? Ha ott tolong a sok vasarlo, akkor mi a baj? Talan az hogy megse? Te a tenyekkel vitatkozol, nem velem.

"176 ezer szélessévú kapcsolat. Ez még elég messze van az ország teljes lakosságától... még ha a háztartások számát nézzük, akkor is csak 7%."
A guru megvasarolt peldanyszama meg ettol van fenyevekre.