432
Megszűnik a Gamer magazin :(
  • FREAK
    igen, sajnos...

de a mai helyzetet kinek köszönhetjük, ha nem önmagunknak és elődeinknek?

nem az osztrákok miatt vagyunk életképtelen csórók és nem is a románok miatt, ez a "hungarian way"...
  • PiszkosFred
    PCWorld csak egy kiragadott nev, az osszes tobbi technikai nyomvonalu ujsagot is ertem alattuk termeszetesen
  • PiszkosFred
    Ezzel a peccs, trailer velemennyel en is egyetertek, de csak a modemeseknek jelentett ez hatalmas nagy segitseget. Nagyobb savval munkaba menet elott elinditottad a letolteseket, es mire vegeztel lejott annyi trailer, demo es peccs, amelyhez mar meg idod nincs ;] Viszont modemesek - koztuk en is - orulnek ha nem kell 2 ora alatt leszenvedni egy jobb minosegu trailert, a manapsag divatos tobbtizmegas peccsekrol nem is beszelve. De ennyi. Nyomtatott formaban en inkabb kinyomtatom, es ugy olvasom ha olyan cikk van ami hosszabb es erdekel.

Drukkoltam es drukkolok a mai napig azert, hogy a jo oreg konyveket ne mossa el a szamitogepes es egyeb technikai ketyeres digitalis forma, de sajnos ez a pcs jatekmagazinoknal igencsak nehezen megoldhato. PCWorld-ot azert nem vennem ezekkel egy kalap ala, mert az nem feltetlen a jatekos reteget celozza meg. Illetve fokent nem oket, de persze ok is talalnak a tesztek es ismertetok kozott maguknak valot.

Meg mindig sajnalom oket. Lehetne ezt folytatni csak online (valamilyen szinten biztos lesz is egy ideig, aztan meglatjuk), de abbol nem hiszem hogy megelne egy egesz szerkesztoseg...
  • haxoror
    pillanatnyilag én is vidéki vagyok, majd bemosok magamnak :DDD
  • DonnieBrasco
    Én is vidéki vagyok, vaze. Bemossak?
  • haxoror
    ON

Ezzel maximálisan egyetértek és hosszútávon még a TV-t videotelefont és egyebeket is hozzácsapnám, a számítógép (vagy valamilyen online konzol hibrid) lassan át fogja szinte minden helyét venni.
  • haxoror
    OFF

hát ha a röhögés hízlal akkor holnap pár számmal nagyobb ruhákat kell vennem :DDD
    külön köszönet a vidéki versenyzőknek hogy rágyúrtak az imert sztereotípiára (NEM KOMOLYAN VENNI, EZ IS CSAK IRÓNIA!!! )
  • [HUN]PAStheLoD
    alig veszi a pc-s társadalom 10 %-a ( ha kb. van 500 000 pc-s ) és akkor nincs átfedés és ez igencsak nagy becslés (mármint az 50 000) meg persze az ilyen pc wordokkel együtt
  • [HUN]PAStheLoD
    mármint a gamer- nek ? sztem első ..
  • Nagydög
    "4 magazin tényleg sok volt (a Pc.games-t is belevettem, abból is vettem már egyet és nem is rossz!), szerintem a 2 inkább reális szám egy ekkora országban."

Sajna (szerintem)nem a ket legjobb marad meg, hanem a ket legerosebb. Vagy egy. Igy persze most sporoltak nekem havi 1800 Forintot, aminek akar orulhetnek is, de valahogy nem megy.
  • [HUN]PAStheLoD
    huha kicsit off topig lett a dolog ... de azért láccik hogy az "értelmiség" (khm khm) mennyire egységes [meg az is hogy mennyire értelmes]
  • sanyiiiii
    Amikor elindult úgy tűnt hogy a 2. helye meg lesz.
  • DonnieBrasco
    Utazásokra (bár már nagyon ritkán járok tömegközlekedéssel) én inkább Kretént szoktam venni :)) de előfordult játékmagazin is, sokszor.

