Megszűnik a Gamer magazin :(
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"!!!KÖZLEMÉNY!!!
2002-12-13
Az IDG Magyarországi Lapkiadó Kft. ezúton értesíti azon GameStar elõfizetõket, akik a mai nappal Gamer magazint találtak postaládájukban, hogy a nevezett sajtótermék tudta és beleegyezése nélkül került számukra kipostázásra. A kiadó ettõl az "akciótól" teljes mértékben elhatárolódik, és természetesen biztosítja minden kedves ügyfelét, hogy adatait nem õ bocsátotta a kipostázást végzõ cég rendelkezésére, továbbá minden szükséges lépést megtesz annak érdekében, hogy a GameStar magazin elõfizetõi címlistájának jogtalan felhasználását azonnali hatállyal megakadályozza."
Forrás: GameStar Online
...de hogy kinek van igaza jómagyar szokás szerint nem tudtuk meg!
\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Köszi!!!<#wink>#wink>
Bocsika!<#eplus2>#eplus2>
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
ha nem hiszed, megkereskm a pontos hírt.....pedig igy van
inkább hajlok gamestar elõtt <#nyes>#nyes>
Mostmár elég csak 1et megvenni(mert 1 maraddt😊)
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
MINDENKI HAJTSON FEJET A JÓÖREG GAMMER MAGAZIN ELÖTT EZZEL ADJUK MEG NEKI AZ IRÁNTA ÉRZET TISZTELETETT! NA VALAHOGY IGY GONDOLTAM<#worship>#worship>!
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Gamer roolz, de most...fõnagyon szomorú vagyok...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Lourker
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
3. igenm, ez egy jo oka annak, ha valaki offline lapot vesz, es abszoilut mertekben akceptalhato
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Én sem vagyok eleresztve,de 1700HUF ot kiizzadok magamból havonta,és igenis érdemes venni offline lapot szélessávu netkapcsolat mellett is,mert
1.Mivel írott,akárhol olvashatod(suli,munkahely....)és nem kell a gép elött görnyedni oldalakat olvasva
3.Igenis érdekel a cikkírók véleménye,ha csak infót akarok a játékról akkor megnézek 1-2 képet meg infót róla,az újságot viszont azért veszem mert minden hónapban azok a jófej cikkírók irják a cikkeket,akiket érdemes olvasni.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
más ember azt gondolja: offline lap minek?
itt a net, ha review-ra vagyok kiváncsi
másrészrõl meg amúgy sem érdekel a "kedves" és "hozzáértõ" cikkirók véleménye az adott programról
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray