411
Imperial Glory
-
Thanatos #331 én nem tudok róla de keress rá a topicban szvsz, meg a magyargató oldalonok, ebbe én nem vagyok nagyon otthon -
#330 HI!!!
Az Imperial Glory c. TotalWar klon-t forditja vki??...mert ha nem akkor elkezdeném...viszonylag eccerű a forditása,de ha vki már belekezdett akkor nem strapálom magam...hmm??...kösz:))) -
Kossuth Lajos #329 Helo!
Egy kérdés: Nem tudom forgatni a kamerát csata közben a nyilakkal. Mi a teendő? Előre is köszi.
Kossuth Lajos -
#328 Nem adtákát neked a jogarat ?
Mert az 5 fő hatalmat nem lehet teljesen leigázni,csak protektorátus lesz.
Minden terület hoz valamicske pénzt de attol felkopik az állad :D
Szóval vannak kereskedelmi utak. Minnél régebbi az utvonal annál többet hoz, vagy minnél messzebb van. Fővárosokkal lehet kereskedni, van egy ikon amivel látod az utvonalakat. Vizen még bonyorultabb mert kell kereskedelmi kikötö, és a fent emlitett ikonra kattintva kereskedelmi nézetben a kikötővel elátott területre kattintva vehetsz merchant shipet- de sokkal jobban elmagyarázza a kézikönyv. Ott van a startmenüben..imperial glory manual..
Mondom hogy a külföldi fővároskba kell kereskedelmi épületeket épiteni. :)
ha ez megvan a hasznot lehet növelni a saját területedre épitett 1-2 épülettel, de mire ezeket kifejleszted már másról fog szólni a game :D -
Christian #327 na, igen, ez neked lett címezve -
Christian #326 Értem, köszi. Már leigáztam az osztrákokat( elég szívósak voltak:) ), de a fővárosukat már legalább 20 kör óta foglalom egyfolytában(pedig 3 tiszt van rajta tele katonákkal). Még mindig nem értem, hogy melyik épületek hoznak pénzt:/ Körönként kapok úgy 600-700 aranyat, ami nem sokra jó:/ Más birodalmakkal hogy lehet növelni a szimpátiát? Némelyiknek küldtem pár ezer aranyat, fel is ment egy keveset az érték. Kereskedelmi épületek magától működnek? Pénzt is hoznak?
Na, egyenlőre ennyi, előre is kösz a választ:) -
#325 Én nem tudom megállni hogy ne használjam ki a játék bugjait.. Ezért pénz keresést nem úgy oldottam meg mint ahogy az elvárható: a környező fővárosokban trade központ épitése (olyan mint a konzulátus... lehet épiteni idegen birodalmakban) ,hanem nagy számu katonaságot hoztam létre, majd hagytam hagyromoljon el a viszony minden orszggal. Ez legnehezebb nehézségi szinten,Osztrákokkal csináltam, nemsokára minden ország hadatüzen. A hadseregem mindig egy helyre koncentrálom: fővárosok védelmére. A többit úgysem vehetik el csak ha aláirod a békét! És itt a csalás: a bolond országok akik hadatüzentek ők adnak rakás pénzt hogy legyen béke. Innen a pénz :D Közben lehet foglalgatni.
A fejlesztés: csak a játék elején érdekes: gyorsan a hospital quest, majd barakk. Innentől tök mind1. Megállás nélkül infantry gyártás,hadvezér ha már nincs hova tenni. Támadni csak 3 vagy 4 vezérrel szabad, mégha csak 1-1 egység van náluk akkor is, mert igy hamar tábornok,stb lesz belőlük. Ja és csak auto kombat, ha mindig full 3-4 tábornokkal támadsz biztos nyersz.
A fa tényleg nem érdekes, ellehet cserélni más birodalommal pénzre... de ha úgy játszol ahogy én akkor nem kell ilyenekkel bajlódni, meg amúgy sem állna veled szóba senki :D
Barakkból más területre valóban csak tábornokkal lehet átvinni egységet, de van 1 trükk: ahol a barakk van mindig legyen 1 tábornok. A barakkból add a tábornoknak az egységet ,majd a tábornoktól a másik területen lévő tábornoknak. Természetesen 1 kör alatt mindezt.
