Imperial Glory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lényeg az, hogy próbálj mindíg erõs szövetségeseket találni! Ezt a diplomáciai képernyõ "Coalicion" pontjában tudod aktiválni! Ha rákattintasz, akkor megjelennek az országok, akikkel megkötheted a koalíciót, s ha rákattintasz az országra, akkor elõtünnek azok az országok, akikkel ezáltal hadba lehet lépni 8-10 körre/ békeajánlatig...
A koalíciós szerzõdés megkötése elõtt nem árt egy védelmi szövetség több országgal, mivel akkor nem nagyon mernek megtámadni Téged!
Persze diplomáciai játszadozás közben ajánlatos figyelni a lejáró szerzõdéseket(fõleg a deffenzív alliance-okat, hiszen addig is tudod fejleszteni a seregeidet, majd mikor lejárt tudsz támadni)!
Én azt szoktam játszani, hogy egymásnak ugrasztok 2 nagyhatalmat, s én nem támadok. Ha muszáj kivonom a csapataimat a "nem fõvárosi"(perpill nincs jobb kifejezésem rájuk)területekrõl, mivel azok nem olyan fontosak. De ennek igazából az az elõnye, hogy bármelyik ország is nyeri meg az adott konfliktust gyengül a hadserege, míg ha DA-os ország ellen koalíciózok és a következõ körben megkötöm a békét, akkor is hadban marad a nagyhatalom(nem mindíg), s apritják egymást gazdagon. Mire meggyengül a nagyhatalom addigra erõs sereget tudok felállítani és lerohanom a fõvárost. Ezzel a taktikával bármelyik nagyhatalmat 5-10 kör alatt ki lehet végezni!
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
:(
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
Én most kezdtem bele ebbe a játékba,de nem igazán értem hogy hogy is kell játszani vele.Ahogy irtátok elég izgalmas lehet csak nem vagyok benne otthon.Mindig elfogy a pénz és nem tudok építgetni meg semmi közben az ellenség meg fejlõdik.Nem értem mit csinálok rosszul.Esetleg vki tudna segíteni??
Részletesen hogy mit hogy kell csinálni.:S Nem látok semmit Fack-ot amiben esetleg le lenne irva,bocs.
Elõre is köszönöm.
In a world without fences and walls - who needs windows and gates ?
Amikor el akarom indítani a játékot, a gép kiírja hogy wrong disc inserted please insert the original cd/dvd.
Ez mit jelent?
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
Lejjebb vettem a felbontast, a grafikai beallitasokta is, de úgy tunik, ez valami bug lehet
Régebben nem jelentkezett ez a hiba, csak most az újretelepítés után.
Ezen kívül lehet még úgy is, ha az egyik nemzet felajánl terüketet a másiknak valamiért cserébe, de erre ne várj:)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
U.i.: Egy kis útmutató nem lenne vki olyantól aki már foglalt el egy országot ilyen módon.<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Remélem vki még néha visszaolvas ide. Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban: hogyan lehet diplomáciai úton elfoglalni egy nemzetet? Az a helyzet, hogy bárkivel kezdtem új játékot egy másik (az öt választhatóból) két-három évvel késõbb elfoglalt egy másik nemzetet, persze harc nélkül. A válaszokat elõre is kösz, ha lesz.
Üdv!
Érdemes a :OSPREY linket besasolni...aztán hanyattvágodni a kb:300 különbözõ kiadvány csámcsogásában......:)))))))
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
msá kérdés hogy ez se :D tulképp ennek a világtérképen folyó része ami nekem bejön
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Na mind1,a lényeg nem az hohy ki,kik csinálják hanem hohy kész legyen:))))
Köszi a linket,mingyárt fel is veszem a kapcsit Velük:))))))
Végigolvastam a forumot a játékról alkotott vlemények miatt.....sztem megér egy misét a game,mivel -igaz nem total war-de a kor miatt,és a hybrid (körökre osztott stratégia,realtime harc/nincs más game.A kozák2 nekem nem jött be,bár lehet izlés dolga:)))
OFF:a Gettisburgot nyomtátok??/American Civil War:Gettisburg
valami hasonlo game,de még nem mélyedtem bele.....
