Imperial Glory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem nagyon jo game ez a legjobb demo 2005 stratégiák közül!!!

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Úgy legyen , remélem azért a stratégiai részét rendesen megcsinálják és multizni is lehessen majd😛
nekem tetszett csak azt hiámyoltam a csatáknál hogy nem tudpm forgatni a nézetet

amugy tekintve hogy mennyi game jön ki ebbõl a karoszakból a semminél bármi jobb szvsz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ilyenek simán orvosolhatóak full verzioig...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A demók általában a legjobb részeket emelik ki. Nekem se tetszett, a katonák nem úgy visszelkednek mint ahogy sztem kéne pl lovas rohamnál megfutamodtak a lovasaim 😞
Én mindkettõt végignyomtam,és szerintem élvezetes és jó játék.Nameg ez a demó közel sem mutat meg mindent(lásd a videót pl a tengeri csatárkról,vagy a képeket a menedzsmentrõl).
Szóval jó kis gém lesz ez😊

grebber
Az elsõ csatát megnyerve mondom azt hogy nekem sajna nem jön be.
Nem igazán fogott meg.

Next PC upgrade: 2022

<#eljen>

grebber
Eme bolondos napon kijött a demó és ez nem tréfa 😊

DEMÓ 223MB

de most nemazért de akkora zsiropk a fejlesztõk
össze vissza igérgették már 2 éve hogy nemsokára kész lesz
kész is let 2 év múlva

<#nyes>

annál nem nehéz jobbat csinálni 😛

jobb lesz mint a Cossacks 2

Igen szepek a kepek, meg jo 5let h vegre a hajokkal is csatazhatunk majd,viszont ahogy elneztem a videokat a Romaban szebbek a csapatok mozgas kozben.
Persze meg kell varni a jatekot, es akkor velemenyt alkotni...

marha jó lesz a képek alapján<#hehe><#hehe><#hehe>

a tobbi kep itt talalhato:Kepek

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

nemfogják megnyugodhatsz

remélem márciusban adják inkább ki😄

nyár végén
az rohadt messze van
ba.....

én sehonnan:
én csak reménykedtem...
amugy meg én akkor tutam elõször errõl a gamaerol amikor belenéztem a topicba, azóta viszont várom 😊

Thanatos akkor te ezt az infot honnet vetted??

pfff :/

Tévedések elkerülése végett: nem jelent ma meg a játék és a közeljövõben sem fog. Idézet a hivatalos FAQ-ból:

Eidos recently pushed the release date back to Q3 2005.

Szóval nyár vége...

Ezt hol olvastad/láttad?

remélem ma már kintvan valahol
de nekem az is jó ha hétvégére fentlesz egik warezen

<#idiota>

Nahar
<#idiota><#mf1> ja a lustaság

Motorola Defy

bazzeg, enyire ész te se lehecc...
nem igaz hogy kettõvel ezelöti hozzászólást nehezedre esik emgnézni <#idiota><#levele><#idiota>

Nahar
BIZTOS hülye kérdés de mikor jön ki???(nincs kedvem visszaolvasgatni....)

Motorola Defy

komoly? wow

grebber
Az nem lenne szar dolog 😊
Mondjuk most van mivel tolni itt a SW:RC azt gyorsan amennyi idõ engedi végigviszem azt utánna ez meg a SC:CT meg a BiA a faszom annyi game 😊

honap elvileg megjelenik a gamma

Na, ebben az a nagyon jó, hogy, mivel Eidos-játék, valszeg az Automex adja ki. Szóval ha hivatalosan ápr. 12. a megjelenési dátum, akkor Mo.-n kb. május-június, de könnyen meglehet, hogy utóbbinak a vége. És még örülhetünk, ha legalább a felhasználói kézikönyvet lefordítják magyarra, és nem az original angol dobozt vágják hozzád több mint tízezer forintért.

mind 1 majd kiadják egyszer / remélem/

Gamespot ápr. 12.-ére írja.

a gamestar elégrendesen félreirta az aoe 3 de asszem novemberre irta de nem biztos

a cossacks 2 ilyen még
már tavaly meg kelett volna jelennie aztán a fene sem tudja mikor jön ki

Úgy legyen. Meg jelenjen meg nagyjából ugyanakkor kis haznánkban is. Egyébként a hivatalos oldalon semmi inó nincs a megjelenésrõl. Meg a fejlesztõk odalán sem. A Gamestar már októberben azt írta, hogy az Age pf Empires 2004. decemberében megjelenik. Érdekes egy újság az a GameStar.

Ez a játék az egyetlen reményem már csak az RTW és annak legutóbbi/legutolsó patch-e után.

bentvan a gs ben
meg még sokhelyen

Ezt a március 3-át honnan veszed?

március 3
nyugi addig sok víz lefolyik a Dunán

Es mikor fog?

nem

Zsolo007
Ez a gém már megjelent?

<#hehe><#hehe><#hehe><#mf2>

má rájöttem

mikor is adják ki ezt a gammát?