Megszűnik a Gamer magazin :(
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kifejtened ezt bovebben, es kicsit lassabban! 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
és az hogy itt nincs minden noném gémhez rivjú .. az nem jelenit azt hogy egyáltalán nincs 😊)
nemtom, ismered-e a wizardry 8 körüli dolgokat. egy kiadó sem merte vállalni, mert akkoriban nem a körökre osztott rpg volt a menõ. a graf engine megjelenéskor is elavult volt, igen, mert 1-2 éven keresztül keresték a megoldást a kiadásra. aztán végül kiadták zsebbõl. tönkre is mentek, pedig a fejlesztõk nem érdemelték ezt. (Jagged Alliance 2...)
nekem egy éve van szélessávú netem, mégis folyamatosan vettem a Gamert.
a wizardry sorozat meg egy legenda, még akkor is ha nem vagyok oda az rpgkért.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Szerintem nem is igazán Chris-éket kell hibáztatni, inkább a Vogel-t és a régi-új PC Gurus fõszerkesztõt...
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Néhány fas*zszopó ember a Gamerból pár szám után visszament a guruba, mert akkor õk ott májerek lehetnek egy jó név alatt, és 2 jó névvel 1 új magazin már nem nagyon tud érvényesülni, hacsak nem adnak rá egy miliárdos reklámkampányt és egy adag jó teljes játékot (ezzel egy idõben nem is volt gond...)
És a GAMER halála nekem elég nagy szívás: az összes szám megvan (rendeltem), és PGcuru-t venni nem fogok (lásd fent), Gamstart setto, mert sztem szar...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
A wizardry 8 egy nagyszeru jatek, szerintem nem erdemli meg ezt, hogy mindenfele ujsag odadobja a nepnek szinte ingyen mellekletkent, de ezt nem en dontom el, sot kis sz..ros porszem sem vagyok ebben a gepezetben. Ennek ellenere sajnalom hogy ez a jatek erre a sorsra jutott. Nem az ujsag hibaja persze, mert ujsagtol fuggetlenul is hozza leeht jutni 3-4k penzert, de.....nincsde, ez van.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A masikrol en sem talaltam emlitest a cimlapon.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

sazl : c
Nem tudom. Bonyolultabb annal, hogy eleg legyen hozza az iranybillentyuk es a tuzgomb szapora nyomogatasa. Szerinted jo?
Pillnatnyilag nem az internet nyirja ki a Gamert, hanem a tobbi papir ujsag, ami mogott tobb toke van. Az elso nagyobb doccenes a beigert Wizardry 8 volt, amire valaki az utolso pillanatban raigert. Na nezd csak, mi a teljes jatek a Vogelnel.
szoval ha csak kiadtak volna 1 tokba 2cd-t lehet még "élnének"
"Ja és ne felejtsd el, hogy nincs minden háztartásban internet."
Ez teny, de felesleges 1500-2000 ft sincs minden haztartasban. Ahhoz azonban ugy laccik megis eleg internet van hogy elhalassza a papiros ujsagok kozonseget.