411
Imperial Glory
-
Realtibi #291 hát ha a ház elé raksz pár muskétást akkor nehezebben szednek ki.
én ugy szoktam hogy körülveszem minden oldalról a házat akor biztosan megnyerem -
#290 Hát engem eddig pillanatok alatt kiszedtek ha bemásztam valami épületbe. Igaz hogy nem lovasság jött hanem gyalogság... Továbbra is tartom hogy csak lovasságot kell gyártani :) -
#289 próbálgatom én is a játékot, easy-n nyomom, szal lehet ez a problémám..
Nehezebb fokozaton is béna az AI?
Mivel jobban járok ha lejátszatom a csatákat, ezért azt szoktam csinálni, hogy lövészekkel bemegyek egy közeli épületbe, és ott elbarikádozom magam,..ezzel nyomtam már le 4-5×-s túlerőt is, ha sok gyalogos van az gáz mert kivernek, de lövészekkel nem tud mihez kezdeni az AI így..vagy lehet hogy később fogja használni az ágyúit?
volt olyan hogy ott állt három komplett lovasság, és megvárta míg halomra lövöm őket, mivel azok nem tudnak végképp semmit sem csinálni ellenem ha épületben vagyok..
jó az erdő is, de az épület a legjobb.
Az Ai eddig még mindig jött kiverni ha elbarikádoztam magam, nekem még egyszer sem kellett őt így betámadnom.. -
#288 Oks. Megvan :) Már csatlakozozott is önszántából :D -
Realtibi #287 alexanriai kikötő gondolom egyiptom tulajdonában van
nilus deltánál -
#286 Egy tipp a földi harcokhoz: csak lovasságot gyártok és min 2x túlerőt vissza lehet vele verni.. Meg kell várni mig az ellenség valamelyik hadosztálya eltávolodik a többitől és lecsapni rá. Majd gyorsan elhúzni onnan majd várni a köv. alkalmat :) (easy fokozat)
Lenne 2 kérdésem az úrakhoz: hol van az alexandriai kikötő ?
Mitől függ hogy milyen messzire látok el az európa térképen ??? -
Realtibi #285 nem is kell már
egy jó kis diplomáciai húzással megúsztamegnyertem az osztrákokkal a játékot. -
Realtibi #284 ok
kösz
nics valami cset a játékhoz nagyonkellene -
zizzenet #283 Nem. A nagy birodalmat "csupán" likvidálod a játékból, amíg felügyeled a fővárosát. Ha eljössz onnan vagy kivernek onnan téged, akkor a birodalom azzal az egy tartománnyal visszatér a játékba.
Ha úgy foglalod el a fővárosát egy birodalomnak, hogy még vannak más bekebelezett államai, azok visszanyerik függetlenségüket. -
Realtibi #282 és nem is lehet valahogyan épitkezni sem? -
#281 más birodalom fővárosát csak megszállva lehet tartani, mindig ott kell tartani egy sereget - nekem elég volt 1 vezér is egyedül -
Realtibi #280 osztrákokkal vagyok és elfoglaltam oroszország fővárosát de nem rakja hozzá a birimhez csak ugy van számon mint meghóditott terület/ zászló vagy mi van rajta/
mért nem olvad bele? -
#279 nekem nem kellett crack
#222-es hozzászólás -
#278 szevasztok!
Van egy nagy problemám. Felteszem a gémet , crack. Utána indítanám és azt írja ki hogy sorry the license time expired..
Most mivan ? -
Thanatos #277 énis igy látom a hewlyzetet bár nekem ez jobban mbejön mint acossacks2 :)
de az tényt per pill a totalwarokat még nem nagyon sikerült egy gamenek se akár csak megszorongatnia is :/ -
#276 Vasárnap végig nyomtam az osztrákokkal. A britek maradtak a legvégére. Nos, a ruszkik és a britek fővárosa valami brutálisan jól védhető, ha nem számolja ki az ember a csatákat.
Nem volt egy nagy vége, de nem volt rossz szórakozás. Nem tudtam mindent kifejleszteni, a legutolsó ERAnál a legalsó iconok közül kb. kettő volt meg (minden más ki lett fejlesztve), a questek nagy részét sikerült bezsebelni, szóval jó móka volt.
Viszont úgy éreztem kicsit kevés. Egy jópár fokkal jobb volt mint a War and Peace volt, de azért még mindig jobb a Rome - Total War. Viszont, a Cossacs sem tűnt rossznak, szóval aki eddig emiatt azt nem próbálta ki, akkor hajrá!
[Viszont látni a Hungarian Hussarsokat!!! Nos, ez nagyon megdobta a szívemben a játékot.]