Viszont,ha valami nem ok,akkor remélem ekik tolták a gamét segitenek:))))
Az Imperial Glory c. TotalWar klon-t forditja vki??...mert ha nem akkor elkezdeném...viszonylag eccerû a forditása,de ha vki már belekezdett akkor nem strapálom magam...hmm??...kösz:)))
Egy kérdés: Nem tudom forgatni a kamerát csata közben a nyilakkal. Mi a teendõ? Elõre is köszi.
Kossuth Lajos
Mert az 5 fõ hatalmat nem lehet teljesen leigázni,csak protektorátus lesz.
Minden terület hoz valamicske pénzt de attol felkopik az állad :D
Szóval vannak kereskedelmi utak. Minnél régebbi az utvonal annál többet hoz, vagy minnél messzebb van. Fõvárosokkal lehet kereskedni, van egy ikon amivel látod az utvonalakat. Vizen még bonyorultabb mert kell kereskedelmi kikötö, és a fent emlitett ikonra kattintva kereskedelmi nézetben a kikötõvel elátott területre kattintva vehetsz merchant shipet- de sokkal jobban elmagyarázza a kézikönyv. Ott van a startmenüben..imperial glory manual..
Mondom hogy a külföldi fõvároskba kell kereskedelmi épületeket épiteni. :)
ha ez megvan a hasznot lehet növelni a saját területedre épitett 1-2 épülettel, de mire ezeket kifejleszted már másról fog szólni a game :D
Na, egyenlõre ennyi, elõre is kösz a választ:)<#idiota>#idiota>
A fejlesztés: csak a játék elején érdekes: gyorsan a hospital quest, majd barakk. Innentõl tök mind1. Megállás nélkül infantry gyártás,hadvezér ha már nincs hova tenni. Támadni csak 3 vagy 4 vezérrel szabad, mégha csak 1-1 egység van náluk akkor is, mert igy hamar tábornok,stb lesz belõlük. Ja és csak auto kombat, ha mindig full 3-4 tábornokkal támadsz biztos nyersz.
A fa tényleg nem érdekes, ellehet cserélni más birodalommal pénzre... de ha úgy játszol ahogy én akkor nem kell ilyenekkel bajlódni, meg amúgy sem állna veled szóba senki :D
Barakkból más területre valóban csak tábornokkal lehet átvinni egységet, de van 1 trükk: ahol a barakk van mindig legyen 1 tábornok. A barakkból add a tábornoknak az egységet ,majd a tábornoktól a másik területen lévõ tábornoknak. Természetesen 1 kör alatt mindezt.
De ha a programozok által elképzelt uton akarod játszani a játékot ott a tutorial pdf, lehet kereskedni vizen,földön,diplomáciázni,csatát lejátszani,gondolkodni mit is fejlesszek stb :D
pénzt melyik épületekbõl lehet szerezni?
hogyal lehet tradolni? kikell fejleszteni? van egy rakás fám, nemjó semmire:)
a barakkból más területekre az egységeket csak tiszttel lehet átvezényelni?
Mikor elakarok foglalni egy várost, egy csomó körig kell várni, mire "felszázalékolja". Nemlehetne valahogy ezt lerövidíteni?(22% kb 5-6 kör:/)
Csúf: a csata, jó: a filling, rossz: hmm passz :D
Ok, köszi!
De akkor ez azt jelenti, hogy a fõbirodalmak erületén nem tudok majd építeni semmit? (pl: kaszárnya)
Oké! Kössz szépen!
Oké, de hány körön keresztül kell ott hagynom a sereget?
Szóval mikor lesz teljesen a birodalmam része az egész terület?
Tehát az 5 fõbirodalmat csak ilyen megkötéssekkel lehet elfoglalni.