De ha a programozok által elképzelt uton akarod játszani a játékot ott a tutorial pdf, lehet kereskedni vizen,földön,diplomáciázni,csatát lejátszani,gondolkodni mit is fejlesszek stb :D -
Christian #324 értem. köszi.
pénzt melyik épületekből lehet szerezni?
hogyal lehet tradolni? kikell fejleszteni? van egy rakás fám, nemjó semmire:)
a barakkból más területekre az egységeket csak tiszttel lehet átvezényelni? -
#323 Minnél több egységet vigyél oda. -
Christian #322 hali!
Mikor elakarok foglalni egy várost, egy csomó körig kell várni, mire "felszázalékolja". Nemlehetne valahogy ezt lerövidíteni?(22% kb 5-6 kör:/) -
#321 Erre a geméra illik a jó a rossz és a csúf.
Csúf: a csata, jó: a filling, rossz: hmm passz :D -
zizzenet #320 Jó játék. Az jó benne, hogy sok minden jó van benne, és csak az rossz, ami nem jó. -
#319 milyen játék? mi jó benne és mi rossz? -
Star #318
Ok, köszi! -
#317 Azt. :) -
Star #316
De akkor ez azt jelenti, hogy a főbirodalmak erületén nem tudok majd építeni semmit? (pl: kaszárnya) -
Star #315
Oké! Kössz szépen! -
#314 Örökké. -
Star #313
Oké, de hány körön keresztül kell ott hagynom a sereget?
Szóval mikor lesz teljesen a birodalmam része az egész terület? -
#312 Annyi az egész hogy a fővárosban mindig kell legyen csapatod. Valami gyenge elavult sereget ott hagysz.
Tehát az 5 főbirodalmat csak ilyen megkötéssekkel lehet elfoglalni. -
Star #311
Heló!
Van egy kis gondom.
Háborúztam az angolokkal, megtámadtam a fővárost, kb. 80%-ig eljutottam a hóditásban.
Aztán egyszercsak jött egy üzenet. A képen egy király volt, előtte a korona, meg a jogar.
Valami olyat szedtem ki a szövegből, hogy csapatokat kell állomásoztatnom továbbra is a szigeten, hogy teljesen meghódítsam, de nem teljesen értettem.
A terület színe olyan lett, mint a birodalmamé , de a háborús zászló változatlanul rajta van, és nem tudok építkezni az angol területeken.
Ettöl függetlneül az angolok kiestek a játékból, mer az új körnél már nem jelenik meg a zászlójuk.
Szóval nem vágom, hogy most pontosan mi van.
Tud valaki segíteni? -
Kardél #310 Szerintem csak úgy magától az egyik pillanatról a másikra nem romolhatott el. Lehet valamit rászedtél a gépre. Újratelepítés után se megy? Crack megvan? Ha így sem lehet hogy még mindig rajta van az a valami a masinán. Lehet hogy oprendszer újrarakás orvoslás a problémára. -
BBazsi #309 Hi! Van egy kis problémám! Ma délelőtt még játszottam a játékkal, de most este próbáltam elíndítani a játékot, de semmi nem reagál és nem indul el! Újratelepítettem, de semmi! Mit csináljal??????, -
#308 omfg
Legnehezebb fokozaton , az osztrákokkal 1797-nél tovább még nem tudtam húzni a gamét :( túl könnyü. Mi a fa**nak kell csít ??!! -
Kardél #307 Hali, nagyon kéne valami kódocska az Imperialhoz amivel mánit és a többi cikket lehet növelni! Help mí plíz. -
Star #306
És te melyiket szokmtad választani?
Még is van valami különbség a kettő között, vagy ez csak formaság? -
HunStriker #305 Hi!
Készuül a játék magyarítása, ha érdekel vkit...
http://hunstriker.atw.hu
már letölthető egy nagyon csekély magyarítás! A menürendszer, és az oktatómódból a tengeri, és a szárazföldi csata van lemagyarítva!
Üdv: pedro -
#304 Az kizárt dolog hogy leválthat, ennyire nincs demokrácia a játékban ;) -
Star #303
Sziasztok!
Szerintetek demokráciát, vagy önkényuralmat érdemesebb választani?
Melyiknek mi az előnye és a hátránya?
Amúgy ha demokráciát választassz, akkor a nép bele tud pofázni a dolgokba, esetleg le is válthat?