A következő komolyabb birodalomépítgetős, "3D-s RTS és 'gazdasági szimuláció tologatással'" játék a XIII. Century: Death or Glory lesz. (Trailer és képek a játékból itt!) -
#275 Ha békésen annektálja minden épület megmarad tehát annak is van előnye -
Realtibi #274 szerintem 1szerűbb ha letámadod -
#273 midenféle épületet kell épiteni náluk pl: konzulátus, newspaper office, cultural center stb
pénzt adni nekik
-
Francegyemeg #272 Nem tudok diplomáciai uton Ally országor v. provinciát elfoglalni!
Hogyan kell? -
hoditoka #271 A daemonnal nem megy semmi kép nálam.
Az a linket nagyon megköszönném.
És kössz!!!!44 -
MrTressy #270 Mi a baj az isofileal?3.47es daemonnal mennie kell max csomagold ki pl sima winrarral ha nem tudod beemulálni és úgy installáld fel ha nagyon nem akarna menni max adok linket ahonnan lehúzhatod még1x mert nekem faxán ment mind az emulálás majd install után a belinkellt crack-al -
hoditoka #269 Valaki el tudná mondani RÉSZLETESEN hogy kell az alcoholt használni vagy hogy kell az Anti-Blaxx-ot üzembe helyezni? -
hoditoka #268 de eleve nem tudom fel istalálni így a crak sajna még nem ér semmit.
De azért kössz. -
MrTressy #267 Ezzel mennie kell -
hoditoka #266 Valakinek valami tippe van arra hogy a dvd-s Imperial Gloryt mivel inditsam el mert nem tudom Deamonnal, Alcohollal meg nem tudom hogy kell eddig a demon mindenhez jó volt. Meg írtátok az Anti-Blaxx-ot de az nem müködik hiába feltettem nem akar elindulni.
Valaki mondhatna egy megoldást mert nem tudom mit tegyek mert egy fél napon keresztül töltöttem és nincs kedvem elcseszni. -
zizzenet #265 Uff, ti hogy bírjátok az AI agresszivitását? Medium fokozaton másodszor kezdek neki Franciaországgal, de a körülöttem lévők állandóan összefognak ellenem és letarolnak. Ráadásul Poroszország, Anglia és Ausztria folyamatosan annektál, sokszor katonailag. A többi kisállamot meg befűti ellenem. Nehéz. De jó. -
Realtibi #264 kösz -
#263 Csak európa. -
Realtibi #262 sajnos nem jó a gépem és még nem tudom élvezni a játék adta mulatságot.
egy kérdésem lenne
csak európa térképén lehe játszani nem?? -
#261 x tengeri kereskedelmi utvonalat kell kiépiteni
ha valamelyik wharf-fal rendelkező területen épitesz Merchant Harbor-t akkor a kereskedelmi nézetre váltva (pénzes ikon) tudsz kereskedelmi hajót épiteni majd ha kész akkor azt más kikötőbe küldeni. A kereskedelmi térképen ilyenkor az a sea route szürkéről zöldre vált. -
Bandeeka #260 Hali!
Kéne megint 1 kis segitség. Az 1ik küldetés során kéne teljesitenem ezt: x sea routes csak nemtom mit jelent. Valaki segitsen pls. -
Thanatos #259 akkor enyit a csak túlerővel lehet nyerni teóriáról :P -
#258 Nekem a csaták is nagyon tetszenek, lehet taktikázni bennük, mégis jó gyorsak, pörgőek. Néha meg muszáj is lejátszani őket, volt már rá példa hogy elnéztem az állást és az egyik tartományomat nagy túlerővel támadta meg a gép, de sikerült visszaverni. Ha auto kiszámoltam a csatát akkor annyi lett volna. -
zizzenet #257 Szerintem a csata része sem annyira rossz, mint amennyire annak titulálják, ha nem is többségében, de meglehetősen nagy számban. -
Thanatos #256 a nagytérképes részt össze se lehet hasonlitani cossacks2 nagymapjával, szánalom ami a cossacks-ban van ehez képest de nagyon :) -
Thanatos #255 szvsz a campaign része tök jó nekem bejön, ha meg valakinek nem teccenek a csaták ne eröltesse őket :) -
#254 Sajnos első látásra sokkal rosszabbnak tűnik a játék mint amilyen. Eleinte ezzel én is igy voltam.
-
zizzenet #253 Na, ilyet is ritkán olvasni IG-vel kapcsolatban. -
#252 Befejeztem az orosz kampányt. A játék nálam minden tekintetben csillagos ötösre vizsgázott.