411
Imperial Glory
-
Árpád vére #371 Nekem is kéne a magyaritás a címem [email protected] -
#370 Nincs hozzá sajnos! -
kitt2000 #369 Sziasztok.Megirnátok ha lenne hozzá magyarósitás mert igy nehéz velle játszani. -
matti12 #368 hi all... mér van az hogy azt irja ki hogy: Sorry, but license date has expired.Please contact the software provider to update the software or extend the license... ez miatt nem tudok játszani... valaki tud valamit? pls help -
somogyi23 #367 Tudna valaki adni nekem egy 1.1-es verzióhoz való No-CD-t vagy No-DVD-t?Vagy csak linket? [email protected]
-
dominika2121 #366 heló mindenki!
szeretnék arra kérni mindenkit, hogy ha megszerezte a teljes magyarosítást, legyen kedves szólni! nagyon tetszik, de nehezen megy angoltudásom híján, és így nem igazán élvezhető egyenlőre! ha tudomásotokban van, hogy áll, illetve honnan lehet megszerezni, azt nagyon megköszönném!! a mailcímem: [email protected] előre is köszönet a segítségért! szép napot mindenkinek!!! -
weine #365 kuldj párat: [email protected] -
#364 mért? -
Sebastiano #363 Éljenek az angolok! -
Sebastiano #362 Sziasztok!
Szeretném befejezni a játék honosítását. Erre kérnék segítséget tőletek. Ha elosztanánk a munkát sokkal gyorsabban meglennénk. Előzetes számítások szerint, olyan 950-1000 mondat várna még lefordításra. Vannak hosszabbak-rövidebbek. Én elérhetővé tudom tenni a szövegeket, amit már csak fordítani kellene (begépelni az üres helyekre a magyar szöveget). Ezek után beillesztem vissza a programba. Ha tudnál akár pár mondatot is fordítani, mindenképpen jelezz nekem.
Csak olyanok jelentkezzenek, akik tényleg komolyan gondolják a munkában való részvételt!
Köszönöm előre is mindenki nevében, aki várja még a befejezést!
-
#361 Hy!
A lényeg az, hogy próbálj mindíg erős szövetségeseket találni! Ezt a diplomáciai képernyő "Coalicion" pontjában tudod aktiválni! Ha rákattintasz, akkor megjelennek az országok, akikkel megkötheted a koalíciót, s ha rákattintasz az országra, akkor előtünnek azok az országok, akikkel ezáltal hadba lehet lépni 8-10 körre/ békeajánlatig...
A koalíciós szerződés megkötése előtt nem árt egy védelmi szövetség több országgal, mivel akkor nem nagyon mernek megtámadni Téged!
Persze diplomáciai játszadozás közben ajánlatos figyelni a lejáró szerződéseket(főleg a deffenzív alliance-okat, hiszen addig is tudod fejleszteni a seregeidet, majd mikor lejárt tudsz támadni)!
Én azt szoktam játszani, hogy egymásnak ugrasztok 2 nagyhatalmat, s én nem támadok. Ha muszáj kivonom a csapataimat a "nem fővárosi"(perpill nincs jobb kifejezésem rájuk)területekről, mivel azok nem olyan fontosak. De ennek igazából az az előnye, hogy bármelyik ország is nyeri meg az adott konfliktust gyengül a hadserege, míg ha DA-os ország ellen koalíciózok és a következő körben megkötöm a békét, akkor is hadban marad a nagyhatalom(nem mindíg), s apritják egymást gazdagon. Mire meggyengül a nagyhatalom addigra erős sereget tudok felállítani és lerohanom a fővárost. Ezzel a taktikával bármelyik nagyhatalmat 5-10 kör alatt ki lehet végezni! -
agyaggalamb #360 Bocsi ha gondot okozok. ;) -
agyaggalamb #359 Valami teljes magyarítás nincs még a játékhoz mert amiket olvastam az még csak kb 60-70%-os terjedelmű.Nagyon sok szöveg még mindig angol és nem igazán vagyok a helyzet magaslatán.Így pl nem tudom hogy kell diplomáciai úton egyezségre jutni meg ilyenek.Csak még azt nem tudom hogy álljak mindig háborúba vkivel ha az illető sokkal erősebb mert nem tudok annyi katonát gyártani ami felvehetné vele a harcot.Mert mire odajutok hogy tudok csinálni egységeket már nem marad kash...
