Megszűnik a Gamer magazin :(

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"azt birom néha az ulyek ujságokba, hog ynem elég hogy lassan 3000 HUF lesz, még küldjünk smst ide oda emelt dijas számra."

Kifejtened ezt bovebben, es kicsit lassabban! 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Methylisocloro
Sajnos a piac megöl mindent. Valamikor vettem a PCZED ujságot, szerintem nagyon jó volt. Aztán jött a gamestar külföldi förmedvény erre a ZED megszünt. Nem kell azt hinni hogy ami nyugatról jön az mindig jobb...

akyyy
azt birom néha az ulyek ujságokba, hog ynem elég hogy lassan 3000 HUF lesz, még küldjünk smst ide oda emelt dijas számra.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Errol beszelek, azt hittek hogy az 5-6 evvel azelotti gfx-et is el tudjak sozni az embereknek a markanevvel. Hat nem jott be. A M&M-nek is ez lett a veszte, pedig nagyon jo rpg volt. Csakhat ki ulne le 1 ilyen grafikaju jatek ele manapsag? Akarmennyire is nem a gfx a legfontosabb 1 rpg-ben, azert valamennyire adni kell ra, legalabb 1 elfogadhato alapszintet hozni kell ebben is. A wizardryval komolyabban sosem foglalkoztam, tobb reszbe is beleneztem, de nem teccett, inkabb Ultima meg Might & Magic, na azok kiralyak voltak (A BG sorozatot nem emlitem, mert az meg fiatal ezekhez kepest 😊).

Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.

[HUN]PAStheLoD
kell , de azért nézd meg a gs elsõ 20 oldalát ... 4-5 soros .. bejelentések .. ez lesz az lesz .. ez volt az volt ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
meg én nem sajnálom a szuper leírásokat .. ott a demo szedd le , de ha van neted a nevesebb játékokról tudod hogy megéri õket lekapni ...

robotnyk
éppen, hogy egy nyomtatott lapban kell szelektálni
robotnyk
doh...
[HUN]PAStheLoD
mért , mivel ad többet egy offline lap ?
és az hogy itt nincs minden noném gémhez rivjú .. az nem jelenit azt hogy egyáltalán nincs 😊)

[HUN]PAStheLoD
jah hát a kiadók sok játékot halálraítéltek már .. akár látatlanban is ...

robotnyk
ez is csak hír meg linkgyûjtemény, lustáknak 😄
robotnyk
rpg nem annyira rulez nálam 😊
nemtom, ismered-e a wizardry 8 körüli dolgokat. egy kiadó sem merte vállalni, mert akkoriban nem a körökre osztott rpg volt a menõ. a graf engine megjelenéskor is elavult volt, igen, mert 1-2 éven keresztül keresték a megoldást a kiadásra. aztán végül kiadták zsebbõl. tönkre is mentek, pedig a fejlesztõk nem érdemelték ezt. (Jagged Alliance 2...)
[HUN]PAStheLoD
en meg sose olvastam vegig 1 olyat se .. mert mi ertelme van ha nem tudod kiprobalni ríltájm ? 😊

[HUN]PAStheLoD
jah mit a 100 játék 1 cd-n akcióknál ;]] csomó dosos game-t árultak 😄

[HUN]PAStheLoD
erre csak 1 valamit mondhatok 😊 http://hardwired.hu

A wizardry hiaba legenda, csak a hirnevbol nem lehet megelni. Az Ultima megnagyobb legenda, megse csak a repat hegyeztek, kepesek voltak a 9. reszt is megcsinalni a kor szinvonalahoz meltoan. Ez a kovetendo pelda. Amugy rpg rulez.