DB
  • DonnieBrasco
    Nem mondom, hogy nem fognak kipusztulni, de én pl. nagyon sajnálnám... a mai napig megveszem egyiket-másikat, ha épp olyanom van :) 4 magazin tényleg sok volt (a Pc.games-t is belevettem, abból is vettem már egyet és nem is rossz!), szerintem a 2 inkább reális szám egy ekkora országban.

DB
  • Punkerwork
    mióta van netem otthon azóta én se nagyon veszek újságot csak ha olyan melléklet van benne ami megtetszik, de pl utazáskor mindig PC-s újságot veszek olvasgatni.
  • sanyiiiii
    Hééééé!
    Muszály 1mást szidni???
    Szerintem is kár a Gamer-ért, de igazából jó kapcsolatok és erős (sajna ez többnyire mostanában külföldit jelent magyarországon) kiadó nélkül naagyon nehéz megmaradni a piacon.
  • Vlala #216
    Az internet valszleg az összes újságot ki fogja nyírni, a napilapokat azért, mert "ócsóbb a net", a heti-havi-évi:-)lapokat pedig azért, mert késnek.
    Jövő karácsonyra úgyis mindenki netet fog kapni, akinek még nincs.
  • DonnieBrasco
    Pontosan ez volt az irónia... csak meglesz a végén :)

DB
  • DonnieBrasco
    Te vagy második, aki nem ismeri az iróniát :)) de sajnos csak az ezüstre futottál be!

DB
  • Punkerwork
    "és általában mindenkiben aki Budapest 10km-es vonzáskörzetén kívül él (mert ugye a rohadt parasztok is az okai a bajnak)"
  • rezsofiz
    pfff na inkabb menjel innen
  • DonnieBrasco
    Már abbahagytátok? :((( ó, pedig olyan jól lehet szórakozni, amikor pár határozott meggyőződéssel, és mély élettapasztalattal rendelkező, felhevült idegállapotú ember vitázik :))) itt még ráadásul egy iróniát hírből sem ismerő, önérzetes aggresszív is beugatott, mintegy "megbolondítva" csaknem a szép ívű argumentációt :) (bocs).

A Gamer-ért kár, de meg kell mondjam, nem sok motivációm volt hogy megvegyem, hiszen szegények csak később tudtak mindenről hírt adni, a teljes verziós játékokat meg az utóbbi filmek nem tudták pótolni - főleg mivel a PCWorld magazinból ugyanezeket a filmeket simán hazavihettem a melóhelyemről - ingyen. :)
    Nem mellesleg több mint 3 éve van szélessávú internetem otthon és a munkahelyemen is, és többé-kevésbé rendszeresen vettem így is a PC-s gamer lapokat, mert az internet nem pótolhatja a bárhová elvihető, bárhol, bármilyen testhelyzetben, helyszínen, időben olvasható hagyományos újságot. Ja és a netem sávszélességét sem kell demo-k, trailerek, mozielőzetesek letöltésére pazarolnom - azért egy DVD-re sok ilyen elfért!

DB
  • neuro
    csak nyugodtan :))
  • Vlala #209
    PszkosFred: igazad van, néha úgy belemegyek ilyenekbe, hogy csak utánba veszem észre magam. Már írom magamhoz a patchet :-)
  • Csirke4
    Ha tényleg egy hónapja kezdtétek akkor egész jól haladtok!
    Az baj ha beregisztrálom magam és teleírom a fórumot sok okossággal? :)
  • Vlala #207
    Olvastam a Gameronline-n a cikket... nenm sok, okkat nem írnak, de nem is szűnik meg! Csak beleolvad a Magyar PC Magazinba. Akkor semmi gáz, ezentúl vesszük azt...

haxoror: részemről befejeztem, gratulálok, ebben a témában Tiéd az utolsó szó. De légyszi, mostantól Te se offozz! A topic eredeti címe "Megszűnik a Gamer magazin :-(" , ehhez kéretik hozzászólni.
    Köszönik.
  • PiszkosFred
    Ez a "halálra görcsölés" asszem kölcsönös, egyikőtök sem tűri el hogy nem az övé az utolsó szó eheh...
  • haxoror
    miért is?
  • haxoror
    "Te akarod megváltani a világot? Megsúgom: Nem a Te feladatod."
    nem sajnáltatom magam, elfogadtam ezt a világot és élek benne, te akarsz "becsületre" nevelni másokat :)
    a becsületet meghagyom azoknak akik luxusnak érzik a tudást és inkább hülyék maradnak. Én a korrektséget választottam.
    Ez a Tankcsapda idézet pedig hülyeség és semmit nem írtam ami miatt idézned kellett.
    Az aláírásodból ki kéne venned a "most" szót :DD
    Halálra görcsölöd magad egy topicon, na ez beszarás, nem tudom hány éves vagy de biztosan túl foglak élni mert téged simán elvisz a szíved :)