:( -
#358 A lényeg hogy mindig háborúban állj valakivel. : fejlődnek az egységeid és mindig van olyan nép aki ad x összeget hogy béke legyen. Én ebből éltem. Meg aztán néha visszaütöttem és így egyre nagyobb lesz a területed, ergo egyre több adó fog befolyni. -
agyaggalamb #357 Sziasztok!
Én most kezdtem bele ebbe a játékba,de nem igazán értem hogy hogy is kell játszani vele.Ahogy irtátok elég izgalmas lehet csak nem vagyok benne otthon.Mindig elfogy a pénz és nem tudok építgetni meg semmi közben az ellenség meg fejlődik.Nem értem mit csinálok rosszul.Esetleg vki tudna segíteni??
Részletesen hogy mit hogy kell csinálni.:S Nem látok semmit Fack-ot amiben esetleg le lenne irva,bocs.
Előre is köszönöm. -
Kolyesz #356 megvolt -
weine #355 cracket másold át:) -
Kolyesz #354 Sziasztok!
Amikor el akarom indítani a játékot, a gép kiírja hogy wrong disc inserted please insert the original cd/dvd.
Ez mit jelent? -
weine #353 crackelve a csaták személyes irányításakor nem bootol a géped?
-
#352 Sikerült a 3 napos verziót letöltenem, ami ráadásul crack-et sem tartalmazott. Ha valaki hasonló cipőben jár, akkor örömmel mondhatom, hogy van feloldó crack az időhatáros kiadásra is! -
weine #351 van egy gondom, ha személyesen akarom megvívi a csatát, mindig rebootol a gépem, de csak akkor. mI lehet a baj?
Lejjebb vettem a felbontast, a grafikai beallitasokta is, de úgy tunik, ez valami bug lehet
Régebben nem jelentkezett ez a hiba, csak most az újretelepítés után.
-
weine #350 van valami békés annektálás szerű menüpon Diplomacy részben, Ha az aktív, megteheted(persze ha rááll valaki)
Ezen kívül lehet még úgy is, ha az egyik nemzet felajánl terüketet a másiknak valamiért cserébe, de erre ne várj:) -
Narandil #349 Az az autrocracy az az első fejlesztési sor végén van és ott választani kell demokratizmus és autokratizmus közt... -
Narandil #348 Olyannal még nem találkoztam... -
#347 Már elég régen játszottam, de valami autokráci szerű szöveg. -
Narandil #346 Próbálkoztam azzal amit mondtál, de nem jött össze, pedig a "viszony" már 81-s volt. Folyamatosan katonai segítség szövetségben és áthaladási engedéllyel rendelkeztem irányába, de nem tudtam semmit csinálni. Próbáltam a commercial treaty nevű diplomáciai eszközzel, de akkor brutális mennyiségű aranyat kellene fizetnem.
U.i.: Egy kis útmutató nem lenne vki olyantól aki már foglalt el egy országot ilyen módon. -
Narandil #345 Én is próbálkoztam, de az angolok vagy az osztrákok mindig annektálják a mellettem lévő országokat és én nem tehetek ellene semmit... Ez kicsit idegesítő, hogy az eellenfelke mindig csak diplomáciai úton szereznek maguknak területet... -
#344 Először barátoddá kell tenni, pl katonai segítség szövetség kötése, élelmiszer/fa utánpótlás küldése, és ha eléggé jóban vagy valamelyik állammal akkor valami szerződést meg kell vele kötni. Nekem egyszer sikerült, azthiszem. Én inkább katonai erőkkel rohantam le őket:) -
Narandil #343 Kössz szépen, majd próbálkozom... -
#342 Szövetséget kell vele kötni. Nem tudom pontosan hogy hogy kell mert már nagyon régen játszottam vele. Vagy valami autokracy vagy valami ilyesmi -
Narandil #341 Üdv!
