411
Imperial Glory
-
Zsoltee #211 Ja egyenesen 3 napig jó elvileg. Legalább is nekem ezt írta ki. -
#210 Kijött valami másik verzió. -
Cimbi #209 Akkor most mit kell csinálnom hogy elinduljon a játék.Ha valaki elmondaná lépésről lépésre hogy indaította el naon megköszöném.
(Tudom hogy láma dolog de mán kész vagyok ettől játéktól) -
aiguo #208 Igen.Egyenesen a SECUROM-tol!:) -
zizzenet #207 [i]Hivatalos[/] -
aiguo #206 Hivatalos NO.CD/DVD crack:ImperialGlory.v1.0_NoDvd -
zizzenet #205 Nem linkelünk :(( Menj el a megfelelő oldalakra, és keresgélj.
www.imperialglory.com.
www.gamespot.com
www.pcdome.hu
www.gamestar.hu
Egyébként a grafika szerintem elég jó lett, és még csak nem igényel brutál konfigot, jóllehet ez alá is oda kell tenni egy gépet. -
#204 jo a grafika?! képeket link-eljetek be! -
#203 hmmm...nekem csak az volt a baj, hogy megtalálta a gépen a daemon tools-t, ezért kellet turkálnom a registryben...de hogy a cd-t kérte volna, arra nem emléxem. :(( -
Cimbi #202 Próbáltam dameonból, azt si megcsináltam amitt lejebb olvastam de semmi. -
Cimbi #201 Állandóan a cd-t kéri:(
-
#200 pontosan miírt nemtudod? -
Cimbi #199 Hali
Újabb segítséget kérnék hogy tudnám elindítani a gámát ezzel az anti blaxx nevű progival.(sehogy se tudom elindítani a játékot)Ha valaki megtenné hogy leírná hogy índította el azt megköszöném.
köszi -
#198 Hát jah...
én is most nyomtam egy csatát, pontosabban Waterloo-t! :)
20 perc alatt megnyertem a franciákkal. Először elrendeztem a sereget, majd mikor már láttam h senki sem támad, a gyalogságot balról előrehelyeztem, a lovassággal pedig egy óriási rohamot indíottam a balszárny ellen. Mire a jobbszárny megtámadta a lovasságom, azokat visszahívtam, de addigra bekeírtettem őket a gránátosaimmal. Sortűz...kampec...VICTORY! :))
Egy Napoleon veszett el bennem! :DDD -
Walcon #197 hááát azért szerintem nem annyira rossz a game. Napok óta nyomom a csatákat és a diplomáciát. :)
Bár vannak hibái - pár dolgot tényleg elszúrtak. A létszám azonban nem mindíg döntő. Sok múlik azon, hogy milyen egységek támadnak és milyen egységek védekeznek. Egyáltalán az is iszonyatosan számít, hogy ki támad. Védekezve egy maroknyi csapattal szinte veszteség nélkül lehet tartani a hegycsúcsok épületeit...ennyit a túlerőről.
Azonban bosszantó, hogy akadoznak a csatajelenetek - pedig elég jó a gépem (majd 2x jobb mint amit minimum rendszerigénynek írtak hozzá) Nem értem miért? -
lammaer #196 Inkább nyomjál Rome: Total War-t, vagy ha nagyon oda vagy a napóleoni korszakért, akkor Cossacks2-t. Szerintem jobban jársz... -
Realtibi #195 hát például warezről
vagy torentről -
Cimbi #194 Hali lenne egy kérdésem.
Ööö.. honnan tudnám letö.. ezt a gamet,kíváncsi lennék rá de elégé lehúztátok.
Előre is köszi -
Gykor #193 Sziasztok
Leírná valaki hogy hogyan sikerül ezzel Anti-Blaxx-al elindítania a Glory-t ?
Én is próbálkozom vele , de egyenlőre még nem sikerült ezzel működésre bírni
A válasz előre is nagyon Köszi
-
#192 Mindenki ... -
lammaer #191 No, toltam én is vagy 2 napot.
A szárazföldi csatákat egy idő után hanyagoltam - gyakorlatilag a létszámon múlik az egész, ha géppel számoltatom ki az eredményt akkor az kb jól is hozza ki az ütközet kimenetelét. Taktikázni nagyon nem sikerült a csaták során, aki több emberrel jön, az nyer.
