Imperial Glory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott is van gyõztes, és ha döntõ akkor nem kis csata...apró ellentmondás
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"aztán majd ügyeskedhetsz a mindenféle taktikával hogy kevesebb veszteséggel uszd meg a helyzetet." Én pontosan errõl beszélek, ebbõl a játékból a taktikázás hiányzik, nincs mit taktikázni tökmind1 melyik oldalról támadod mert hatása nincs így csak durr bele közelharcos, közelbe lerakni a muskétások azok puffognak esetleg ha van lovasság azokkal is egy durr bele azt ennyi. Mellesleg nem csak hardcore emberkék TWznek ki lehet ám kapcsolni a morált meg a fáradást meg ilyeneket, de ha minden realizmust kikapcsolsz TWben még akkor is élvezetesebb mint ez.....
azért mert az egyik félnek jobb a technikája nem lesz taktikai fölényben, tény rosszul fogalmaztam mert nema számbeli fölény a lényeg hanem az erõfölény, ami fakadhat a tehcnikábol, létszámbol, és még sok egyébbõl is
az meg hogy olyan kruva sok taktikai géniusz lett volna szerintem nem igaz..., legalábbis a háborúk és csaták számához viszonyitva... (és azt se felejtsd el, hogy nagyon sok taktikai géniusznál ott volt rendesen az erõfölény is, tehát tulképp nem derült ki anélkül mire lennének képesek...)
és az emg tény hogy midnen háborúban és csatában elsõ sorban az erõfölényre épitenek és csak utána jön a taktika..., amit nem mondom hogy nem fontos mert tényleg nagyon fontos de ettõl még elõször midnig az erõfölényt kell elérni és csak utána lehet taktikázni ugye...
és sun tzu tényleg mondott okosakat én nem mondom, de ha megnézed õ se modnott olyat hogy az erõfölény le van szarva taktikázzunk ügyesen..., az alap az az hogy legyen meg az erõfölényed (ergo csak akkor avatkoz csatába ha erõfölénybe vagy, végülis ezt is lehet taktikának hivni de erre egy parasz is rájön minimális logikával) aztán majd ügyeskedhetsz a mindenféle taktikával hogy kevesebb veszteséggel uszd meg a helyzetet...
(mielött felhozod: tény hogy nem midnig lehet emgválasztani mikor bocsátkozzon az ember csatába és ilyenkor jól jön az esetleges taktikai fölény, de ettõl még az erõfölény éppen iylen lényeges...)
ui.: légyszives sorold fel nekem azt a kruva sok taktikai géniuszt, kiváncsi vagyok rá... 100nál többet elég nehéz lenne felsorolni a híresebbek közül, mig azt beláthatod hogy a csaták/háborúk száma az eddig történelemben ennek sokkal de sokkal többszöröse...
és engem maugy pont a lvoasság zavart igazán de akkor nem csak nekem tünt fel 😛
amugy meg nem a grafika miatt, de valahog yolyan esetlen votl az egész, ennél ami régi tw-kben volt szvsz full oylan volt mintha szöveges lenne egész harc és belevágtak valami grafikát illusztrációnak ahol kb ugy mozogtak az egységek ahogy a gép amugy számolgatta doglokat (értsd: gyk annak amit alig tükrözött valamit a gamebol, hiába számolt midnent jól a háttérben 😛)
de mondom rome tw-ben tényleg ütõs már a chata ott szinte mindig lejátszom
Thantos jól veszem ki hogy te az elsõ két TWben nem játszottál a taktikai résszel? miért? a grafika miatt? és ha tényleg nem játszottál, akkor honnan tudod hogy a Rome-ban lett jól megcsinálva??? Mellesleg közlöm veled hogy a taktikai rész csak grafikailag javult az évek alatt, alapvetõen még mindíg ugyanaz mint a shogun, egyetlen egy dolgo változott igazán: A romeban már VALÓDI átütõereje van a lovasságnak, a többibõl ez hiányzott, de tulajdonképp a harcrendszer ugyanaz marad csak az egységek meg a motor változott....
Whoami108: szerintem a Mediaval nem lett elbaszva nekem az is bejött, very hardon valódi élvezet volt vergõdni azzal ami bizáncból megmaradt...
