Imperial Glory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valamelyik wharf-fal rendelkezõ területen épitesz Merchant Harbor-t akkor a kereskedelmi nézetre váltva (pénzes ikon) tudsz kereskedelmi hajót épiteni majd ha kész akkor azt más kikötõbe küldeni. A kereskedelmi térképen ilyenkor az a sea route szürkérõl zöldre vált.
Kéne megint 1 kis segitség. Az 1ik küldetés során kéne teljesitenem ezt: x sea routes csak nemtom mit jelent. Valaki segitsen pls.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Segitsen vki pls. Hogyan kell hajot épiteni? Nem jöttem még rá
Thx
Ott kezdõdnek a bajok hogy Norvégiát nem kaptam meg a békénél, aztán ettõl a program is megzavarodik 😊
Ugye mindig írja, hogy éppen zajlik-e ostrom. Nem lehet, hogy még nem 100%osan a tiéd? Vagy az csak a fõvárosnál van kiírva?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amúgy kivel vagy?
Nincs kikötõm, mert elvileg Prussia tulajdona, de nem is enged építeni. Hogy lehet egy kikötõ más tulajdona, mint aki az adott régiót birtokolja? Ugyanakkor például Piedmont aktív kereskedelmi útvonalat visz ezen keresztül... de hogy hova és hogyan?
Mondom, itt valami gubanc van.
Nemtom, nekem egy békekötéssel volt bajom: két elfoglalt terület közül csak az egyiket adta oda, a másik maradt kardos-zászlós. Prussia (vagyis a "Poroszország") volt az áldozat, Champagne-t és Province-t támadtam. Champagne enyém lett, de Province valamiért nem. Aztán amikor elmentem onnan, azt írta róla, hogy Helvécia tulajdona. Ugyanakkor a rajta lévõ kikötõ meg Prussia tulajdona. Na, ezt baromira nem értem. (Helvéciából még egy nyúl se jött a játék során Province-ra, szóval hogy lett az övék.)
Valaki azt mondta hogy békét kell kötni vele de én már nem tudok mert az összes tartományát elfoglaltam és mindegyiken ott a piros zászló ami nem akar eltünni. Mit kell csinálni?
ehhez tud valaki adni egy magyar nyelvü kézikönyvet vagy egy jó magyarosítást?
Egyébként frankó kis game unalmas FPS game után jó ezzel gamelni
letöltöttem a játékot mondom nyomok egy quick battle-t amikor beléptem nem hittem a szememnek mondom kb olyan grafja lesz mint a rome-nak meg a képek alapján is ,de ez megse közeliti majdnem olyan mint a medieval...😞(mondjuk ez nem is lenne akkora baj még eljátszanék vele ha jok lenének a csaták stb de ugytünik ezsem igyvan) és a bugok ugye egybefojt egy gyalogos egységemnél egyszerre 10 ember elég vicesen néztek ki igy egybeolvadva😊
meg az ágyu szépen átment a katonákon mint egy szellem😊 rtw-ben is vannak bugok nem is kevés mondjuk ilyen létpékü játéknál ez megbocsáthato.. Utána rányomtam a kampnyánra ,de ez a térkép siralmas ez a bábu lépkedés ennek semmi hangulata sincs a medievalban se tetszett a rome térképének volt hangulata varázsa számomra ,de ez.... na mind1 most utolag kár volt ezt letölteni inkább a cossacks2-t kelett volna az legalább jo
UI.: Csak a gém szar ezért hagytam fel vele.... 😞
- go to Start -> Run and type "regedit" to launch the Registry Editor;
- Find this entry in the registry:
HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMMountedDevices
right click on "MountedDevices"; next, click on "Permission...": a window will appear; select the "Administrators" group:
a menu with the name "Permissions for Administrators" appears below.
In this menu you will see the text "Read" with two choices next to it (Allow or Deny). Click on "Deny", then on "OK"
and last confirm your choice by clicking on "Yes" in the dialog window which has appeared;
- Find this entry in the registry:
HKEY_LOCAL_MACHINEHARDWAREDEVICEMAPScsi
under Scsi you will find entries like "Scsi Port 0", "Scsi Port 1", "Scsi Port 2", "Scsi Port 3", etc etc.
Now click on any of these entries and look for the one with the text "d347prt" next to "Driver" key; right click on this entry;
click on "Permission...": a window will appear; select the "Administrators" group: a menu with the name "Permissions for Administrators"
appears below. In this menu you will see the text "Read" with two choices next to it (Allow or Deny). Click on "Deny", then on "OK"
and last confirm your choice by clicking on "Yes" in the dialog window which has appeared;
- Close the Registry Editor window;
Now you can mount DVD image in Daemon Tools and play!
A koaliciókat meg figyelni kell, egy idõ múlva lejár mindegyik és akkor lehet támadni. Defensive alliance-szal meg a hátországot biztositani.
Ez a tárgyalásos úton való végleges bekebelezés nagyon jó ötlet, hasonlít az Europa Universalisban tapasztalt mechanizmushoz. Nekem nagyon tetszik. Nem csak mész, kaszabolsz, tenyerelsz...
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
Nagyot csalódtam ebben a játékban. 😞
UI: Esetleges helyesírási hibákért sorry 😄
Miért csak az NForce.nl-n jelent meg, a komolyabb portálokon egy mukkot nem szólnak róla. A hivatalos honlapon is csak a fórumban http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=51062 található információ róla 😊))
Szerintem az Eidos új tulajdonosai próbálkoznak... 😊)))