Remélem vki még néha visszaolvas ide. Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban: hogyan lehet diplomáciai úton elfoglalni egy nemzetet? Az a helyzet, hogy bárkivel kezdtem új játékot egy másik (az öt választhatóból) két-három évvel később elfoglalt egy másik nemzetet, persze harc nélkül. A válaszokat előre is kösz, ha lesz.
Üdv!
-
#340 uh vazze én is :( nagyon jó game volt de a civ4-nek nyomába sem ér. Utolsó hozzámszólásomban csak annyit tudok mondani hogy egyszer felkell tenni és végig kell játszani ezt a játékot, szegényebb lenne az emberiség -e game nélkül... -
#339 Na...asszem kiveszem ezt a topicot is a kedvencek közül-----s mondhatom ,maga a game is megy a polcra.....Ha már ezt az érát akarom nyomni,akkor kivárom a Roma TW alá készülő(folyamatban lévő)napoleonTotalWar verziot.....ennyi:)) -
#338 Amugy ha vkit érdekel háttérinfo a korrol,a különböző országok ezidőben lévő fegyvernemeiről,akkor irjon..mert állatsok e-könyvem van..igaz inglisül.
Érdemes a :OSPREY linket besasolni...aztán hanyattvágodni a kb:300 különböző kiadvány csámcsogásában......:))))))) -
Thanatos #337 én medievalban gyk összes csatát szimuláltam, rome-ba azért már néhány érdekesebbet lewjátszok :) -
#336 Jóhogy:)))Én a romaTW-t is néha csontra csak a térképen jáccom,habár elég durva a csata is.....de néha elragadja az embert a :"na???kiváncsi vagyok erre mit lép az ellen"..igy érthető hogy szanálom a valos idejü harcot,de azért jo hohy az is benne van.SZVSZ: qrvára örülök ,hogy az ImpGlory van,és pont:))) -
Thanatos #335 cossacks2 nekem se nagyon jött be...
msá kérdés hogy ez se :D tulképp ennek a világtérképen folyó része ami nekem bejön -
#334 Bas@@@@ameg:((((((....azthittem még senki sem csinálja:(((((
Na mind1,a lényeg nem az hohy ki,kik csinálják hanem hohy kész legyen:))))
Köszi a linket,mingyárt fel is veszem a kapcsit Velük:))))))
Végigolvastam a forumot a játékról alkotott vlemények miatt.....sztem megér egy misét a game,mivel -igaz nem total war-de a kor miatt,és a hybrid (körökre osztott stratégia,realtime harc/nincs más game.A kozák2 nekem nem jött be,bár lehet izlés dolga:)))
OFF:a Gettisburgot nyomtátok??/American Civil War:Gettisburg
valami hasonlo game,de még nem mélyedtem bele..... -
zizzenet #333 Tudtommal már fordítják: link. Ez nem reklám, hanem infó. Egyébként azért reklamál szerencsétlen, hogy kellenének a munkához emberek. Esetleg betársulhatnál, ha már ilyen lelkes vagy. De ha akarod, szerintem nekiláthatsz egy saját fordításnak is. Szívesen vesszük az efféle kezdeményezéseket, és örülünk, ha kisül belőlük valami. Sok sikert, bármelyik konstruktív lehetőséget is választod. -
#332 Köszi..azt a kört már megfutottam..mindegy,elkezdtem a forditást:)))))))
Viszont,ha valami nem ok,akkor remélem ekik tolták a gamét segitenek:))))