Thantos: Ez nem taktikai géniuszság kérdése, mellesleg nemigaz hogy a történelem folyamán általában túlerõvel gyõztek......és hogy kevés volt a taktikai géniusz, ez egy badarság.....ha így lenne akkor Európa nem így nézne ki ahogy kinéz.....a valódi újítások, taktikai újítások és meglepetések vezettek a hódításokhoz, persze van rá példa hogy egy nép pusztán túlerõvel nyomult, de ezekre kevésbé emléxünk mert az ilyenek nem maradtak fent, mindíg jött valaki aki valami újat hozott........a gyõztes csatákat minden esetben taktika géniuszok nyerték 😊
És a taktikai génisz természetesen építhette taktikáját a túlerõre 😊 (de ez ritka volt). Alapvetõen 3 dolog fontos ahhoz hogy egy háborút megnyerjünk (nem a pénz, pénz, pénz; bár ez lényeges)ezek pedig: katonák száma, technika fejlettsége és a parancsnok maga, a pénz is fontos de a pénz nem nyer csatákat, és természetesen egyik sem elég magában a gyõzelemhez, néha még együtt sem 😊
Csak gondolj bele: ha valóban kevés lenne a taktikai géniusz és csak a túlerõ számítana, akkor mindenki csak a betanult (mert katonai akadémia kell) taktikákat alkalmaznák aminek a vége az lenne hogy végül mindkét túlerõben lévõ sereg elfogyna.......mindíg a taktikai újítások hoztak gyõzelmet és nem kell feltétlenül nagy dolgokra gondolni, az alapvetõ dolgok még ma is igazak....ott van pl Sun Tzu amit õ mondott nagyon régen azok még bizony még ma is nagyon igazak 😊
A csak stratégiai rész alig több mint egy Risk.
Az összes TW-ben eddig azt élveztem, hogy a taktikai tudással ki lehetett egészíteni a stratégiait.
Ha megjelent melletted egy nagyobb sereg még közel sem volt veszve semmi.
A Medieval szerintem is el lett cseszve.
A stratégiai rész önmagában elég kevés.
Az az igazi élvezet, ha a túlerõben lévõket is lenyomod, azt viszont a gép nem fogja neked kiszámolni.
Végül is a stratégiai nagytérkép meg minden amit lejebb írtam jó lett, ha mindíg tudod biztosítani az erõfölényt egy egy csatában akkor elég a géppel játszogattani és ezzel kikerülöd az unalmas részét........csatának meg marad a hajós mert az enekm bejött, szerintem az ottvan......szal ízlések és pofonok, én tuti nem fogom vele tölteni az idõmet, inkább Cossacks2-zök esetleg Rome:TW-zek...... (zárójelben megjegyzem hogy ennél még az elsõ TW a shogun is többet tudott ajánlani csaták terén, az pedig volt egy ideje, spec abban voltak muskétások és még azok is soronként lõttek......)
Tény, hogy az RTW elég magasra tette a mércét, de tényleg ennyire gáz az összkép, hogy törlöd? 😞
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
És akkor a grafikáról, a semmilyen egyhangú zenékrõl (zenék ???milyen zenék???? 1-et vagy 2-õt hallottam max) és a mégsemmilyenebb puskalövésrõl meg csatakiáltásról még nem is beszéltem, Szóval az szar TW klónnak, meg cossacks 2 vetélytársnak is, kár érte mivel a stratégiai térképet, a diplomáciát, fejlesztést, egységgyártás és még a hajós csatákat is jól eltalálták.....
Megsiratom aztán jöhet az uninstall 😞 így lehet elbaszni egy jó öteletet.....
Mondjuk a Stronghold 2 az ugyan ez a védelem és megy alcohollal.
A daemonnal csak az a gáz hogy nem települ fel valamiért.
Azt mondja valami dll file ugyan olyan nevû.
you can mount it easily , just do this trick
1. Open Regedit
2. Go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices
3. Right click the folder, and click PERMISSIONS.
4. Click on ADMINISTRATORS
5. Look for the READ box, and select DENY
6. Click OK
then go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi
find ya dt port click on administrators , blah blah blah , select deny , thats all , have fun
így kell, remélem tudsz angolul, ha nem megy valamit rosszul csináltál.....
Nem rossz de azért 1 RTW simán lenyomja 😞
De ez nem minden, ha vban jó a stratégiai térképen akkor rendben lesz ez!<#eljen>#eljen>
megkérdeztem mit kell állítani registryben hogy menjen dtvel is. senki nem mondott semmit, ami be lett ide másolva az meg nálam nem használt.
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
kipróbáltam a gémet a stratégiai nagytérkép tetszik...fejlesztések küldik ez jó, még a TWhez képest is......eddig csak hajós csatát láttam az jónak tûnik, a szárazföldire nagyon kíváncsi vagyok..... ha jevítottak rajta a demóhoz képest akkor kira lett a gém, ha nem akkor maradt a Rome:TW 😊
legalább is nekem
FPS rulez 😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
esetleg , emulálva hogy lehet futatni , mert Virtual Emulation Detected-et ir ki
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
1. Start menü - Futtatás - Regedit
2. Keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices mappát
3. Ezen a mappán kattints jobb gombbal -> PERMISSIONS (Jogosultságok).
4. Kattints az ADMINISTRATORS (Redszergazda) -ra
5. A READ (Olvasás) bejegyzésnél válaszd ki a DENY (Megtagad)-t.
6. Okézd le, ennyi.
ez az ?
vagy van valami más?