Take it easy...
  • Punkerwork
    ne gyere le Egerbe mert tuti a szádba lépek.....
  • neuro
    Nemnem.. egyelőre még töltjük fel a cuccokat, ahogy időnk engedi :) A makett és a stratégai rovaton kívül már majdnem minden működik bizonyos szinten. De ahoz képest, hogy kevesebb mint egy hónapja kezdtük szerintem egész jól haladunk :)
  • Vlala #201
    Azt a...
    kisbetűvel írtam a Magyarországot.
    Most leírom százszor, hogy mégegyszer ne forduljon elő:

(de nem ide) :-)
  • Vlala #200
    Na neee, megint ez a "nekem csak egy életem van" duma, de tudod, k... rövid tud lenni az az egy élet.
    Na, egy kis Tankcsapda:
    "Mire jó úgy ez az élet,
    ha futnod kell, amíg éled"
    "Ha a fegyver csövébe nézel,
    ott már semmire nem mész pénzzel"
    Kívánom Neked, hogy tényleg kerülj el egy dzsungelbe, és az éhes oroszlánoknak kezdj el okoskodni. (Neuro bocs, hogy ismét ezt veszem elő) Ezután jön az, hogy ha magyarországon nem legalizálják a warezt, akkor kimész Strassburgba, mert pont úgy viselkedsz, mint a sötét oldal.
    Sajnáltatod magad, hogy valaki elb..ta az országot? Jó, rendben van, tényleg elb...ták, de ez van, ezt kell szeretni. Ha nem tetszik, vegyél három méter kötelet az ezermester-boltban.
    Te akarod megváltani a világot? Megsúgom: Nem a Te feladatod.

Best of haxoror:
    "Harcolj a szélmalmaiddal és soha ne jöjj rá hogy értelmetlen az egész."

"bukott eszméket ápolgatva képtelen észrevenni hogy ezen a bolygón több mint 6 milliárd ember él és a magyarok nem abba a csoportba tartoznak amelyik irányítja a világ folyását."
    nem fogom végigszopni csak azért mert néhány idealista fasz elbaszta az ország jövőjét"
    Gratulálok a szüleidnek, tényleg az Életre neveltek.

Bocsi mindenkitől, hogy szétoffoztuk a topicot. Részemről befejeztem.

Tehát ott tartottunk, hogy megszűnik a Gamer... :-)
  • Csirke4
    Tökjó.
    Csak sokminden nem műxik.
    Vagy be kell magam regisztrálni?
  • haxoror
    szóval a hiba nem bennünk van hanem a cigányokban, zsidókban, románokban, ukránokban és általában mindenkiben aki Budapest 10km-es vonzáskörzetén kívül él (mert ugye a rohadt parasztok is az okai a bajnak)
    Rakd félre a Bibliádat és olvass el egy történelem könyvet, enyhén objektívebb képet kaphatsz belőle az emberiség igazi arcáról és természetéről. Vagy üvöltözd lila fejjel a hülyeségedet, a hozzád hasonló élhetetlen idióták miatt szívunk már ezer éve...
  • PiszkosFred
    Hát márpedig leszámitva a tanyavilágot (nem sértő szándékkal, hanem a városoktól/faluktól elzártan elő közösségre értem) kevés lakásban nincs telefon, és az olyan családoknál ahol pc van, ott valamilyen net is van (senki sem mondta hogy állandó jelleggel, nomeg ott az a nyomorult iskola/egyetem is, ahol meint csak van) nagynagy százalékban.