Hat nemtom, sztem 1edul a programozas konyvek jobbak offlineban. 😊

robotnyk
nincs normális magyar pcs online lap szerintem, és amíg boldog-boldogtalan ilyet indít, nem is lesz. ezeknél a lapoknál általában tükörfordított hírek jelentik a frissességet. a teszteket õk sem tudják azonnal kitenni egy új játékról, és ha egyszer ki is teszik, abban sincs köszönet. az offline lapoknál dolgozók, legyenek emberileg bármilyenek is, 10-15 éve foglalkoznak újságírással, vagy ha nem, akkor okkal kerültek be oda.
nekem egy éve van szélessávú netem, mégis folyamatosan vettem a Gamert.
a wizardry sorozat meg egy legenda, még akkor is ha nem vagyok oda az rpgkért.
robotnyk
van valami gagyi ballpark a külön cdn, csak azt nem merték az elsõ oldalra kiírni.
Na erre csak annyit, hogy a monitort bámulva olvasni, vagy újságot lapozgatni közel sem ugyanaz. Mondjuk ilyen játék lapokat én sem veszem meg az is igaz. De akármilyen más lapokat igen, annak ellenére, hogy van neten kismillió hírforrás.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

[HUN]PAStheLoD
kerdezz meg valakit akinek nincs internet hozzaferese , de veszi a gamert/gurut/gs-t.. hogy ha lesz korlátlan gyors .. etc netje akkor fogja-e venni .. a válasz 70% hogy IGEN lesz .. de utána 2 hónap múlva kérdezd meg hogy még mindig érdekli -e a nethez képes vékony .. több hetet / hónapot késõ hírforrás .. ráadásul a levrov elbújhat a Fórumok mögött. ..

Hat asszem ide nem is kell tobb statisztika...

[HUN]PAStheLoD
hasonló itt is ...

a
detto

NeoMaN
egyértelmû hogy az ilyen újságok halála, a net-re vezethetõ vissza. amióta dsl-em van, 1db újságot sem vettem, pedig itt ál mögöttem a szekrényben vagy 100db régi guru és chip...

[HUN]PAStheLoD
hat amikor ment a pereskedes megromlott a viszony ..

[HUN]PAStheLoD
de az ketto .. az egyik a wizardy a masik meg a NYÓC .. minta XIII .. csak ez VIII azaz 8

Mondjuk az elég érdekes, hogy a PC Gurus idõszakban a "két csapat" teljesen jól megvolt egymással, sõt merem azt állítani, hogy jó haverok voltak. Minidg tök jó volt a hangulat a szerkesztõségben, amikor én ott voltam.
Szerintem nem is igazán Chris-éket kell hibáztatni, inkább a Vogel-t és a régi-új PC Gurus fõszerkesztõt...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Ha sok zse't kinalnanak fel, te nem mentel volna vissza a guruhoz? En igen, szal nem tulsagosan tudom elitelni oket. 😊 Vegulis vmibol elni is kell.

Máterfákker pécégurus patkányok! (Sasa, chris, bird, stb.)
Néhány fas*zszopó ember a Gamerból pár szám után visszament a guruba, mert akkor õk ott májerek lehetnek egy jó név alatt, és 2 jó névvel 1 új magazin már nem nagyon tud érvényesülni, hacsak nem adnak rá egy miliárdos reklámkampányt és egy adag jó teljes játékot (ezzel egy idõben nem is volt gond...)
És a GAMER halála nekem elég nagy szívás: az összes szám megvan (rendeltem), és PGcuru-t venni nem fogok (lásd fent), Gamstart setto, mert sztem szar...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

Ezt a kiado baszta el, csak bemasoltam mint erdekesseget.

PiszkosFred
Farkastörvények vannak. Ilyen a világ. Lelkesedéssel és "hittel" el lehet vergõdni, de a végén úgyis a pénz gyõz, és az marad talpon aki mögött nagyobb tõke sorakozik fel.