A tengeri csata 1 hajóval tetszik, de ha több van, akkor átláthatatlanul kaotikus az egész, képtelenség 3-4 hajóra egyszerre odafigyelni - a követő mód meg az automatikus tüzelés szerintem önmagában kevés :(
Úgyhogy a vége az, hogy kb egy kicsit feltunningolt Rizikóként játszom, szinte csak és kizárólag a stratégiai térképen - a csatákat jobb, ha a gép számolja ki, kár vessződni velük. Szerintem.
Én egy kicsit többet vártam... -
#190 Nekem jobban bejött mint szárazföld :DDD -
Lupis #189 A sérülés modell = 0 már a régi kalózos játékokban is sokkaljobban megvolt oldva az irányítás igazán lemásolhatták volna. -
Lupis #188 Mert megnéztem és nem nagyon gagyin van megcsinálva rosszabb mint a sima szárazföldi csata. -
#187 Még a hajócsata lett a legjobb, honnan veszed hogy nem lehet irányítani?? -
Lupis #186 Elég sok helyen elcseszték ,szinte mindenütt. Hajócsatát nem lehet irányítani. -
#185 Kicsit csalódtam benne. Szörnyű, hogy nem lehet normálisan taktikázni, és pause alatt parancsot kiadni. Kár ezért a progiért, jó ötletnek tűnt. Végig olyan érzésem van, hogy a Praetorians updateelt motorjával túl sokat akartak, csak nem bírtak vele. Nem rossz, de elég nehézkes. -
kurta23 #184 sziasztok
nem tudja valaki hogyan lehet egységeket meggyógytíni? -
Lupis #183 Esetleg próbálkozzatok ezzel Anti-Blaxx. Már írták lejebb nekem ezzel megy rendesen. -
#182 biztos a d347et akarod letiltani? van rendszergazda jogod? -
Bereet #181 Nekem ´gy nem megy amikor megcsinálom az 6.-ik lépést a hetediket nem engedi
PLZ help !!! -
1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEM MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
6. Okézd le, ennyi.
7. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Hardware/Devicemap/Scsi és itt az kell ahol a d347prt bejegyzés van (nálam scsi port 2) és ugyanugy engedélyek rendszergazda …
8. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok – Engedélyek…)
9. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda/ák) -ra
10. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagadás)-t.
11. Okézd le, ennyi. -
Bereet #179 Hali nekem azt írja tegyem be a DVD-t be is teszem csak nem megy :( -
RedRiot #178 Eh,játékállást mentéssel nem volt vkinek problémája? Nekem nem akar összejönni. :-( Beirom a mentés nevét, klikk a nyilra, aztán semmi. :-/ Autosave sem muxik. Vmi megoldás? -
#177 Ebben van valami -
Thanatos #176 én elhiszem de ettől én még midnen gamet kiprobálok ami nem mario vagy pasziánszv agy hasonlo tehát kicsit is érdekelhet, más véleményére nem adok mert már volt oylan hogy a mindenkiáltal lehuzott game nekem full bejött mig a mindenki által egekbe magasztalt game egy nagy rakat fos volt 8pl warcraft 3 :P) -
Lupis #175 pedig tényleg nagyon gagyi:D -
Thanatos #174 én azért elszedem még ha megengeded majd..., lehet maradi vagyok de én soha életemben nem hagyatkoztam mgé senki véleményére abban a krédésben hogy elyszedjeme, ha nem jön be akkor max del :P -
Snipa #173 Hat aki meg nem szedte le ne is szedje! Az elozetesek utan a jatek szornyu!!!
Szo szerint, csak annak erdemes leszedni aki meg nem jatszott a Total War sorozattal! Egy RTW utan ez a game egy rakas ....
Nem is ertem mit hittek... A csata fortelmes, iranyitas gagyi, jatekelmeny 0, foterkep lehetosegei siralmasak!
Bocs ha valakit megbantottam, de inkabb maradok RTW nel ha ilyen stilusu jatekkal akarok jatszani!
Nah, ebben a pillanatban torolve is lett a gepemrol!
-
#172 Még a régi vidkarimmal játszottam a demóval...Vettem egy újat, kikaptam a régit, betettem az újat, semmi játéknál nem volt probléma, csak a demóval...A pálya betöltése után egyszerűen resatartot nyom a gépem! És most a teljes játéknál is ugyan ez van! Ezt szerintetek megoldaná egy Winreinstall?