Üdv: Star -
#302 gyogyitás: military hospital épitése
de csak monarchia tudja
demokraták ráfáztak :) -
BBazsi #301 Hi! Újra kellett tennem a win-t, így újra kellett kezdenem a játékot is! A csaták után fejlődnek az egységeim, de a létszámuk erősen megcsappan és nem akarom ezeket az egységeket elvesztení, hogy tudom őket "meggyógyítani", hogy újra a teljes létszám legyen? Hogy lehet sok pénzhez jutni? Meghódítok egy-két területet, de nem növekszik a bevétel, a kereskedelemmel sem jelentősen. -
Realtibi #300 nah mért nem ír valaki? -
#299 Persze.Lovasság rulez. Külön kell lerohhani az egységeket. Pl ha már 2 részre szétosztod az is elég. Ha tisztán megrohanod a puskás gyalogságot pillanat alatt szétszedik. -
Riker #298 Lehet h. tévedek de én nyomtam pár multi csatát gamespyn,és az ágyúk (szinte) semmit nem érnek a harcban,sokkal többet ér a sok lovasság,és az elit gyalosos egységek. -
#297 Szerintem ha a te vezéreid is ha fejlődnek eleget akkor automatikusan magasabb rangúak lesznek. -
#296 szoktam figyelni hogy mi történt az előző körben (news). És ott olvastam hogy valamelyik nagyhatalom 8 tábornokát kitüntette egy kör alatt...: promoted xy tábornok !!!!! -
#295 engem mindig kiágyuzott az A.I. a házakból, már inkább be sem megyek :D -
#294 ?
A harcban fejlődik a tábornok. Milyen kitüntetésre gondolsz? A csillagok? -
#293 Nem mindegy milyen lovasságot! Amikor megszereztem az első két marsallom egy questtel, és akkor ugye már 6 egységed lehet, akkor lecseréltem a kipróbált hungarian hussarsokat a játék egyik legjobb lovasságára, a polish lancersre. (A másik hasonlóan jó, a mameluks (Egyiptom).) Sajnos azonban ez hülyeség volt, mert a hussarsok annyira fel voltak turbózva (4 csillag, minden maxon), hogy a módosítókkal már közel sem a polish lancerek voltak a legjobbak. :( Így ment minden vissza. Erre érdemes odafigyelni. Amúgy osztom a taktikát. Az én felállásomban a csúcs (nem jött össze a három marsall egészen az utolsó előtti csatáig (London)) a következő volt: 6 lóvontatta 12p-s tűzérség, 6 polish lancers és 2 jager és 3 royal guard. Osztrák részről. Ezenkívül volt egy másik über seregem 5 mameluk, 2 jager 3 royal guard, 6 12 fontos sima ágyú. Nos, ezek kemény ütőerőt képviseltek!!! Meg persze sok kisebb. Ezeket a seregeket 1x tudták megtizedelni az ellenfél részéről: Londonban, az ellentámadás során. Az egy labirintus. Poroszként v. osztrákként, de még franciaként is tök szar a védekezés. Ruszkiként és britként viszont el lehet lenni elég jól. Főleg britként.
Ami nem tetszett, hogy összesen három seregem lehetett a csatában, plusz 1 az utánpótlás. Ráadásul mivel elég pörgős a csata, roppant zavaró volt, hogy míg a RTWben a pause alatt tudtál parancsokat adni, itt nem. Ha az embernek veszteségei voltak, akkor főleg ezért.
A körítés sem volt a legjobb. A RTWben ugye csata előtt a vezér lelkesítő beszédet mondott, és felvázolta az ellent, hogy mire számíthat az ember. Itt max. láttad ki fog jönni, de támadóként sem voltak előnyeid. Sőt, amikor ellentámadásba ment át, néha sokkal szarabb helyre pakolt be védőként, mint támadóként.
Kicsit több meló kellett volna még a játékba! Senki sem sürgette őket, hisz nem jött ki színvonalas 3D RTS hasonló témában, vagy ötlettel. (A Cossacs 2 tök más!)
A pause rész elbaszottsága számomra a tengeri csata alatt jött ki nagyon. Roppant zavaró volt, hogy 6 hajóval már azt sem tudta az ember, hol az ellenfél ...
Amúgy egy okés játék volt, de én kicsit javítgattam volna pár dolgot még vele kapcsolatban. Felhasználóbarátabbá tettem volna! :( -
#292 Ha majd összekerülünk multiban megmutathatod :) De számolnod kell arra hogy a start utáni első klikkem az azonnali támadás... és ekkor jön a "ház túl messze van" effektus :)
Lenne egy újabb bagatel kérdésem: nem tudok kitüntetést adni a tábornokoknak. Hogy kell ? az épület megvan. de hol, milyan menüpont alatt bigyeszthetem rá a kitüntetést ???