Sza'l komolyan gondoltam. Azoknál az embereknél, akik veszik az újságot van egy szgép is. (egyébként mi a francnak fizetne ki ilyen sok pénzt? A képekért? Az túl drága szórakozás lenne, de ám legyen, tuti van ilyen is)
    Ha már van gép, biztos kipróbált suli vagy meló miatt már valamilyen netes csomagot - akár kombi, akár 15órás, akár ingyennet, mindegy.
    De ha otthon nincs, akkor is van lehetőség a suliban, munkhelyen, ahol tuti van net.

Így aztán szerintem nem állítottam olyan nagy marhaságot...
  • Vlala #196
    Hú, de idegbe tudok jönni egy pillanat alatt!
    De csak ez a "pénzem nincs, csak cigire, és akkor is én mondom az igazat és nekem lesz a legnagyobb" stílus tudja kihozni belőlem a vadállatot, egyébként nyugodt természetű vagyok.
    #194-eske:
    1. nem, csak fáj nekik a szomszéd merdzsója.
    3. a fákat ugyan kicserélték betonra, de a legtöbb majmot elfelejtették emberre cserélni, csak leborotválták róluk a szőrt...
    ha a dzungeléletet szereted, szedjél bogyót. A dzsungelben minden ehető. Te is.
    Ezt is a kedves szüleidtől tanultad? Vagy valami barom dalszöveg, hogy a világ egy dzsungel?
    2. Higgyed, b+.
  • haxoror
    hát nekem pedig csak egy életem van és azt nem fogom végigszopni csak azért mert néhány idealista fasz elbaszta az ország jövőjét és ívben leszarok mindenkit aki bukott eszméket ápolgatva képtelen észrevenni hogy ezen a bolygón több mint 6 milliárd ember él és a magyarok nem abba a csoportba tartoznak amelyik irányítja a világ folyását.
    Harcolj a szélmalmaiddal és soha ne jöjj rá hogy értelmetlen az egész.
    Becsületes és boldog életet kívánok neked.
  • haxoror
    1. ez rasszista hülyeség, a magyarok többsége egyáltalán nem is érintkezik a cigány népcsoportból senkivel és mégis olyan amilyen
    2. veled ellentétben én HISZEM hogy a magyaroknak az idealista baleken kívül más szerep is juthat
    3. lehet hogy a fákat lecseréltük betonra de ez akkor is dzsungel és aszerint kell benne élni ha valaki boldogulni is akar
  • Vlala #193
    MARAGGYÁ MÁN BAZMEG!
    Ezt ugatom fél órája, hogy édes drága szüleid belédverték a fű alatt mozgás és "túlélés" szellemét...
    Régen: tűzoltó leszel s katona,
    vadakat terelő juhász"
    Most:
    Lopj, csalj, hazudj, halál a politikusokra, halál a nálunk gazdagabbakra és kortól-nemtől-anyagi helyzettől függetlenül MINDENKI nyalja ki a seggemet.
    Szép, új világ.
    Magyar ember dolga: fölfelé nyal, lefelé tartja a seggét.
    "én kimondottan hálás vagyok a szüleimnek hogy nem egy rózsaszín utópiára készítettek föl hanem az igazi életre""
    Büszke lehetsz magadra, mama kicsi fia... Örökké elégedetlen, mindenkinél jobban tud mindent és a végletekig kitartó, ha egyszer a fejébe veszi, hogy lesz valamije, akkor megmozgatja a Himaláját is. Ez az életre nevelés? Lófaszt. Engem először arra tanítottak meg, hogy "nincs". Aztán arra, hogy "szerezd meg, de legyél becsületes".
    Azok az "osztrák hegyibunkók" többet dolgoznak egyenként, mint tíz magyar együttvéve. Hogy fele annyit sem tudnak, az egy dolog, látod, Te is büszke lehetsz magadra. A tudás és az akarás között ég és föld a különbség.

"amit az ember meg tud szerezni ingyen vagy olcsóbban azért nem fog fizetni"
    FREAK jól mondta, de ez nem magyar szokás:
    Amit a cigány meg tud szerezni ingyen vagy olscóbban, azért nem fog fizetni. Ezt tanultuk tőlük, gratulálhatunk nekik.