A wizardry 8 egy nagyszeru jatek, szerintem nem erdemli meg ezt, hogy mindenfele ujsag odadobja a nepnek szinte ingyen mellekletkent, de ezt nem en dontom el, sot kis sz..ros porszem sem vagyok ebben a gepezetben. Ennek ellenere sajnalom hogy ez a jatek erre a sorsra jutott. Nem az ujsag hibaja persze, mert ujsagtol fuggetlenul is hozza leeht jutni 3-4k penzert, de.....nincsde, ez van.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"Fejlec: "2 teljes jatek: Wizardry 8". Lehet hogy en meg az elozo rencerben tanultam szamolni, de nekem az 1 az nem 2. 😊"

A masikrol en sem talaltam emlitest a cimlapon.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sztem nem. A Betrayal at Krondor mar 5 (6, 7, ?) evvel ezelott is felulmulta.

Minek ide ekezet? 😊

Ma mar nem szamit annak. Ugyanugy jart mint a Might & Magic: aszittek a fejlesztok hogy evtizedek mulva is eleg ugyanaz a grafika. Hat nem volt eleg.

Fejlec: "2 teljes jatek: Wizardry 8". Lehet hogy en meg az elozo rencerben tanultam szamolni, de nekem az 1 az nem 2. 😊

rezsofiz
nem az a lenyeg hogy jo jatek e wizardry 8,hanem hogy Gamer akarta teljes jateknak,aztan ugye leirtak az ujsagban,hogy miert nem volt lehetseges,es erre tessek jon ez a szar nemmondommki PÉCÉGURU a wizardry 8-cal

sazl : c

rezsofiz
ez tokeletesen igy van!

sazl : c

[HUN]PAStheLoD
hat wizardy ilyn korokre osztott rpg vagy strategia .. 1-el se jatszottam

"mér ? az jó játék ? :o"

Nem tudom. Bonyolultabb annal, hogy eleg legyen hozza az iranybillentyuk es a tuzgomb szapora nyomogatasa. Szerinted jo?

[HUN]PAStheLoD
jah meg ígyis csomó billentyû van .. ha nemlenne ÉKEZET akkor fele gond megoldódna 😄

[HUN]PAStheLoD
ehhez 1 dolgot lehet csak hozzáfûzni: ÁZ! 😄

[HUN]PAStheLoD
mér ? az jó játék ? :o

[HUN]PAStheLoD
tudom . elsõre én se hittem el .. hogy valaki csak azért megvesz 1 lapot .. de hát a célközönség iq ja nem egyenletesen oszlott el

"Ahhoz azonban ugy laccik megis eleg internet van hogy elhalassza a papiros ujsagok kozonseget."

Pillnatnyilag nem az internet nyirja ki a Gamert, hanem a tobbi papir ujsag, ami mogott tobb toke van. Az elso nagyobb doccenes a beigert Wizardry 8 volt, amire valaki az utolso pillanatban raigert. Na nezd csak, mi a teljes jatek a Vogelnel.

Hat akkro en nem tartozom a tobbseghez, engem inkabb az ujsag tartalma erdekelt, mint a 100 eve lejart, ujkoraban se erdekel jatekok.

Ez mind szep es jo, de ha tegyuk fel az iskolaban (esetleg) megtanult helyesen irni, akkor is elromlik az magatol par ev cseteles utan. De ez minden nyelvben megfigyelheto, pl. az amcsi angol is soxor mezei igeidoket hasznal a bonyolultabbak helyett, a tobbit meg hozzakepzeli az ember. Ez van, a nyelv is folyamatosan valtozik, nehany evtized mulva az "orrodat is tiszticcsa" is helyes lesz. 😊

[HUN]PAStheLoD
mint kiderült a legtöbben a teljes játék miatt vették a gamert .. vszleg a többit is azért veszik
szoval ha csak kiadtak volna 1 tokba 2cd-t lehet még "élnének"

Van sok igenytelen cucc, de nem kotelezo mindet elolvasni, ha nem elegit ki, akkor lapozol a kovetkezohoz, valasztek az van boven.

"Ja és ne felejtsd el, hogy nincs minden háztartásban internet."
Ez teny, de felesleges 1500-2000 ft sincs minden haztartasban. Ahhoz azonban ugy laccik megis eleg internet van hogy elhalassza a papiros ujsagok kozonseget.